BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mirza007
#22351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije problem u jednoj ili dvije utakmice. Moze se odigrati dobro ili lose, napraviti par dobrih poteza, podbaciti itd. Najlakse se hvatati par situacija, dobrih ili losih, svejedno pa na tome procjenjivati igraca.
Treba odgledati u kontinuitetu. U ovakvom HNL morao bi dominirati. Ja to jednostavno ne vidim.
Ako nije fizicki I tehnicki dominantan u ovakvoj konkureciji, kako nam moze biti igrac prevage u reprezentaciji? A nama na njegovoj poziciji AMF bas takav treba.
Treba odgledati u kontinuitetu. U ovakvom HNL morao bi dominirati. Ja to jednostavno ne vidim.
Ako nije fizicki I tehnicki dominantan u ovakvoj konkureciji, kako nam moze biti igrac prevage u reprezentaciji? A nama na njegovoj poziciji AMF bas takav treba.
- luckylaka
#22352 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A nismo vala odavno o Tinu.
Gdje smo ono zadnji put stali
- thekupus
#22353 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jucer:
Begovic igrao cijelu, Besic ni na klupi, Hajrovic od 72., Vrancic do 84., Sunjic cijelu, Bicakcic ni na klupi (karton?), Hadzic cijelu (Anel), Bajic od 65.
Danas do sad:
Krunic usao u 75., Vranjes igrao cijelu, Kolasinac igrao do 73., Dumic igrao cijelu, Tankovic usao u 55., Handzic igrao do 80.
Sigurno sam nesto propustio, ali to je uglavnom to
Begovic igrao cijelu, Besic ni na klupi, Hajrovic od 72., Vrancic do 84., Sunjic cijelu, Bicakcic ni na klupi (karton?), Hadzic cijelu (Anel), Bajic od 65.
Danas do sad:
Krunic usao u 75., Vranjes igrao cijelu, Kolasinac igrao do 73., Dumic igrao cijelu, Tankovic usao u 55., Handzic igrao do 80.
Sigurno sam nesto propustio, ali to je uglavnom to
- Logovan
#22354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sušić zabio gol.
Cimirot ušao u 90. minuti.
Cimirot ušao u 90. minuti.
- luckylaka
#22355 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A u p.m. opet
Bh. reprezentativac Tino Sven Sušić postigao je pogodak za Hajduk protiv Istre u 30. kolu Hrvatske nogometne lige.
Bh. reprezentativac Tino Sven Sušić postigao je pogodak za Hajduk protiv Istre u 30. kolu Hrvatske nogometne lige.
- thekupus
#22356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
WOW NEVJEROVATAN JE KLANJAJMO MU SE SVI BOLJI JE OD INIJESTEluckylaka wrote:A u p.m. opet
iz penala gol dao
- luckylaka
#22357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
thekupus wrote:WOW NEVJEROVATAN JE KLANJAJMO MU SE SVI BOLJI JE OD INIJESTEluckylaka wrote:A u p.m. opet
iz penala gol dao
Opss pa dao iz penala jos jedan (golovi iz penala valjda se ne priznaju na tabeli najboljih strelaca)
-
mega_mashcine
#22358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
sta su nam ovo ovaj vikend svi reprezentativci nesto nervozni. 
Prvo Ibisevic u petak u sukobu sa Milosevicem. Jucer Bega hoce onog da bije, a evo danas se Vranjes pobi sa nekim Cilenacem, pa Seo dvojicu pokosi.

Prvo Ibisevic u petak u sukobu sa Milosevicem. Jucer Bega hoce onog da bije, a evo danas se Vranjes pobi sa nekim Cilenacem, pa Seo dvojicu pokosi.
