Da ga provedete u zdravlju, radosti, milosti i bereketu Allaha dzs, amin
I da mir u svijetu vlada, amin, amin, amin …
Ako prelaziš neku od naših granica, obezbijedi se vodom/hranom. Raja se javljala s Izačića večeras, iftarili u autima i benzinskim pumpama, jer čekanja na izlazu iz BiH/ulazu u EU...
Sve sto avaz napada nornalan covjek treba zivotom da brani. Odoh da pruzim podrsku Pezicu i ostalimamishic wrote: ↑27/02/2026 00:21 Internet "ulema"!
https://www.avaz.ba/vijesti/bih/1025589 ... nice-u-bih
Bošnjački usud da se u svim segmentima života, politici, odbrani Države, obrazovanju, vjeri i dr. redovno pojavljuju individue koje sami sebe proglase genijalcima, pa osnivaju stranke, vojne jedinice, škole i fakultete ili tumače vjeru i koriguju i ispravljaju institucije IZ i začudo uvijek i svi nađu publiku i sljedbenike u toj raboti, zaista je fenomen.
Za te "genijalce" institucije i institucionalno djelovanje je neprihvatljivo i da bi njihov stav bio opravdan i prihvattljiv svim mogućim sredstvima se okreću na kritiku, napade i destrukciju institucija i institucionanog djelovanja. Time sakrivaju svoju pohlepu, karijerizam, nestručnost i šarlatanstvo. Nude alternative koje destruiraju zajedništvo, slogu, institucionalnost i stručnost. Ali naivnim, nedoraslim i željnim "prihvatljivije alternative" nude ono što je krajnje destruktivno, štetno, pogrešno i razarajuće.
Pa dokle?! Kako se uvijek nađu ublehe koje slijede takve destruktivce?
Ni prvi ni zadnji "babo"!!!
Njemu je svak babocanvra888 wrote: ↑27/02/2026 18:58Brate, ne kaljaj i ne prljaj tuđu čast tokom lijepog Ramazana, iskontroliši se. Kaljaš čast čovjeka koji je sa 15 godina stupio u ARBiH, kao i mnogi drugi, i uspoređuješ ga sa Abdićem.
Mani se takvih rasprava i drži se teme.
Iskakala mi je reklama nesto tomaso tomasi tako nesto ne mogu se tacno sjetiti, tako taj neki fancy meni imaju
bravo za momcinukurty wrote: ↑02/03/2026 14:21 I dedo mi je jeo ribu za iftar.... Heheheh
Malac 10 godina... Stvarno voli ribu...
Masala evo ga sve i jedan dan do sada prepostio, A ja na terenu bio 10 dana... I kad god smo se pred iftar culi, kad dođem, da ga vodim na ribu...
Mislim, to je minimum koji mu mogu priuštiti zbog ovog njegovog posta