Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Melbourne_Australia

#22376 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Prljavo?? A sta to bi pravilo razliku na terenu i vasu igru extra 500 navijaca?? :D Smatram te normalnim likom bas i zato nemoj da zajebavas....Sta god da bude sa navijacima to nema nikakve veze sa onim sto ekipa pokaze na terenu....Eto jos vise elana za vasu ekipu da kazu" e sad cemo da im pokazemo "
spree

#22377 Re: Sarajevski derbi

Post by spree »

Logovan wrote:
spree wrote:
cekaj jel tako ili nije? najiskrenije i ja bi volio da dobijete vise karata, ali to onda ide na ustrb domacih navijaca. mup je je ukenjao stvari sa ogrominm tampon zonama (doduse mozda ne bez razloga najsvjeziji primjer vase cupanje stolica, mada bilo je toga i sa nase strane). tih 20% bez tampon zona bi vam mjera bilo.
Nikad se nisu gledala pravila, nije se oko njih pričalo, odjednom neka pravila, neki procenti, nešto.... :-)

Dobro ok, nema veze, ima da i vama bude isto.
bilo bi isto da je kosevo manjeg kapaciteta, pa da navijaci fks ne mogu stati. onda bi qrko nama dali na ustrb sebe. svakako sa trenutnom situacijom zeljo gubi 20% prihoda (tampon i sto necete vi doci). da imamo veci stadion i da ga ne mozemo napuniti rado bi vam dali vise mjesta. manijaci ce skoro sigurno doci i da uradite ova sranja koja se najavljuju.
Melbourne_Australia

#22378 Re: Sarajevski derbi

Post by Melbourne_Australia »

Logovan wrote:
Melbourne_Australia wrote: A i onako ce te vi poslije SUBOTE ispasti iz trke za titulu :D
Hoćemo li ispasti ne znam, ali zato vi prljavo igrate da dođete do onog što hoćete. Ne znate na terenu.... :)

Prljavo?? A sta to bi pravilo razliku na terenu i vasu igru extra 500 navijaca?? :D Smatram te normalnim likom bas i zato nemoj da zajebavas....Sta god da bude sa navijacima to nema nikakve veze sa onim sto ekipa pokaze na terenu....Eto jos vise elana za vasu ekipu da kazu" e sad cemo da im pokazemo "

PS..Sad je i MUP na nasoj strani i ovo je urota protiv vas :-D
avetinja

#22379 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Može li neko objasniti zašto je odštampano samo 1600 ulaznica za sjever + godišnje karte kojih ima manje od 700? Sa prostorom za gostujuće navijače sa tampon zonom ima 3 000 sjedećih mjesta, uvjeren sam u to.
kudrilo

#22380 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

I opet niko iz FK Željezničara nije spomenuo procente, FK Sarajevo je pisalo o procentima.
Logovan

#22381 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Melbourne_Australia wrote:Prljavo?? A sta to bi pravilo razliku na terenu i vasu igru extra 500 navijaca?? :D Smatram te normalnim likom bas i zato nemoj da zajebavas....Sta god da bude sa navijacima to nema nikakve veze sa onim sto ekipa pokaze na terenu....Eto jos vise elana za vasu ekipu da kazu" e sad cemo da im pokazemo "
Ne mora praviti razliku, nije sigurno da će vam pomoći, ali dobro, jebe mi se.
Logovan

#22382 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

spree wrote:
Logovan wrote:
spree wrote:
cekaj jel tako ili nije? najiskrenije i ja bi volio da dobijete vise karata, ali to onda ide na ustrb domacih navijaca. mup je je ukenjao stvari sa ogrominm tampon zonama (doduse mozda ne bez razloga najsvjeziji primjer vase cupanje stolica, mada bilo je toga i sa nase strane). tih 20% bez tampon zona bi vam mjera bilo.
Nikad se nisu gledala pravila, nije se oko njih pričalo, odjednom neka pravila, neki procenti, nešto.... :-)

