super odličnokaranana wrote:samo idi i pokupi. ja sam dosao 15 minuta prije nego sam se najavio i bila je spremna.
Hvala na info
super odličnokaranana wrote:samo idi i pokupi. ja sam dosao 15 minuta prije nego sam se najavio i bila je spremna.
Ne moze, isteklo...naravno, mozes naruciti direktno preko Bristola ali po regularnoj cijeni od 40KMazurna_obala wrote:Da li se torte još uvijek mogu naručiti, jer na njihovoj stranici ne vidim ponudu??
Obecanje ispunjeno...daj jedan komadStupskaBitanga wrote:evo prvi dojmovi su malo je reci fenomenalni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Torta je tako jaka i ukusna da je to nevjerovatno
Vrijedi i za 40KM
Evo pokušavam doći sebi
To mi je drago cuti...hvala na dojmovimaStupskaBitanga wrote:vjeruj nećeš se pokajati ni selkunde
Malik fantastično radi
dinoo1898 wrote:dajte ponudu na lopate, mašine za čišćenje snijega ili tako nešto
dinoo1898 wrote:dajte ponudu na lopate, mašine za čišćenje snijega ili tako nešto
Valjda ce se otopiti do martaBegova corba wrote:Dubrovnik kupljenjavim utiske nekad u martu...
Ambrozija wrote:dinoo1898 wrote:dajte ponudu na lopate, mašine za čišćenje snijega ili tako nešto![]()
Bio bi pun pogodak

Jao, ne mogu da vjerujemburekodsira wrote:Ambrozija wrote:dinoo1898 wrote:dajte ponudu na lopate, mašine za čišćenje snijega ili tako nešto![]()
Bio bi pun pogodak
LaCici wrote:Konacno sam uspjela iskoristiti kupon u Dufny-ju (kozmeticki salon) i malo je reci da sam razocarana. Prvo, kada sam usla docekalo me je njih 5 u salonu, od cega 2 rade a ostale su jaranice koje su dosle na kafu. Salon je sav bio zapusen od cigara i jako neuredan. Najvise sam se bojala da ne pokupim kakvu infekciju. Drugo, nemas nikakve privatnosti, dok je meni radila pedikuru jaranice su uredno sjedile do mene, ispijale kaficu i gledale kako "kozmeticarka" meni caprka po nogama. Onda su narucile hranu, hrana je dosla i 2 su otisle u drugu prostoriju gdje su na stolu za masazu razgrnule doneseno i jele. Uglavnom, ono je sve samo nije kozmeticki salon. Eto toliko, ja samo da prenesem svoje iskustvo, zali Boze i pisljivih 12 KM koliko je bio kupon. Fuj!
torte nisu "hljebaste"harač wrote:razmišljao sam malo o ovim tortama. budući da je kupljeno 1145 komada, a mogu se iskoristiti samo u roku od 2 mjeseca, taman da se svi uredno rasporede isti bi morao napeći približno 19 torti svaki dan (uključujući i vikedne). mart će biti krvav
papanluk par ekselansLaCici wrote:Konacno sam uspjela iskoristiti kupon u Dufny-ju (kozmeticki salon) i malo je reci da sam razocarana. Prvo, kada sam usla docekalo me je njih 5 u salonu, od cega 2 rade a ostale su jaranice koje su dosle na kafu. Salon je sav bio zapusen od cigara i jako neuredan. Najvise sam se bojala da ne pokupim kakvu infekciju. Drugo, nemas nikakve privatnosti, dok je meni radila pedikuru jaranice su uredno sjedile do mene, ispijale kaficu i gledale kako "kozmeticarka" meni caprka po nogama. Onda su narucile hranu, hrana je dosla i 2 su otisle u drugu prostoriju gdje su na stolu za masazu razgrnule doneseno i jele. Uglavnom, ono je sve samo nije kozmeticki salon. Eto toliko, ja samo da prenesem svoje iskustvo, zali Boze i pisljivih 12 KM koliko je bio kupon. Fuj!
A buduci da oni imaju sigurno najmanje 5 ljudi koji prave torte, to dodje po 4 torte na kuhara. Sto i nije puno.harač wrote:razmišljao sam malo o ovim tortama. budući da je kupljeno 1145 komada, a mogu se iskoristiti samo u roku od 2 mjeseca, taman da se svi uredno rasporede isti bi morao napeći približno 19 torti svaki dan (uključujući i vikedne). mart će biti krvav
baš me zanima ispravan glagol, a da nije "napraviti"holowey wrote:torte nisu "hljebaste"harač wrote:razmišljao sam malo o ovim tortama. budući da je kupljeno 1145 komada, a mogu se iskoristiti samo u roku od 2 mjeseca, taman da se svi uredno rasporede isti bi morao napeći približno 19 torti svaki dan (uključujući i vikedne). mart će biti krvavtako da nije potrebno da se peku
pa kažem, morali bi napraviti po 20 kad bi se svi rasporedili, a neće. par stotina će se javiti u februaru, a u martu (i to večinom pri kraju) hiljadarka. prokrastinacija je naša balkanska vrlinaComrad wrote:A buduci da oni imaju sigurno najmanje 5 ljudi koji prave torte, to dodje po 4 torte na kuhara. Sto i nije puno.harač wrote:razmišljao sam malo o ovim tortama. budući da je kupljeno 1145 komada, a mogu se iskoristiti samo u roku od 2 mjeseca, taman da se svi uredno rasporede isti bi morao napeći približno 19 torti svaki dan (uključujući i vikedne). mart će biti krvav
nije fazon u glagolu nego u kremu kojeg sigurno ne rade za svaku tortu posebno... za razliku od "hljebastih" za koje moras raditi kore posebno za svakuharač wrote:baš me zanima ispravan glagol, a da nije "napraviti"holowey wrote:torte nisu "hljebaste"harač wrote:razmišljao sam malo o ovim tortama. budući da je kupljeno 1145 komada, a mogu se iskoristiti samo u roku od 2 mjeseca, taman da se svi uredno rasporede isti bi morao napeći približno 19 torti svaki dan (uključujući i vikedne). mart će biti krvavtako da nije potrebno da se peku