Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:Kol'ko sam ja skont'o doš'o čovjek da kupi tene u Buzzu, inače staroj utvrdi pratilaca jednog od stripova Zagora
Joge 1
horde 0
Više covjek ne zna da li se zajebavaš ili ne..
A što je najgore poznavajuci kako pišeš i šta pises ozbiljan si..
Najgore što ti ne mogu opisat koliko si ustvari..
KPNCTNJAH wrote:Karte bi se prodavale na isti nacin kao i sad za ovaj derbi na Grbavici, u fan shopu, uz clansku... ako hocete da se uclanite u klub usput, bujrum, u tom slucaju i zasluzujete da budete na zapadu
Brate ti maštaš. Karte se prodaju uz člansku, ali neograničen broj može kupiti svaki član. Misliš da bi Sarajevo, odnosno Ken Cho Neko, pustilo u prodaju 8 000 ulaznica samo za članove. Ha-ha.
Situacija je jasna - derbi na Grbavici bez Hordi, derbi na Koševu s nekoliko hiljada Manijaka.
Karta za zapad 30 KM, s clanskom 10 KM, uclanjenje + karta 20 KM... zatvoreni ulazi s one strane zapada prema jugu, iz sigurnosnih razloga i to je to... a vi bujrum na dio zapada prema sjeveru
Prvo, karta 20 KM, pa onda 30 KM .
Drugo, vi ste za ovu sezonu prijavili savezu tribinu jug kao gostujuću, sad bi malo da mjenjate? Ako može promijenite.
Treće, i da odemo na zapad, opet mup određuje koliko tampon zone, koliko ulaza i to.
Četvrto, opušteno ljudi bi došla na zapad, je ne idem više gore svakako, ali bi bilo sigurno .
Drugo, vi ste za ovu sezonu prijavili savezu tribinu jug kao gostujuću, sad bi malo da mjenjate? Ako može promijenite.
Treće, i da odemo na zapad, opet mup određuje koliko tampon zone, koliko ulaza i to.
Četvrto, opušteno ljudi bi došla na zapad, je ne idem više gore svakako, ali bi bilo sigurno .
Pa ja napisah da vam treba dati cosak na jugu, 1800 stolica i to je to... pustiti 3000 karata u prodaju za taj dio nego poce prica kako cete vi i na zapad ulaziti...
STo se tice tampon zona, samo pokazemo klipove, dokle ste znali bacati baklje i zatvoreno ce biti pola juga i pola zapada
Ko je normalan i hoće da shvati, mogao je sad shvatiti. Nije problem u upravi, već u MUP-u. Trebamo se svi skupa zamisliti da li stvarno trebaju dva sektora tampona između navijača Sarajeva i Željezničara.
kudrilo wrote:Ko je normalan i hoće da shvati, mogao je sad shvatiti. Nije problem u upravi, već u MUP-u. Trebamo se svi skupa zamisliti da li stvarno trebaju dva sektora tampona između navijača Sarajeva i Željezničara.
Nije problem ni u MUP -u. Problem je u huliganima.
Shvata li iko ovdje da MUP može zabraniti skroz da bude gledalaca? Ako procjeni da to treba iz sigurnosnih razloga?
A organizator snosi svu odgovornost. Probao se sistem napraviti da privatnici vrše osiguranje. Ali to toliko košta - a i nisu raspoloženi da se bore (a i obučeni) sa ruljom. Kad već MUP mora da se bakće sa ovim - neka i kroje sigurnost.
Mislim na problem oko broja ulaznica. To da li su nam potrebna dva sektora kao tampon zone je odluka policije i u to ne ulazim, tu se slažem s tobom za huliganizam.
dobijete vise nego sto je po pravilima i opet vam malo. dali bi vam vise, ali ne mozemo jer ostali kapacitet mozemo popuniti. vi ne mozete popuniti kosevo zato cemo mi pomoci bez obzira sta ova lezba rekla svakako se ocih pita
KPNCTNJAH wrote:Ako se nekim cudom desi da taj derbi na Kosevu bude za titulu, nema sanse da budu na zapadu... nego na cosku juga, jer ce biti ogromno interesovanje nasih navijaca za tu utakmicu, zbog sigurnosti oni bi trebali dobiti samo cosak juga, na sigurnoj udaljenosti u odnosu na domace navijace, jer pogotovo ako povedemo, bacat ce sve sto stignu prema nasim navijacima.. sigurnost na prvom mjestu...
ali polako, danas Mladost
Sta ce bolan biti Ti si lud ako mislis da vi sami i bez nas mozete 20 milja u danasnji vakat napuniti.....Raja su se ohladila od derbija ali bas, ostali smo mi na jednoj i vi na drugoj strani nkih 12 do 15 milja...Ljudima je muka belaja i sranja..A pogotovu im je muka stadiona koseva realno....
Last edited by Melbourne_Australia on 12/04/2017 14:12, edited 2 times in total.
Pitar sa Kariba wrote:Jbg vryzas djaba kolutas, dok su navijaci Sarajeva dobijali Istok i Sjever nije bilo problema na stadionu. Nije bilo tampon zona i bilo je osjecaja za derbi u gradu. Kad ste to ukinuli poceli su problemi sa navijacima. A slazem se da je sad najbolje ici na reciprocitet. I nadam se da ce se nasi odluciti da navijace Zeljeznicara smjeste na zapad, 40 redova puta 45 stolica = 1800 mjesta.
