SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
extraordinary
#2226 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ima i drugih izjava Savo, nije sve tako crno-bijelo.
- Edin H.
#2227 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Lud frajer pravoextraordinary wrote:Ima i drugih izjava Savo, nije sve tako crno-bijelo.
Ja se sjecam kada je svojim navijacima Aston ville pokazao gestu laktom
A on je pomogao Villi da osvoji Kup postigavsi sjajan gol.
-
extraordinary
#2228 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ja znam da je, kad smo igrali protiv Srbije na koševu, on imao jedan duel sa Spahićem u kojem ga je Spaha nenamjerno udario laktom, a tad su nekad valjda i naši navijači nešto ubacili na teren. Sudija je mislio da su mu naši navijači razbili glavu, ali on je signalizirao šta se ustvari desilo. Hoću reći, frajer je sportista i ne bih rekao da je nešto pretjerano nacionalno opterećen, a cijeli RS bi ga podržao.
- dingosp0
#2229 Re: SAVEZ NAPOLJE!
sta ovo pise na ovom srpskom transparentu
-
mikogoago
#2230 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Savo savanovic,pardon Milosevic nije u ovom filmu.Covjek je izgradio hotel na Kopaoniku i sav je u tome.dao se u hotelijerstvo.Sam je izjavio da nije u ovom filmu sa NS BiH.I prakticno nezainteresiran.I hvala mu jer da ga je interesovao BiH fudbal i reprezentacija igrao bi za nas,a ne za komsije.uz to sjecam se i njegovih izjava u vrijeme rata i i za rata.Daleko mu kuca od nase.Jedno je tacno dobar je za Shumsku republiku.Mada ih nesto ne mirise.Uz to on je politicki aktuelan u srbiji ima svoju stranku.Drugim rjecima covjek u skroz drugom filmu i dise za majcicu Srbiju.
-
Ripicipi
#2231 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Sloboda ili smrtdingosp0 wrote:sta ovo pise na ovom srpskom transparentu
- dingosp0
#2232 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ako fakat ovaj savez postane normalan...s ljudima na vrhu koji znaju sta je lopta ....
treba odmah nazvati one levate iz legeje... i reci "vozdra levati, otpusteni ste"
i traziti Adidas, Nike ili Pumu.... da mogu otici u shopping i ko normalan insan kupiti yebenu trenerku reprezentacije, ili dres....a ne da trazim legejin popisani dres koji je teze naci od dijamanta....
treba odmah nazvati one levate iz legeje... i reci "vozdra levati, otpusteni ste"
i traziti Adidas, Nike ili Pumu.... da mogu otici u shopping i ko normalan insan kupiti yebenu trenerku reprezentacije, ili dres....a ne da trazim legejin popisani dres koji je teze naci od dijamanta....
- Ajatolah_
#2233 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Čekajte, odakle je potekla priča o tome da će UEFA organizovati taj Komitet?
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2234 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Novine se moraju citatiEdoI wrote:Čekajte, odakle je potekla priča o tome da će UEFA organizovati taj Komitet?
- Ajatolah_
#2235 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Vidim da moraju.rashtiman wrote:Novine se moraju citatiEdoI wrote:Čekajte, odakle je potekla priča o tome da će UEFA organizovati taj Komitet?
- van Basten
#2236 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ja bih samo da potcrtam da je sutra 1.april te da, pored činjenice da je ironija da se neka tako ozbiljna stvar riješava na dan šale, treba imati na umu i da će biti hrpa šaljivdžija koji će plasirati hrpu "provjerenih" informacija.
pa eto, čisto da se ljudi ne pecaju na svaku vijest sutra
pa eto, čisto da se ljudi ne pecaju na svaku vijest sutra
-
mikogoago
#2237 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ako se dobro sjecam mislim da je jos u onom dopisu od UEFA nasem savezu iz juna ili jula prosle godine gdje kazu ukoliko ne bude usvojen statut i ostalo sto traze sa 31.03.11 da automatski stupa suspenzija i prinudna uprava,to je mislim glavni izvor te informacije
- smak
#2238 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Odu li Iljo i Suljo
Saša Papac: "Ako me Sušić zovne, odmah bih došao"
Vijest o rezultatu glasanja na vanrednoj Skupštini N/FS BiH Saša Papac čuo je u trening-kampu Glasgow Rangersa. Odbijanje delegata Skupštine da prihvate izmjene Statuta pokvarilo mu je, kako je kazao, ručak jer se ipak nadao boljim vijestima.
"Ipak, jasno je da je ovakav razvoj događaja bio očekivan. Ko god je malo pozornije pratio dešavanja u našem nogometu znao je da ćemo imati ovakve rezultate glasanja", kazao je Papac u razgovoru za Slobodnu Bosnu.
