Problem je što se FC Barcelona dovela u situaciju da se više ništa ne pita oko svog najperspektivnijeg igraca.skenderija04 wrote:Pa dobro, ali sta sad. Ne moze se igrac placati 1,8 i staviti 50 miliona klauzula. Ja mislim da svaki igrac koji je nezadovoljan i koji misli da mu je bolje u drugom klubu treba ici. U slucaju Thiaga sve je jasno. Igrao je 100 tekmi za prvi tim sa 21 godinom. Malo li jeIgra u klubu gdje bi skoro svi igraci ovog svijeta voljeli da igraju. Konkurencija je velika i neka sam odluci. Ima sansu da ode i da na drugiom mjestu pokaze da je pravi igrac. Hoce li i tamo ugovorom traziti minute? A i sta on ocekuje od Barcelone? Da mu garantuje prvu postavu? Pa neka javno kaze ko bi trebao na klupu: Xavi, Iniesta, Cesc..... U slucaju odlaska sretno, i neka Sergi Roberto dobije makar pola sansi kao Thiago.
To je zapravo sramota....profi klubovi to sebi ne dozvoljavaju
Oko Neymara komplet familija skocila da traži sebi svoj dio, cak i matera se javila - e to je FC Santos...a FC Barcelona dozvolila da Alcanatru (najperspektivniji igrac Barce) svaka šuša može odvesti za 18 miliona, a da se pri tome apsolutno ništa ne pitaju.
Neka ide Thiago, nije frka...ali da klub potraži svotu adekvatnu, jer je uložio godine i godine u tog igraca.
Šta sad treba da United ili City pokupi kajmak za male pare
Barca je sa ovim slucajem Alcantara, ispala amaterski klub