Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mostarka_90

#2226 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mostarka_90 »

respo wrote:
mostarka_90 wrote:
respo wrote:pozdrav mostarko od sudrzavljanina
hocemo na kafu negdje oko starog mosta :)

pa ti se mozda posreci da napisemo nesto na temu :D

hahah, cuj posreci :skoljka: ama gdje si ti vidio sa mostarkom najgore date iskustvo :D apsolutno nemoguce :oops:
onda cemo vidjeti a sada prelazimo na pp da to dogovorimo :D

:D ma ne znas ti jos mostarke :lol:
Ductus Holedocus

#2227 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ductus Holedocus »

ja, arhitektica wrote:A izlasci sa skrticama? Takvih niste imali?
ja i dan danas izlazim sa takvim :D
ja odmah naglasim,"ne boj se,ja cu platiti"
duplanula

#2228 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duplanula »

Pa covjek stedi, mozda mora da plati racun za internet. Joj tebe...!!! :P :run:
Ductus Holedocus

#2229 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ductus Holedocus »

on kaze da skratc nije,ali se mora stediti. :-)
ne volim rasipnike..ali

popeo mi se na jetre,pricajuci o tel.racunu,sad imamo halo ..i sad zna reci"potrosih poziv dzabe"
Joker88

#2230 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Joker88 »

...
Last edited by Joker88 on 18/04/2013 23:44, edited 1 time in total.
blugirl

#2231 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blugirl »

Luda tema skroz, sve sam iscitala i moram reci: AMIDZA RULES!!!

Ja sam imala da bog mili sacuva dateova...svasta po nasim ulicama hoda.... Ne mogu rec bas najgora iskustva, uglavnom je to sve na kraju bivalo smijesno.
Npr., upoznam lika, onako, glava malo na kocku vuce a dobro izbildan, a ja bas malo bila u nekom sex and the city fazonu...pa hajde, baci on par dobrih fora, pa reko' odoh izac, sta fali. Naravno, koga je date jednom izofiro, zna da treba ima kafanicu za prve izlaske...gdje te niko ne zna, gdje neces vidjeti nikog poznatog i nema sanse da te iko poveze s tim dijelom grada. Nakon sto sok stize na sto i ja poceh odgovarati na pitanje sta radim u zivotu, negdje u pola druge recenice ne prekinu:"E, izvini, a koju boju gacica najvise volis da nosis?"
Jednom na preporuku izadjoh s likom kao fin dobar al odnekud ne sjecam se manji grad, ma reko nema veze, jel, svi smo mi stanovnici svijeta. Idemo nesto pojest? Pristadoh. Znam kaze sjajno mjesto. Prodjosmo mi i stup, u nekom mraku se parkiramo, otvaram vrata, zacu se pmba pmba pmba pmba...restoran Esmeralda, sumnjam da to vise i postoji. Zadnji onaj narodnjak, pjevaljka, sve. Radni dan. Jedva se izvukoh, al sam se dobro nasmijala sa drugaricama poslije.
Jednom upoznala frajera u tramvaju: Cao ja sam nazovimo ga Dino, mozemo li se upoznat, u pricu, izasli na pofalicima, razmijenili brojeve, svak svojim putem. Izadjemo sutradan, posta frajer peglativan kao joj jesi ti meni slatka, neku mi limunadu podje prosipat a sve bi kao da idemo u mrak. Izvukoh se, sorry, stari mi je zaj...moram kuci. Proslo par mjeseci, prilazi mi Dino na pofalicima na stanici, ej cao sto se nisi javljala? Ma daj reko Dino bilo proslo klsjdfkjlshfjksh imala sam precih stvari. Kaze on meni:"Nisam ja Dino!" Pa ko si,reko, kaze ja sam, lupam, Lino. Imao sam jednu fazu kad sam svima govorio da sam Dino, svasta sam lagao, ali sad me je proslo, vratio sam se zeni i djeci :shock: :shock: :shock:
Izasla s jednim koji imadvije licnosti, jednu kad popije i jednu kad je trijezan
Odoh spavat, ne da mi se vise pisat.
Laku noc, do sutra
frameni

#2232 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by frameni »

@blugirl

Procitala sam tvoj post,pa se mislim nesto :roll: Ima li iko normalan sa kim si izasla?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2233 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Nisi nikada čula za Esmeraldu ? Gdje ti živiš :roll: :mrgreen: I čuj upoznala se sa likom u tramvaju :lol: :lol: :mrgreen:
elmirčo

