BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#22451 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Jebo vas vise Tino Susic nije Tin sam reprezentativac o kojem se treba pisati na ovoj temi.Dosadili ste i Bogu i narodu sa ovim nabolji,najgori,hoce se prodati,nece se prodati.Da nije Susic ne bi dva posta o njemu bila napisana.Potencijalnih reprezentativaca po europi koliko hoces a oni se uhvatili Tina.Ako ga selektor pozove ok ne pozove opet je u redu.Kada Mesha objavljuje spisak za Spaniju da vidimo sta ce on reci,sigurno nece za misljenje pitati ni ,,banjaluku",,pointa",,Lucky-a",,tifozu" i ostale.
luckylaka

#22452 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Evo recimo vjerovatno stize Jajalo
FUDBALER PALERMA Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine dobija sjajnog veznjaka 12. 05. 2016
Reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro bi mogla dobiti novog debitanta.

Riječ je bivšem fudbaleru Sarajeva, Mati Jajalu, koji je ostavio dubok trag u Bordo klubu iako se na Koševu zadržao samo polusezonu.

U razgovoru za N1, selektor Baždarević je kazao kako su vrata reprezentacije fudbaleru Palerma otvorena, ali kada se steknu određeni uslovi.
luckylaka

#22453 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Evo jos jednog :thumbup:
EKSKLUZIVNO \\ Dario Dumić u budućnosti nastupa za BiH
12.05.2016. | Rubrika: NovostiKomentara: 0
Nekadašnji omladinski reprezentativac Danske Dario Dumić će u budućnosti igrati za BiH

Fudbaler holandskog NEC Nijemgena i bivši omladinski reprezentativac Danske Dario Dumić (24) u budućnosti će nastupati za Bosnu i Hercegovinu, saznaje Reprezentacija.ba portal.

Dumić (visok 193 cm) je odlučio da nastupa za naš nacionalni tim,
MOSALJOZE

#22454 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

http://www.bhfudbal.ba/bh-talenti/emir- ... /12052016/
Evo ga laki,Fate mi tvoje još jedan :bih:
luckylaka

#22455 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:http://www.bhfudbal.ba/bh-talenti/emir- ... /12052016/
Evo ga laki,Fate mi tvoje još jedan :bih:
Bog mi ovo Mesha treba probati protiv Spanije i malog Dzenisa.Kako sam ja ovo propustio.Hvala ,,ljoze" :P
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22456 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

phillie

#22457 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

Jel to poceo biciklizam ganjati :D :D
Mustang1

#22458 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mustang1 »

Je'l to tajo kupio i te novine :D
phillie

#22459 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

Ma kad te SN izaberu, ti si na konju...Murinju je to prva referenca kod angazmana novih igraca :D
luckylaka

#22460 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Nevjerovatno je koliko su ljudi optereceni Tinom Susicem koji je da ponovimo ni kriv ni duzan nasao se na meti pljuvaca.Momak suti i igra kako najbolje zna.Nije Messi ni Ronaldo ali nije ni levat kakvim se ovdje zeli prikazati.
Last edited by luckylaka on 15/05/2016 06:35, edited 1 time in total.
phillie

#22462 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by phillie »

luckylaka wrote:Nevjerovatno je koliko su lkudi optereceni Tinom Susicem koji je a ponovimo ni kriv ni duzan nasao se na meti pljuvaca.Momak suti i igra kako najbolje zna.Nije Messi ni Ronaldo ali nije ni levat kakvim se ovdje zeli prikazati.
Kakav levat, pa vidis da je prvi u Hrvata....Meni su gori ovi sto od njega prave igraca zbog kojeg Abramovic kose cupa sto ga ne dovede da mu spasi sezonu, a Mancini klete sudbu kletu sto su u Interu tolike stipse pa ga ne dovedose....
On kakav je da je, nas je, al ne treba se ni preseravati i svaki novinski clanak poturati pod nos kao "eto strucnjaci, vidite da je Tin igracina"
DonEmir

#22463 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by DonEmir »

