Ja sam se uhvatio ovoga da si uporedio TSS sa Misketom.hrasno38 wrote:Aha jos jedan od velikih strucnjaka koji apsolutno ne zna protumaciti napisano. Aj vozdra!
Izgleda da sam pogresno shvatio sta je pisac htio da kaze.
Vozdra i bite.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ja sam se uhvatio ovoga da si uporedio TSS sa Misketom.hrasno38 wrote:Aha jos jedan od velikih strucnjaka koji apsolutno ne zna protumaciti napisano. Aj vozdra!
Naravno da sam uporedio ali nisam izjednacio niti priblizio ..... smijesnio je razmisljanje kad neko kaze da se neko ne moze porediti s nekim! Moze ali moze biti losiji ili bolji ali isto tako moze imati neke karakteristike boljeg.ljevoruki wrote:Ja sam se uhvatio ovoga da si uporedio TSS sa Misketom.hrasno38 wrote:Aha jos jedan od velikih strucnjaka koji apsolutno ne zna protumaciti napisano. Aj vozdra!
Izgleda da sam pogresno shvatio sta je pisac htio da kaze.
Vozdra i bite.
Zar on ne igra na Mujdžinoj poziciji?lakilaka wrote:evo da i ja otvorim temu ( kada mogu i drugi otvarati teme o svojima ) o mateu susicu. po meni ovajmomak je najblizi prvih 11 u reprezentaciji. najvise je pokazao u ove dvije prijateljske. problem mu je sto na desnom krilu trenutno igra visca, ali u slucaju povred, on bi mogao uskociti na njegovo mjesto.
slazem se u potpunosti. mogao bi mateo odigrati desnog beka a i desno krilo. polivalentan je.SkyLimit wrote:S obzirom da je desni bek pozicija na kojoj smo najslabiji, ozbiljan kandidat za prvu postavu. Mada ocito Mesa tu vidi Vranjesa.
vecina pasova mu je bila pogresna, nije za repke uopsteleškarenje wrote:Sjajno zapazanje,imao par paseva,dosta pogresnihSmoLe wrote:Nije se vidio na tekmi, imao par paseva, dosta pogresnihkako par moze biti dosta
Duljevic treba smrsati najmanje 5 kila. Da ima Suljicevu eksplozivnost davno bi on napustio ovu ligu.SkyLimit wrote:Kao da je malo smrsao. Ali trebao bi jos. I on i Beganovic iz Zeljeznicara su perspektivni mladi ofanzivci, ali dozvoljavaju da imao sala na trbuhu. Nevjerovatno.
Nadam se da repliciranje službenom upozorenju moderatora nije suprotno pravilima foruma, ali htio bih da istaknem sljedeće: mnogo puta sam se žalio da ima previše tema na kojima se vrti ista priča... Ja recimo ne vidim potrebe da bilo koji fudbaler/reprezentativac ima zasebnu temu, jer o svima njima se lijepo može diskutovati na ovoj temi... Ovako kad hoću da kažem nešto o nekom igraču, dvoumim se na koju temu da postavim post...A sa druge strane, šta je kriterij za otvaranje tema o igračima... Eto ti kažeš - nećemo otvarati teme o svakome ko odigra utakmicu za reprezentaciju... Dobro, jel dopušteno otvarati teme o onima koji odigraju dvije utakmice? Nije? Onda tri?Charuga wrote:Nemojte se zajebavati, nećemo za svakog ko odigra utakmicu u reprezentaciji otvarati temu. Nebitno da li je to i par utakmica. Imate ovu temu pa pišite o njima.
Čim sam vidio ko je replicirao, znao sam da je nešto o meniganjeta wrote:Ja bi samo ostavio temu o Chelsiju, nija mala stvar izvuci taj tim u ne znam ti koliko papirića![]()
.
Ako ima 27+, a igra ovdje, onda nešto nije u redu s njim, uglavnomcyprus wrote:Ja se ne slažem da u reprezentaciji treba forsirati isključivo mlade igrače iz domaće lige... Ja ne vidim nikakav problem da neko od 26, 27, 28 ili 29 godina bude pri reprezentaciji, a iz domaće je lige... Ne mislim ni da strateški cilj treba biti rasporat mlade igrače sa potencijalom što prije vani...