Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
liaar wrote:A šta ako je naglo sa žmigavcima i bez prekoračenja brzine ?
E to ti se zove pokusaj normalne voznje u gradu
Stalno sam u ovoj situaciji, i kad vidim nekog ispred sebe kako isto vozi - da, sa strane bi covjek rekao vidi divljaka, trkaju se praveci slalom. A u stvarnosti ne mozed dobaciti uopste do cifre 60 i samo pokusavas iskorisitti ogromne rupe izmedju auta da bar dva semafora povezes. Jucer tako genijalac.. vozi u lijevoj, ide brat 30 na sat, ne hebe zivu silu sto se svi oko njega izhebase. A takvih je dovoljno za sve tri trake na glavnoj i sreca je samo kad ne idu paralelno sva trojica jer onda nema manevra da ih obidjes.
Sinoć vozim onom Drinskom, šaht do šahta i zbog tgoa vozim oko 50 što je sasvim dovoljno za onakvo stanje ceste, vidim iza mene bolid se lijepi, hoće da prestigne. Ja ok, kontam baš me briga ako hoće da lomi auto neka ide, pustim ga da prođe, kad lik nakon 100 m skreće ulijevo kod FDS. Ne kontam poentu takvih preticanja bez potrebe, na lošim cestama da bi se onda skrenulo u neku lijevu ulicu i nastavilo voziti normalno.
Ali primijetio sam svakako da to posebna sorta vlasnika ima inače ''urođeno'' ponašanje. Znate svi na koji brand mislim.
Kako lola skoro pretice preko pjesackog odmah pored skole,puna linija i 40 ogranicenje.
Kamion mu ide u susret,mislim da je morao baciti gace cim je dosao kuci
Steta sto nemam kameru u autu.
nepass1 wrote:
po glavnoj u sa koliko vam treba da nabijete 60km/h? ja pratio, kod drugog bilborda za reklame kad se prodje tramvajska vec sam na 60.
tako nekako cak i ranije,nema tu sta,prva 25,druga 40 i treca 60,na 65km/h sam vec u cetvrtoj i lgano odrzavam brzinu,ne znam zasto je to tezak zadatak vecini
alibaba_i_30_godina wrote:Sinoć vozim onom Drinskom, šaht do šahta i zbog tgoa vozim oko 50 što je sasvim dovoljno za onakvo stanje ceste, vidim iza mene bolid se lijepi, hoće da prestigne. Ja ok, kontam baš me briga ako hoće da lomi auto neka ide, pustim ga da prođe, kad lik nakon 100 m skreće ulijevo kod FDS. Ne kontam poentu takvih preticanja bez potrebe, na lošim cestama da bi se onda skrenulo u neku lijevu ulicu i nastavilo voziti normalno.
Ali primijetio sam svakako da to posebna sorta vlasnika ima inače ''urođeno'' ponašanje. Znate svi na koji brand mislim.
Tako neki llolla neki dan svira gore u Safeta Hadzica znaci na najgoroj cesti,dobro poznatoj povise Bosmala prema Hrasnom
Svi usporili da prodju lagano preko onih deformisanih zijevajucih sahtova i nekakvih crnih rupa,njega nervira sto ne ide brze,a kasnije ce ciganisat kod majstora da kupi polovne dijelove i da nesto glumi...
alibaba_i_30_godina wrote:Sinoć vozim onom Drinskom, šaht do šahta i zbog tgoa vozim oko 50 što je sasvim dovoljno za onakvo stanje ceste, vidim iza mene bolid se lijepi, hoće da prestigne. Ja ok, kontam baš me briga ako hoće da lomi auto neka ide, pustim ga da prođe, kad lik nakon 100 m skreće ulijevo kod FDS. Ne kontam poentu takvih preticanja bez potrebe, na lošim cestama da bi se onda skrenulo u neku lijevu ulicu i nastavilo voziti normalno.
To ili ona opcija kad se mentalno ujebani papak trpa na cestu i oduzima mi pravo prvenstva prolaza (tzv. "izlijetanje" iz sporedne ulice), a onda nastavi vozeći nekih 30 km/h.
To ili ona opcija kad se mentalno ujebani papak trpa na cestu i oduzima mi pravo prvenstva prolaza (tzv. "izlijetanje" iz sporedne ulice), a onda nastavi vozeći nekih 30 km/h.
Isto tako, pa ako se vec ubacuje naka ubrza, nije nikakav problem, ali je problem kada se ubaci pa sporo vozi. I jos kada mu svirnes ili blicnes buni se.