Ukrajina

Crvene_brigade

#223676 Re: Ukrajina

Post by Crvene_brigade »

Putinov terminal Ust-Luga ponovo uspješno pogođen i zapaljen…

Hajlac

#223677 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

drug_profi wrote: 03/04/2026 22:04 Hajlac, Ukrajina je naš prirodni saveznik. Odrađuje naš posao, htjela ne htjela.
Iz naše perspektive uopšte nije nužno da se moraš neprijateljski postaviti prema Ukrajini samo zato što podržavaš Iran.
I ja sam na strani Irana sada jer je žrtva besmislene agresije. Kao što reče Makron, ne možemo vojskom i ratom rušiti režime koji nam se ne dopadaju.

Dakle ne spamaj na ovoj temi živ bio.
Bosna i Hercegovina nije u ratnom stanju, prema tome ohanite s tim pokusajima filtriranja informacija i narativa na samo jednu stranu kovanice.
Kad se tema bude zvala nesto kao "pro-Ukrajina", onda pricaj tu zapadnjacko-imperijalisticku pricu 'CENZORA iz štaba'.

Ukrajina je LEGLO milionskog kriminala, a takodje je i leglo cionista medju bogatom elitom - vecina njih imaju i dvojno drzavljanstvo s genocidnim Izrahellom.
U slucaju Irana, stavili su se javno i to vojno-oruzano na stranu pedo-cionistickog AGRESORA - Epstein mafije. (kad smo kod toga, bruku djece i mladih je upravo iz Ukrajine zavrsavalo na Epsteinovom otoku, rancu, vili u New Yorku itd.)
Sve to je itekako on-topic za temu koja se zove kratko jasno Ukrajina, i sve to je itekako povezano s tom obojenom "revolucijom" 2014-e.
Ugodan ti dan zelim :)

P.S. Oko "spamanja" - obrati se kojekakvim sumirima i Crvenim brigadama - ne budi licemjeran!
Last edited by Hajlac on 07/04/2026 09:53, edited 2 times in total.
Hajlac

#223678 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

Image

Image
Hajlac

#223679 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

Image

PNAC = ideolozi neokonzervativci (jos sredinom '90-ih su PRIZIVALI 9/11 kako bi dobili izgovor za ultra-divljanje po planeti) "zasluzni" za vracanje u kameno doba:

- Iraka
- Afganistana
- Libije
- Sirije
- Kube
- Irana
the list goes on...
Last edited by Hajlac on 07/04/2026 10:03, edited 1 time in total.
sumirprimus

#223680 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Ono fakat spamas :)

Ovako to izgleda kad se levati provale, cak su se i ovde koristili kao izvor info. Ovaj drugi levat Eldar :)
I nisu jedini :)
Point.

#223681 Re: Ukrajina

Post by Point. »

Hajlac wrote: 07/04/2026 09:21
drug_profi wrote: 03/04/2026 22:04 Hajlac, Ukrajina je naš prirodni saveznik. Odrađuje naš posao, htjela ne htjela.
Iz naše perspektive uopšte nije nužno da se moraš neprijateljski postaviti prema Ukrajini samo zato što podržavaš Iran.
I ja sam na strani Irana sada jer je žrtva besmislene agresije. Kao što reče Makron, ne možemo vojskom i ratom rušiti režime koji nam se ne dopadaju.

Dakle ne spamaj na ovoj temi živ bio.
Bosna i Hercegovina nije u ratnom stanju, prema tome ohanite s tim pokusajima filtriranja informacija i narativa na samo jednu stranu kovanice.
Kad se tema bude zvala nesto kao "pro-Ukrajina", onda pricaj tu zapadnjacko-imperijalisticku pricu 'CENZORA iz štaba'.

Ukrajina je LEGLO milionskog kriminala, a takodje je i leglo cionista medju bogatom elitom - vecina njih imaju i dvojno drzavljanstvo s genocidnim Izrahellom.
U slucaju Irana, stavili su se javno i to vojno-oruzano na stranu pedo-cionistickog AGRESORA - Epstein mafije. (kad smo kod toga, bruku djece i mladih je upravo iz Ukrajine zavrsavalo na Epsteinovom otoku, rancu, vili u New Yorku itd.)
Sve to je itekako on-topic za temu koja se zove kratko jasno Ukrajina, i sve to je itekako povezano s tom obojenom "revolucijom" 2014-e.
Ugodan ti dan zelim :)

P.S. Oko "spamanja" - obrati se kojekakvim sumirima i Crvenim brigadama - ne budi licemjeran!
Haj što si onu temu o Iranu uništio twitter ponjavama koje niko ne čita, sada si se prebacio na ovu da je uništiš i spamaš.

