Uz to i izmisljas.
Apsolutno me ne zanima, sekunde, kakvo ti imas misljenje o meni.
Ima tema, a na njoj si pao na osnovnom ispitu. Dajes sebi pravo da pises o fudbalerima i ligi koja te nimalo ne zanima i o kojoj pojma nemas.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Usput, lazove mali sa "kulturom dijaloga":Mirza007 wrote: Btw, procitaj svoje ranije postove pa ces vidjeti da si sam svoj nick definirao kao "provincijsku doskocicu". Ako ti je memorija kratka, ima historija foruma pa vidi.
Mirza007 wrote: E sad si j... jeza u ledja.
Mirza007 wrote: E sad si i ti j... jeza u ledja.
jeza u ledja wrote: Pocelo se sa provincijskim doskocicama.
Ti meni uzeo sukati citirajuci druge koji se ne slazu sa mnom sa ovom doskocicom, i onda ti mene nazvao takvim, a danas dvije godine poslije meni napises da sam "sam sebe definirao" takvim.Mirza007 wrote: Btw. provincijska doskocica je vec u tvom nick-u,
Jos nisi skontao? Malo sam Te precijenio. No ne gubim nadu .... ona zadnja umire.jeza u ledja wrote:Slabo ti ide razumijevanje jezika, ali nema veze, briljiras, samo nastavi.
jeza u ledja wrote:![]()
Jao lika, on uzeo jos da objasnjava.
A jeste vas dvojica dosadni ima 2-3 dana.Ohladite obojicaMirza007 wrote:Jos nisi skontao? Malo sam Te precijenio. No ne gubim nadu .... ona zadnja umire.jeza u ledja wrote:Slabo ti ide razumijevanje jezika, ali nema veze, briljiras, samo nastavi.
Nego da probamo ovako:
- ko je prvi upotrijebio termin "provincijska doskocica"?
- na sta se taj termin odnosi?
Dobari Ti je ovaj kolaz citata strgnutih iz konteksa. Neki cak upuceni drugim forumasima. Maestralno .... maestralno!
I upisao asistenciju...mega_mashcine wrote:Hadzic zabio Galatasarayu.![]()
ako dobiju onda se vracaju u borbu za opstanak.
Pa sto se onda smjeskas?leškarenje wrote:Nije smijesno
Cekaj dok ga krene naopako vidjeces kako se javljaju.Cak mislim jedva cekajuleškarenje wrote:Znaci totalno nezapazeno je proslo ovo ,cekao sam namjerno da vidim hoce li ko reci ijednu rijec....i niko nista.Kakvi jadnicimega_mashcine wrote:Hadzic zabio Galatasarayu.![]()
ako dobiju onda se vracaju u borbu za opstanak.![]()
Gol i asistencija protiv Galate![]()
Svaka cast Anele,samo nastavi