Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ja71

#2226 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ja71 »

Nadam se da ces Spaha sam uvidjeti da te gaze godine
i da ces se povuci kao gospodin bez da dizes veliku prasinu
i stvaras ruznu situaciju u reprezentaciji.

nedvojbeno je da si ti ostavio neizbrisiv pecat na reprezentaciju
ali sada posle ovako velikog turnira je idealno vrijeme da okacis
kopacke o klin, bar sto se reprezentacije tice.

ili stvarno mislis da i sa 35 mozes na Evropskom igrati na nivou koji to zahtijeva ?
dinosaur

#2227 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by dinosaur »

Oduvijek se znalo da Spahic ima "kratak fitilj",a mene plasi to sto mi od svih igraca Besic nekako temperamentom lici na njega.Mada,bez obzira na sve,Spaha je ostavio trag u reprezentaciji i hvala mu na svemu.Mozda bi i trebao dostojanstveno da se povuce...
itekako

#2228 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by itekako »

Baresi 6 wrote:
i kakve veze ovo ima sa reprezentacijom? i kako je bilo sta od ovog ostetilo reprezentaciju? spahic je kapiten, jos uvjek vazan igrac nase odbrane i to jedino sto je bitno. neke svadje ili tuce o cemu pisu nasi "novinari" su neprovjerene price. a i ako su istinite to su sasvim normalne pojave u fudbalu. pa nisu ni drugi igraci mala djeca pa da ih novinari moraju stiti od spahica.
ima, kako nema. on nam je kapiten, znaci, PRVI MEDJU NAJBOLJIM.
opravdava li on tu ulogu? da li je on fakat nas PRVI MEDJU NAJBOLJIM po svim kriterijima!?

mislis li da je u nacionalnoj selekciji njegovo ponasanje drugacije od onog koje smo od njega gledali sve ove godine prateci ga u klupskom fudbalu?
Baresi 6

#2229 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

a ko smo to mi ili novinari da odlucuju ko treba biti kapiten? i da optuzujemo ljude za neko ponasanje jer mi mislimo da se oni tako ponasaju? postoji selektor, strucni stab, ostali igraci, valjda oni znaju bolje od novinara i navijaca.
romeomoraprezivjeti

#2230 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by romeomoraprezivjeti »

Jedan prosjecan igrac,sklon pravljenju kardinalnih gresaka,i on kapiten ove reprezentacije?! Kad se samo sjetim,kako je uticao na odlazak iz repke Hasana,ja mu halalit' ne mogu.:@ :-)
snoopy_cb

#2231 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by snoopy_cb »

kakotakonikako wrote:IZDRZI KAPITENU ! Zavist je cudo.
Kakva zavist, vecini nas osim onih 90 i kusur minuta na terenu Emir Spahic ne znaci nista, o kakvoj zavisti ti pricas.
snoopy_cb

#2232 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by snoopy_cb »

romeomoraprezivjeti wrote:Jedan prosjecan igrac,sklon pravljenju kardinalnih gresaka,i on kapiten ove reprezentacije?! Kad se samo sjetim,kako je uticao na odlazak iz repke Hasana,ja mu halalit' ne mogu.:@ :-)
Nemoj ziv bio, reci ce neki da mahalas, bez dokaza, kakve veze imaSpahic sa Salihamidzicevim odlaskom iz reprezentacije.
kandelabar

#2233 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kandelabar »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image :run:
atmel

#2234 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by atmel »

Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom pokazuje gdje će poslati loptu.
mO k3

#2235 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

atmel wrote:Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom ukazuje gdje će poslati loptu.
Malo pretjeruješ , ovo nije Spahina greška ..
zlajapravaraja

#2236 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zlajapravaraja »

Sta ce jadni Spaha,...sigurno su mu prijetili ovim ili onim.