On je dodao da Skupštinu i ono što se na njoj dešavalo ne treba posmatrati isključivo u crnim tonovima, jer se iz toga može puno dobrog izroditi.
Igrač Glasgow Rangersa, koji je nakon tjeranja Mehe Kodre definitvino odlučio ne igrati za svoju zemlju sve dok N/F Savez BiH vode Sulejman Čolaković i Iljo Dominković, istakao je kako je ovo idealna prilika da se u našem nogometu konačno stvari pokrenu nabolje.
"Nadam se da će doći novi ljudi, neopterećeni, sposobni i profesionalni. Ovo je idealna prilika za to. Treba jednom shvatiti kako nije bitna nacija, nego profesionalnost i sposobnost da se dobro i pošteno radi svoj posao", kazao je Papac za Slobodnu Bosnu, istakavši kako bi dolazak novih ljudi u Savez mogao značiti i njegov povratak u reprezentaciju.
"Mnogo puta sam kazao, vratit ću se kada odu Suljo i Iljo. Mi smo potpisali pismo bojkota tražeći promjene u Savezu i tada su nas molili da se vratimo. Sjeli smo s tim ljudima, dogovorili se da oni rade svoj posao, da se ne miješaju u rad selektora, što su tada prihvatili. I onda nas Čolaković i ostali koji mjesec kasnije slažu i otjeraju Kodru. Tada mi je prekipjelo i rekao sam da s tim ljudima više ne želim imati nikakve veze. I zaista se nadam da će sada na ključna mjesta u našem Savezu doći novi ljudi. Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... #komentari
OVO JE JEDINI COVJEK OD RIJECI
SVAKA CAST SAŠA
Vijest o rezultatu glasanja na vanrednoj Skupštini N/FS BiH Saša Papac čuo je u trening-kampu Glasgow Rangersa. Odbijanje delegata Skupštine da prihvate izmjene Statuta pokvarilo mu je, kako je kazao, ručak jer se ipak nadao boljim vijestima.
"Ipak, jasno je da je ovakav razvoj događaja bio očekivan. Ko god je malo pozornije pratio dešavanja u našem nogometu znao je da ćemo imati ovakve rezultate glasanja", kazao je Papac u razgovoru za Slobodnu Bosnu.
On je dodao da Skupštinu i ono što se na njoj dešavalo ne treba posmatrati isključivo u crnim tonovima, jer se iz toga može puno dobrog izroditi.
Igrač Glasgow Rangersa, koji je nakon tjeranja Mehe Kodre definitvino odlučio ne igrati za svoju zemlju sve dok N/F Savez BiH vode Sulejman Čolaković i Iljo Dominković, istakao je kako je ovo idealna prilika da se u našem nogometu konačno stvari pokrenu nabolje.
"Nadam se da će doći novi ljudi, neopterećeni, sposobni i profesionalni. Ovo je idealna prilika za to. Treba jednom shvatiti kako nije bitna nacija, nego profesionalnost i sposobnost da se dobro i pošteno radi svoj posao", kazao je Papac za Slobodnu Bosnu, istakavši kako bi dolazak novih ljudi u Savez mogao značiti i njegov povratak u reprezentaciju.
"Mnogo puta sam kazao, vratit ću se kada odu Suljo i Iljo. Mi smo potpisali pismo bojkota tražeći promjene u Savezu i tada su nas molili da se vratimo. Sjeli smo s tim ljudima, dogovorili se da oni rade svoj posao, da se ne miješaju u rad selektora, što su tada prihvatili. I onda nas Čolaković i ostali koji mjesec kasnije slažu i otjeraju Kodru. Tada mi je prekipjelo i rekao sam da s tim ljudima više ne želim imati nikakve veze. I zaista se nadam da će sada na ključna mjesta u našem Savezu doći novi ljudi. Tada bih se ja vratio u reprezentaciju. Naravno, pod uslovom da trebam selektoru Sušiću. Ukoliko misli da mu mogu pomoći, ukoliko me pozove da opet budem dio svoje reprezentacije, odmah bih došao", zaključio je Papac.
OVO JE JEDINI COVJEK OD RIJECI
SVAKA CAST SAŠA
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2239 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Zanima me da li bi se i Braco vratio
- simonese
#2240 Re: SAVEZ NAPOLJE!
kao delegat,mozdaDado dijasporitus wrote:Zanima me da li bi se i Braco vratio
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2241 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Braco jos uvijek igra za Juve. Mogao bi dostojno da se oprosti od repke na EURO 2012 
-
fukushima
#2242 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ne sastaje se fifina i uefina komisija u 00:00 ni na sabahu treba ljudi da ustanu. pa onda da nam kazu niste suspendovani. aprilililllilililililili. jesmo vam ga suknuliDammme wrote:Još 9 sati i 9 minuta.
- charvel.