Ustani i budi miran kad pišeš o časnoj ukrajinskoj borbi za opstanak.
Hajlac

#223682 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

Ja ba,
Telegram ponjave dobre

Twitter ponjave lose (ali samo one koje se ne slazu s pedo-cionistickim narativom)
:lol:

"Borba za opstanak":

Image

I Orvel bi vam pozavidio :zzzz:
sumirprimus

#223683 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Druze pazi ti price haha, ono nije moj problem al fakat moras odmorit skodi ti definitivno. No tvoja stvar, ako mislis da trebas I moras a ti samo udri :)
sumirprimus

#223684 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Znaci definitivno rujani kukaju na nove mogucnosti ukro dronova u pozadini od 40 do 100 km..
Nije izloolvan incident stovje dobra stvar jelte :mrgreen:
drug_profi

#223685 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

Hajlac wrote: 07/04/2026 09:21 U slucaju Irana, stavili su se javno i to vojno-oruzano na stranu pedo-cionistickog AGRESORA - Epstein mafije. (kad smo kod toga, bruku djece i mladih je upravo iz Ukrajine zavrsavalo na Epsteinovom otoku, rancu, vili u New Yorku itd.)
Ko se prvi stavio na čiju stranu? Da nisu možda kakvi putnički avioni oboreni, pa Šahidi isporučeni prije svega?
Ti si frajeru lud. Iran ti važniji od tvoje guzice.
Dapače mislim da tvoja guzica i nije ovdje i da se lažno predstavljaš jer ono što ti drobiš ovdje izaziva osmjehe na licima ljubitelja Ace sa kišobranom, Orbana i sličnih.
Na koju se god temu uključiš agresivno spamaš sa svojim nebulozama.

Ajd sad sikter.
sumirprimus

#223686 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

drug_profi wrote: 07/04/2026 10:17
Hajlac wrote: 07/04/2026 09:21 U slucaju Irana, stavili su se javno i to vojno-oruzano na stranu pedo-cionistickog AGRESORA - Epstein mafije. (kad smo kod toga, bruku djece i mladih je upravo iz Ukrajine zavrsavalo na Epsteinovom otoku, rancu, vili u New Yorku itd.)
Ko se prvi stavio na čiju stranu? Da nisu možda kakvi putnički avioni oboreni, pa Šahidi isporučeni prije svega?
Dapače mislim da tvoja guzica i nije ovdje i da se lažno predstavljaš jer ono što ti drobiš ovdje izaziva osmjehe na licima ljubitelja Ace sa kišobranom, Orbana i sličnih.

Ajd sad sikter.
Neka te ba, uvlaci te u mulj I pravac moj kanton. :mrgreen:
Nego kako ti se cine ove nove kejpbilitis dronova oruzanih snaga jevrejskog predsjednika ukrajine? :mrgreen:
Hajlac

#223687 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

drug_profi wrote: 07/04/2026 10:17

Ajd sad sikter.
Iran je u momentu tog slucajnog obaranja putnickog aviona bio pod napadom ovih "tvojih", i usred svog odgovora mUSAd agresorima na te napade. Ljudi se JAVNO IZVINILI i osudili odgovorne iz PVO jedinice koja je greskom pucala (sto pedo-cionisti USA nisu nikad uradili za ubistvo skoro duplo vise putnika na Flight 655, nego stoka jos medalju dala trigger-happy kapetanu Will Rogers III) i ponudili novcanu odstetu naravno.
Tu se vide fundamentalne civilizacijske razlike.

Tvoj Aco s kisobranom, zajedno s Zelenskim, lize se i mazi s onim pedo-genocidnim Satanyahuom.
A opet Zelenski se lize i mazi s ISIL glavosjekom - projektom mUSAd-a.

Samo toliko :wink:

A to "sikter" kuci svojoj gdje si naucio!

Nisam ja tebe licno komentarisao nego obratno. A imperijalisticku cenzuru neces bez reakcije prizivati, nek ti bude jasno.
Vidim da si 'na svom' u caskanju s ovim apologetima genocida i agresija iz Pedofilistana :wink:
Izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti

Član 145a

(3) Ko javno odobri, porekne, grubo umanji ili pokuša opravdati zločin genocida, zločin protiv čovječnosti ili ratni zločin utvrđen pravosnažnom presudom u skladu s Poveljom Međunarodnog vojnog suda pridruženom uz Londonski sporazum od 8. avgusta 1945. ili Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju ili Međunarodnog krivičnog suda ili suda u Bosni i Hercegovini, a usmjereno je protiv grupe lica ili člana grupe određene s obzirom na rasu, boju kože, vjeroispovijest, porijeklo ili nacionalnu ili etničku pripadnost, i to na način koji bi mogao potaknuti na nasilje ili mržnju usmjerenu protiv takve grupe lica ili člana takve grupe, kazniće se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
https://en.wikipedia.org/wiki/South_Afr ... nst_Israel
Last edited by Hajlac on 07/04/2026 10:50, edited 9 times in total.
drug_profi

#223688 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

sumirprimus wrote: 07/04/2026 10:18
Nego kako ti se cine ove nove kejpbilitis dronova oruzanih snaga jevrejskog predsjednika ukrajine? :mrgreen:
Ma, ako ovo potraje još koju godinu vidjećemo u napadu i humanoidne robote sa oružjem.
drug_profi

