Vase cestitke,zelje i pozdrave mozete poslati na ,,Glas Drine,,Sreca pa PAPE ima i svoje pristalice koje selektora ne gledaju kroz rijeci nego djela.PAPEJoseMujica wrote:bila bi šteta..al nemre se tu mlogo učiniti ako mali neće izabrati BiH![]()
al davno sam reko sklonite Safeta od mikrofona...em malo priča em kad zine napravi sranje
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#22426 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#22427 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
neeeee pogrešno si me razumio Lucky...Pape ima moju punu podršku i smatram da je uradio fantastičan posao što pokazuju i brojke i naš način igre. Al treba realan biti i reći da nije čoek za priče....mislim nikad nije ni bio
-
cindrlimindrli
#22428 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Je, to je jako bitna stvar za ono cime se bavi. Da on nas odvede u Brazil, a kome je do price neka gleda dnevnik.JoseMujica wrote: Al treba realan biti i reći da nije čoek za priče....mislim nikad nije ni bio
- JoseMujica
#22429 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pošteno...mene jedino brine zbog budućnosti bh. reprezentacije jer će trebat neko u njoj igrat i za 10 godina.....e tu ne valja kad ti selektor nije pričom namazan
-
cindrlimindrli
#22430 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ce biti sa reprezentacijom za 10 godina najvise zavisi od saveza, drzave i koliko ce se ulagati u sport. Ako odemoJoseMujica wrote:pošteno...mene jedino brine zbog budućnosti bh. reprezentacije jer će trebat neko u njoj igrat i za 10 godina.....e tu ne valja kad ti selektor nije pričom namazan
u Brazil i jos ako sta tamo napravimo Safet ce svoju misiju obaviti i vise nego uspjesno.
- Mikady
#22431 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
JoseMujica wrote:pošteno...mene jedino brine zbog budućnosti bh. reprezentacije jer će trebat neko u njoj igrat i za 10 godina.....e tu ne valja kad ti selektor nije pričom namazan
-
iamia
#22432 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mali halilovic je poveci paksin ako prihvati hrvatski poziv.
ne treba o tome gubiti vrijeme.
babo ga je trebao odgojiti kako treba, pa bi pitanje kojoj reprezentaciji pripada vec odavno bilo rijeseno.
halilovic stari je paksin isto,.
babo ga je trebao odgojiti kako treba, pa bi pitanje kojoj reprezentaciji pripada vec odavno bilo rijeseno.
- Baltazar_khan
#22433 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
i to neka bude neka slika papeta u bordo dresucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Uglavnom, kad se plasiramo, Sušić ide na avatar
- luckylaka
#22434 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma rekao sam jednom ovdje se gledaju djela ,malog Halilovica jednostavno PAPE ne moze natjerati ni nagovoriti da igra za BiH ako mali to nece(meni je cak bolja opcija da on ne smije za BiH tamo zivi,ide u skolu,trenira,igra..)premda da se mali pitan garant da bi pristao igrati za nas.Ali neka odluci vec jednom i tu temu skinemo sa chune.JoseMujica wrote:neeeee pogrešno si me razumio Lucky...Pape ima moju punu podršku i smatram da je uradio fantastičan posao što pokazuju i brojke i naš način igre. Al treba realan biti i reći da nije čoek za priče....mislim nikad nije ni bio
- Mikady
#22435 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tacno tako.iamia wrote:mali halilovic je poveci paksin ako prihvati hrvatski poziv.
- Kemal Malovčić
#22436 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hvala ti jamajka al moje srce je u afrika.
- JoseMujica
#22437 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma seljaćići nas samo izlože ko hepo kocke da se malo uguraju u medije i skrenu pažnju na sebe...a mi ko pešovi grizemo
;Tita mi ne treba niti jednog od ovih Izmeta ni spominjat na pdfu
-
motorola01
#22438 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Tacno je to sve, ali mogao je Susic malo drugacije nastupiti u onom izlaganju za Avaz, a da ne govorimo o novinaru koji je na naslovnu stranu stavio onakav naslov, odnosno odgovor na cjelokupnu situaciju.Mikady wrote:Tacno tako.iamia wrote:mali halilovic je poveci paksin ako prihvati hrvatski poziv.
