To je sve što si trebao razumjeti.palermo wrote:Nema podilaženja nikakva, ta ti je primjedba bespotrebna. Dovoljnoje bilo da uzmeš k znanju.gospodja profiterka wrote: Podilaženje me nikada nije obeshrabrilo, kad smo već načeli metadiskusiju.![]()
Velika je ovo pobjeda Čovića, a ni Bakiru nije mrsko. Sve će se to iskristalizirati uskoro, nema potrebe ni raspravljati. Inače sve rasprave o našoj političkoj sceni odvijaju se na isti način: jedni viču JESTE, drugi viču NIJE, a kad vrijeme pokaže ko je bio u pravu zavlada muk. Čemu onda?
P.S. Hare jeste od političkog marginalca upitne političke težine i legitimiteta napravio neprikosnovenog vožda. I to namjerno, naravno.
Ostalo te nisam ništa razumio...osim ovoga da nema ni potrebe raspravljati, sa čime se mogu složiti...
SDA-All about
- gospodja profiterka
#22476 Re: SDA-All about
-
oridjidji
#22477 Re: SDA-All about
Neki dan sa dzume, Reis malo vazio o trenutnoj situaciji na svijetu, a Kirbas se slika ispred Harema Begove s rajom i kako prolazim pored, prva mi misao bi da mu jednu seftu opalim. Sreca, pa nikada ne slusam prvu misao. 
- gospodja profiterka
#22478 Re: SDA-All about
oridjidji wrote:Neki dan sa dzume, Reis malo vazio o trenutnoj situaciji na svijetu, a Kirbas se slika ispred Harema Begove s rajom i kako prolazim pored, prva mi misao bi da mu jednu seftu opalim. Sreca, pa nikada ne slusam prvu misao.
-
zenit dozic
#22479 Re: SDA-All about
Čuo sam da je Baka negdje izjavio da je u protekloj godini zaposleno 10 tisuća grla i da je to u skladu sa strategijom od sto tisuća u 10 ljeta 
-
palermo
#22480 Re: SDA-All about
Razumio gospodaricegospodja profiterka wrote:
To je sve što si trebao razumjeti.
-
oridjidji
#22481 Re: SDA-All about
Bas takogospodja profiterka wrote:oridjidji wrote:Neki dan sa dzume, Reis malo vazio o trenutnoj situaciji na svijetu, a Kirbas se slika ispred Harema Begove s rajom i kako prolazim pored, prva mi misao bi da mu jednu seftu opalim. Sreca, pa nikada ne slusam prvu misao.Impulse control
-
HM 2011
#22485 Re: SDA-All about
SDA je uz narod, po zelji naroda, za narod.....a sad wrote:Sudbina Bakira (SDA) zavisi od sudbine babe Erdogana!
Sto prije bude unisten Erdogan tako ce i trezoras shvatiti da je u Europi a ne medju azijskim kozojebima!
SDA je za BiH.....
SAMO SDA NA SVIM NIVOIMA - U jedinstvu je snaga.
a umjesto erdoana doci ce neki novi - bio to Klaus,Franc...
- ultima_palabra
#22486 Re: SDA-All about
Patria i Bakir Alispahić su sve što je ostalo od opozicije u FBiH.
-
VjecitiStudent
#22487 Re: SDA-All about
Nema potrebe da te ovdje bilo ko bocka, dovoljno ti je što svaki dan gledaš kako se grle Fahro i Bakir.palermo wrote:Ujedino Srbe...........o jbt život, to bili su razjedinjeni u pogledu Republike Srpske.......Reisova wrote:Pitanje? Ovo Bakirovo vracanje Dodika u zivot, jel smatrate da je nedostatak politickog marifetluka ili namjerno ? Realno vratip ga je iz mrtvih te srbe ujedinio.... !?
đe onaj Vječiti da me bocne za SDA..
- Banksy
#22488 Re: SDA-All about
Ne bih precjenjivala njegove političke vještine. Nespretan pokušaj zakucavanja nacionalnog poena na domaćem terenu, što su gosti iskoristili za ponovnu homogenizaciju i jačanje.Reisova wrote:Pitanje? Ovo Bakirovo vracanje Dodika u zivot, jel smatrate da je nedostatak politickog marifetluka ili namjerno ? Realno vratip ga je iz mrtvih te srbe ujedinio.... !?
Štagod da mu je zaista bila namjera, u ovoj ''akciji'' oni su poentirali, a on iz nje izašao slabiji.
- ultima_palabra
#22489 Re: SDA-All about
Bez stranaca ta odluka nikad ne bi bila donijeta. Nekome je u interesu da se ponovo malo zakuha, pošto je vatra od referenduma oslabila...
- Banksy
#22490 Re: SDA-All about
Da, i to je moguće. Zato zaboravljeni Dodik niotkud u 7 dana na FTV-u i FACE-u ...
-
oridjidji
#22491 Re: SDA-All about
Na kraju je pokusase kupiti, ali dzaba im koferi para.ultima_palabra wrote:Patria i Bakir Alispahić su sve što je ostalo od opozicije u FBiH.
- jao_situacije
#22492 Re: SDA-All about
bio volej ili ne bio odluka je tu, crno na bijelo
jednog lijepog divnog dana će proraditi pravosudni sistem, i tada više neće biti važan ni guardian ni bakir
jednog lijepog divnog dana će proraditi pravosudni sistem, i tada više neće biti važan ni guardian ni bakir
-
VjecitiStudent
#22493 Re: SDA-All about
Malo se pretjeruje sa teorijama zavjere. Ima tri godine kako je Bakir ovo poslao Ustavnom sudu, a Ustavni sud je odluku nekada morao donijeti.Banksy wrote:Da, i to je moguće. Zato zaboravljeni Dodik niotkud u 7 dana na FTV-u i FACE-u ...
