Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#22301 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

dok traju ove bezvezne reprezentativne tričarije od fudbala, nadati se samo da se neće povrijediti niko, najveći poklon za ovaj tim bi bilo dobro zdravstveno stanje igrača, naročito onih 5-6 brzinaca
AmiĐa_Idriz

#22302 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Bgm gledam malo ovaj medicinski karton Oxa, masala i Sturridge bi mu pozavidio.
Gandalf

#22303 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

kako vidim Sakho nije nigdje otišao, eto drugog startnog stopera, ne znam kog klinca ljudi kukate na jadnu odbranu :kiss:
Mustang1

#22304 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Pa presao u Palace za 30 miliona :D
Towelie

#22305 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Kostace nas nedovodjenje VVD.
skenderija04

#22306 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

:-x Zna li se ko su ta sestorica igrača koji imaju dozvolu do 1 sat po engleskom vremenu?
missko

#22307 Re: Liverpool FC

Post by missko »

skenderija04 wrote::-x Zna li se ko su ta sestorica igrača koji imaju dozvolu do 1 sat po engleskom vremenu?
Jos sat i po znaci? Nadas se Coutinhu
skenderija04

#22308 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

missko wrote:
skenderija04 wrote::-x Zna li se ko su ta sestorica igrača koji imaju dozvolu do 1 sat po engleskom vremenu?
Jos sat i po znaci? Nadas se Coutinhu
Ne. Nisam se ni nadao niti želio.

Interesuje me Arsenal. Da li su oni nešto napravili u 5 do 12
MyTao

#22309 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Gandalf wrote:kako vidim Sakho nije nigdje otišao, eto drugog startnog stopera, ne znam kog klinca ljudi kukate na jadnu odbranu :kiss:

Oso je Sakho... njegovo je davno proslo.

Na kraju kada se sve sabere, los prelazni rok... jedino pozitivno je to sto su zadrzali Coutinha kako sam i mislio, i sto su uspjeli dovesti Keitu iako je tek za slijedecu godinu.

Malo su pojacali klupu u sredini, odbrana karina i dalje, golman karina i dalje...

Kada se Coutinho vrati u tim, imat ce strasan napad i sredinu za Kloppov sistem... bit ce opasniji nego prosle godine... Nastavit ce se muciti sa odbranom iz prekida.

Mislim samo da ce ove godine biti bolji protiv bunker ekipa, ocekujem ponovo top 4, i solidnu sezonu u kupovima...
Rilkoni

#22310 Re: Liverpool FC

Post by Rilkoni »

Image

Kakva radost samo sto je zagrlio kapitena :D
Gandalf

#22311 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Transfer Sakhoa mi je promakao, sjećam se nekih natezanja sa kristalnom palačom oko 5 miliona funti gore-dole za odštetu i kao prekinuti pregovori, zato nam je ost'o Lazar :mrgreen:

moglo je završiti i puno gore, najveći plus im je Keita za sljedeće ljeto
AmiĐa_Idriz

#22312 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Rilkoni wrote:Image

Zamisli tek reakciju kad su mu rekli da moze uzeti broj 21 :sretan:
Gandalf

#22313 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

A Kutinjo sinoć plačkio na utakmici :(

Bu - hu - fucking - hu

Klošar mali, obrisao bi on meni guzicom sve stolice na main standu
missko

#22314 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Gandalf wrote:A Kutinjo sinoć plačkio na utakmici :(

Bu - hu - fucking - hu

Sto je plackio
King_Kenny

#22315 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Daje golove, a ne daju mu da igra. Ni u Liverpoolu; ni u Barci... :D

Koliko mi je bio drag, sad je samo jedan od igrača Liverpoola...

Solidan transfer rok; ne mislim da je dovoljan za neku ozbiljniju aktivnost; no, ako su se namjerili u januaru kupiti još igrača, onda ok. Ovako, ne bi trebao u pitanje doći plasman u top 4 ove godine.
sizifinho

#22316 Re: Liverpool FC

Post by sizifinho »

Nema većih šupaka od navijača.
Da Bogda i vi imali priliku da pređete sa konja na magarca, da Bogda imali priliku primati 6 milja mjesecno al ne mogli jer vas sadasnji sef ne pusta.
Amin jarabi
Gandalf

#22317 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

@sizifino

Ako smo ja i šef se dogovorili kako ćemo zajedno do kraja godine napraviti velike stvari za firmu,
a šef mi još kaže kako sam mu ja najvažniji zaposlenik i ja mu još kažem da se ne sekira,
da ćemo zajedno napraviti velike stvari za firmu i onda pred sami početak velikog posla koji bi našu firmu gurnuo prema naprijed,
ja šefu kažem, jebiga šefe, odoh ja u drugu firmu,
haj ti fino zaboravi i na naš projekat i na moje obećanje i na moj ugovor, a sve ti ovo saopštavam 5 do 12, halali majke ti.

Ko je tu sad šupak ?

