BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ljevoruki

#22251 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ljevoruki »

hrasno38 wrote:Aha jos jedan od velikih strucnjaka koji apsolutno ne zna protumaciti napisano. Aj vozdra!
Ja sam se uhvatio ovoga da si uporedio TSS sa Misketom.
Izgleda da sam pogresno shvatio sta je pisac htio da kaze.
Vozdra i bite.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#22252 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hrasno38 »

ljevoruki wrote:
hrasno38 wrote:Aha jos jedan od velikih strucnjaka koji apsolutno ne zna protumaciti napisano. Aj vozdra!
Ja sam se uhvatio ovoga da si uporedio TSS sa Misketom.
Izgleda da sam pogresno shvatio sta je pisac htio da kaze.
Vozdra i bite.
Naravno da sam uporedio ali nisam izjednacio niti priblizio ..... smijesnio je razmisljanje kad neko kaze da se neko ne moze porediti s nekim! Moze ali moze biti losiji ili bolji ali isto tako moze imati neke karakteristike boljeg.
LSD

#22253 Re: Haris Duljević

Post by LSD »

Predviđam da ce ova časna tema, o ovom istinskom fudbalskom velikanu imati najmanje 2 hiljade stranica i preko 100 hiljada pregleda :thumbup: zaslužio je to, dakako :nargila:
lakilaka

#22254 Mateo Susic

Post by lakilaka »

evo da i ja otvorim temu ( kada mogu i drugi otvarati teme o svojima ) o mateu susicu. po meni ovajmomak je najblizi prvih 11 u reprezentaciji. najvise je pokazao u ove dvije prijateljske. problem mu je sto na desnom krilu trenutno igra visca, ali u slucaju povred, on bi mogao uskociti na njegovo mjesto.
SkyLimit

#22255 Re: Mateo Susic

Post by SkyLimit »

S obzirom da je desni bek pozicija na kojoj smo najslabiji, ozbiljan kandidat za prvu postavu. Mada ocito Mesa tu vidi Vranjesa.
SkyLimit

#22256 Re: Gojko Cimirot

Post by SkyLimit »

Sjajan uvod, temeljit a opet ne predug.

A Cimirot je zadnji kotacic koji fali u veznom redu Pjanic - Besic - Cimirot kojeg ce Europa da zapamti.
Bosanski_kralj

#22257 Re: Mateo Susic

Post by Bosanski_kralj »

lakilaka wrote:evo da i ja otvorim temu ( kada mogu i drugi otvarati teme o svojima ) o mateu susicu. po meni ovajmomak je najblizi prvih 11 u reprezentaciji. najvise je pokazao u ove dvije prijateljske. problem mu je sto na desnom krilu trenutno igra visca, ali u slucaju povred, on bi mogao uskociti na njegovo mjesto.
Zar on ne igra na Mujdžinoj poziciji?
lakilaka

#22258 Re: Mateo Susic

Post by lakilaka »

SkyLimit wrote:S obzirom da je desni bek pozicija na kojoj smo najslabiji, ozbiljan kandidat za prvu postavu. Mada ocito Mesa tu vidi Vranjesa.
slazem se u potpunosti. mogao bi mateo odigrati desnog beka a i desno krilo. polivalentan je.
LSD

#22259 Re: Gojko Cimirot

Post by LSD »

Dobar je Cimi, hvvala Leotaru što nam je podario vrhunskog igraca :thumbup: šteta što ga Meša ignoriše :sad:

A Leško zbog LSDa otvara temu o trebinjskom majstoru Cimirotu :nargila: kome to ne bi imponiralo :kravata:
SkyLimit

#22260 Re: Haris Duljević

Post by SkyLimit »

Kao da je malo smrsao. Ali trebao bi jos. I on i Beganovic iz Zeljeznicara su perspektivni mladi ofanzivci, ali dozvoljavaju da imao sala na trbuhu. Nevjerovatno.
aCme

#22261 Re: Haris Duljević

Post by aCme »

Nek' se i on malo prošetao Cirihom :mrgreen:
SmoLe

#22262 Re: Haris Duljević

Post by SmoLe »

Nije se vidio na tekmi, imao par paseva, dosta pogresnih :oops:
SmoLe

#22263 Re: Haris Duljević

Post by SmoLe »

leškarenje wrote:
SmoLe wrote:Nije se vidio na tekmi, imao par paseva, dosta pogresnih :oops:
Sjajno zapazanje,imao par paseva,dosta pogresnih :lol: kako par moze biti dosta :shock:
vecina pasova mu je bila pogresna, nije za repke uopste
jeza u ledja

#22264 Re: Haris Duljević

Post by jeza u ledja »

Nije za fudbala uopste.
SmoLe

#22265 Re: Haris Duljević

Post by SmoLe »

ocito je pogrijesio s njim
todd_smith

#22266 Re: Haris Duljević

Post by todd_smith »

SkyLimit wrote:Kao da je malo smrsao. Ali trebao bi jos. I on i Beganovic iz Zeljeznicara su perspektivni mladi ofanzivci, ali dozvoljavaju da imao sala na trbuhu. Nevjerovatno.
Duljevic treba smrsati najmanje 5 kila. Da ima Suljicevu eksplozivnost davno bi on napustio ovu ligu.
Charuga
Globalni moderator

#22267 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Charuga »

Nemojte se zajebavati, nećemo za svakog ko odigra utakmicu u reprezentaciji otvarati temu. Nebitno da li je to i par utakmica. Imate ovu temu pa pišite o njima.
Charuga
Globalni moderator

#22268 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Charuga »