Nije mi uopće jasno koji trenutak bi bio manje loš, svaka druga godina je predizborna, nekakvih zakuhavanja nikada ne manjka, mogućnost zloupotrebe uvijek postoji.
Bitnije pitanje je Bakirovih motiva, s obzirom da je njemu i njegovima do Ustava BiH stalo ko do lanjskog snijega, jedini domet i ove apelacije ostaje na 'e jes' im reko' ...
- Reisova
#22494 Re: SDA-All about
Malo se pretjeruje sa teorijama zavjere. Ima tri godine kako je Bakir ovo poslao Ustavnom sudu, a Ustavni sud je odluku nekada morao donijeti.VjecitiStudent wrote:Banksy wrote:Da, i to je moguće. Zato zaboravljeni Dodik niotkud u 7 dana na FTV-u i FACE-u ...
Nije mi uopće jasno koji trenutak bi bio manje loš, svaka druga godina je predizborna, nekakvih zakuhavanja nikada ne manjka, mogućnost zloupotrebe uvijek postoji.
Bitnije pitanje je Bakirovih motiva, s obzirom da je njemu i njegovima do Ustava BiH stalo ko do lanjskog snijega, jedini domet i ove apelacije ostaje na 'e jes' im reko' ...[/quote
Dobro receno u vezi motiva a bice i politicka nezrelost kao i kod rahmetli babe.
- jao_situacije
#22495 Re: SDA-All about
vi ste svjesni da će se ova odluka morati sprovesti jednog danaReisova wrote:Malo se pretjeruje sa teorijama zavjere. Ima tri godine kako je Bakir ovo poslao Ustavnom sudu, a Ustavni sud je odluku nekada morao donijeti.VjecitiStudent wrote:Banksy wrote:Da, i to je moguće. Zato zaboravljeni Dodik niotkud u 7 dana na FTV-u i FACE-u ...
Bitnije pitanje je Bakirovih motiva, s obzirom da je njemu i njegovima do Ustava BiH stalo ko do lanjskog snijega, jedini domet i ove apelacije ostaje na 'e jes' im reko' ...[/quote
Dobro receno u vezi motiva a bice i politicka nezrelost kao i kod rahmetli babe.
bilo to iduće hefte ili iduće godine, sprovest će se
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#22496 Re: SDA-All about
sta veli sda
mostar glavni grad federacije
nema komentara???
mostar glavni grad federacije
nema komentara???
-
Vidal89
#22497 Re: SDA-All about
gdje HM sta veli na ovo Mostar glavni grad fbih
jel to odgvornost sda??
jel to odgvornost sda??
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#22498 Re: SDA-All about
Covic zazelio, rekao, Bakir ispunio.
To je nova igrica. Kako nekome nije jasno vise to
Samo sada ozbiljno mislim da Dragan drzi za 'jaja' Bakasa. Da mu nesto zna, ima dokumentaciju...drzi rodbinu k'o taoce
....nesto, nesto....
Ide uvezana varijanta. Treci entitet, uvezivanjem preko jedinstvene izborne jedinice sa vecinskim HDZ glasackim tjelom + Mostar glavni grad Federacije.
Treci stepen...ovaj, stupanj, da se baci pred njega na koljena, i izvrsi felacijo.

To je nova igrica. Kako nekome nije jasno vise to
Samo sada ozbiljno mislim da Dragan drzi za 'jaja' Bakasa. Da mu nesto zna, ima dokumentaciju...drzi rodbinu k'o taoce
Ide uvezana varijanta. Treci entitet, uvezivanjem preko jedinstvene izborne jedinice sa vecinskim HDZ glasackim tjelom + Mostar glavni grad Federacije.
Treci stepen...ovaj, stupanj, da se baci pred njega na koljena, i izvrsi felacijo.
- XXS
#22499 Re: SDA-All about
Ma borio se Bakir ko lav, do zadnjeg Bosnjaka mimo 50 novobegovskih familija.
Kao i obicno od SDA, AL' BOLJE SE NIJE MOGLO.
PS - Danas se u Parizu sastali svi vidjeniji i ugledniji ljudi dunjaluka na konferenciji za klimatske promjene. Gdje su nasa tri pakasa i ko ih za sta pita???
Kao i obicno od SDA, AL' BOLJE SE NIJE MOGLO.
PS - Danas se u Parizu sastali svi vidjeniji i ugledniji ljudi dunjaluka na konferenciji za klimatske promjene. Gdje su nasa tri pakasa i ko ih za sta pita???
- Banksy
#22500 Re: SDA-All about
Ne drži niko nikoga ni za šta. Svi imaju istu ''agendu'', tri etnička fildžana s apsolutnom vlašću i kontrolom jedne familije i desetak pobočnih, pa tako zajedno i koračaju ka tom cilju.
To što neko ima dojam da ovaj ''pušta'' ili onaj ''zateže'', samo je do oka posmatrača. Plan je iskreiran davno, a crno na bijelo postavljen davnog marta 1994.
To što neko ima dojam da ovaj ''pušta'' ili onaj ''zateže'', samo je do oka posmatrača. Plan je iskreiran davno, a crno na bijelo postavljen davnog marta 1994.