-
ja71
#22359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
costi treba cim počne utakmica dati jedan zutiPismonosa wrote:I jedan naš rep'stivac je našao svoje mjesto u videu. Pogodite koji![]()
-
Mirza007
#22360 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A nismo vala odavno o Tinu. Gdje smo ono zadnji put stali?luckylaka wrote:A u p.m. opet
- USAblues
#22361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gledam Evo Husidica ( Galaxy vs Portland ) dobar pravo ... Steta sto nije nikada pozvan za neku friendly tekmu repke
- bdzs
#22362 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nema ni potrebe jer dok je Meša selektor, meščini, on ga više ne zaigra za repku. Šteta što izgubismo olako jedinog solidnog BH igrača koji može "dobaciti" do gola lijevicomMirza007 wrote:A nismo vala odavno o Tinu. Gdje smo ono zadnji put stali?luckylaka wrote:A u p.m. opet
- luckylaka
#22363 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobro pratis al da podsjetim...Tino je od Meshe svaki put dobio poziv (ili nije sta velis ti)bdzs wrote:Nema ni potrebe jer dok je Meša selektor, meščini, on ga više ne zaigra za repku. Šteta što izgubismo olako jedinog solidnog BH igrača koji može "dobaciti" do gola lijevicomMirza007 wrote:A nismo vala odavno o Tinu. Gdje smo ono zadnji put stali?luckylaka wrote:A u p.m. opet
- bdzs
#22364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jedno je dobiti poziv a drugo je dobiti priliku i igrati (imati minutažu), mislim prije svega na zadnje utakmice u kvalifikacijama i baraž. Ipak Mešina treba da je zadnja i prihvatam da ukoliko mu neki igrač ne paše (subjektivno ili objektivno), može sasvim regularno da ga stavi u drugi plan. Druga stvar je, dali je to opravdano gledano iz perspektive navijača. Nije Tino jedini, po meni ni Bičakčić nije nikad dobio priliku onoliko koliko vrijedi i ne bi me čudilo da se i on počne naprasno povrjeđivati.luckylaka wrote: Dobro pratis al da podsjetim...Tino je od Meshe svaki put dobio poziv (ili nije sta velis ti)
- luckylaka
#22365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cekaj ili se tebi cini ili znas da Mesha vise nece zvati Tina u reprezentaciju.Cini mi se ipak da ti se samo cini.Inace ovdje je ponovljeno jedno 20 puta da momak nije za prvih 11 ali za prvi 20 sigurno jeste,i jedno 20 puta ponovljeno da se ne preziva Susic vecina bi ga od njegovi nejveci kriticara gurala u prvi 11bdzs wrote:Jedno je dobiti poziv a drugo je dobiti priliku i igrati (imati minutažu), mislim prije svega na zadnje utakmice u kvalifikacijama i baraž. Ipak Mešina treba da je zadnja i prihvatam da ukoliko mu neki igrač ne paše (subjektivno ili objektivno), može sasvim regularno da ga stavi u drugi plan. Druga stvar je, dali je to opravdano gledano iz perspektive navijača. Nije Tino jedini, po meni ni Bičakčić nije nikad dobio priliku onoliko koliko vrijedi i ne bi me čudilo da se i on počne naprasno povrjeđivati.luckylaka wrote: Dobro pratis al da podsjetim...Tino je od Meshe svaki put dobio poziv (ili nije sta velis ti)
-
Banja Luka
#22366 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zvace ga i dalje da da se ne bi zamjerio Safetu, nece sigurno zbog kvaliteta.bdzs wrote:Jedno je dobiti poziv a drugo je dobiti priliku i igrati (imati minutažu), mislim prije svega na zadnje utakmice u kvalifikacijama i baraž. Ipak Mešina treba da je zadnja i prihvatam da ukoliko mu neki igrač ne paše (subjektivno ili objektivno), može sasvim regularno da ga stavi u drugi plan. Druga stvar je, dali je to opravdano gledano iz perspektive navijača. Nije Tino jedini, po meni ni Bičakčić nije nikad dobio priliku onoliko koliko vrijedi i ne bi me čudilo da se i on počne naprasno povrjeđivati.luckylaka wrote: Dobro pratis al da podsjetim...Tino je od Meshe svaki put dobio poziv (ili nije sta velis ti)
- bdzs
