@dzaledzale wrote: ↑11/10/2021 15:15Casual radije, nesto poput anker q30 (koliko sam vidio taj model se cesto preporucuje kao jedan od best buys do 100 dolara). Mada dvoumim se izmedju vecih ili buds, najvise jer je buds prakticnije, i manje ofirno vani nosit haha. Tako da razmislicu izmedju best buy vecih i buds.Meda_s_kasike wrote: ↑11/10/2021 14:10
Je li ti trebaju gamerske ili kežual varijanta? Veće ili male buds slušalice?
Što se tiče Anker soundcore life q30, topla preporuka. Imam ih i meni su odlične, uzeo preko Newegg-a za oko $68 + pesoto dostava. Udobne, dobar zvuk, dobar bass, noise cancelling radi jako dobro i baš lijepo filtrira zvuk, a baterija takodjer za svaku pohvalu. Što se mene tiče, ako ćeš udobne casual over-ear moj glas ide za q30, a nije baš toliko ofirno ih nositi, budimo realni.
Generalno ja sam zadovoljan sa Anker-om, imao onaj soundcore 2 zvučnik, isto za svaku pohvalu, a imam trenutno motion boom koji je znači odličan.
Evo upravo čekam neko sniženje da naručim još jedan njihov soundcore da imam za vožnje bajkom ili planinarenje, zaista su dobri i direktna konkurencija ostalim skupljim brendovima.
Što se tiče computeruniverse, stranica je sasvim legit i sigurna. Naručivao više puta, šalju običnim DHL-om ili UPS-om, preko DHL je 15-30 KM (zavisi naravno od veličine i težine proizvoda), stigne za oko 15-20 dana i plaćaš dodatno carinski pregled. Neke stvari se baš ne isplati uzimati kada sabereš sve, ali ima dosta njih koje se isplate, tako da preporuka za njih i budi bez brige.