Ma radi sve "Ustaljenim redom vožnje"kokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????
Nemogu vrijedni GRAS-ovci dozvoliti da 2x zapnu na istom snijegu
Ma radi sve "Ustaljenim redom vožnje"kokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????
red voznje ne bih znao..al s prozora sam vidio trolu da ide ..pa zato rekoh da radiO'zone wrote:Ma radi sve "Ustaljenim redom vožnje"kokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????![]()
Nemogu vrijedni GRAS-ovci dozvoliti da 2x zapnu na istom snijegu
haj na drugi prozor, vidi radi li bar komerccijalakokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????
Komercijala je radila i kada tramvaji nisu, tako nemoj nista da se brines.terra_incognita wrote:haj na drugi prozor, vidi radi li bar komerccijalakokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????
ne moguterra_incognita wrote:haj na drugi prozor, vidi radi li bar komerccijalakokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????
krajem dana prestanak padavinaladyblue18 wrote:Hoce li ovo vise prestati padati![]()
A rade li trollovi na pdf-Politika?kokuz_sa wrote:rade troleterra_incognita wrote:Rade li tramvaji ????
Ako moram birati između +35 a nigdje hlada nema i snijega biram snijeg nekako mi lakše lopatati nego se kvarcatikakavdanakneiskustvu wrote:NeyDan wrote:Znam da je svima vise dosadio ovaj snijeg i da je jako tesko ljudima ici na posao, i saam sam takav, ali ipak moram priznati da je jako lijepa ova zimska idila.
meni nije lijepo,ne volim zimu,ne volim snijeg
O'zone wrote:
Ako moram birati između +35 a nigdje hlada nema i snijega biram snijeg nekako mi lakše lopatati nego se kvarcati
plain vanilla wrote:jest, kad pisete iz tople sobe
plain vanilla wrote:jest, kad pisete iz tople sobe
moš' ti pricat, imas dva jezera pred nosom i uskoro treceplain vanilla wrote:kod mene u stanu je sad nesto malo preko 32![]()
vi pricajte sta hocete, ali ja vise volim da je toplo
a to za klimu jeste strashno, ljudi stvarno nemaju osjecaj za klimu