#22367 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zvao ga je ali nije poenta u tome, meni se čini da je Tino nezadovoljan jer služi Meši kao ikebana, možda je to zbog razloga što lackylaka navede, a možda i zbog toga što ti reče. A što se tiče kvaliteta, Tino sigurno zaslužuje mjesto u reprenzentaciji, zbog činjenice da u našoj reprenzentaciji ne postoji igrač koji igra lijevom nogom i još pri tome igra dobro u svom klubu.Banja Luka wrote:Zvace ga i dalje da da se ne bi zamjerio Safetu, nece sigurno zbog kvaliteta.bdzs wrote:Jedno je dobiti poziv a drugo je dobiti priliku i igrati (imati minutažu), mislim prije svega na zadnje utakmice u kvalifikacijama i baraž. Ipak Mešina treba da je zadnja i prihvatam da ukoliko mu neki igrač ne paše (subjektivno ili objektivno), može sasvim regularno da ga stavi u drugi plan. Druga stvar je, dali je to opravdano gledano iz perspektive navijača. Nije Tino jedini, po meni ni Bičakčić nije nikad dobio priliku onoliko koliko vrijedi i ne bi me čudilo da se i on počne naprasno povrjeđivati.luckylaka wrote: Dobro pratis al da podsjetim...Tino je od Meshe svaki put dobio poziv (ili nije sta velis ti)
- luckylaka
#22368 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Banja Luka wrote:Zvace ga i dalje da da se ne bi zamjerio Safetu, nece sigurno zbog kvaliteta.bdzs wrote:Jedno je dobiti poziv a drugo je dobiti priliku i igrati (imati minutažu), mislim prije svega na zadnje utakmice u kvalifikacijama i baraž. Ipak Mešina treba da je zadnja i prihvatam da ukoliko mu neki igrač ne paše (subjektivno ili objektivno), može sasvim regularno da ga stavi u drugi plan. Druga stvar je, dali je to opravdano gledano iz perspektive navijača. Nije Tino jedini, po meni ni Bičakčić nije nikad dobio priliku onoliko koliko vrijedi i ne bi me čudilo da se i on počne naprasno povrjeđivati.luckylaka wrote: Dobro pratis al da podsjetim...Tino je od Meshe svaki put dobio poziv (ili nije sta velis ti)
-
Banja Luka
#22369 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nece rizikovati nista, drzace ga na klupi, ubaciti ga u nekoj prijateljskoj i sve tako dok ne nadje drugi posao. Ovo je inace bio moj prvi post o najmladjem potomku ublehaske familije, koja je svojim uticajem sjebala jednu generaciju (nemojte mi samo o tome kako je safet odveo reprezentaciju na svjetsko, onaj klovn Ciro, da je imao grupu u kojoj je propala Grcka glavni favori, bi je pojeo). Inace da nije toga bilo niko ga vise ne bi ni spomenuo, nikad se o "bezveznijem" igracu nije vise raspravljalo. I da, ja bih vise od svega volio da on uprkos svemu postane novi Ronaldo, ne zbog njega vec zbog reprezentacije.
- Dr. Kuca
#22370 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Najlakse je bit glup.
- luckylaka
#22371 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Eto ti znas sta ce Mesha da radi sa igracima.Koje bezze lupanje.Tvoje iskrene zelje su da Tino recimo prebije nogu dobije rak i sl.,,Ublehaskoj"familiji tj.Safetu jer na njega konkretno mislis pola (i vise)europe ustaje na noge samo se levat cudi odkud to.Inace da podsjetimo prvi put na svjetsko smo otisli sa Safetom ali tad u tvom selu nije bilo struje i interneta pa ti to ne znasBanja Luka wrote:Nece rizikovati nista, drzace ga na klupi, ubaciti ga u nekoj prijateljskoj i sve tako dok ne nadje drugi posao. Ovo je inace bio moj prvi post o najmladjem potomku ublehaske familije, koja je svojim uticajem sjebala jednu generaciju (nemojte mi samo o tome kako je safet odveo reprezentaciju na svjetsko, onaj klovn Ciro, da je imao grupu u kojoj je propala Grcka glavni favori, bi je pojeo). Inace da nije toga bilo niko ga vise ne bi ni spomenuo, nikad se o "bezveznijem" igracu nije vise raspravljalo. I da, ja bih vise od svega volio da on uprkos svemu postane novi Ronaldo, ne zbog njega vec zbog reprezentacije.
