zomri wrote:Markovic imenovan u roster za PL. Ne znam zasto ali drago mi je sto je dobio jos jednu sansu u klubu. Sad barem ima nekog PL iskustva iza sebe.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
zomri wrote:Markovic imenovan u roster za PL. Ne znam zasto ali drago mi je sto je dobio jos jednu sansu u klubu. Sad barem ima nekog PL iskustva iza sebe.

AmiĐa_Idriz wrote:zomri wrote:Markovic imenovan u roster za PL. Ne znam zasto ali drago mi je sto je dobio jos jednu sansu u klubu. Sad barem ima nekog PL iskustva iza sebe.

A ja ti kazem da je samo do para da je Barca ponudila odgovarajuci iznos momak bi vec odigrao prve utakmice za Barcu. Te neke mastarije nije na prodaju, veliki klub, principi, tradicija bla bal vec davno prevazidjeno. Ne znam prijatelju u sta si ti gledao zadnjih godina ali fudbal je postao industrija novca, igraci roba, takmicenja pijace a svaka roba ima cijenu sto ne bi prodali Coutinha ako za taj iznos mogu da dovedu 2 ili 3 top igraca. Mislim Coutinho ne vrijedi ni blizu 200 mil ni 100 mil kao ni onaj momak it BVB, Dembele. Ako su kretenu iz Barce pretplatit robu za 2 ili 3 puta sto da ne, svaki trgovac, dobar trgovac bi pristao ako je zaista istina da su nudili 150, 180 mil a Liverpool odbio onda su glupi. Trebali su oderat Barcu ko Monaco ManU. Martial je svakako dobar igrac ali ni u snu ne vrijedi onaj novac isto kao i Coutinho.MyTao wrote:Coutinho NIKADA nije bio na prodaju... ovo vam je jos jedna laz Barselonine uprave... Ta prica o 200m.Korisničkoime wrote:Ovo gore je prica na nuvou pubertetlija, sve je u parama, Liverpool cekao do zadnjeg momenta jer zna da je Barcina uprava pod pritiskom, da izvuce sto vise para, sto ja ne osudjujem jer se radi o trgovini i ko god moze pokusava za sebe da izvuce maksimum. Lupili cifru od 200 mil.racunajuci da ce Barca pod pritiskom (koji su dijelom i oni sami sebi stvorili) popustit. Barci je to ipak bilo previse i eto kraj price.skenderija04 wrote: Última, evo sad su priznali, juče su zvali i tražili 200 miliona.
Dakle sve je jasno, pričalo se o parama.
Nikakve ucjene nikakav čvrst stav
Jedni su htjeli da kupe, drugi su htjeli da prodaju. Nisu se dogovorili o cijeni. Kraj priče
Ovo gore je ep
Slicno je Monaco izvukao grdne pare za Martiala od ManU.
Pare, trgovina, nikakva tragedija i hampa kako se to pokusava prikazati po medijima.
Ja sam od pocetka pisao da on nece nigdje, jos dok ste se vi i ostali "novinari" pripremali na predstavljanje svakog petka.
Ljudi zaboravljaju da je Liverpool od pocetka bio transparentan, i da su vlasnici odma na pocetku javno iznjeli stav da nece biti prodat za bilo kakav novac. Evo sada su demantovali i ovu pricu o 200m.
Klubovi cak nikada nisu ni pregovarali, Barselona je slala tri ponude koje su sve bile odbijene u roku od pola sata. Ali, nije sad ni vazno... nastavite vjerovati onima koji vas cijelo vrijeme lazu.
Nazad na Coutinha.... on ce se vratiti mozda cak i protiv Citya bude igrao ulogu... zabije koji gol, i sve ovo osta iza.
Izvini molim te ali za koje trziste i za koga zele napraviti veliki brand pa ako je itko brand u fudbalu onda je to Liverpool. Isti je bio brand prije velike vecine sadasnjih top klubova. Barem kada se radi o nekom ko prati fudbal. Liverpool je bio i sada je brand u svijetu fudbala cak uprkos tome sto nisu u samom vrhu evropskog fudbala evo vec pofino godina.MyTao wrote:Pa bas zbog toga sto Liverpoolovi vlasnici zele biti uspjesni (financijski) ja sam predvidio odma na pocetku da ga nece prodati.
Vjeruj mi kad ti kazem, milijarderi koji drze Liverpool znaju stvar ili dvije kada su pare u pitanju.
Zele napraviti veliki brand da bi mogli ubirati prave pare u buducnosti. To nece moci tako sto ce prodavati zvijezde i postati Monaco.
Btw... ljudi zaboravljaju da je Liverpool bogat klub koji zaradjuje ne toliko manje od jedne barselone. Pare nisu problem za Liverpool... dovodjenje zvjezda jeste, tako da nema smisla da prodaju i ono malo sto imaju. Prosla su vremena Torresa i Suareza.
Coutinho je za Liverpool puno vazniji od 150m... puno vise.
Korisničkoime wrote:Izvini molim te ali za koje trziste i za koga zele napraviti veliki brand pa ako je itko brand u fudbalu onda je to Liverpool. Isti je bio brand prije velike vecine sadasnjih top klubova. Barem kada se radi o nekom ko prati fudbal. Liverpool je bio i sada je brand u svijetu fudbala cak uprkos tome sto nisu u samom vrhu evropskog fudbala evo vec pofino godina.MyTao wrote:Pa bas zbog toga sto Liverpoolovi vlasnici zele biti uspjesni (financijski) ja sam predvidio odma na pocetku da ga nece prodati.
Vjeruj mi kad ti kazem, milijarderi koji drze Liverpool znaju stvar ili dvije kada su pare u pitanju.
Zele napraviti veliki brand da bi mogli ubirati prave pare u buducnosti. To nece moci tako sto ce prodavati zvijezde i postati Monaco.
Btw... ljudi zaboravljaju da je Liverpool bogat klub koji zaradjuje ne toliko manje od jedne barselone. Pare nisu problem za Liverpool... dovodjenje zvjezda jeste, tako da nema smisla da prodaju i ono malo sto imaju. Prosla su vremena Torresa i Suareza.
Coutinho je za Liverpool puno vazniji od 150m... puno vise.
Ja zelim reci da Couthino iako dobar fudbaler ne vrijedi taj novac ni blizi i ako su ga ovi iz Barce htjeli toliko pretplatiti onda je glupo sto Liverpool nije pristao ali po meni malo je Liverpoolu zinula guzica te su se kockali i na kraju prokockali. Ne vidim razloga zasto bi bio vrijedniji od 150 mil jer se ne radi o takvoj kvaliteti igraca. Kod para i kapitalizma vrijedi jedno nacelo nikad dosta tako da su pare uvijek pozeljne cak iako nisu problem.
Eh sada svi znamo prijasnju transfer politiku Livepoola valjda je Kloop to prekinuo.
Korisničkoime wrote:Ok Liverpoolu ne trebaju pare jebali su i Real vjerovatno su zato, jer im ne trebaju pare, u zadnje 3 sezone prodali samo u 3 igraca nekih 160-170 mil.
Cuj sjedi na tribini jebo te koliko je vama godina.
Recimo Coutinha poslalju na tribinu i sta sada, i dalje mu moraju placati plati koliko 5-6-7 mil godisnje a on sjedi na tribinama plus moraju iskesirati koliko 30-40-50-60 miliona da nadju adekvatnu zamjenu plus sto i toj zamjeni moraju platit opet platu od nekih 5-6-7 mil godisnje. Znaci umjesto 150-180 mil zarade ti ces prvo zijanit sve te pare i upropastit svoj kapital u obliku igraca jer ces ga poslati da truhne na tribini plus na to ces zijaniti dzabe 20-25 mil na platama za njega dok sjedi na tribini plus ces zijaniti 30-40-50 mil na pojacanje plus opet 20-25 mil na plate pojacanja.
Draga djeco nije ovo monopli, hahahaha lahko je vama se s tudjim parama razbacivat, sta vam je ljudi pa sprziste 250 mil ko da su novine. Jbt da je po vama Liverpool bi bio davna povjest ukopali bi ga da ga 3 milijardera nebi izvukla.
Cuj poslalji na tribinu aha mozda u igrici ali ne u stvarnom svjetu momcici.

