Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam je li moglo prije 10-20 dana, ali evo sad nešto neće (ili nema gužve na ulicama ).
"Sivo" je i ne mere se kliknut na mapi Sarajeva (bar na PC, za android ne znam, ne probah).
Za evropske gradove radi normala.
Zašto mobitel počne puštati glasan i oštar zvuk poput npr. alarma na automobilu? Nit se na displeju nešto pojavilo, nit u onom gore "prozoru" što se spusti.
Ne dešava se ovo sa mojim mobitelom, već od kolegice. Ovo joj se desilo već par puta. U pitanju je Galaxy 2.
Logovan wrote:Zašto mobitel počne puštati glasan i oštar zvuk poput npr. alarma na automobilu? Nit se na displeju nešto pojavilo, nit u onom gore "prozoru" što se spusti.
Ne dešava se ovo sa mojim mobitelom, već od kolegice. Ovo joj se desilo već par puta. U pitanju je Galaxy 2.
Logovan wrote:Zašto mobitel počne puštati glasan i oštar zvuk poput npr. alarma na automobilu? Nit se na displeju nešto pojavilo, nit u onom gore "prozoru" što se spusti.
Mislim da je do NFC-a
I šta ako je to, kako riješiti problem?
Ugasiti NFC, nažalost još uvijek u BiH nepotrebna funkcija koja po defaultu bude upaljena...
Pa eto imas nfc tags sto mozes "programirati" da ti telefon radi sta zelis
Imas kuci tv s kojim mob spajas preko nfc
Imas jos uredjaja koje spajas pokreces preko nfc i sl
Da to je to.
svakako ne zaboravi backup. prije toga moj savjet je da skoknes na xda i pogledaj sta ima za tvoj telefon. ako nisi tip koji voli stvari "out of the box" onda official rom.
Skinuo sam sa ovog sama oficial za nasu drzavu posto je od telecoma mob 5.1.1. Jos nesto sto trebam znati prije nego pocnem raditi ovo?
Da to je to.
svakako ne zaboravi backup. prije toga moj savjet je da skoknes na xda i pogledaj sta ima za tvoj telefon. ako nisi tip koji voli stvari "out of the box" onda official rom.
Skinuo sam sa ovog sama oficial za nasu drzavu posto je od telecoma mob 5.1.1. Jos nesto sto trebam znati prije nego pocnem raditi ovo?
pa mislim da je to to.
Samo provjeri drivere sve od do prije nego krene flash. baci ga u download mode i vidi da li ga racunar prepoznaje. ako da znaci driveri su ok.
Onda ga normalno prikantaj upaljenog da vidis da li ga normalno ocitava. koliko se sjecam najbezbolnija varijanta za drivere je bila instalacije kies-a od samsunga.
on u tom slucaju sam povuce drivere koji mu trebaju za telefon i nemas brige.
Uradio sve i ovo smece cim sam upalio pocelo da skida novu verziju vec pojeo 300 MB. Nisam stigao iskljuciti update. Moze li se sad ovo kako obrisati sto on skine?
Uradio sam sve ali on je odmah skinuo update i sad mi u vrhu stoji da uradim update. Moze li se to kako ugasiti i obrisati ovo sto je skinuo? Oko gige je .. Pokusao sam neke korake sa ES managerom ali ne moze .
Mustang1 wrote:Uradio sam sve ali on je odmah skinuo update i sad mi u vrhu stoji da uradim update. Moze li se to kako ugasiti i obrisati ovo sto je skinuo? Oko gige je .. Pokusao sam neke korake sa ES managerom ali ne moze .
Znaci
Uradis downgrade. Upalis telefon ali bez wifi i namjestanja google account-a
U update sekciji u settings ugasis auto-update. I onda tek palis wifi i namjestas google account i sve ostalo.
I ako te kad bude pitao "eeeee auto update, novi software bolji....." Jokkkkk
Mustang1 wrote:Uradio sam sve ali on je odmah skinuo update i sad mi u vrhu stoji da uradim update. Moze li se to kako ugasiti i obrisati ovo sto je skinuo? Oko gige je .. Pokusao sam neke korake sa ES managerom ali ne moze .
Znaci
Uradis downgrade. Upalis telefon ali bez wifi i namjestanja google account-a
U update sekciji u settings ugasis auto-update. I onda tek palis wifi i namjestas google account i sve ostalo.
I ako te kad bude pitao "eeeee auto update, novi software bolji....." Jokkkkk