BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baron_Samedi

#2226 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

shalla wrote:
extraordinary wrote:Smiješni ste vi, jer ja sam rekao da Salihović treba igrati skupa sa Medunjaninom na terenu. Zećko hvala :D

Salihović lijevo, Pjanić desno, Misimović u sredini, iza njih Medunjanin i Rahimić u nekoj 4-2-3-1 ili 4-5-1 formaciji. Očigledno da nam pored Rahimića treba jedan igrač koji će trčati i boriti se, a istovremeno biti dobar sa loptom. Takav je trenutno jedino Medunjanin na toj poziciji. Bešić je veliki potencijal, ali on je još dosta mlad. I on bi prije trebao biti zamjena za Rahimića nego Medunjanina.
Ok sve to ali ja te opet pitam ko će na lijevog beka?
Jahic. Moze on to. Stoper, zadnji vezni, desni bek...A prodao se na polusezoni kao prvi spic bh lige sa, mislim, 12 golova. :D

Kujovic 5 golova u 6 utakmica za Antalyu. Onako, nije los, ima materijala.
jutarnji

#2227 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jutarnji »

Nema Pjanica protiv Reala? Prosle godine ga izbacis, a ove gledas sa klupe...da bog da im petardu real utrpo. :x
hary

#2228 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hary »

Najbitnije je da je forma reprezentativaca u klubovima u uzlaznoj putanji do Rumunije.
Bravo Miraleme :thumbup: Tako se grize protivnik.
Obuca9

#2229 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

Zabio ga i Zlaja napokon, poslije par mjeseci posta...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#2230 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by 1946 »

hz__semir wrote:

Zabio ga i Zlaja napokon, poslije par mjeseci posta...
Velemajstorski go, nema šta :D
:thumbup:
Ripicipi

#2231 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ripicipi »

Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.
Nakon što već druže vrijeme nije u kombinacijama trenera Galatasaraya, Gheorghea Hagija, naš reprezentativac bi u narednim danima konačno mogao napustiti turski klub i karijeru nastaviti u Rusiji.

Naime, turski mediji pišu da je Dinamo iz Moskve jako zainteresiran za usluge našeg reprezentativca, a čak se navodi da su Misimovićevi agenti i čelnici ruskog kluba stupili u pregovore, te se očekuje da u narednim danima isti budu finalizirani.

"Za sukob sa Hagijem nisam niti najmanje kriv. Odbijao sam ideju o odlasku u Rusiju, no moja reprezentacija uskoro igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama i želim istu spreman dočekati", prenose turski mediji Misimovićevu izjavu.

Moskovski Dinamo prošlu sezonu završio je na sedmom mjestu ruske Premier lige.
lerdi

#2232 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by lerdi »

potres_mozga wrote:Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.
Nakon što već druže vrijeme nije u kombinacijama trenera Galatasaraya, Gheorghea Hagija, naš reprezentativac bi u narednim danima konačno mogao napustiti turski klub i karijeru nastaviti u Rusiji.

Naime, turski mediji pišu da je Dinamo iz Moskve jako zainteresiran za usluge našeg reprezentativca, a čak se navodi da su Misimovićevi agenti i čelnici ruskog kluba stupili u pregovore, te se očekuje da u narednim danima isti budu finalizirani.

"Za sukob sa Hagijem nisam niti najmanje kriv. Odbijao sam ideju o odlasku u Rusiju, no moja reprezentacija uskoro igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama i želim istu spreman dočekati", prenose turski mediji Misimovićevu izjavu.

Ma šta hoće ovaj Juda? Ko eto njemu stalo do reprezentacije.

P.S. :mrgreen:
Corola

#2233 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Baron_Samedi wrote:
shalla wrote:
extraordinary wrote:Smiješni ste vi, jer ja sam rekao da Salihović treba igrati skupa sa Medunjaninom na terenu. Zećko hvala :D

Salihović lijevo, Pjanić desno, Misimović u sredini, iza njih Medunjanin i Rahimić u nekoj 4-2-3-1 ili 4-5-1 formaciji. Očigledno da nam pored Rahimića treba jedan igrač koji će trčati i boriti se, a istovremeno biti dobar sa loptom. Takav je trenutno jedino Medunjanin na toj poziciji. Bešić je veliki potencijal, ali on je još dosta mlad. I on bi prije trebao biti zamjena za Rahimića nego Medunjanina.
Ok sve to ali ja te opet pitam ko će na lijevog beka?
Jahic. Moze on to. Stoper, zadnji vezni, desni bek...A prodao se na polusezoni kao prvi spic bh lige sa, mislim, 12 golova. :D

Kujovic 5 golova u 6 utakmica za Antalyu. Onako, nije los, ima materijala.
Ali je Englez,ovaj Svedzanin ,u stvari Crno- Gorac ko' ti :-) :mrgreen:
Baron_Samedi

#2234 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

potres_mozga wrote:Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.

Ko bi odbio zivjet u Moskvi? Zvjezdane, ne birikaj se, vec potpisuj odmah. A na ljeto se moze trazit varijanta za Bundesku.
Ali je Englez,ovaj Svedzanin ,u stvari Crno- Gorac ko' ti
I ti se javio zbog Susica? :?