-
Banja Luka
#22372 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ustaju i otimaju se da ih trenira, ne zna covjek sta ce od ponuda, pa mu, citiram, "nije jasno kako ga PSG nije zvao za trenera". Pricao tebi Safet da mu ustaju.luckylaka wrote:Eto ti znas sta ce Mesha da radi sa igracima.Koje bezze lupanje.Tvoje iskrene zelje su da Tino recimo prebije nogu dobije rak i sl.,,Ublehaskoj"familiji tj.Safetu jer na njega konkretno mislis pola (i vise)europe ustaje na noge samo se levat cudi odkud to.Inace da podsjetimo prvi put na svjetsko smo otisli sa Safetom ali tad u tvom selu nije bilo struje i interneta pa ti to ne znasBanja Luka wrote:Nece rizikovati nista, drzace ga na klupi, ubaciti ga u nekoj prijateljskoj i sve tako dok ne nadje drugi posao. Ovo je inace bio moj prvi post o najmladjem potomku ublehaske familije, koja je svojim uticajem sjebala jednu generaciju (nemojte mi samo o tome kako je safet odveo reprezentaciju na svjetsko, onaj klovn Ciro, da je imao grupu u kojoj je propala Grcka glavni favori, bi je pojeo). Inace da nije toga bilo niko ga vise ne bi ni spomenuo, nikad se o "bezveznijem" igracu nije vise raspravljalo. I da, ja bih vise od svega volio da on uprkos svemu postane novi Ronaldo, ne zbog njega vec zbog reprezentacije.
A ja se radujem uspjehu svakog naseg reprezentativca, volio bih da nam je Dzeko najgori (ne zato sto je los, nego sto su ostali jos bolji), ali Safeta ne bih vise volio da vidim u reprezentaciji ni kao vodonosu. Jeste, odveo nas je na svjetsko i tad je u mom selu bilo struje, u tvom mozda nije, ali nije u grupi imao ni portugal ni spaniju ni francusku, nego ga posralo toliko da trener nije bio ni potreban.
- luckylaka
#22373 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
https://www.youtube.com/watch?v=rZ6ft59sk6gBanja Luka wrote:Ustaju i otimaju se da ih trenira, ne zna covjek sta ce od ponuda, pa mu, citiram, "nije jasno kako ga PSG nije zvao za trenera". Pricao tebi Safet da mu ustaju.luckylaka wrote:Eto ti znas sta ce Mesha da radi sa igracima.Koje bezze lupanje.Tvoje iskrene zelje su da Tino recimo prebije nogu dobije rak i sl.,,Ublehaskoj"familiji tj.Safetu jer na njega konkretno mislis pola (i vise)europe ustaje na noge samo se levat cudi odkud to.Inace da podsjetimo prvi put na svjetsko smo otisli sa Safetom ali tad u tvom selu nije bilo struje i interneta pa ti to ne znasBanja Luka wrote:Nece rizikovati nista, drzace ga na klupi, ubaciti ga u nekoj prijateljskoj i sve tako dok ne nadje drugi posao. Ovo je inace bio moj prvi post o najmladjem potomku ublehaske familije, koja je svojim uticajem sjebala jednu generaciju (nemojte mi samo o tome kako je safet odveo reprezentaciju na svjetsko, onaj klovn Ciro, da je imao grupu u kojoj je propala Grcka glavni favori, bi je pojeo). Inace da nije toga bilo niko ga vise ne bi ni spomenuo, nikad se o "bezveznijem" igracu nije vise raspravljalo. I da, ja bih vise od svega volio da on uprkos svemu postane novi Ronaldo, ne zbog njega vec zbog reprezentacije.
A ja se radujem uspjehu svakog naseg reprezentativca, volio bih da nam je Dzeko najgori (ne zato sto je los, nego sto su ostali jos bolji), ali Safeta ne bih vise volio da vidim u reprezentaciji ni kao vodonosu. Jeste, odveo nas je na svjetsko i tad je u mom selu bilo struje, u tvom mozda nije, ali nije u grupi imao ni portugal ni spaniju ni francusku, nego ga posralo toliko da trener nije bio ni potreban.
-
Banja Luka
#22374 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Safete, to si ti? Ja mislio Atif...
- luckylaka
#22375 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sta kazu Medo tri odigrao pa ce na klupu a on i 6-u u nizu dominira i dovodi Maccabi na prvo mjesto.Bravo Medo,samo napred
Atraktivna asistencija Medunjanina za pobjedu Maccabija
Atraktivna asistencija Medunjanina za pobjedu Maccabija