#2243 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ma gonit i njega i taj njegov princip!smak wrote: OVO JE JEDINI COVJEK OD RIJECI![]()
SVAKA CAST SAŠA
Kad je stvarno trebo, nije htio, a Spahic i ostale ljige od ljudi su ko budale igrali za drzavu. I sad on treba da se sa svojim karakterom useta u reprezentaciju. Ma is!
Ciro bi mu popusio k..ac samo da je zaigro u proslim kvalifikacijama kad smo bili nadomak svjetskog, al nece on jer je karakteran. Sad kad ima ugovor jos 3 mjeseca u klubu - moglo bi se malo i za reprezentaciju poigrat.
A kako je on doprinio reprezentaciji tim svojim bojkotom? Osim hendikepa ekipi na lijevoj strani? Nikako, jer se u civilizovanom svijetu stvari ne mijenjaju tako sto ti kazes ''ja se necu vise igrat'', vec stvari mijenjaju oni koji imaju polozaj i moc. Papac nije imo ni jedno, on je samo fudbaler. Negovo je da ganja loptu i nista vise. Tako on treba da doprinese, a ne ostavljanjem ekipe na cjedilu.
Onaj ko kaze za Papca da je on neki karakter, ljudina, pravi cojk, gromada, automatski za Spahica i ostale potpisnike kaze da su suprotno.
I stvarno, otkad je potpisano ono famozno pismo do danas, ko nam je vise znacio, Spahic il Papac?
- splend
#2244 Re: SAVEZ NAPOLJE!
smak wrote:Odu li Iljo i Suljo
OVO JE JEDINI COVJEK OD RIJECI![]()
SVAKA CAST SAŠA
jedan veliki gospodin. svaka cast majstore. protiv grcke je odigrao zadnju tekmu(bar mi se tako cini), kad je greskom sudije, umjesto spahica dobio crveni karton. tad sam i ja zadnji put gledao Bosnu uzivo. nadam se da cu iducu, kad se on vrati, i ja ponovo biti na tribinama, da konacno dzeku, vedu, pjanu, rahimica, lulica, seju, besica vidim uzivo.
jos jednom, sasa kralju, svaka cast
- charvel.
#2245 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Da su nam svi igraci bili ovakvi 'kraljevi' sad bi na fifinoj rang listi bili tamo pored Haitija.splend wrote: jos jednom, sasa kralju, svaka cast
- splend
#2246 Re: SAVEZ NAPOLJE!
da nismo licemjeri kakvi inace jesmo, ovaj savez bi davno bio bivsicharvel. wrote:Da su nam svi igraci bili ovakvi 'kraljevi' sad bi na fifinoj rang listi bili tamo pored Haitija.splend wrote: jos jednom, sasa kralju, svaka cast
- Obuca9
#2247 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Evo Hadžibegić iznese jednu zanimljivu konstataciju na TV1, kaže kako je francuska javnost protiv suspenzije, naravno ne zbog toga što nas vole, nego zbog toga što bi izgubili 3 boda i što bi im u tom slučaju Bjelorusi i Albanci došli na bod, odnosna dva iza leđa.
Vidite da je Pape znao šta radi kad smo zijanili na Koševu

Vidite da je Pape znao šta radi kad smo zijanili na Koševu
-
brazzo19
#2248 Re: SAVEZ NAPOLJE!
hz__semir wrote:Evo Hadžibegić iznese jednu zanimljivu konstataciju na TV1, kaže kako je francuska javnost protiv suspenzije, naravno ne zbog toga što nas vole, nego zbog toga što bi izgubili 3 boda i što bi im u tom slučaju Bjelorusi i Albanci došli na bod, odnosna dva iza leđa.
Vidite da je Pape znao šta radi kad smo zijanili na Koševu![]()
![]()
- charvel.
#2249 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ne, nego da je bilo do nas, ovaj savez bi bio bivsi. Niko od nas nije imo moc da ista promijeni, od navijaca koji su prebijani pred savezom do Papca. Nazalost, to je sve bilo uzalud. Tako se stvari ne mijenjaju - ocito, vec dodje fifa i uefa i srede stvar za 2 dana. Tako to ide... moro je se njima nadic pa da to rijese. A Papcev bojkot nam je samo skodio.splend wrote:da nismo licemjeri kakvi inace jesmo, ovaj savez bi davno bio bivsicharvel. wrote:Da su nam svi igraci bili ovakvi 'kraljevi' sad bi na fifinoj rang listi bili tamo pored Haitija.splend wrote: jos jednom, sasa kralju, svaka cast
Ako je tebi Papac legenda onda ti je Spahic fukara. To su ti dvije strane istog novcica, jedna dobra - druga suprotno od tog.
Last edited by charvel. on 31/03/2011 21:44, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#2250 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Od srce zelim da im se ostvari ovo drugopotres_mozga wrote:Sloboda ili smrtdingosp0 wrote:sta ovo pise na ovom srpskom transparentu