sve znash
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Santic_Aleksa
-
Guadalajara
#22277 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne dam vise nikome lajk 
- cendlerbing
#22278 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tvoje je samo to što daš 
- exliberal-ex
#22279 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Muzika je veoma vazna berem za mene. Sto se tice procjenjivanja na osnovu muzickog ukusa...cendlerbing wrote: ↑22/01/2020 20:57
Koliko vam je bitna muzika? Koliko vam je bitan muzički ukus vaše parnerice? Procjenjujete li ljude na osnovu muzičkog ukusa?
...nemozes procjenjivat ljude na osnovu toga...po animals-u inteligentni ljudi slusaju klasiku... Hitler je volio Wagnera sad znamo sta je on uradio.
Da se sam ukopam odmah, ja licno preferiram klasnicnu muziku, ali mozes me vidjet na Mozartovoj operi a nakon sedam dana na Metalici... dok gospoja slusa ove novije ...Florence and the Machine, Killers etc..sto sam I ja poceo da slusam sa njim….
- MarlboroGold
#22280 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Veoma bitna. Music is love.cendlerbing wrote: ↑22/01/2020 20:57 Koliko vam je bitna muzika? Koliko vam je bitan muzički ukus vaše parnerice? Procjenjujete li ljude na osnovu muzičkog ukusa?
Nekad mi je bilo bitno, ali sad mi je svejedno šta ona sluša. Ako se potrefi da je nešto što oboje volimo super, a ako ne onda mi ne smeta.
Prije jesam, ali odavno ne radim. Čojk sazrije i po tom pitanju. O ukusima se ne raspravlja, pa tako i u vezi muzike.
- cendlerbing
#22281 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I ja sam došla do zaključka da čovjek sa nekom zrelošću često, i iskustvima, sazna kako muzika koju neko sluša može a i ne mora govoriti ništa o osobi koja ju sluša.
Upoznaš dosta ljudi koji ti pokažu da muzika sa karakterom ne mora imati nikakve veze, i okaniš se tog ocjenjivanja.
Upoznaš dosta ljudi koji ti pokažu da muzika sa karakterom ne mora imati nikakve veze, i okaniš se tog ocjenjivanja.
- Ramzess Veliki
#22282 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako nije bitna, ali muzika moze da bude i tisina.cendlerbing wrote: ↑22/01/2020 20:57 Koliko vam je bitna muzika? Koliko vam je bitan muzički ukus vaše parnerice? Procjenjujete li ljude na osnovu muzičkog ukusa?
Bitan mi je, ne bih mogao biti sa zenskom koja samo cajke dere i bjezi od koncerta klasicne muzike.
Da, procjenjujem. Najvise mi kao drustvo odgovaraju osobe koje povremeno slusaju jazz. Ne iskljucivo jazz, takvi su pomalo snobovi.
- MarlboroGold
#22283 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ni sa ženskom koja samo sluša cajke a obožava motore i motoriste? 
- dale cooper
#22284 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Veoma bitna, ne mogu zamisliti život bez nje, koliko je hrana bitna za tijelo, toliko je meni muzika bitna za dušu.cendlerbing wrote: ↑22/01/2020 20:57
Koliko vam je bitna muzika? Koliko vam je bitan muzički ukus vaše parnerice? Procjenjujete li ljude na osnovu muzičkog ukusa?
Bitan je do odredjene mjere, nisam baš muzički
nazi, ali neke stvari ne bih baš mogao trpjeti...tipa
slušanja cajki. Mislim da sa takvom osobom ne bih baš imao mnogo zajedničkih dodirnih tački.
- pizarro
#22285 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ako npr. hejta sinana, to je jasan znak da u njoj nema nista dobra.
daleko joj kuca bila!
daleko joj kuca bila!
- Yenna
#22286 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam toliko površna da mi je muzika koju sluša mjerodavna eliminacija, mozda jeste bila do 20 i neke, zbog različitih mjesta za izlaske itd., ali više ne, ni najmanje...
Ah da, ovo je pitanje za muškarce
Ah da, ovo je pitanje za muškarce
- Rootboi
#22287 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
totalno irelevanto, nit' sam nit' namjeravam provoditi dane slušajući muziku 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22288 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema veze, nek si odgovorila
Ne moraju teme biti strogo šablonske.
Meni je to uvijek šega bila, sjećam se još u srednjoj pojedinaca koji su ismijavali ove koji slušaju narodnu, teferič muziku ili kako već.
Uvijek sam ih kritikovao za taj malograđanski nastup. Nek sluša ko šta hoće. To ne čini od njega goru ili bolju osobu.
Sad je neko bolji čovjek zato što sluša Štrausa od onog koji sluša Halida? Ili ovaj koji sluša Metaliku u odnosu na nekog ko sluša Marinka Rokvića?
Hajte molim vas....banalnosti i gluposti.
Ista stvar i sa partnericom. Nek sluša šta joj ćejf.
Lično nisam ljubitelj narodne, pogotovo turbo folk i ovi moderni komercijalni miksovi. Ne bježim ako se trefim negdje gdje je takva muzika niti koga osuđujem što sluša.
- Ramzess Veliki
#22289 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema sanse. Da slusa od svega pomalo pa i cajke to mi je ok, ali ako slusa iskljucivo cajke -MarlboroGold wrote: ↑23/01/2020 08:09 Ni sa ženskom koja samo sluša cajke a obožava motore i motoriste?![]()
... to je kao kad imas lika koji slusa samo Kalesijske zvuke i insistira da te ubijedi da ima nesto u toj muzici.
Ima - tjera te da popijes i potegnes cakiju na kafanu.