Nema s mafijom labavo :run:
atmel

#2237 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by atmel »

mO k3 wrote:
atmel wrote:Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom ukazuje gdje će poslati loptu.
Malo pretjeruješ , ovo nije Spahina greška ..
A čija je ako nije Spahina. Predpostavljam, da se zajebaješ.
sinuhe

#2238 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Nevjerovatno da igrac na SP moze odigrati ovako kao Spahic protiv Nigerije.
Nisu cista posla.
developer10

#2239 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by developer10 »

atmel wrote:Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom pokazuje gdje će poslati loptu.
Treba realnije sagledati stvari. Zašto bi neko ko je odlučio "prodati" utakmicu i sebe RUKOM POKAZIVAO protivniku gdje će uputiti loptu? Lično mislim da je saigraču sugerisao gdje će lopta. Nigerijac je trčao u pravom smjeru i pročitao ga je i tako presjekao loptu.

Spaha je bio povrijedjen, sjećate se toga. Od samog početka utakmice lopte su mu bile mlake i neprecizne, često nedovoljno jake da dodju do saigrača. Vi to pripisujete "prodaji" - ja povredi i možda velikom pritisku.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#2240 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Picajzla »

Ma jebo vise Spahica. Otjerati ga i dovidjena.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
s@mson

#2241 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by s@mson »

Nabijem spahica, nabijem mu selektora, zasto ste kod ociju slijepi???
Ofirno do kraja...
Sto se mene tice i velike vecine mojih prijatelja oni nam ne trebaju vise, neka se fino i kulturno oproste i prepuste mjesto drugima koji ce biti posteni i realni i bez rodbinskih i jebackih veza...

P.S. Cuo sam da je spaha peder i da voli crno...
MOSALJOZE

#2242 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Ja čuo,da ga KURČINA zaboli za forumaše,koji ga blate
mirsek

#2243 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mirsek »

Dolazi spaha sa bmw 3 prije par godina u VR6 da opere auto a moj haver taman hoce da izadje poslije pranja.
Al spaha stao na izlaz i valjda ceka da moj haver cica mica auto pola sata da ga izbjegne i izadje na cestu.
I fino mu haver pocne bibikat i jebat mu mater sta stoji ko klada koji kurac, sto se ne pomakne da moze normalno izaci na cestu.( Nije ga haver prepoznao u autu )
Spaha napravi onu svoju kiselu smijesecu facu kao ne treba takva reakcija sto se tako ponasas i pomaknu auto gdje je i trebao da parkira kad je ulazio u praonicu. :mrgreen:
and

#2244 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by and »

mirsek wrote:Dolazi spaha sa bmw 3 prije par godina u VR6 da opere auto a moj haver taman hoce da izadje poslije pranja.
Al spaha stao na izlaz i valjda ceka da moj haver cica mica auto pola sata da ga izbjegne i izadje na cestu.
I fino mu haver pocne bibikat i jebat mu mater sta stoji ko klada koji kurac, sto se ne pomakne da moze normalno izaci na cestu.( Nije ga haver prepoznao u autu )
Spaha napravi onu svoju kiselu smijesecu facu kao ne treba takva reakcija sto se tako ponasas i pomaknu auto gdje je i trebao da parkira kad je ulazio u praonicu. :mrgreen:
de pitaj jarana bil na BHT radio? :mrgreen:
animus

#2245 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by animus »

Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.
relativno84

#2246 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

animus wrote:Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.
Inf. iz prve ruke il :D
MOSALJOZE

#2247 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

animus wrote:Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.
Image
Jadan Vedo,mora se nazor slikat
shae_mishevi

#2248 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by shae_mishevi »

Nije tacno. Do nasrtaja je doslo na poluvremenu.
relativno84

#2249 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by relativno84 »

Stokholmski sindrom kod Vede :lol:
5 0 5

#2250 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

ovo nema nikakve logike. covjek ima ispred sebe totalno slobodan prostor, i bar 2 suigraca kojima moze dodati loptu naprijed. moze je i begovicu vratiti bez problema. izabrao je najgore moguce rjesenje. u telegraphu za njega kazu "At the back Emir Spahic looked like he was playing football for the first time" :D

Image
Post Reply