-
oglo
#22439 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
najveci paksini smo mi koji hocemo halilovica,a momak rodjen tmao,tamo ga naucili igrat,ulozili u njega novac trud vrijeme i sad ga daj nama ,evo k**** ,momak nek igra za koga hoce samo mu cobani mogu prigovarat
kad uzmu oni nekog nekog igraca koji je ponikao u zelji,sarajevu itd.. ja cu reci kradja ,ovako je sve normalna stvar i stvar izbora,napravite gospodo ovdje kod nas halilovice i slicne ko sto hrvati svake godine sebi proizvedu nekog halilovica
naucili da nam drugi prozvode igrace pa da onda igraju za nas,pa kad neki nece onda se malo laje po forumima av
kad uzmu oni nekog nekog igraca koji je ponikao u zelji,sarajevu itd.. ja cu reci kradja ,ovako je sve normalna stvar i stvar izbora,napravite gospodo ovdje kod nas halilovice i slicne ko sto hrvati svake godine sebi proizvedu nekog halilovica
naucili da nam drugi prozvode igrace pa da onda igraju za nas,pa kad neki nece onda se malo laje po forumima av
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#22440 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije tema danasnje emisije al jel mi moze neko reci sta je to paksin ??
-
frngla
#22441 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mario Stanić (Sarajevo, 10. April 1972) Željezničaroglo wrote:najveci paksini smo mi koji hocemo halilovica,a momak rodjen tmao,tamo ga naucili igrat,ulozili u njega novac trud vrijeme i sad ga daj nama ,evo k**** ,momak nek igra za koga hoce samo mu cobani mogu prigovarat
Nikica Jelavić (Čapljina, BiH, 27. Avgust 1985) GOŠK Gabela
Vedran Ćorluka (Derventa, 5. Februar 1986.)
-
miki.ba
#22442 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape kao i obicno odmjeren i jasan, ako hoce bujrum.
Sve i da se Alen odluci igrati za nas, realno, poziv može ocekivati za 2-3 godine i to ako se pokaže.
Štimac u ovom trenutku sve što može uraditi jeste momka vrbovati za HR i ako veze nema da li ce Hrvatskoj ikada biti potreban.
Znaci trenutno se vodi rasprava oko igraca koji trenutno nije na nivou reprezentacija BiH i Hr, a hoce li ikada biti veliko je pitnaje.
Sve i da se Alen odluci igrati za nas, realno, poziv može ocekivati za 2-3 godine i to ako se pokaže.
Štimac u ovom trenutku sve što može uraditi jeste momka vrbovati za HR i ako veze nema da li ce Hrvatskoj ikada biti potreban.
Znaci trenutno se vodi rasprava oko igraca koji trenutno nije na nivou reprezentacija BiH i Hr, a hoce li ikada biti veliko je pitnaje.
-
oglo
#22443 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jelavic bio junior Hajduka,Corluka prosao mladje kategorije DInamafrngla wrote:Mario Stanić (Sarajevo, 10. April 1972) Željezničaroglo wrote:najveci paksini smo mi koji hocemo halilovica,a momak rodjen tmao,tamo ga naucili igrat,ulozili u njega novac trud vrijeme i sad ga daj nama ,evo k**** ,momak nek igra za koga hoce samo mu cobani mogu prigovarat
Nikica Jelavić (Čapljina, BiH, 27. Avgust 1985) GOŠK Gabela
Vedran Ćorluka (Derventa, 5. Februar 1986.)
Za Stanica si u pravu,al to su neka druga vremena nazalost
-
miki.ba
#22444 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koliko je meni poznato ta rijec je "peksin" i znaci neuredan, prljav...al izgleda da je "paksin" neki novi fudbalerski izraz.Matijevic_Vlado wrote:Nije tema danasnje emisije al jel mi moze neko reci sta je to paksin ??