#2234 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by elmirčo »

HardCore wrote:
alchak.ba wrote:
altgr wrote:Uspjeti otici s vehabijom na kafu...neprocjenjivo...
jeste se drzali za ruku?
Jock, drazala/o ga za bombu :)
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Sacime

#2235 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sacime »

Evo da i ja doprinesem ovoj temi koju redovno pratim i zaista se ismijem :)

Elem, dogovorim se izlazak za neki deckom (neke srednje tridesete, dakle nije balavac), i to u sred bijela dana, kontam tako mi je najlakse izvinuti se i otici ako sta ne bude kako treba. I tako zaglavim tri sata na kafi (on se uhvatio piva odmah) gdje je on vodio uglavnom rijeci. Ja inace nisam nesto pricljiva, ali i da sam bila ne bih mogla doci do rjeci. Elem, on i raja izlaze na sva fensi mjesta i svakoga oni znaju, svi vlasnici elitnih klubova su njegovi poznanici tako da u svako doba oni imaju osigurano mjesto uz guzvi itd. Finacijski je dobro potkovan, sto isto tako nije propustio da naglasi. Nastavlja dalje da iznosi kako voli zene jako, uvijek je okruzen sa njima, voli i da eksperimentise pa je tako nedavno trojac okusao - nagovorio poznanicu i njenu drugaricu i cool je bilo. Stalno nesto putuje, najvise po regionu pa je malo malo u ZG i BG, a bas tamo u BG susrece zenu svog prijatelja (kad je prijatelj na putu naravno). Naravno, nije propustio priliki da ispita kakve ja seksualne navike imam, i da eksperimentisem. Dalje - jako ga nerviraju sponzoruse po Sarajevu, eto bas nedavno je on s rajom u nekom klubu i sponzorusa ga pikirala i tako on pristane da se odu malo provozati i odvede je na Igman ....i tamo je izbaci iz auta! Njegovo objasnjenje je da sponzoruse treba nauciti pameti, pa tako valjda sto ce ova jadna u rane jutranje sate nabadati na stiklama po Igmanu je jedno super iskustvo njoj za pamet... I tu ti ja odjednom se sjetim da imam neodloznog posla i izvinem se sto ne mogu duze da ostanem. Ako nista, nisam morala da objasnjavam da od drugog izlaska nece biti nista, sam je shvatio.
the_stick

#2236 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by the_stick »

Sacime wrote:Evo da i ja doprinesem ovoj temi koju redovno pratim i zaista se ismijem :)

Elem, dogovorim se izlazak za neki deckom (neke srednje tridesete, dakle nije balavac), i to u sred bijela dana, kontam tako mi je najlakse izvinuti se i otici ako sta ne bude kako treba. I tako zaglavim tri sata na kafi (on se uhvatio piva odmah) gdje je on vodio uglavnom rijeci. Ja inace nisam nesto pricljiva, ali i da sam bila ne bih mogla doci do rjeci. Elem, on i raja izlaze na sva fensi mjesta i svakoga oni znaju, svi vlasnici elitnih klubova su njegovi poznanici tako da u svako doba oni imaju osigurano mjesto uz guzvi itd. Finacijski je dobro potkovan, sto isto tako nije propustio da naglasi. Nastavlja dalje da iznosi kako voli zene jako, uvijek je okruzen sa njima, voli i da eksperimentise pa je tako nedavno trojac okusao - nagovorio poznanicu i njenu drugaricu i cool je bilo. Stalno nesto putuje, najvise po regionu pa je malo malo u ZG i BG, a bas tamo u BG susrece zenu svog prijatelja (kad je prijatelj na putu naravno). Naravno, nije propustio priliki da ispita kakve ja seksualne navike imam, i da eksperimentisem. Dalje - jako ga nerviraju sponzoruse po Sarajevu, eto bas nedavno je on s rajom u nekom klubu i sponzorusa ga pikirala i tako on pristane da se odu malo provozati i odvede je na Igman ....i tamo je izbaci iz auta! Njegovo objasnjenje je da sponzoruse treba nauciti pameti, pa tako valjda sto ce ova jadna u rane jutranje sate nabadati na stiklama po Igmanu je jedno super iskustvo njoj za pamet... I tu ti ja odjednom se sjetim da imam neodloznog posla i izvinem se sto ne mogu duze da ostanem. Ako nista, nisam morala da objasnjavam da od drugog izlaska nece biti nista, sam je shvatio.
tri sata ti trebalo da se sjetis? :D il' si skontala da bi i ti mogla zavrsiti na igmanu? :D
duplanula

