Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zasto citav istok, sa tampon zonama na toj tribini prema sjeveru i jugu (dakle oko 3000 mjesta), niste nama dali, ako vam je fol stalo do derbija?
Eto, ono 10% stvarnih vlasnika desetogodisnjih koji bi dosli dislocirate samo tu tekmu negdje drugo, pocastite zastavicom, necim, razumjece... nama date 3000 karata, vama osta citav stadion - koji do jucer nije imao tu tribinu. dakle 15 milja vas moze doci slobodno
Ma mora neke evidencije biti, mora se stati u kraj tome da su tribine mjesto ispuhavanja i idiotisanja svakojakih narkomana i klošara. Sjećam se kad sam u Maribor išao, na karti je pisalo moje ime i prezime, ako ne i još neki podatak (ne mogu se sjetiti).
zasto citav istok, sa tampon zonama na toj tribini prema sjeveru i jugu (dakle oko 3000 mjesta), niste nama dali, ako vam je fol stalo do derbija?
Eto, ono 10% stvarnih vlasnika desetogodisnjih koji bi dosli dislocirate samo tu tekmu negdje drugo, pocastite zastavicom, necim, razumjece... nama date 3000 karata, vama osta citav stadion - koji do jucer nije imao tu tribinu. dakle 15 milja vas moze doci slobodno
eto, vrlo jednostavo
Ne moze to proci.
Realnije je da se vlasnici godisnjih Sjever pomaknu na Istok a da dobijete cca 3000 mjesta na sjeveru,ali to je daleko
eto, vrlo jednostavo
A i ti ideš sa besmislenošću iz krajnosti u krajnost.
BlueBlood wrote:moras kartu kupiti dva dana ranije
moras licne podatke dati
moras na stadion uci dva sata ranije
onaj jos spominje kamere
kakav je ovo teror nad navijacima ?!
sta ce jos traziti mirovni sporazum izraela i palestine
Bolesno je sve ovo,da smo k'o što nismo trebali bi svi zajedno bojkotovati ovu smijuriju od organizacije,sad se većina naših sprda i provocira pitare,a budite sigurni da kad ovo jednom krene niko neće biti poštedjen,doći će red i na nas.Nebitno je to što pitari nisu cvjećke,ovo treba gledati iz skroz drugog ugla.
BlueBlood wrote:moras kartu kupiti dva dana ranije
moras licne podatke dati
moras na stadion uci dva sata ranije
onaj jos spominje kamere
kakav je ovo teror nad navijacima ?!
sta ce jos traziti mirovni sporazum izraela i palestine
Bolesno je sve ovo,da smo k'o što nismo trebali bi svi zajedno bojkotovati ovu smijuriju od organizacije,sad se većina naših sprda i provocira pitare,a budite sigurni da kad ovo jednom krene niko neće biti poštedjen,doći će red i na nas.Nebitno je to što pitari nisu cvjećke,ovo treba gledati iz skroz drugog ugla.
Bas tako
p.s. milojica - tesko. vjerovatno ce ici varijanta rentanja videonadzora a sve i da bude stacionarni videonadzor, za zatvoren sistem u kojem ce svaka stolica biti numerisana i prema njoj stampana karta, trebaju potpuno drugaciji skeneri, biometrijski . itd... u prevodu, tesko za jos 10 godina
eto, vrlo jednostavo
Da vam je lakše polupati sve i porušiti ? aha, dobit cete
Ljudi davali 1000 maraka da sjede tu narednih 10 godina, i u sklopu toga i gledaju derbije, a neko bi ih pomjerio i dao zastavicu.
Hajmo malo realnosti. A i realno, šta bi ostalo od te tribine nakon par posjeta...
eto, vrlo jednostavo
Problem su godišnje - kao i na sjeveru. Neće niko da se zamjeri pretplatnicima. A i ljudi su platili dobre pare.