Fakat ste ocajni. :D Probajte ponudit argumente, inferiorni hurdasi.
Corola

#2235 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Vjerovatno ,Susic je umijesan u Englesko,Svedsko,CrnoGorsku vanjsku politiku. :-)
I gdje ti u sve ovome nadje hurdasa,lude ti krave Engleske. :lol: Pa si zato sav isprepadan.da ti se Susic cak i u snovima javlja.
A argumenti, da li ti uopste znas znacenje te rjeci? Posto su tvoji nazovi argumenti,vise nego ocajni.
Hurdas :lol:
Baron_Samedi

#2236 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Corola wrote:Vjerovatno ,Susic je umijesan u Englesko,Svedsko,CrnoGorsku vanjsku politiku. :-)
I gdje ti u sve ovome nadje hurdasa,lude ti krave Engleske.Pa si zato sav isprepadan.da ti se Susic cak i u snovima javlja.
A argumenti, da li ti uopste znas znacenje te rjeci? Posto su tvoji nazovi argumenti,vise nego ocajni.
Hurdas
Momak, da nisi pusio one smjesne cigare?

Moja logika/argumentacija kaze da ne padam nicice pred sljedecim uspjesima:

- remi s Katarom
- poraz od Svedske
- poraz od Njemacke
- poraz od Francuske
- remi s Albanijom
- poraz s Mexicom

Sta je problem s ovim Bosnjakom iz Crne Gore, koji je izrazio zelju za bh dresom? (mada je to tehnicki tesko izvodivo) Zasto ti se pricinjaju sandzaklije na sve strane?

Nesto si posao reci, ali ni ti ne znas sta. Kad se saberes, sroci nesto konkretno, u protivnom odajes utisak napusenog klauna. A momcino, neces meni takav brabonjat. :wink:
Corola

#2237 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Ako iko lici na napusenog klauna onda si to ti.Ni kraja ni pocetka u tvojim postovima.Plus neke tvoje teorije zavjere.Da ne pricamo sto u jednoj recenici sam sebe i pobijes i potvrdis.Engleski kvalitet,sta li?
Hajde sad ponovo iz pocetka.Ali polako slovo po slovo.Organizuj se @Barone,ebo ga ti. :-)
Za brabonjanje obrati se @bureku.On ce biti ''opcaran'' tvojim nacinom ophodjenja prema forumasima. :wink:
Last edited by Corola on 23/02/2011 22:59, edited 1 time in total.
Baron_Samedi

#2238 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Vidi svoj prvi post, pa onda reci sta si htio reci, odnosno pridonijeti temi. Ja sam zakljucio da si htio animirat raju klaunovskim nastupom.
Corola

#2239 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

@Baron lave,prestani gledati samog sebe u ogledalo.
Klaun ce istog momenta ,nestati.
Sto se tice ovog CrnoGorskog Svedzanina.Sanse da zaigra u BIH repci su slicne kao i da se ibrahimovic slijedeci mec protiv Rumunije pojavi.Na osnovu cega bi on mogao zaigrati u BIH repci.Mozda imena. :-)
Last edited by Corola on 23/02/2011 23:15, edited 2 times in total.
Baron_Samedi

#2240 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baron_Samedi »

Uuuu, sta mi rece :D Fore djece iz vrtica. Haj ti ljudino, produzi dalje.
Corola

#2241 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Hajde ti malo nama @Barone onu tvoju ''hurdasku''. :lol:
P.S U pravu si bruka je gubiti od tanke Njemacke,lose Svedske,sve pa nikakve Francuske itd.
Mi smo to kao biva prije sve redom dobijali.Pa se osjeti promjena. :lol:
De @Barone,ohladi bogati.
Last edited by Corola on 23/02/2011 23:13, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#2242 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Ne bih da vas prekidam, ali o kojem vi Švedskom Crnogorcu pričate, ili kako već? :oops: :mrgreen:
Last edited by Bosanski_kralj on 24/02/2011 14:33, edited 1 time in total.
burek_in_space

#2243 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by burek_in_space »

Ja bih da vas prekinem, jer ako prochitam josh jednom neshto slichno ovoj vecherashnjoj prepisci, bice banova. :oops:
hary

#2244 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hary »

Ruski komentatori veceras imaju samo rijeci hvale za Lulica. Imao je dva jaka suta na sredini i pred kraj 1. poluvremena. Dosta je ofanzivan.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 07:42, edited 1 time in total.
zecko_kupuz

#2246 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Medunžanin zabio gol. Ide čovjeku. :dance:
Harrre

#2247 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Harrre »

zecko_kupuz wrote:Medunžanin zabio gol. Ide čovjeku. :dance:
Zabija vise nego Ibisevic i Muslimovic skupa :-)
hary

#2248 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by hary »

Merzic potpisao za Amkar. Mislim da ga je Susic trebao zvati protiv Meksika zbog lijeve strane.
smoki_choko

#2249 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by smoki_choko »

dzemmo wrote:ovo Spaha dobi dva zuta u minuti?
za sta spaha dobi drugi zuti, nidje veze. ovaj sudija prolupo totalno. treba ga banovati trajno sa fudbalskih terena :-) :roll:
extraordinary

#2250 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by extraordinary »

Ne znam jel namjerno izbio sudiji karton iz ruke, ali ako jeste, zaslužen je crveni.
Post Reply