Samo ti piši ovde, pusti to šta kome smeta.
cyprus

#22269 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Charuga wrote:Nemojte se zajebavati, nećemo za svakog ko odigra utakmicu u reprezentaciji otvarati temu. Nebitno da li je to i par utakmica. Imate ovu temu pa pišite o njima.
Nadam se da repliciranje službenom upozorenju moderatora nije suprotno pravilima foruma, ali htio bih da istaknem sljedeće: mnogo puta sam se žalio da ima previše tema na kojima se vrti ista priča... Ja recimo ne vidim potrebe da bilo koji fudbaler/reprezentativac ima zasebnu temu, jer o svima njima se lijepo može diskutovati na ovoj temi... Ovako kad hoću da kažem nešto o nekom igraču, dvoumim se na koju temu da postavim post...A sa druge strane, šta je kriterij za otvaranje tema o igračima... Eto ti kažeš - nećemo otvarati teme o svakome ko odigra utakmicu za reprezentaciju... Dobro, jel dopušteno otvarati teme o onima koji odigraju dvije utakmice? Nije? Onda tri?

Isto tako i za klubove... Ne vidim potrebu da postoje teme o masi klubova... Neka brate tema o EPL, pa tamo nek se piše o Mančesteru jednom drugom, Arsenalu, Čelziju itd. Ovako se diskusija stvarno razvodnjava... A sa druge strane dovodi do zatrpavanja tema... Tako ako se na nekoj dobroj temi ne diskutuje 7-10 dana, dobra je šansa da će ona ostati trajno zatrpana/zaboravljena/neaktivirana...

Ali eto, nekima se ovako sviđa, tako da znam da će moje sugestije i ovaj put ostati bez efekta... Al nek sam reko šta me tišti :mrgreen:
ganjeta

#22270 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Ja bi samo ostavio temu o Chelsiju, nija mala stvar izvuci taj tim u ne znam ti koliko papirića :D :oops: .
cyprus

#22271 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

ganjeta wrote:Ja bi samo ostavio temu o Chelsiju, nija mala stvar izvuci taj tim u ne znam ti koliko papirića :D :oops: .
Čim sam vidio ko je replicirao, znao sam da je nešto o meni :-D
Stroj-2

#22272 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Stroj-2 »

Baždarević je odlučio testirati igrače iz domaćeg prvenstva.

Na okupljanju će se svi pozvani igrači upoznati sa selektorom i tehničkim direktorom s kojima će obaviti i razgovore, a biće upriličena i kontrolna utakmica.

U narednim danima Baždarević će saopštiti spisak igrača za navedeno okupljanje, a na istom će se između ostalog najvjerovatnije naći Vedran Kjosevski, Kenan Pirić, Adnan Kovačević, Samir Memišević, Almir Bekić, Adnan Zahirović, Ajdin Redžić, Goran Zakarić, Antonio Soldo, Zvonimir Kožulj, Dušan Hodžić, Jasmin Mešanović, Elvis Sarić, Amer Ordagić, Haris Duljević, Danijel Graovac, Dino Beširević, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić...

Ovo je dobra stvar. Samo iskreno bolje je da pozove igrače koji mogu eventualno doprinijeti u budućnosti. Almir Bekić, Soldo i Kosorić ovdje su višak zbog godina, možda da je umjesto Bekića, Solde i Kosorića pozvo M. Stevanovića i Radovca (možda bi se malo trzno iz hibernacije), Karačića iako mlad, veliki je potencijal, Veselinovića, kao i Burekovića iz Čelika. Ovo je za Premijer ligu. Pozvat Bajića, Hodžića, te iz U-21 još par mladih koji su vani, od ovih drugih Suljića, Krunića i Jajala. Nek ih isproba.
jeza u ledja

#22273 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

To sam i ja identicno htio napisati, ali mi se nije dalo zapocinjat novu klupsku raspravu.

Kosoric (29) i Soldo (28)? Pa dajte molim vas. :-)

Almir Bekic ima 26, Elvis Saric 25, nista ni to.

Zahirovic isto ima vec godina, ali samo zbog starih zasluga, a Stevanovic kazu da se nije pokazao do sad. To nek potvrde ovi njihovi.
Samo 23 ili manje. Ovo ostalo - skart.

A za te ostale se slazem. Karacica obavezno (njegova 2 brata su rukometasi od kojih jedan igra za nas, drugi za Hrvatsku). Burekovic i Marin Popovic iz Celika. Ne znam onaj Dino Coric i on je vec preko 23 mescini.

U Borcu ima jos mladih igraca.
Sta bi sa Subicem sto je otisao u Partizan? On majka-srbija i taj rad?
cyprus

#22274 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by cyprus »

Ja se ne slažem da u reprezentaciji treba forsirati isključivo mlade igrače iz domaće lige... Ja ne vidim nikakav problem da neko od 26, 27, 28 ili 29 godina bude pri reprezentaciji, a iz domaće je lige... Ne mislim ni da strateški cilj treba biti da se mladi igrači sa potencijalom rasprodaju što prije vani...
Last edited by cyprus on 31/03/2016 01:43, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#22275 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Velkoski »

Obrnuto je. Zahirović nije pokazao ništa, dok Stevanović igra pra'o dobro.
cyprus wrote:Ja se ne slažem da u reprezentaciji treba forsirati isključivo mlade igrače iz domaće lige... Ja ne vidim nikakav problem da neko od 26, 27, 28 ili 29 godina bude pri reprezentaciji, a iz domaće je lige... Ne mislim ni da strateški cilj treba biti rasporat mlade igrače sa potencijalom što prije vani...
Ako ima 27+, a igra ovdje, onda nešto nije u redu s njim, uglavnom :mrgreen:
Post Reply