FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
svašta
#2226 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
udavio se od smijeha dabogda, kad se smijes tudjoj muci 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2227 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad bude sudska presuda, naravno da će biti tako. Kao u svakom civiliziranom društvu. Sve dok je to fb grupa sa nik name osnivačem ili postom na forumu, ostaje puno prostora za špekulacije.StupskaBitanga wrote:a opet će sada ovi neki reći da to nije tako kako se čini da su to pljuvači najboljeg najnenadmašnijeg novinara u državi i sl. gluposti
-
svašta
#2228 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
naravno gospodjo/gospodjice kosaca, to je vase pravo ime? vidis li da tamo ima raje sa punim imenima i prezimenima? na kraju krajeva, to nije kolektiv sa hiljadu dusa i mi se svakako uglavnom znamo. ja obecavam da cu kad ugrabim vremena skenirati ugovore i izvod iz banke da se uporedi to. i to ne zbog tebe i tebi slicnih, jer vi ni tada necete vjerovati to. vi cete i tad reci: "ah nije to nas senad, heroj naseg naroda". ja se ne mogu na sudu maltretirat i cekat dvije godine minimalno sve to, a nemam iskreno ni para za to - proslu cijelu godinu sam radio kod senada, pa znas.. ti spekulisi koliko hoces
- KatarinaKosaca
#2229 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja osobno mogu vjerovati ili suosjećati, ali nešto postaje činjenica kad to dokaže sud, a ne kad se oformi fb grupa ili napiše post na forumu. Koliko god da je sud spor, to je jedino što se pika. Onda se blokira račun i prvo ide isplata vama.. Meni ne treba sekeniran ugovor, nisam sudija.svašta wrote:naravno gospodjo/gospodjice kosaca, to je vase pravo ime? vidis li da tamo ima raje sa punim imenima i prezimenima? na kraju krajeva, to nije kolektiv sa hiljadu dusa i mi se svakako uglavnom znamo. ja obecavam da cu kad ugrabim vremena skenirati ugovore i izvod iz banke da se uporedi to. i to ne zbog tebe i tebi slicnih, jer vi ni tada necete vjerovati to. vi cete i tad reci: "ah nije to nas senad, heroj naseg naroda". ja se ne mogu na sudu maltretirat i cekat dvije godine minimalno sve to, a nemam iskreno ni para za to - proslu cijelu godinu sam radio kod senada, pa znas.. ti spekulisi koliko hoces
A i ne znam šta imaš od toga da ti "ja ili slični" vjerujemo ili ne. Ti tražiš svoje pare, svoje pravo i to nema veze sa našim vjerovanjem.
-
svašta
#2230 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa ljubitelji lika senada - vi. izvini, nemam ja nista protiv tebe. ja evo recimo ne mislim da je sud taj koji kaze jeli nesto cinjenica. evo ovo je cinjenica. ja nekako volim misliti da tim sto ce neko povjerovati u isinite stvari koje ja govorim otvaram oci ljudima, nekako mi znaci da raja zna pravu istinu o takvom covjeku, a boli me kad ga neko glorifikuje, a ne poznaje
- KatarinaKosaca
#2231 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa .. da ne odemo u filozofske stvari. Nije ovdje nitko glorificirao Senada u smislu karakternih osobina (ja ga znam površno i imam neko formirano mišljenje, ali ono uopće nije tema), nego smo uglavnom govorili od CD-u i TV Face. Ostalo je jedino mjerodavan sud.svašta wrote:pa ljubitelji lika senada - vi. izvini, nemam ja nista protiv tebe. ja evo recimo ne mislim da je sud taj koji kaze jeli nesto cinjenica. evo ovo je cinjenica. ja nekako volim misliti da tim sto ce neko povjerovati u isinite stvari koje ja govorim otvaram oci ljudima, nekako mi znaci da raja zna pravu istinu o takvom covjeku, a boli me kad ga neko glorifikuje, a ne poznaje
Tvoj pokušaj da mimo suda i dokaza praviš ovu kvazi antikampanju, samo je kontraproduktivan, jer uvijek ostaje prostor za razmišljanje da piše netko od konkurencije ili netko iz zavisti. Ne kažem da je tako, nego da je sudska presuda jedini valjan dokaz.