To bi otprilike bilo ovako:
Lijepo izgleda je`le?
A to se dogodilo znate kad? Kad je "gospodar familije" krocio u klub. od tada je sve to krenulo. prvo je bilo nepristanak za odgađanje tekme, pa je narednih sezona krenula prica da je "pitara puno", da su preglasni pod krovom, pa je nakon toga cijena karte povecana.... pa sve ostalo
Last edited by omega369 on 12/04/2017 14:20, edited 3 times in total.
spree wrote:dobijete vise nego sto je po pravilima i opet vam malo. dali bi vam vise, ali ne mozemo jer ostali kapacitet mozemo popuniti. vi ne mozete popuniti kosevo zato cemo mi pomoci bez obzira sta ova lezba rekla svakako se ocih pita
north wrote:Bogami će biti kmečanja ako zaista bude 1725 karata za goste na Koševu, a utakmica što @Kristijan napisa nekim čudom bude za titulu ..Pa tek će se tada vidjeti kako se jedu bubrezi i kako pjena radi ...Počinje mi se sviđati takav scenario ...meni nije problem preživjeti ne odlazak u kavez gdje može stati duplo manje od onoga što je realno ...
Iskreno nista strasno....A pogotovu na Kosevu jer gore atmosfera pred nekih 15milja nista ne znaci..Dok na Grbavici je vec druga prica kad igras pred 15 milja....A i onako ce te vi poslije SUBOTE ispasti iz trke za titulu
KPNCTNJAH wrote:Ako se nekim cudom desi da taj derbi na Kosevu bude za titulu, nema sanse da budu na zapadu... nego na cosku juga, jer ce biti ogromno interesovanje nasih navijaca za tu utakmicu, zbog sigurnosti oni bi trebali dobiti samo cosak juga, na sigurnoj udaljenosti u odnosu na domace navijace, jer pogotovo ako povedemo, bacat ce sve sto stignu prema nasim navijacima.. sigurnost na prvom mjestu...
Sta ce bolan biti Ti si lud ako mislis da vi sami i bez nas mozete 20 milja u danasnji vakat napuniti.....Raja su se ohladila od derbija ali bas, ostali smo mi na jednoj i vi na drugoj strani nkih 12 do 15 milja...Ljudima je muka belaja i sranja..A pogotovu im je muka stadiona koseva realno....
Drugo je sto kod vas titulu proslavlja 5000 navijaca
Mislis da na derbiju koji bi odlucivao o tituli ne bi bilo preko 20 000 samo nasih? Pa jasno je meni kako stvari stoje, ali nakon dvadesetak godina prvi put imati takvu situaciju... a jos ako bude i finale kupa... mogli bi vi bas plakati zbog ove odluke
Last edited by KPNCTNJAH on 12/04/2017 14:26, edited 1 time in total.
spree wrote:dobijete vise nego sto je po pravilima i opet vam malo. dali bi vam vise, ali ne mozemo jer ostali kapacitet mozemo popuniti. vi ne mozete popuniti kosevo zato cemo mi pomoci bez obzira sta ova lezba rekla svakako se ocih pita
Jesi naporan sa pravilima.
cekaj jel tako ili nije? najiskrenije i ja bi volio da dobijete vise karata, ali to onda ide na ustrb domacih navijaca. mup je je ukenjao stvari sa ogrominm tampon zonama (doduse mozda ne bez razloga najsvjeziji primjer vase cupanje stolica, mada bilo je toga i sa nase strane). tih 20% bez tampon zona bi vam mjera bilo.
Melbourne_Australia wrote:
Iskreno nista strasno....A pogotovu na Kosevu jer gore atmosfera pred nekih 15milja nista ne znaci..Dok na Grbavici je vec druga prica kad igras pred 15 milja....A i onako ce te vi poslije SUBOTE ispasti iz trke za titulu
Pa naravno, zbog toga se sve ovo i radi nismo blesavi
Drugo je sto kod vas titulu proslavlja 5000 navijaca
Mislis da na derbiju koji bi odlucivao o tituli ne bi bilo preko 20 000 samo nasih? Pa jasno je meni kakva je situacija, ali nakon dvadesetak godina prvi put imati takvu situaciju... a jos ako bude i finale kupa... mogli bi vi bas plakati zbog ove odluke
Vi cete poslije SUBOTE sad ispasti iz trke za titulu Jedino sto ce te moci je da docekate buduceg sampiona A nek vas tad dodje i 40 milja da gledate najveci i najtrojefiniji klub
Jesi naporan sa pravilima.
cekaj jel tako ili nije? najiskrenije i ja bi volio da dobijete vise karata, ali to onda ide na ustrb domacih navijaca. mup je je ukenjao stvari sa ogrominm tampon zonama (doduse mozda ne bez razloga najsvjeziji primjer vase cupanje stolica, mada bilo je toga i sa nase strane). tih 20% bez tampon zona bi vam mjera bilo.
Nikad se nisu gledala pravila, nije se oko njih pričalo, odjednom neka pravila, neki procenti, nešto....
Savjetujem ti da nabavis ovo:
mozda se i uvuces nekako