#223689 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

Hajlac wrote: 07/04/2026 10:27 Tvoj Aco s kisobranom, zajedno s Zelenskim, lize se i mazi s onim pedo-genocidnim Satanyahuom.
Aco, Viktor and 3 others your friends likes your post.
Hajlac

#223690 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

Mozda ce mu Satanyahu pomoci da "sklone" ovu istrazivacku novinarku :roll:
Hajlac

#223691 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

drug_profi wrote: 07/04/2026 10:33
Hajlac wrote: 07/04/2026 10:27 Tvoj Aco s kisobranom, zajedno s Zelenskim, lize se i mazi s onim pedo-genocidnim Satanyahuom.
Tvoj Aco (koji btw i Zelenskom salje oruzje tajnim kanalima :lol: ):

Axis of Pedo-Zionist genocidal EVIL :evil:

Ne moze vas sto voda oprat od tih moralnih vratolomija podrzavanja Epstein mafije.
zigzag

#223692 Re: Ukrajina

Post by zigzag »

Kako sam ga stavio na foe, meni je tema Iran procvjetala :D
Puno čitljivije a ništa od informacija svakako ne fali.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#223693 Re: Ukrajina

Post by Bobi »

Hajlac wrote: 07/04/2026 09:21 Bosna i Hercegovina nije u ratnom stanju, prema tome ohanite s tim pokusajima filtriranja informacija i narativa na samo jednu stranu kovanice.
Šta da neko ovo napiše na temi Iran :D ?
sumirprimus

#223694 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

drug_profi wrote: 07/04/2026 10:33
He al tvoj aco :lol:
Eto i tebe drug na anam onoj strani :lol: :kiss:
Ja sam uz druga I njegovog acu :chmoljava:
sumirprimus

#223695 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

drug_profi wrote: 07/04/2026 10:30
sumirprimus wrote: 07/04/2026 10:18
Ma, ako ovo potraje još koju godinu vidjećemo u napadu i humanoidne robote sa oružjem.
Ne lezi vraze jutros su nesto slicno najavili mada izgleda ko mini tank iz ww1
drug_profi

#223696 Re: Ukrajina

Post by drug_profi »

zigzag wrote: 07/04/2026 11:31 Kako sam ga stavio na foe, meni je tema Iran procvjetala :D
Puno čitljivije a ništa od informacija svakako ne fali.
Dobro si brate, ne znam što se patim...
Hajlac

#223697 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

Bobi wrote: 07/04/2026 12:15
Hajlac wrote: 07/04/2026 09:21 Bosna i Hercegovina nije u ratnom stanju, prema tome ohanite s tim pokusajima filtriranja informacija i narativa na samo jednu stranu kovanice.
Šta da neko ovo napiše na temi Iran :D ?
Pa vrlo je indikativno da je i tamo nekoliko njih iz istog tabora (sto ocito nije slucajno), a koji priznaju samo ono sto objave imperijalisticka glasila BBC, AP, Reuters, CNN, Index.hr, b92 itd., u vise navrata zazivali cenzuru/banovanje floskulama o "spamanju" - a isti ti likovi:
- em na Foe ne stavljaju sumira/Brigade i klonove,
- em cak i ulaze u rasprave i citiraju te smorove i apologete genocida (davanjem paznje im indirektno pomazu htjeli ne htjeli),

niti se bune npr. na:
- ChatGPT/Gemini/klinac palac ponjave kilometarske
- rafalno postanje linkova s Telegrama i Twittera drugih forumasa itd. (na sta se ja ne bunim jer smatram da svako mora imati jednako pravo postavljanja informacija kao i misljenja i argumenata)
Tacno vidis da iz istog tabora dolazi taj otpor svemu sto prijeti razbijanju (njihovog) zvanicnog pro-USA/Izrahell narativa.
Moj prijedlog je da razmislite o eventualnom ukidanju Twitter i Telegram integracije tj. automatskog prepoznavanja takvih linkova i ucitavanja jer usporava pregled teme/postova, a ko zeli vidjeti sadrzaj nek fino klikne na link...
Last edited by Hajlac on 07/04/2026 13:00, edited 4 times in total.
sumirprimus

#223698 Re: Ukrajina

Post by sumirprimus »

Stani ti se žališ jer nisam ljudima na foe i jer iznosim u demokratskim sistemima omogućeno i zagarantovano pravo na slobodno misljenje i to na jednom forumu?
Sta reci... :-)
Point.

#223699 Re: Ukrajina

Post by Point. »

@Hajlac, dobro bi ti došla jedna poduža šetnja u prirodi i da slušaš cvrkut ptica, osjetiš miris trave. Prenosi te baš.
Hajlac

#223700 Re: Ukrajina

Post by Hajlac »

Svoj ti poso!
Post Reply