-
frngla
#22445 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikica Jelavić je bio junior Goška iz Gabele 1999–2001, za Ćorluku je tačno da je bio Junior Dinama, ali nije igrač sa teritorije Hrvatske... Jedna zanimljivost, Hrvatska je uz Njemačku reprezentacija koja ima najveći postotak igrača rođenih izvan države za koju igraju...oglo wrote:Jelavic bio junior Hajduka,Corluka prosao mladje kategorije DInama
Da ne idem dalje u offtopic... Ako te baš zanimaju svi "stranci" u Hrvatskoj, rado ću ti ih nabrojati
-
Dead Man Walking
#22446 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Uvijek sam branio potencijalne igrace jer mislim da savez ne radi dovoljno da ih pridobije, ali fakat mi se cini da svi idu onome ko ih prvi pozove. Ja ne znam ima li ijedan igrac na svijetu da je odbio zvanican poziv nekog selektora. I ovim nasim potenicjalnim bih dao rok, hoces da igras izjasni se do tog i tog datuma. Nemas pasos, do tog i tog datuma imas rok da predas zahtjev za pasos. I ovo bi administracija saveza trebala da radi, naravno uz Safetovo sufliranje i pokazivanje kojeg igraca zeli. A Safet, ako je ikako moguce da ne daje ove glupave izjave sta je logicno, ponjamke mu se na logiku.
- Edin H.
#22447 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nabroj :oops:na drugoj temi, mozda o onoj o nasim reprezentatvcima.frngla wrote:Nikica Jelavić je bio junior Goška iz Gabele 1999–2001, za Ćorluku je tačno da je bio Junior Dinama, ali nije igrač sa teritorije Hrvatske... Jedna zanimljivost, Hrvatska je uz Njemačku reprezentacija koja ima najveći postotak igrača rođenih izvan države za koju igraju...oglo wrote:Jelavic bio junior Hajduka,Corluka prosao mladje kategorije DInama
Da ne idem dalje u offtopic... Ako te baš zanimaju svi "stranci" u Hrvatskoj, rado ću ti ih nabrojati
-
oglo
#22448 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
to sto je neko rodjen u nekoj drzavi jeste bitan faktor ali ne presudan,za mene je mnogo vaznije to gdje je taj igrac stasao i naucio igrat lopte ,ko je ulozio novac, trud i vrijeme u njega da bi bio danas igrac reprezentativnog kalibra,nije bitno o kome se radi,ako vec moramo polemisati sam HNL je dao dosta nasih reprezentativaca, koji su se tamo afirmisali i razvili u igrace
- Edin H.
#22449 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stipu moralne principe, osobito sa Hrvatima, Hrvatske na mapi ne bi bilo da ne uzimaju svakog igraca koji im treba, bez obzira gdje je ponikao.oglo wrote:to sto je neko rodjen u nekoj drzavi jeste bitan faktor ali ne presudan,za mene je mnogo vaznije to gdje je taj igrac stasao i naucio igrat lopte ,ko je ulozio novac, trud i vrijeme u njega da bi bio danas igrac reprezentativnog kalibra,nije bitno o kome se radi,ako vec moramo polemisati sam HNL je dao dosta nasih reprezentativaca, koji su se tamo afirmisali i razvili u igrace
-
motorola01
#22450 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma stipu ga. Hajd sve bi to bilo fino da upravo hrvati ne uzimaju jednog francuza kojem je pazi sad, dedo bio hrvat. On se rodio i odrastao u FR i trenutno igra za Bordo.
I sad mi ne bi trebali zapeti za malog Halilovica?! Susicu nije trebala onakva izjava i onda se cudimo sto nece niko da igra za nas. Harlovina misli da je Mourinho, Guardiola, Ferguson i da njemu ne treba takav igrac(danas citam kako hvale njegovu igru u jucerasnjoj tekmi). Boli me qrc sto njemu ne treba, ali bi trebao misliti malo i o iducim trenerima i buducnost ove repke. Lako je biti bezobrazan, to je najlakse. Ocito ovdje igraju neke druge stvari.
I sad mi ne bi trebali zapeti za malog Halilovica?! Susicu nije trebala onakva izjava i onda se cudimo sto nece niko da igra za nas. Harlovina misli da je Mourinho, Guardiola, Ferguson i da njemu ne treba takav igrac(danas citam kako hvale njegovu igru u jucerasnjoj tekmi). Boli me qrc sto njemu ne treba, ali bi trebao misliti malo i o iducim trenerima i buducnost ove repke. Lako je biti bezobrazan, to je najlakse. Ocito ovdje igraju neke druge stvari.