On je hrvat :wink:
Tyke

#22464 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

phillie wrote:
luckylaka wrote:Nevjerovatno je koliko su lkudi optereceni Tinom Susicem koji je a ponovimo ni kriv ni duzan nasao se na meti pljuvaca.Momak suti i igra kako najbolje zna.Nije Messi ni Ronaldo ali nije ni levat kakvim se ovdje zeli prikazati.
Kakav levat, pa vidis da je prvi u Hrvata....Meni su gori ovi sto od njega prave igraca zbog kojeg Abramovic kose cupa sto ga ne dovede da mu spasi sezonu, a Mancini klete sudbu kletu sto su u Interu tolike stipse pa ga ne dovedose....
On kakav je da je, nas je, al ne treba se ni preseravati i svaki novinski clanak poturati pod nos kao "eto strucnjaci, vidite da je Tin igracina"
Ma ne dizemo ga u nebesa, vec samo u inat hejterima malo cesce provucemo ovdje svaki njegov dobar potez. Da Bogdom su svi nasi igraci bolji od Tine, ja bih najsretniji bio, ali mi smo skroz kratki sa ofanzivnim veznim igracima, mada i Tino u Hajduku daleko vise golove postize, nego asistira. Sreca pa Pjana to fino radi u Romi, samo jos da te njegove asistencije prorade u repki i sa Besicem i Cimirotom sredina nam je rahat.
Logovan

#22466 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

insaneinthebrain wrote:kakva golcina lule :thumbup: :izet:

http://www.dailymotion.com/video/x4amxq ... tine_sport
Vala majstorski je zabio. :thumbup:
Mobile_Disco

#22467 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Mobile_Disco »

Tyke wrote:
phillie wrote:
Ma ne dizemo ga u nebesa, vec samo u inat hejterima malo cesce provucemo ovdje svaki njegov dobar potez. Da Bogdom su svi nasi igraci bolji od Tine, ja bih najsretniji bio, ali mi smo skroz kratki sa ofanzivnim veznim igracima, mada i Tino u Hajduku daleko vise golove postize, nego asistira. Sreca pa Pjana to fino radi u Romi, samo jos da te njegove asistencije prorade u repki i sa Besicem i Cimirotom sredina nam je rahat.
Tino je defanzivni vezni..
MOSALJOZE

#22468 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by MOSALJOZE »

Image
Tyke

#22469 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Mobile_Disco wrote:
Tyke wrote: Ma ne dizemo ga u nebesa, vec samo u inat hejterima malo cesce provucemo ovdje svaki njegov dobar potez. Da Bogdom su svi nasi igraci bolji od Tine, ja bih najsretniji bio, ali mi smo skroz kratki sa ofanzivnim veznim igracima, mada i Tino u Hajduku daleko vise golove postize, nego asistira. Sreca pa Pjana to fino radi u Romi, samo jos da te njegove asistencije prorade u repki i sa Besicem i Cimirotom sredina nam je rahat.
Smaras ba momak, ako nemas sta konstruktivno citirati, molim te ubuduce zaobidji moje postove.

Upravo se i zajebajemo nas nekoliko ovdje i namjerno "provociramo" radi takvih pametnjakovica poput tebe koji i dalje zive u Safetvoj eri i zbog toga ne gledaju objektivno na Tinu Susica.

Zaboravi da sam ti odgovorio. ;)
Paul F.

#22470 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Paul F. »

Logovan wrote:
insaneinthebrain wrote:kakva golcina lule :thumbup: :izet:

http://www.dailymotion.com/video/x4amxq ... tine_sport
Vala majstorski je zabio. :thumbup:
Odličan gol, nema priče. U onakvoj frci, kad nemaš ni djelić sekunde više vremena. Često ljudi ne primjećuju da se super golovi postižu kad igrač ima malkice vremena. Kao naprimjer onaj gol Hajrovića za repku.
Point.