#2237 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duplanula »

the_stick wrote:
Sacime wrote:Evo da i ja doprinesem ovoj temi koju redovno pratim i zaista se ismijem :)

tri sata ti trebalo da se sjetis? :D il' si skontala da bi i ti mogla zavrsiti na igmanu? :D
Ili u trojcu :) :run:
Sacime

#2238 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sacime »

tri sata ti trebalo da se sjetis? :D il' si skontala da bi i ti mogla zavrsiti na igmanu? :D[/quote]

Ili u trojcu :) :run:[/quote]

Hahaha, ma nije da sam se uplasila, al ne mozes covjeka prekinuti nikako u prici da se mozes ispariti :) I dobro, tri sata sam mozda malo pretjerala, al jesam posjedila :)
Heller

#2239 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Heller »

Sanchezsa90 wrote:Ma sva iskustva koja sam imao dok sam pijan je na neki nacin najgore :D
Dogovorio se s jednom djevojkom da izađem a pio s drugom citav dan i otišo ja pijan nju podjebavo pravio budalu od sebe i ona se pokupi i ode. I kad sam doso kuci onaj mi pojeo svu sudžuku i zaspo u dnevnoj sobi :evil:
blugirl

#2240 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blugirl »

@frameni
Bilo je i normalnih, iako su manjina. Ali nakon idiota, valjda onda znas cijenit pravog dzentlmena.
@leet
Kazem ti, ne da sam cula. Bila. Mislim, ne da mi nije poznato okruzenje i filozofija narodnjacke bosanske kafane, ali nije bas to moj first choice. Sorry sto ne znam svaku krcmu pokraj puta!

Sadsam se sjetila jedne situacije od jedne moje jaranice.
Bio neki rodjendan od jedne druge jaranice i puno ljudi pozvano, pa smo ih smjestali, ako se vec ne znaju, prema interesima. I smjestimo mi nju, curu vrlo religioznu, pored jednog malo starijeg tipa, koji isto tako bjezi s posla da ode na dzumu... I tako oni u pricu tam-vam, razrijedi se drustvo u neka doba, oni jos pricaju. Odjednom cura problijedi, ustade, haman pobjeze. Rekao on njoj valjda, kao, sta cu, ja volim zene. To je jace od mene. Budem ja tako sa njima, ima tu i starijih, pa se onda nakon toga osjecam prljavo. Dodjem kuci i dugo se tusiram :shock: :shock: da operem prljavstinu s duse i tijela.
Ludilo
mostarka_90

#2241 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mostarka_90 »

:D joooj i ja se sjetih jednog date-a od moje prijateljice.. uglavnom dopisivala se ona sa nekim likom duze vrijeme i dogovorili jednu vecer kaficu. posto on dolazi iz drugog grada, da ne dolazi sam doci ce sa nekim svojim kolegama, i eto kao da i ona povede nekoliko prijateljica.( među tim prijateljicama sam i ja bila :D ) uglavnom grupni blind date :D
dosli likovi, upoznali se, prica ovo ono.. uglavnom kolege od tog momka ne zavezuju, stvarno raja, super.. al iz njega ni rijecii.. on se samo predstavio i cijelooo vrijeme sutio :shock: hajd, nakon date-a svako svojim putem, kad stize poruka ovoj prijateljici od njega: bas nam je super bilo, kad cemo opet izaci da se ispricamo :shock: :lol:

kad ona: sta si pricao pricao si :lol: naravno, na njenu srecu, nisu se vise nikad ni sreli :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2242 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Pa možda bi na drugom više pričao, možda ga je uhvatila trema, možda je pao na kladionici tu noć, možda je propustila ljubav svog života :(
mostarka_90

#2243 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mostarka_90 »

leet wrote:Pa možda bi na drugom više pričao, možda ga je uhvatila trema, možda je pao na kladionici tu noć, možda je propustila ljubav svog života :(
eh mozda, mozda :-) uglavnom, nema popravnog 8-)
Revolucionar ★

#2244 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Revolucionar ★ »

:-) :-) :-)
Last edited by Revolucionar ★ on 01/04/2014 20:52, edited 1 time in total.
mostarka_90

#2245 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mostarka_90 »

