Sta god frizeri pricali skidac boje ima blansh i to jaci. E sad, ako je iskren/a pa ti kaze onda se razmislis. Za boju toplo preporucam da odes u talisman u malom bosmalu, imas ih na fb. Trazi amru da te farba.LaCici wrote:@_naida ako ces skidati boju moras biti spremna da ce ti se kosa ostetiti. Ja sam prije godinu dana izasla iz crne i jos uvijek mi se kosa nije oporavila, i to nisam blanskom nego nekom kremom za skidanje boje. Prvo sto nikako da postignem zeljenu boju, stalno imam narandzasti odsjaj, a drugo sto su vrhovi katastrofa bili, imala sam kosu do pola ledja i sad sam je morala na paz osisati da bih je koliko toliko oporavila. A jos i nikako da nadjem kako treba frizera koji ce to srediti, isla sam kod dosta njih medjutim niko ne zna da mi ukloni taj narandzasti odsjaj i da postigne jednaku boju.
@inspire_me i mene bas interesuje kako se ovo postize. Mislila sam da se moze peglom i kupim peglu medjutim nista, njom samo mozes dobiti lokne a ne i ovako blago prelomljenu kosu.
Nadam se da ce nam neko napisati ako zna kako ovo dobiti.
Sto se tice prelamanja kose, moras puno pjene i laka za ovo koristiti i sutradan bude za pranja...moje iskustvo