Dobro ok, nema veze, ima da i vama bude isto.
bilo bi isto da je kosevo manjeg kapaciteta, pa da navijaci fks ne mogu stati. onda bi qrko nama dali na ustrb sebe. svakako sa trenutnom situacijom zeljo gubi 20% prihoda (tampon i sto necete vi doci). da imamo veci stadion i da ga ne mozemo napuniti rado bi vam dali vise mjesta. manijaci ce skoro sigurno doci i da uradite ova sranja koja se najavljuju.
Ovo rado bi vam dali više mjesta.... Neka, nemoj me nasmijavati. Ovako ste pričali i prije istoka, pa evo počeli ste ići po nekakvim pravilima i procentima.
Trebali bi uraditi isto sranje, pa nek' derbi ide u tri lijepe pm.
kudrilo

#22383 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

Logovan, gdje si pročitao zvaničnu izjavu kluba gdje spominje procente? Pusti što se po forumu priča pa raja broji. FK Sarajevo spomenulo prvo procente.
omega369

#22384 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Logovan wrote:
Melbourne_Australia wrote: A i onako ce te vi poslije SUBOTE ispasti iz trke za titulu :D
Hoćemo li ispasti ne znam, ali zato vi prljavo igrate da dođete do onog što hoćete. Ne znate na terenu.... :)
To je pozadina svega. I uvijek je bila :wink:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#22385 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

avetinja wrote:Može li neko objasniti zašto je odštampano samo 1600 ulaznica za sjever + godišnje karte kojih ima manje od 700? Sa prostorom za gostujuće navijače sa tampon zonom ima 3 000 sjedećih mjesta, uvjeren sam u to.
To samo u ovoj drzavi ima.
Gostima 1100 karata.
Domacim 1600 + godisnjih oko 700.
Ukupno oko 3400.
Tampon zona 2000 mjesta :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22386 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:
Logovan wrote:
To je pozadina svega. I uvijek je bila :wink:
Djeste postenjacine koje bivsi trener i igrac pusta u zadnjoj utakmici da osvoje prvenstvo. Kad vas covjek slusa na ranu bi vas previo.....svi su lopovi...svi kradu...svi su protiv vas samo vi jadni i nevini ko francuske sobarice. Okolo izokolo i jos malo dodjosmo do toga da je Zeljo trebao da vam da cijeli sjever......ko biva ono komsije a vece su se komsije pokazali Dinamo iz Zagreba i Siroki Brijeg nego vi.
DonaldDuck

#22387 Re: Sarajevski derbi

Post by DonaldDuck »

avetinja wrote:Može li neko objasniti zašto je odštampano samo 1600 ulaznica za sjever + godišnje karte kojih ima manje od 700? Sa prostorom za gostujuće navijače sa tampon zonom ima 3 000 sjedećih mjesta, uvjeren sam u to.
Nema puno mudrosti, pogledaj samo sliku sa tampon zonama, pola sjevera nije u funkciji + tih par milja ulaznica i to ti je to.
Image
omega369

#22388 Re: Sarajevski derbi

Post by omega369 »

Hrasno, smijesan si, ali fakat. to sto si ti smislio u svojoj glavi je tvoj problem :wink: znam ja da su tebi dinamo i listica drazi
emigrazione

#22389 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

DonaldDuck wrote:
Nema puno mudrosti, pogledaj samo sliku sa tampon zonama, pola sjevera nije u funkciji + tih par milja ulaznica i to ti je to.
Image
Navijaci FKS trebaju, kako i tradicija nalaze, biti smjesteni na istocnnoj tribini i svi problemi sa tamponima i sl bi netragom nestali
avetinja

#22390 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

DonaldDuck wrote:Nema puno mudrosti, pogledaj samo sliku sa tampon zonama, pola sjevera nije u funkciji + tih par milja ulaznica i to ti je to.
Image
mali_milojica wrote:
Gostima 1100 karata.
Ukupno oko 3400.
Prema mojoj računici, oštećeni smo za 300-400 karata. Valjda MUP ne da da bude ispunjen naš dio sjevera do posljednjeg mjesta, šta li već.
Mutivoda

