Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ja71
#2226 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nadam se da ces Spaha sam uvidjeti da te gaze godine
i da ces se povuci kao gospodin bez da dizes veliku prasinu
i stvaras ruznu situaciju u reprezentaciji.
nedvojbeno je da si ti ostavio neizbrisiv pecat na reprezentaciju
ali sada posle ovako velikog turnira je idealno vrijeme da okacis
kopacke o klin, bar sto se reprezentacije tice.
ili stvarno mislis da i sa 35 mozes na Evropskom igrati na nivou koji to zahtijeva ?
i da ces se povuci kao gospodin bez da dizes veliku prasinu
i stvaras ruznu situaciju u reprezentaciji.
nedvojbeno je da si ti ostavio neizbrisiv pecat na reprezentaciju
ali sada posle ovako velikog turnira je idealno vrijeme da okacis
kopacke o klin, bar sto se reprezentacije tice.
ili stvarno mislis da i sa 35 mozes na Evropskom igrati na nivou koji to zahtijeva ?
-
dinosaur
#2227 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Oduvijek se znalo da Spahic ima "kratak fitilj",a mene plasi to sto mi od svih igraca Besic nekako temperamentom lici na njega.Mada,bez obzira na sve,Spaha je ostavio trag u reprezentaciji i hvala mu na svemu.Mozda bi i trebao dostojanstveno da se povuce...
-
itekako
#2228 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ima, kako nema. on nam je kapiten, znaci, PRVI MEDJU NAJBOLJIM.Baresi 6 wrote:i kakve veze ovo ima sa reprezentacijom? i kako je bilo sta od ovog ostetilo reprezentaciju? spahic je kapiten, jos uvjek vazan igrac nase odbrane i to jedino sto je bitno. neke svadje ili tuce o cemu pisu nasi "novinari" su neprovjerene price. a i ako su istinite to su sasvim normalne pojave u fudbalu. pa nisu ni drugi igraci mala djeca pa da ih novinari moraju stiti od spahica.itekako wrote:ako ovo znaci biti srcan, takvi nam ne trebaju.
http://sportske.jutarnji.hr/-spahicu-zb ... u-/937792/
http://www.klix.ba/sport/nogomet/emir-s ... /140331094
http://www.index.hr/sport/clanak/kapeta ... 21440.aspx
http://zurnal.ba/novost/5382/emir-spahi ... nog-saveza
http://tacno.net/sport/video-kako-je-sp ... hitaryana/
http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/no ... arinu.html
ili je mozda fakat do Velida i sedme sile!?![]()
opravdava li on tu ulogu? da li je on fakat nas PRVI MEDJU NAJBOLJIM po svim kriterijima!?
mislis li da je u nacionalnoj selekciji njegovo ponasanje drugacije od onog koje smo od njega gledali sve ove godine prateci ga u klupskom fudbalu?
-
Baresi 6
#2229 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
a ko smo to mi ili novinari da odlucuju ko treba biti kapiten? i da optuzujemo ljude za neko ponasanje jer mi mislimo da se oni tako ponasaju? postoji selektor, strucni stab, ostali igraci, valjda oni znaju bolje od novinara i navijaca.
-
romeomoraprezivjeti
#2230 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jedan prosjecan igrac,sklon pravljenju kardinalnih gresaka,i on kapiten ove reprezentacije?! Kad se samo sjetim,kako je uticao na odlazak iz repke Hasana,ja mu halalit' ne mogu.:@ 
-
snoopy_cb
#2231 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kakva zavist, vecini nas osim onih 90 i kusur minuta na terenu Emir Spahic ne znaci nista, o kakvoj zavisti ti pricas.kakotakonikako wrote:IZDRZI KAPITENU ! Zavist je cudo.
-
snoopy_cb
#2232 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nemoj ziv bio, reci ce neki da mahalas, bez dokaza, kakve veze imaSpahic sa Salihamidzicevim odlaskom iz reprezentacije.romeomoraprezivjeti wrote:Jedan prosjecan igrac,sklon pravljenju kardinalnih gresaka,i on kapiten ove reprezentacije?! Kad se samo sjetim,kako je uticao na odlazak iz repke Hasana,ja mu halalit' ne mogu.:@
- atmel
#2234 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom pokazuje gdje će poslati loptu.
- mO k3
#2235 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Malo pretjeruješ , ovo nije Spahina greška ..atmel wrote:Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom ukazuje gdje će poslati loptu.
-
zlajapravaraja
#2236 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sta ce jadni Spaha,...sigurno su mu prijetili ovim ili onim.