- luckylaka
#2232 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeli ti nisi prepoznao novog,,nicka,,Tip je toliko uporan da omalovazava ovu tv kucu da je u stanju svaki sat ponovo se registrovati.Smeta ti Senad i Facetv pa mili brate gledaj farmu,velikog brata,grand (eno ti sad 30 kanala Pinka pa uzivaj)pusti nas ublehase da gledamo Facetvvan helsing wrote:Svaka daljnja rasprava sa tobom se zavrsava poslije ovakvog pisanja.svašta wrote:helsinze ne seri
Tapatalk 2
-
svašta
#2233 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa ono, ja ne pricam o kvaliteti programa, a sad da ga niko nije glorifikovo - jest, jebiga u masi postova iznad.. to sto tebi treba sud da TEBI dokaze jeli nesto tacno, ja vise nemam volje komentarisat. meni je dovoljno i da se neko uvjeri samo kad procita i vidi svojim ocima i zato skenirani ugovori. a sad mene iskreno i ne zanima hoce li neko pomisliti da pise ovo konkurencija. sto se mene tice ja bi i volio da ovo neko drugi pise, a ne ja.KatarinaKosaca wrote:Pa .. da ne odemo u filozofske stvari. Nije ovdje nitko glorificirao Senada u smislu karakternih osobina (ja ga znam površno i imam neko formirano mišljenje, ali ono uopće nije tema), nego smo uglavnom govorili od CD-u i TV Face. Ostalo je jedino mjerodavan sud.svašta wrote:pa ljubitelji lika senada - vi. izvini, nemam ja nista protiv tebe. ja evo recimo ne mislim da je sud taj koji kaze jeli nesto cinjenica. evo ovo je cinjenica. ja nekako volim misliti da tim sto ce neko povjerovati u isinite stvari koje ja govorim otvaram oci ljudima, nekako mi znaci da raja zna pravu istinu o takvom covjeku, a boli me kad ga neko glorifikuje, a ne poznaje
Tvoj pokušaj da mimo suda i dokaza praviš ovu kvazi antikampanju, samo je kontraproduktivan, jer uvijek ostaje prostor za razmišljanje da piše netko od konkurencije ili netko iz zavisti. Ne kažem da je tako, nego da je sudska presuda jedini valjan dokaz.
-
svašta
#2234 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kako citam tvoje postove, ti si mi brate najgori. s tobom nemam volje pricatluckylaka wrote:Jeli ti nisi prepoznao novog,,nicka,,Tip je toliko uporan da omalovazava ovu tv kucu da je u stanju svaki sat ponovo se registrovati.Smeta ti Senad i Facetv pa mili brate gledaj farmu,velikog brata,grand (eno ti sad 30 kanala Pinka pa uzivaj)pusti nas ublehase da gledamo Facetvvan helsing wrote:Svaka daljnja rasprava sa tobom se zavrsava poslije ovakvog pisanja.svašta wrote:helsinze ne seri
Tapatalk 2
- Sabirni centar
#2235 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cijenjeni forumaš @svaštasvašta wrote:udavio se od smijeha dabogda, kad se smijes tudjoj muci
U zemlji Bosni postoje nadležne institucije koje se bave "tvojom mukom", i umjesto što mene proklinješ bolje ti je da ideš kod njih i dokazuješ svoja prava.
A u međuvremenu
http://www.facetv.ba/konkurs-face-tv.html
-
svašta
#2236 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
big lajk!Sabirni centar wrote:Cijenjeni forumaš @svaštasvašta wrote:udavio se od smijeha dabogda, kad se smijes tudjoj muci
U zemlji Bosni postoje nadležne institucije koje se bave "tvojom mukom", i umjesto što mene proklinješ bolje ti je da ideš kod njih i dokazuješ svoja prava.
A u međuvremenu![]()
http://www.facetv.ba/konkurs-face-tv.html
-
svašta
#2237 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta fale im TRI montazera? garant raji bas dobro tamo, pa odose
-
svašta
#2238 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nesto gledam ovaj konkurs i kontam sto je obavezna slika u cv-u za mjesto montazera? sta vi mislite? ja ne kontam
-
svašta
#2239 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja nebi da se neko uvrijedi, al hebale vas institucije zemlje bosne
-
StupskaBitanga
#2240 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve pa i sudstvo u ovoj zemlji je ispolitizirano i mislim bolje rečeno znam da bi sudski proces Senad zaustavio jednim telefonskim pozivom
- Havatar
#2241 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako imaju dokaze i sva dokumenta na njihovoj strani nikakva politicka pozadina ne bih mogla da mu pomogne i da presuda bude u njegovu korist , jedino bih mogao da odugovlaci proces ali bih na kraju dobili i zbog toga mi vise ovo izgleda kao prica protiv njega od strane konkurencije ili nekog sa kim je u losim odnosima.StupskaBitanga wrote:Sve pa i sudstvo u ovoj zemlji je ispolitizirano i mislim bolje rečeno znam da bi sudski proces Senad zaustavio jednim telefonskim pozivom