#22391 Re: Sarajevski derbi

Post by Mutivoda »

avetinja wrote:
Prema mojoj računici, oštećeni smo za 300-400 karata. Valjda MUP ne da da bude ispunjen naš dio sjevera do posljednjeg mjesta, šta li već.
možda SZ? Jer nemaš pregled terena?
Logovan

#22392 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

emigrazione wrote: Navijaci FKS trebaju, kako i tradicija nalaze, biti smjesteni na istocnnoj tribini i svi problemi sa tamponima i sl bi netragom nestali
Ne može, imaju oni ljudi sa desetogodišnjim kartama.
hrasno38

#22393 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:Hrasno, smijesan si, ali fakat. to sto si ti smislio u svojoj glavi je tvoj problem :wink: znam ja da su tebi dinamo i listica drazi
To je taj tvoj rezon!!!! i vase prevodjenje recenica.
Logovan

#22394 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

kudrilo wrote:Logovan, gdje si pročitao zvaničnu izjavu kluba gdje spominje procente? Pusti što se po forumu priča pa raja broji. FK Sarajevo spomenulo prvo procente.
Nisam pročitao, rekla mi ptičica za procente.
Last edited by Logovan on 12/04/2017 15:01, edited 1 time in total.
emigrazione

#22395 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Logovan wrote:
emigrazione wrote: Navijaci FKS trebaju, kako i tradicija nalaze, biti smjesteni na istocnnoj tribini i svi problemi sa tamponima i sl bi netragom nestali
Ne može, imaju oni ljudi sa desetogodišnjim kartama.
Koji ljudi... Mamić, Dzeko, Dzumhur, raja iz Sirokog :?:
DonaldDuck

#22396 Re: Sarajevski derbi

Post by DonaldDuck »

avetinja wrote:
DonaldDuck wrote:Nema puno mudrosti, pogledaj samo sliku sa tampon zonama, pola sjevera nije u funkciji + tih par milja ulaznica i to ti je to.
Image
mali_milojica wrote:
Gostima 1100 karata.
Ukupno oko 3400.
To su sve ugrubo cifre kojim mi baratamo, ja vjerujem da je Šiljak tačno to rekao, oni znaju i koliko ima tačno godišnjih i koliko tačno ova dva sektora imaju mjesta a i onaj dio između kona i istoka. To je to.
hrasno38

#22397 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

emigrazione wrote:
DonaldDuck wrote:
Image
Navijaci FKS trebaju, kako i tradicija nalaze, biti smjesteni na istocnnoj tribini i svi problemi sa tamponima i sl bi netragom nestali
Aha a ove sto su platili po 1000 KM sjediste sto je kod vas misaona imenica da navijac da za klub treba da sjede gdje????? Na betonu ispod juga hahaha
emigrazione

#22398 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Ti sto su platitili nece svakako biti na utakmici...
kudrilo

#22399 Re: Sarajevski derbi

Post by kudrilo »

Logovan wrote:
kudrilo wrote:Logovan, gdje si pročitao zvaničnu izjavu kluba gdje spominje procente? Pusti što se po forumu priča pa raja broji. FK Sarajevo spomenulo prvo procente.
Nisam pročitao, rekla mi ptičica za procente.
Možeš ti sad pokušavat okrenuti priču kako hoćeš, mogu i ja tebi sad pričati o tome da su HZ opet htjele sranje napraviti, zvanično stoji da je Željo ponudio broj koji je moguć zbog domaćih navijača i MUP-a, a stigao je odgovor iz FKS koji uključuje procente.
Logovan

#22400 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

emigrazione wrote: Koji ljudi... Mamić, Dzeko, Dzumhur, raja iz Sirokog :?:
Znam, ima dosta tih koji su kupili desetogodišnju ili više njih, a nema ih (ili su firme kupile), ali taj dio je ograđen koliko znam. Oni ljudi što su kupili desetogodišnju, idu u taj ograđeni dio. Jedino bi možda nekad mogli dobiti slovo G, ali to je već neka druga stvar, nebitno trenutno.
Post Reply