Revolucionar ★ wrote:Pa nema nista gore od tihog zenska na dejtu, dakle ne ide mi u glavu nikako, cak i poznata poslovica " Ne prekidaj zenu dok suti " ne ide u prilog . . Dakle, navala adrenalina, treme, sjedis pored osobe koja ti se svidja, lomis se u mozgu da bilo koja tema uspije, al' koliko to moze srozat tisina da je to nevjerovatno ... I tako ja jednom na kafi sa jednom djevojkom, zaista lijepa i prilicno duhovita, doduse kad je sa rajom . . i jos da bude veca enigma, ona se meni javila, i normala ugovorimo kafu .. tamo, druga osoba, ko' da je trema razvalila i ne znam ti sta, paralizovana, ja potezem sve adute, djaba sto sam se sj**o citajuci Tolstoja u srednjoj, djaba retorika, mala tu i tamo ubaci nesto od svog " bogatog vokabulara " . . Hajde predeveram ti ja to nekako, jer moglo je donekle, dok sam ja vodio glavnu rijec, al mi ofiraza da cijeli dan ja meljem, ja cim usutim, tu i ona potone :lol: :lol: .. nista, zavrsili mi to sve, ja krenem kuci, kad eto ti poruke, bilo joj je lijepo :lol: :lol: nemoj srat kontam, odoh sad u crkvu da popricam ko covjek sa popom, iako sam musliman :lol: :lol:
:thumbup: jesi neki, vidis da joj je bilo lijepo, uzivala je slusajuci te :D nije htjela da te prekida ccc :lol:
Revolucionar ★

#2246 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Revolucionar ★ »

mostarka_90 wrote:
Revolucionar ★ wrote:Pa nema nista gore od tihog zenska na dejtu, dakle ne ide mi u glavu nikako, cak i poznata poslovica " Ne prekidaj zenu dok suti " ne ide u prilog . . Dakle, navala adrenalina, treme, sjedis pored osobe koja ti se svidja, lomis se u mozgu da bilo koja tema uspije, al' koliko to moze srozat tisina da je to nevjerovatno ... I tako ja jednom na kafi sa jednom djevojkom, zaista lijepa i prilicno duhovita, doduse kad je sa rajom . . i jos da bude veca enigma, ona se meni javila, i normala ugovorimo kafu .. tamo, druga osoba, ko' da je trema razvalila i ne znam ti sta, paralizovana, ja potezem sve adute, djaba sto sam se sj**o citajuci Tolstoja u srednjoj, djaba retorika, mala tu i tamo ubaci nesto od svog " bogatog vokabulara " . . Hajde predeveram ti ja to nekako, jer moglo je donekle, dok sam ja vodio glavnu rijec, al mi ofiraza da cijeli dan ja meljem, ja cim usutim, tu i ona potone :lol: :lol: .. nista, zavrsili mi to sve, ja krenem kuci, kad eto ti poruke, bilo joj je lijepo :lol: :lol: nemoj srat kontam, odoh sad u crkvu da popricam ko covjek sa popom, iako sam musliman :lol: :lol:
:thumbup: jesi neki, vidis da joj je bilo lijepo, uzivala je slusajuci te :D nije htjela da te prekida ccc :lol:
Hah kazem ti ,ja kad ucutim tu i ona potone , dakle paralizovana .. i onda nastupi ona awkwarde silence .. A recimo, znamo se od prije, sa drustvom normala, zezali se, pricali ..
Edit

A na fejsu se nije gasila, to moram spomenut .. zato mi je bila nejasna uzivo :lol: :lol:
Last edited by Revolucionar ★ on 07/08/2012 16:52, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#2247 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Pa što se niste gledali ?
MedenoSrce

#2248 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Ili ljubili ...
Revolucionar ★

#2249 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Revolucionar ★ »

leet wrote:Pa što se niste gledali ?
MoRe bit da voli Dinu Merlina, pa se fura na ono dobro je kad imas nekoga da sutis :lol: :lol:
golem69

#2250 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by golem69 »

Ova tema je ispocetka pravo zanimljiva a pri kraju se svodi na ismijavanje svega i svacega i lijecenje kompleksa, ispada da su ustvari pravi luzeri ovi sto psiu ovdje a ne oni sto su izlazili s vama (ne mislim na sve)
Najmanje mi je jasno sto izlazite s tim likovima glupim s kockastim glavama? Puskom vas tjeraju...?
Post Reply