-
svašta
#2242 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma nije to braco, vec su ga neki tuzili. to je vise ovo odugovlacenje sto kaze ovaj havatar. ono jos nije ni doso taj predmet na sudStupskaBitanga wrote:Sve pa i sudstvo u ovoj zemlji je ispolitizirano i mislim bolje rečeno znam da bi sudski proces Senad zaustavio jednim telefonskim pozivom
- luckylaka
#2243 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tapatalk 2[/quote]
Jeli ti nisi prepoznao novog,,nicka,,Tip je toliko uporan da omalovazava ovu tv kucu da je u stanju svaki sat ponovo se registrovati.Smeta ti Senad i Facetv pa mili brate gledaj farmu,velikog brata,grand (eno ti sad 30 kanala Pinka pa uzivaj)pusti nas ublehase da gledamo Facetv[/quote]
kako citam tvoje postove, ti si mi brate najgori. s tobom nemam volje pricat[/quote]********************************************
izgleda da sa tobom nema niko volje ovdje pricati posto postajes naporan sa sa kritikama na racun Facetv ili mozda kontas pojavice se ovdje neki advokar pa ce rijesiti tvoj problem sa Senadom
Jeli ti nisi prepoznao novog,,nicka,,Tip je toliko uporan da omalovazava ovu tv kucu da je u stanju svaki sat ponovo se registrovati.Smeta ti Senad i Facetv pa mili brate gledaj farmu,velikog brata,grand (eno ti sad 30 kanala Pinka pa uzivaj)pusti nas ublehase da gledamo Facetv[/quote]
kako citam tvoje postove, ti si mi brate najgori. s tobom nemam volje pricat[/quote]********************************************
izgleda da sa tobom nema niko volje ovdje pricati posto postajes naporan sa sa kritikama na racun Facetv ili mozda kontas pojavice se ovdje neki advokar pa ce rijesiti tvoj problem sa Senadom
-
svašta
#2244 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
fedja, jesi li to ti? 
-
svašta
#2245 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
evo ja obecavam da necu vise ovdje nista napisati. dosta sto se mene tice. sad idem dalje. tivrat cu se samo da ostavim te ugovore i izvod, reko mozda nekog zanima...
-
StupskaBitanga
#2246 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znam a ko kaze da ce i doci vec ce zastara nastupitisvašta wrote:ma nije to braco, vec su ga neki tuzili. to je vise ovo odugovlacenje sto kaze ovaj havatar. ono jos nije ni doso taj predmet na sudStupskaBitanga wrote:Sve pa i sudstvo u ovoj zemlji je ispolitizirano i mislim bolje rečeno znam da bi sudski proces Senad zaustavio jednim telefonskim pozivom
tipično
- luckylaka
#2247 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dostavi ti te ugovore tuzilastvu a ovdje od toga nikakve fajde nemaP.S.Jesam ja sam Fedja iz St.Louisasvašta wrote:evo ja obecavam da necu vise ovdje nista napisati. dosta sto se mene tice. sad idem dalje. tivrat cu se samo da ostavim te ugovore i izvod, reko mozda nekog zanima...
- KatarinaKosaca
#2248 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemoj baš pretjerivati @Stupska... zakon je jasan glede toga, sudija uglavnom presudi u korist radnika, ako je poslodavac pametan nagodiće se prije nego mu naprave blokadu računa, a do zastare ima puno , puno vremena.. skoro pa nemoguće da se to desi. I da je Senad toliko jak, dobio bi kredit od Razvojne banke,StupskaBitanga wrote:znam a ko kaze da ce i doci vec ce zastara nastupiti tipično
-
murathans
#2249 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
svašta wrote:naravno gospodjo/gospodjice kosaca, to je vase pravo ime? vidis li da tamo ima raje sa punim imenima i prezimenima? na kraju krajeva, to nije kolektiv sa hiljadu dusa i mi se svakako uglavnom znamo. ja obecavam da cu kad ugrabim vremena skenirati ugovore i izvod iz banke da se uporedi to. i to ne zbog tebe i tebi slicnih, jer vi ni tada necete vjerovati to. vi cete i tad reci: "ah nije to nas senad, heroj naseg naroda". ja se ne mogu na sudu maltretirat i cekat dvije godine minimalno sve to, a nemam iskreno ni para za to - proslu cijelu godinu sam radio kod senada, pa znas.. ti spekulisi koliko hoces
Samo tuži... Za radne sporove se ne plaćaju sudske takse, a postoji i besplatna pravna pomo, moj mom ocu su pomogli da dobije firmu i naplati pare...
Inače sudska praksa kazuj da se 99 posto radnih sporova, kada radnik tuži poslodavca zabog plaćem na sudu rješava u kosrist onih koji tuže...
Ti slobodno Senčija prijavi svim mogućim inspekcijama nega mu odrežu svaku moguću kaznu...
Ništa te ne košta... A Senada će koštati mnogo...
- karanana
#2250 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja bi ovoj amini hodzic platio.