1. Firma i njen šef koji su me gotivili samo tako i svi radnici u firmi koji su u mene gledali k'o u vođu
2. Ja, koji lažem čovjeka u oči i pred izuzetno bitan posao, u najgorem mogućem trenutku, hoću da idem iz firme koja me je stvorila bez ikakve prethodne najave.
MyTao

#22318 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Nigdje veze

Isto kao sto klub ne moze sutnuti i otpustiti igraca kada slomi nogu i ne igra 15 mjeseci, tako ni igrac ne moze napustiti klub jer mu neko nudi vise para.

Zasto postoje ugovori???

Sam je potpisao novi ugovor na 5 godina. Bas zbog sigurnosti i para.... sam je kriv.

Barsa njega nikada nije ni zeljela. Ono su smjesne ponude bile... izigrali su ga ko budalu.
studeni76

#22319 Re: Liverpool FC

Post by studeni76 »

Cuj smijesne ponude. Pa da nije PSG ujebao stvar sa Neymarom te ponude bi bile basnoslovne i Liverpool bi ga s masnom poslao u Barcelonu. A ovako guzica zinula jer je trziste otislo u neku stvar.
Uglavnom Pool je izgubio i na sportskom (imaju nezadovoljnog igraca ciji motiv i ucinak ce biti upitni u sl sezoni) i na finansijskom pllanu (kad UEFA stane sheiku u kraj cijene ce pasti a i sam Cou nece vrijediti ovoliko).
MyTao

#22320 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ponude izgledaju kao velike... 130m od toga 40m bonusi koji su mnogi nedokucivi. Onda isplata u ratama, znaci nekih 20m u slijedecih 5 godina... pa Liverpool toliko uzme u Carling kupu svake godine.

Smijesne ponude nego sta.

Coutinho ce se vratiti zabiti koji gol I za dva mjeseca niko se nece sjecati ovog ljeta... do slijedeceg kada opet slijedi cirkus
Gandalf

#22321 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

@studeni

klub bi više izgubio da ga je prodao, svaka budala bi onda mogla ne trenirat, ne igrat, pravit sranja i otić iz kluba iako ima obavezujući ugovor, jer ga je tamo neka Barsa zovnula, a njemu guzica zinula, Liverpool nije prodavnica igračaka za Barselonu, ovo je odlična kontramjera od sličnih preotimanja igrača

ugovor je zakon, nije to partija fudbala ispred zgrade između raje, klub bi ga sada trebao i sankcionisati jer je očigledno kršio odredbe ugovora, jer je simulirao ozljedu i nije igrao za klub za koji je ugovorom vezan i nije u suštini radio ono za što je plaćen

Liverpool nije klub iz naše lige, koji ne isplaćuje plaće, pa se raskidaju ugovori preko nekih kvazimanagera, ma nije ni ovdje to lako izvesti, u normalnom svijetu nakon potpisanog ugovora u kojem poslodavac sve obaveze prema zaposleniku isplaćuje uredno, ugovor je zakon, a Kutinjo zaslužuje sankcije svojim očiglednim neispunjavanjem svojih obaveza

Ista stvar se odnosi i na ostale primadone ovog prelaznog roka : Mbape, Dembele, Van Dyjk
studeni76

#22322 Re: Liverpool FC

Post by studeni76 »

Sve jasno i sve je za pet, razumijem ja to. Al situacija kao sto je ova je bilo i ranije, a bice ih opet. Prosto se to rjesavalo prodajom kapitalaca za masne pare. Al ako je Amerima jeftinije izgubit 100 i kusur miliona onda OK. Kao neko ko ima odredjene simpatije prema Barci podrzavam i drago mi je zbog odluke uprave poola, to bi svakako bilo epsko bacanje para
AmiĐa_Idriz

#22323 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

missko wrote:
Gandalf wrote:A Kutinjo sinoć plačkio na utakmici :(

Bu - hu - fucking - hu

Sto je plackio
Zabolio ga išijas kad je opucao :lol:

Ima tu i principa. Isti ko Soton sa Dijkom.
Mustang1

#22324 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

studeni76 wrote:Cuj smijesne ponude. Pa da nije PSG ujebao stvar sa Neymarom te ponude bi bile basnoslovne i Liverpool bi ga s masnom poslao u Barcelonu. A ovako guzica zinula jer je trziste otislo u neku stvar.
Uglavnom Pool je izgubio i na sportskom (imaju nezadovoljnog igraca ciji motiv i ucinak ce biti upitni u sl sezoni) i na finansijskom pllanu (kad UEFA stane sheiku u kraj cijene ce pasti a i sam Cou nece vrijediti ovoliko).
Pa onda ni oni koje bi Liverpool doveo kao zamjenu nece vrijediti toliko. Kakav motiv i ucinak. Eto njega nakon pauze na koljenima i ide izjava da su to sve mediji izmislili...
Rilkoni

#22325 Re: Liverpool FC

Post by Rilkoni »

AmiĐa_Idriz wrote:
Rilkoni wrote:Image

Zamisli tek reakciju kad su mu rekli da moze uzeti broj 21 :sretan:
Image

:lol: :lol:
Post Reply