#22471 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Tyke wrote:
Mobile_Disco wrote:
Tyke wrote: Ma ne dizemo ga u nebesa, vec samo u inat hejterima malo cesce provucemo ovdje svaki njegov dobar potez. Da Bogdom su svi nasi igraci bolji od Tine, ja bih najsretniji bio, ali mi smo skroz kratki sa ofanzivnim veznim igracima, mada i Tino u Hajduku daleko vise golove postize, nego asistira. Sreca pa Pjana to fino radi u Romi, samo jos da te njegove asistencije prorade u repki i sa Besicem i Cimirotom sredina nam je rahat.
Smaras ba momak, ako nemas sta konstruktivno citirati, molim te ubuduce zaobidji moje postove.

Upravo se i zajebajemo nas nekoliko ovdje i namjerno "provociramo" radi takvih pametnjakovica poput tebe koji i dalje zive u Safetvoj eri i zbog toga ne gledaju objektivno na Tinu Susica.

Zaboravi da sam ti odgovorio. ;)
Ne znam sta se ljutis, Pape je rekao sam da Tino igra na poziciji def veznog, kad smo onomad tanki bili na toj poziciji.
Tyke

#22472 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Tyke »

Point. wrote:
Ne znam sta se ljutis, Pape je rekao sam da Tino igra na poziciji def veznog, kad smo onomad tanki bili na toj poziciji.
I sta sad? Na cunu se popela prica sta je neko rekao, sta je neko forsirao i sad hajmo kolektivno nekoga pljuvati, osporavati radi "nekog" sto je nekad nesto rekao.
Lahm je vezni igrac jer ga je Guardiola stavio na tu poziciju i nikad vise ne smije igrati desnog beka?

Tih primjera je trilion u svijetu fudbala, da razliciti treneri razlicito gledaju na nekog igraca i isprobavaju razlicite pozicije, cak i Safet je kasnije Susica koristio u ofanzivnijoj varijanti, gdje mu i jeste mjesto (mada on vise igra u sredini i izvlaci se na desno krilo, ali Boze moj) tako da smoriste brate vise sa tom pricom sta je neki bivsi selektor rekao. On je proslost, Mesa i Tino su sadasnjost, i volio bih da me ne citiraju vise sa tom kontra-konstatacijom (Tino je DMF) u cilju provociranja i pametovanja.
Point.

#22473 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Point. »

Tyke wrote:
Point. wrote:
I sta sad? Na cunu se popela prica sta je neko rekao, sta je neko forsirao i sad hajmo kolektivno nekoga pljuvati, osporavati radi "nekog" sto je nekad nesto rekao.
Lahm je vezni igrac jer ga je Guardiola stavio na tu poziciju i nikad vise ne smije igrati desnog beka?

Tih primjera je trilion u svijetu fudbala, da razliciti treneri razlicito gledaju na nekog igraca i isprobavaju razlicite pozicije, cak i Safet je kasnije Susica koristio u ofanzivnijoj varijanti, gdje mu i jeste mjesto (mada on vise igra u sredini i izvlaci se na desno krilo, ali Boze moj) tako da smoriste brate vise sa tom pricom sta je neki bivsi selektor rekao. On je proslost, Mesa i Tino su sadasnjost, i volio bih da me ne citiraju vise sa tom kontra-konstatacijom (Tino je DMF) u cilju provociranja i pametovanja.
Fazon je da je Pape govorio da je Tino igrao def veznog u Hajduku i na taj nacin opravdao njegov nezasluzeni poziv za Brazil, sto uopste nije bila istina.
SSemir

#22474 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SSemir »

fazon je brate da ti nemas zivota, jedini smisao za zivot ti je safet susic
thekupus

#22475 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by thekupus »

Arminu Hodzicu poslije strasne sezone u Dinamu cijena skocila sa 1 miliona eura (Septembar 2015.) na 4 miliona eura (Mart 2016.)
Ja bih sve nase mlade igrace poslao u Dinamo majke mi

Ovih 8 miliona maraka samo znaci da ga nece nigdje prodati ispod 7,8 miliona eura

Edit: gledam i Gojaka, u istom periodu mu se uduplala cijena, sa 300 000 eura na 600 000, a momak 97. godište
Post Reply