Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
azdralovic wrote:Nemas para na kartici...
Ako imas para na kartici a opet nece, znaci da ti je hakovan racun i da ti neko skida lovu...
Apple te na taj nacin upozorava da sto prije promijenis karticu i prijavis banci
Zamisli da love na kartici imam toliko koliko sam i imala.Tako da gluposti valjas.Druga stvar pise da je nevazeci kod i da je kartica odbijena-zamisli kakve gluposti valjas
Aaaaaaaaaaaaaaa pa sto ne kazes, tebi je zapravo kod nevazeci...
Pa mozda da pozoves banku da pribavis vazeci kod ?
basicm wrote:Kao prvo nisi rekla koji store i koja kartica, tj odakle. Drugo, jesi sigurna da si izabrala pravu vrstu kartice.
Visa kartica,prava je vrsta kartice samo je zemlja Hrvatska jer nas nema.Do sada je radilo normalno .Prosle godine sam kupovala app ali mi nisu trazili kod,kartica je unesena regularno ,sad kada traze kod kao nevazeca.A sa ebaya normalno kupujem
Poenta je bila oko dvije godine garancije i sve ovo sto sam ja pisao je tacno. Navedene firme nabavljaju uredjaje preko zvanicnog apple kanala i to su uredjaju koji su namjenjeni za nase trziste, samim tim im je garancije dvije godine, prva godine internacionalna apple, druga godina consumer law coverage.
Pozdrav, pisao sam već, da li neko zna da li je moguće kupiti samo flex kabl za home dugme za 6s Plus, a ne čitav digitizer uz koji dođe kabl ? Pod ovim ne mislim dugme već kabl koji ide od vrha do dna, gdje se uključuje na dugme. Za većinu modela ima, dok za ovaj ne mogu naći na eBayu, ili se možda koristi od 6s ako su iste veličine..
Haris033 wrote:Moj iPhone 6 plus na iOS-u 12.0.1 i brz i fluidan.
To ti mislis. Kad bi uzeo Iphone 7 ili Iphone 8 vidio bi da je razlika velika.
E neka si me prosvlijetio Na tvoju zalost i moju radost imam i iPhone 8+ i tacno znam razliku svakog od ovih modela.
Zelio sam samo covjeku reci da je i iPhone 6+ dovoljno brz i fluidan (bar za sada).
Haris033 wrote:Moj iPhone 6 plus na iOS-u 12.0.1 i brz i fluidan.
To ti mislis. Kad bi uzeo Iphone 7 ili Iphone 8 vidio bi da je razlika velika.
E neka si me prosvlijetio Na tvoju zalost i moju radost imam i iPhone 8+ i tacno znam razliku svakog od ovih modela.
Zelio sam samo covjeku reci da je i iPhone 6+ dovoljno brz i fluidan (bar za sada).
Cuj na moju zalost.
S tobom se ne moze diskutovati uopste, smiri malo dozivljaj Apple fanboy.
zecov wrote:Iphone 8 mi trosi data podatke preko noći. oko 350 MB. već par noći unazad. naravno na telefonu ne gasim wifi ili sl. imal iko sličan problem.
resetuj podatke, pa vidi koja aplikacija vuce? ili je sistem? da ti ne skida update ako vec nisi na zadnjem IOS ?
zecov wrote:Iphone 8 mi trosi data podatke preko noći. oko 350 MB. već par noći unazad. naravno na telefonu ne gasim wifi ili sl. imal iko sličan problem.
resetuj podatke, pa vidi koja aplikacija vuce? ili je sistem? da ti ne skida update ako vec nisi na zadnjem IOS ?
Zašto baš preko noći? na zadjem sam iosu. to mi se i dešava od zadnjeg updejta. negdje oko 28-29.9. ne znam ni kad je bio zadnji updejt.