Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
extraordinary wrote:Smiješni ste vi, jer ja sam rekao da Salihović treba igrati skupa sa Medunjaninom na terenu. Zećko hvala
Salihović lijevo, Pjanić desno, Misimović u sredini, iza njih Medunjanin i Rahimić u nekoj 4-2-3-1 ili 4-5-1 formaciji. Očigledno da nam pored Rahimića treba jedan igrač koji će trčati i boriti se, a istovremeno biti dobar sa loptom. Takav je trenutno jedino Medunjanin na toj poziciji. Bešić je veliki potencijal, ali on je još dosta mlad. I on bi prije trebao biti zamjena za Rahimića nego Medunjanina.
Ok sve to ali ja te opet pitam ko će na lijevog beka?
Jahic. Moze on to. Stoper, zadnji vezni, desni bek...A prodao se na polusezoni kao prvi spic bh lige sa, mislim, 12 golova.
Kujovic 5 golova u 6 utakmica za Antalyu. Onako, nije los, ima materijala.
Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.
Nakon što već druže vrijeme nije u kombinacijama trenera Galatasaraya, Gheorghea Hagija, naš reprezentativac bi u narednim danima konačno mogao napustiti turski klub i karijeru nastaviti u Rusiji.
Naime, turski mediji pišu da je Dinamo iz Moskve jako zainteresiran za usluge našeg reprezentativca, a čak se navodi da su Misimovićevi agenti i čelnici ruskog kluba stupili u pregovore, te se očekuje da u narednim danima isti budu finalizirani.
"Za sukob sa Hagijem nisam niti najmanje kriv. Odbijao sam ideju o odlasku u Rusiju, no moja reprezentacija uskoro igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama i želim istu spreman dočekati", prenose turski mediji Misimovićevu izjavu.
Moskovski Dinamo prošlu sezonu završio je na sedmom mjestu ruske Premier lige.
potres_mozga wrote:Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.
Nakon što već druže vrijeme nije u kombinacijama trenera Galatasaraya, Gheorghea Hagija, naš reprezentativac bi u narednim danima konačno mogao napustiti turski klub i karijeru nastaviti u Rusiji.
Naime, turski mediji pišu da je Dinamo iz Moskve jako zainteresiran za usluge našeg reprezentativca, a čak se navodi da su Misimovićevi agenti i čelnici ruskog kluba stupili u pregovore, te se očekuje da u narednim danima isti budu finalizirani.
"Za sukob sa Hagijem nisam niti najmanje kriv. Odbijao sam ideju o odlasku u Rusiju, no moja reprezentacija uskoro igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama i želim istu spreman dočekati", prenose turski mediji Misimovićevu izjavu.
Ma šta hoće ovaj Juda? Ko eto njemu stalo do reprezentacije.
extraordinary wrote:Smiješni ste vi, jer ja sam rekao da Salihović treba igrati skupa sa Medunjaninom na terenu. Zećko hvala
Salihović lijevo, Pjanić desno, Misimović u sredini, iza njih Medunjanin i Rahimić u nekoj 4-2-3-1 ili 4-5-1 formaciji. Očigledno da nam pored Rahimića treba jedan igrač koji će trčati i boriti se, a istovremeno biti dobar sa loptom. Takav je trenutno jedino Medunjanin na toj poziciji. Bešić je veliki potencijal, ali on je još dosta mlad. I on bi prije trebao biti zamjena za Rahimića nego Medunjanina.
Ok sve to ali ja te opet pitam ko će na lijevog beka?
Jahic. Moze on to. Stoper, zadnji vezni, desni bek...A prodao se na polusezoni kao prvi spic bh lige sa, mislim, 12 golova.
Kujovic 5 golova u 6 utakmica za Antalyu. Onako, nije los, ima materijala.
Ali je Englez,ovaj Svedzanin ,u stvari Crno- Gorac ko' ti
potres_mozga wrote:Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Galatasaraya, Zvjezdan Misimović, karijeru bi mogao nastaviti u Dinamu iz Moskve.
Ko bi odbio zivjet u Moskvi? Zvjezdane, ne birikaj se, vec potpisuj odmah. A na ljeto se moze trazit varijanta za Bundesku.
Ali je Englez,ovaj Svedzanin ,u stvari Crno- Gorac ko' ti
I ti se javio zbog Susica?
Fakat ste ocajni. Probajte ponudit argumente, inferiorni hurdasi.
Vjerovatno ,Susic je umijesan u Englesko,Svedsko,CrnoGorsku vanjsku politiku.
I gdje ti u sve ovome nadje hurdasa,lude ti krave Engleske. Pa si zato sav isprepadan.da ti se Susic cak i u snovima javlja.
A argumenti, da li ti uopste znas znacenje te rjeci? Posto su tvoji nazovi argumenti,vise nego ocajni.
Hurdas
Corola wrote:Vjerovatno ,Susic je umijesan u Englesko,Svedsko,CrnoGorsku vanjsku politiku.
I gdje ti u sve ovome nadje hurdasa,lude ti krave Engleske.Pa si zato sav isprepadan.da ti se Susic cak i u snovima javlja.
A argumenti, da li ti uopste znas znacenje te rjeci? Posto su tvoji nazovi argumenti,vise nego ocajni.
Hurdas
Momak, da nisi pusio one smjesne cigare?
Moja logika/argumentacija kaze da ne padam nicice pred sljedecim uspjesima:
- remi s Katarom
- poraz od Svedske
- poraz od Njemacke
- poraz od Francuske
- remi s Albanijom
- poraz s Mexicom
Sta je problem s ovim Bosnjakom iz Crne Gore, koji je izrazio zelju za bh dresom? (mada je to tehnicki tesko izvodivo) Zasto ti se pricinjaju sandzaklije na sve strane?
Nesto si posao reci, ali ni ti ne znas sta. Kad se saberes, sroci nesto konkretno, u protivnom odajes utisak napusenog klauna. A momcino, neces meni takav brabonjat.
Ako iko lici na napusenog klauna onda si to ti.Ni kraja ni pocetka u tvojim postovima.Plus neke tvoje teorije zavjere.Da ne pricamo sto u jednoj recenici sam sebe i pobijes i potvrdis.Engleski kvalitet,sta li?
Hajde sad ponovo iz pocetka.Ali polako slovo po slovo.Organizuj se @Barone,ebo ga ti.
Za brabonjanje obrati se @bureku.On ce biti ''opcaran'' tvojim nacinom ophodjenja prema forumasima.
Last edited by Corola on 23/02/2011 22:59, edited 1 time in total.
@Baron lave,prestani gledati samog sebe u ogledalo.
Klaun ce istog momenta ,nestati.
Sto se tice ovog CrnoGorskog Svedzanina.Sanse da zaigra u BIH repci su slicne kao i da se ibrahimovic slijedeci mec protiv Rumunije pojavi.Na osnovu cega bi on mogao zaigrati u BIH repci.Mozda imena.
Last edited by Corola on 23/02/2011 23:15, edited 2 times in total.
Hajde ti malo nama @Barone onu tvoju ''hurdasku''.
P.S U pravu si bruka je gubiti od tanke Njemacke,lose Svedske,sve pa nikakve Francuske itd.
Mi smo to kao biva prije sve redom dobijali.Pa se osjeti promjena.
De @Barone,ohladi bogati.
Last edited by Corola on 23/02/2011 23:13, edited 1 time in total.