- dale cooper
#22290 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne kažem da treba ismijavati ljude što slušaju cajke/turbo folk niti da mislim da su loši ljudi zbog onoga što slušaju. Ali obično imam jako malo zajedničko sa tim ljudima. Posebno što je muzika, ali i pop kultura generalno stvar koja je jedan od mojih primarnih interesa pa samim time
i volim pričati o tome.
i volim pričati o tome.
Last edited by dale cooper on 23/01/2020 22:19, edited 1 time in total.
- klixoris
#22291 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Stoji sve sto si napisao, neka slusa ko sta hoce, ali problem je sto sa tipom muzike ide i tip osobe. Obicno ce te uz cajke zapasti papanka, izgledom i ponasanjem, odnosno mentalnim sklopom. Tesko ces naletiti na neku koja je fina, kulturna, obrazovana, a slusa cajke... Mentalni sklop = muzika koju slusaTomahawk11 wrote: ↑23/01/2020 09:32Nema veze, nek si odgovorila![]()
Meni je to uvijek šega bila, sjećam se još u srednjoj pojedinaca koji su ismijavali ove koji slušaju narodnu, teferič muziku ili kako već.
Uvijek sam ih kritikovao za taj malograđanski nastup. Nek sluša ko šta hoće. To ne čini od njega goru ili bolju osobu.
Sad je neko bolji čovjek zato što sluša Štrausa od onog koji sluša Halida? Ili ovaj koji sluša Metaliku u odnosu na nekog ko sluša Marinka Rokvića?
Lično nisam ljubitelj narodne, pogotovo turbo folk i ovi moderni komercijalni miksovi. Ne bježim ako se trefim negdje gdje je takva muzika niti koga osuđujem što sluša.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22292 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To je sad ona varijanta gdje ideš, tako te zapadne.klixoris wrote: ↑23/01/2020 10:08
Stoji sve sto si napisao, neka slusa ko sta hoce, ali problem je sto sa tipom muzike ide i tip osobe. Obicno ce te uz cajke zapasti papanka, izgledom i ponasanjem, odnosno mentalnim sklopom. Tesko ces naletiti na neku koja je fina, kulturna, obrazovana, a slusa cajke... Mentalni sklop = muzika koju slusa
Nisam nikad volio lokale sa maca braca kockastim glavama i fufama koje idu uz takve likove. Vreća i zakrpa
Jednostavno, ne idem tamo.
- MarlboroGold
#22293 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To jednostavno nije tacno i to je teska generalizacija.klixoris wrote: ↑23/01/2020 10:08Stoji sve sto si napisao, neka slusa ko sta hoce, ali problem je sto sa tipom muzike ide i tip osobe. Obicno ce te uz cajke zapasti papanka, izgledom i ponasanjem, odnosno mentalnim sklopom. Tesko ces naletiti na neku koja je fina, kulturna, obrazovana, a slusa cajke... Mentalni sklop = muzika koju slusaTomahawk11 wrote: ↑23/01/2020 09:32Nema veze, nek si odgovorila![]()
Ne volim ni ja cajke.
- Yenna
#22294 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da predjemo sa cajki :
Koliko često samo na osnovu postova, ne slika poželite da djevojku/ženu sa foruma upoznate lično?
...pa dobro, može i koji atribut
(I znamo da ima onih koji svako malo ističu to da "imaju hanume, su oženjeni ili zauzeti" , nema potrebe da to ponavljate neće vas niko razvesti preko ekrana, samo komuniciramo...
)
Koliko često samo na osnovu postova, ne slika poželite da djevojku/ženu sa foruma upoznate lično?
...pa dobro, može i koji atribut
(I znamo da ima onih koji svako malo ističu to da "imaju hanume, su oženjeni ili zauzeti" , nema potrebe da to ponavljate neće vas niko razvesti preko ekrana, samo komuniciramo...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#22295 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Na osnovu postova i slika nijednu.Yenna wrote: ↑23/01/2020 10:37 Da predjemo sa cajki :
...pa dobro, može i koji atribut![]()
(I znamo da ima onih koji svako malo ističu to da "imaju hanume, su oženjeni ili zauzeti" , nema potrebe da to ponavljate neće vas niko razvesti preko ekrana, samo komuniciramo...)
Poznajem neke od forumašica, dakle upoznao sam ih tokom forumanja, nismo se znali prije.
S nekim i dan danas popijem kafu (pod kafa može biti sok, čaša vode, čaj).
- dale cooper
#22296 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne često, ali dešava se. Imao sam zadovoljstvo i čast sinoć upoznati jednu forumašicu koja je jednako sjajna i zanimljiva uživo kao što je i njeno pisanje ovdje.Yenna wrote: ↑23/01/2020 10:37 Da predjemo sa cajki :
(I znamo da ima onih koji svako malo ističu to da "imaju hanume, su oženjeni ili zauzeti" , nema potrebe da to ponavljate neće vas niko razvesti preko ekrana, samo komuniciramo...)
- strucnjakdemagog
#22297 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Yenna wrote: ↑23/01/2020 10:37 Da predjemo sa cajki :
Teško da mogu samo na osnovu postova dobiti želju da nekog upoznam uživo. Možda kad bih svaki dan dolazio na forum i kroz te postove našao dosta toga zajedničkog sa nekom osobom. Ali obzirom da svratim ponekad, ne mislim da je to moguće, bar u mom slučaju.
- klixoris
#22298 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Generalizacija ili ne, to je realnost..MarlboroGold wrote: ↑23/01/2020 10:29 To jednostavno nije tacno i to je teska generalizacija.
Ne volim ni ja cajke.
- alibaba_i_30_godina
#22299 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bulšit. Isto ko tamo sto žene pišu.

- Yenna