A i tek se našarafale stolice na istoku, pa da se opet skidaju. Nemoj me pogrešno shvatiti - ali ja bih smatrao ludim onoga ko bi preuzeo odgovornost za sigurnost ako bi na istoku počeli kakvi problemi.
Nadam se kad se završi krov na istoku da će na njega preći sve godišnje, i sjever u cijelosti postati gostujuća tribina. Ovako je uprava odlučila da ispoštuje ove sa godišnjom na sjeveru. Nije idealno, ali tako je.
DonaldDuck wrote:Meni je gora ograda i mreža ispred istočne tribine, ima li to igdje osim kod nas? Mirniji smo od susjeda ali oni ih nemaju a mi imamo. Pitam se da li je ovaj koji ih je zahtjevao ikad bio na utakmici i gdje ih je još ranije vidio? Od stadiona kojeg pokušavamo napraviti baš da se zove stadion oni napraviše trening centar.
I to sam sad vidio,još malo pa će zahtjevati da budemo svezani lancem na tribini k'o kerovi,na šta ćemo samo sleći ramenima jer je to MUP zahtjevao.
Mislim da upravi Zelje odgovara ovaj bojkot jer su po pitanju stadiona kao dijete koje cuva novu igracku. Sto je OK, ali nosi odredjene konsekvence sa sobom.
omega369 wrote:
Ne mislim. samo pitam, jer me zanimaju motivi svega ovoga.
da se razumijemo, nisam protiv legitimisanja cak i evidencije LK prilikom kupovine karte ali samo pod uslovima da:
- to vazi za sve navijace na stadionu (kako za domace tako i za goste) - da imam odgovarajuce numerisano mjesto ( da znam tacno gdje sjedim)
- naravno, imam ostalu komociju kako bi me tretirali kao covjeka
a to da ti samo mene i jos grupu zavedes u nekakvu evidenciju, da me smjestis i nabijes u nekakav tor sa siljcima, da mi uz to mozes kad hoces prisiti prijavu a da ostali na stadionu landaraju, e to nece moci majstore. Ja tu vidim cistu namjeru da se provocira, vidim motiv da se "protivniku" naudi na bilo koji nacin to je nekim ljudima u krvi. vase uprave zadnjih 15 godina hrane se time, da se ne lazemo
Pa imao bi numerisano mjesto da ti drugovi sa tribine nisu zadnji put izvalili mjesta i natakarili na ogradu!
De bolan, tebi ocito treba neko samo za raspravu...
Zar je tesko shvatiti sta sam napisao? Kad se uvede jedna stolica, jedno elektronski numerisano mjesto (nece na grbavici ni za 10 godina) jedna karta za sve, nadzorni centri, OK. ja cu dati licnu da upisu prilikom kupovine. Zasto bih to sad uradio, kad niko drugi nece? Da mi neko lakse moze prisiti nesto sto nisam uradio??
i dalje stoji pitanje, zasto se to uvijek na grbavici izmislja "topla voda", uvijek pred utakmicu koja nesto odlucuje
Pa jeli moguce da ovde postoje maleni koji pisu da bi trebali njima istok dati pa jeli moguce da neko i pomislja na tu ideju Svasta sam cuo u svom zivotu ali ovako glupu ideju nikad nisam...
Fudbalski klub Zeljeznicar se preserava vec godinama kad je u pitanju derbi i navijaci Sarajeva.
Greska je bila sto se sutilo, sto nije nikad bilo protumjera.
Ja licno bih volio da se to svede na podjednak procent na oba stadiona i da se ta prica zavrsi. Manje nas na Grbavici, manje njih na Kosevu, manje problema. Vjerujem da je to makar za naredna dva do cetiri derbija definitivno.
Last edited by Grean on 12/04/2017 16:55, edited 1 time in total.
Mirso
Ne pristaj na budalastine. Oni se ne pitaju nista u svom klubu,a ovakve ucjene postavljaju.
Vidim jos dvije ograde ostale na Sjeveru,jos malo i nema tampon zona nikako