O cemu pricas covjece... Zasto bi Liverpool Coutinha posla na tribine? On ce se vratiti cak i mozda za slijedecu utakmicu (tesko, jer Klopp trazi da svaki igrac prodje kroz odredjen broj treninga prije nego sto moze poceti)Korisničkoime wrote:Ok Liverpoolu ne trebaju pare jebali su i Real vjerovatno su zato, jer im ne trebaju pare, u zadnje 3 sezone prodali samo u 3 igraca nekih 160-170 mil.
Cuj sjedi na tribini jebo te koliko je vama godina.
Recimo Coutinha poslalju na tribinu i sta sada, i dalje mu moraju placati plati koliko 5-6-7 mil godisnje a on sjedi na tribinama plus moraju iskesirati koliko 30-40-50-60 miliona da nadju adekvatnu zamjenu plus sto i toj zamjeni moraju platit opet platu od nekih 5-6-7 mil godisnje. Znaci umjesto 150-180 mil zarade ti ces prvo zijanit sve te pare i upropastit svoj kapital u obliku igraca jer ces ga poslati da truhne na tribini plus na to ces zijaniti dzabe 20-25 mil na platama za njega dok sjedi na tribini plus ces zijaniti 30-40-50 mil na pojacanje plus opet 20-25 mil na plate pojacanja.
Draga djeco nije ovo monopli, hahahaha lahko je vama se s tudjim parama razbacivat, sta vam je ljudi pa sprziste 250 mil ko da su novine. Jbt da je po vama Liverpool bi bio davna povjest ukopali bi ga da ga 3 milijardera nebi izvukla.
Cuj poslalji na tribinu aha mozda u igrici ali ne u stvarnom svjetu momcici.
Ovo je bilo posle prvog predstavljanja na Camp NouMyTao wrote:Rekao sam da me citrate na kraju. Coutinho nece nigdje.
Pa dobio si Draxlera.BHF_Manijak wrote:Trebalo je supka malog brazilskog prodati i dovesti Draxlera, hem raznovrsniji igrac, vise pozicija pokriva, a i mladji 2 godine. U PSG-u trenutno pored konkurencije nema mjesta i mislim da bi se za puno manje para mogao dovesti, nego sto bi prodali Coutinha.![]()
Pratiti Wernera za spica, odlicno kretanje ima, doduse nije bas najbrzi iako mu je tek 21. godina.