Nema s mafijom labavo
Nema s mafijom labavo
- atmel
#2237 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A čija je ako nije Spahina. Predpostavljam, da se zajebaješ.mO k3 wrote:Malo pretjeruješ , ovo nije Spahina greška ..atmel wrote:Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom ukazuje gdje će poslati loptu.
- sinuhe
#2238 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nevjerovatno da igrac na SP moze odigrati ovako kao Spahic protiv Nigerije.
Nisu cista posla.
Nisu cista posla.
-
developer10
#2239 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Treba realnije sagledati stvari. Zašto bi neko ko je odlučio "prodati" utakmicu i sebe RUKOM POKAZIVAO protivniku gdje će uputiti loptu? Lično mislim da je saigraču sugerisao gdje će lopta. Nigerijac je trčao u pravom smjeru i pročitao ga je i tako presjekao loptu.atmel wrote:Na trećem gifu se lijepo vidi kako Spaha primajući loptu gleda u nigerijskog nogometaša i sa rukom pokazuje gdje će poslati loptu.
Spaha je bio povrijedjen, sjećate se toga. Od samog početka utakmice lopte su mu bile mlake i neprecizne, često nedovoljno jake da dodju do saigrača. Vi to pripisujete "prodaji" - ja povredi i možda velikom pritisku.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#2240 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma jebo vise Spahica. Otjerati ga i dovidjena.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
-
s@mson
#2241 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nabijem spahica, nabijem mu selektora, zasto ste kod ociju slijepi???
Ofirno do kraja...
Sto se mene tice i velike vecine mojih prijatelja oni nam ne trebaju vise, neka se fino i kulturno oproste i prepuste mjesto drugima koji ce biti posteni i realni i bez rodbinskih i jebackih veza...
P.S. Cuo sam da je spaha peder i da voli crno...
Ofirno do kraja...
Sto se mene tice i velike vecine mojih prijatelja oni nam ne trebaju vise, neka se fino i kulturno oproste i prepuste mjesto drugima koji ce biti posteni i realni i bez rodbinskih i jebackih veza...
P.S. Cuo sam da je spaha peder i da voli crno...
- MOSALJOZE
#2242 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja čuo,da ga KURČINA zaboli za forumaše,koji ga blate
- mirsek
#2243 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dolazi spaha sa bmw 3 prije par godina u VR6 da opere auto a moj haver taman hoce da izadje poslije pranja.
Al spaha stao na izlaz i valjda ceka da moj haver cica mica auto pola sata da ga izbjegne i izadje na cestu.
I fino mu haver pocne bibikat i jebat mu mater sta stoji ko klada koji kurac, sto se ne pomakne da moze normalno izaci na cestu.( Nije ga haver prepoznao u autu )
Spaha napravi onu svoju kiselu smijesecu facu kao ne treba takva reakcija sto se tako ponasas i pomaknu auto gdje je i trebao da parkira kad je ulazio u praonicu.
Al spaha stao na izlaz i valjda ceka da moj haver cica mica auto pola sata da ga izbjegne i izadje na cestu.
I fino mu haver pocne bibikat i jebat mu mater sta stoji ko klada koji kurac, sto se ne pomakne da moze normalno izaci na cestu.( Nije ga haver prepoznao u autu )
Spaha napravi onu svoju kiselu smijesecu facu kao ne treba takva reakcija sto se tako ponasas i pomaknu auto gdje je i trebao da parkira kad je ulazio u praonicu.
- and
#2244 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
de pitaj jarana bil na BHT radio?mirsek wrote:Dolazi spaha sa bmw 3 prije par godina u VR6 da opere auto a moj haver taman hoce da izadje poslije pranja.
- animus
#2245 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.
- relativno84
#2246 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Inf. iz prve ruke ilanimus wrote:Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.
- MOSALJOZE
#2247 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
animus wrote:Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.

Jadan Vedo,mora se nazor slikat
- shae_mishevi
#2248 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije tacno. Do nasrtaja je doslo na poluvremenu.animus wrote:Spahic je izgleda ipak nasrnuo na Ibisevica nakon utakmice sa nigerijom. Psovanje i vrijedjanje novinara je bilo gore nego kod kocijasa. Ponasanje van terena ga je pokopalo i glavni je za rasturanje ekipe po mojim informacijama. Smetljar je ipak bio on.
- relativno84
#2249 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Stokholmski sindrom kod Vede 
-
5 0 5
#2250 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ovo nema nikakve logike. covjek ima ispred sebe totalno slobodan prostor, i bar 2 suigraca kojima moze dodati loptu naprijed. moze je i begovicu vratiti bez problema. izabrao je najgore moguce rjesenje. u telegraphu za njega kazu "At the back Emir Spahic looked like he was playing football for the first time"