Obama i SAD (2008-2016)

Post Reply
Brisbane

#2226 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

pike wrote:A sto se uvlace u guzicu Izraelu... :oops:

edit

@ Brisbane Biden nije uopste glup ali mora titrat Izraelu kao i svi ostali politicari iz USA.
Evo nas :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: Bossssssssssssssssssssniaaaaaaaa
Biden je kreten kada ne moze isamarati ovu kuravu'
Mislim da bi nasretniji bio da Bush moze dobiti jos jedan mandat :run:
hik--meta

#2227 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by hik--meta »

evo pohvalio nas biden da smo "relatively stable". :lol:
pike

#2228 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by pike »

Brisbane wrote:

edit

@ Brisbane Biden nije uopste glup ali mora titrat Izraelu kao i svi ostali politicari iz USA.
Isamaro bi on nju ali "ne mere" jer bi ga razapeli.
Brisbane

#2229 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

Koliko ce ova debilana jos trajat ?
Brisbane

#2230 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

Jao sta bih dao da je Hillary vice za Obamu, pa da isamara ovu bolesnu kuravu' u studiju. :D
Mislim da je to ogromna fula Obame !
neko iz mase

#2231 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by neko iz mase »

sta joj predstavljaju nukelar energy i nukelar weapons?
Brisbane

#2232 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

Zena prede na edukaciju bez ikakvog razloga te usput poselami "fameliju" :-)
pike

#2233 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by pike »

Brisbane wrote:Jao sta bih dao da je Hillary vice za Obamu, pa da isamara ovu bolesnu kuravu' u studiju. :D
Ja mislim da je Biden oblican i pun pogodak Obame pogotovo kad vidim koga je McCain zapiko :oops:
Brisbane

#2234 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

pike wrote:
Brisbane wrote:Jao sta bih dao da je Hillary vice za Obamu, pa da isamara ovu bolesnu kuravu' u studiju. :D
Ja mislim da je Biden oblican i pun pogodak Obame pogotovo kad vidim koga je McCain zapiko :oops:
Ma jok, vjestica bi joj oci iskopala na TV-u :mrgreen:
pike

#2235 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by pike »

Brisbane wrote:
pike wrote:
Ma jok, vjestica bi joj oci iskopala na TV-u :mrgreen:
Chick fight :D
Brisbane

#2236 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

Biden samo trabunja i nema last touch.
pike

#2237 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by pike »

Brisbane wrote:Biden samo trabunja i nema last touch.
:?
GandalfSivi

#2238 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by GandalfSivi »

Legenda, idol, car. Pustio ju je da ponovi rijec maverick 400 puta, i onda pred sami kraj objasnio zasto McCain to nije. Duboki naklon...
pike

#2239 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by pike »

GandalfSivi wrote:Legenda, idol, car. Pustio ju je da ponovi rijec maverick 400 puta, i onda pred sami kraj objasnio zasto McCain to nije. Duboki naklon...
:thumbup:

Kulturno joj ga sukno :dance:
Brisbane

#2240 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

pike wrote:
Brisbane wrote:Biden samo trabunja i nema last touch.
:?
Prica samo neke alegorijske price umjesto da kaze:" ako ovi pobjede, nema posla, hape, vozikanja kola, svi ce otici u mp3......"
ljubav_aha

#2241 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by ljubav_aha »

hik--meta wrote:evo pohvalio nas biden da smo "relatively stable". :lol:
kao i kosovo :lol:

ali,meni je baden mnogo,mnogo mnogo vise drag od obame ;-)
omar little

#2242 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by omar little »

kakav jad i uzas od manipulacije. koliko lopata (i to onih sto 'vataju po 15 kila) sranja amerikancima treba da pocnu misliti svojom glavom? zena je nepismena, neobrazovana,neiskusna (da ne govorim sad da je najobicnija seljancura tipa alikadicke nase) i nema apsolutno sta traziti na tako odgovornoj i vaznoj poziciji kao sto je vp. nikakve odgovore nije dala, samo je biflala nabubane odgovore. povracalo mi se od demagogije (koju ona sto je najgore ni ne razumije jer je samo nashtrebala odgovore), otrcanih i izlizanih fraza, ispraznosti, podilazenja najnizem zajednickom faktoru, prenemaganja i cega sve ne. fuj!!!
shadow

#2243 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by shadow »

omar little wrote:kakav jad i uzas od manipulacije. koliko lopata (i to onih sto 'vataju po 15 kila) sranja amerikancima treba da pocnu misliti svojom glavom? zena je nepismena, neobrazovana,neiskusna (da ne govorim sad da je najobicnija seljancura tipa alikadicke nase) i nema apsolutno sta traziti na tako odgovornoj i vaznoj poziciji kao sto je vp. nikakve odgovore nije dala, samo je biflala nabubane odgovore. povracalo mi se od demagogije (koju ona sto je najgore ni ne razumije jer je samo nashtrebala odgovore), otrcanih i izlizanih fraza, ispraznosti, podilazenja najnizem zajednickom faktoru, prenemaganja i cega sve ne. fuj!!!

i sto je najgore sad kad gledas ovu post-debate analizu svi se kao dive cinjenici da ona nesto nije uprskala. Shaban te jebo, kakav je to kandidat kad je sve sto se od nje ocekuje to da nesto ne ukaki. Ne daj Boze da prebaci preko toga pa kaze i koju pametnu. Jadna li im majka republikanska. :-?
I ono sto je izbrbljala je sve streberka napamet naucila, nije odgovorila na par jako bitnih pitanja (nije ih mogla nastrebati, nisu je bas dobro pripremili) i ofirno je bjezala nazad u svoju sigurnu zonu (energija). Nadam se da glupavim amerima to nije promaklo.
Biden dobar, vlada covjek materijom a McCaina je sahranio u svim segmentima, ispljuvo ga samo tako. Neko ce reci previse prozivke ali neka je, ovako s njima i treba. A sta tek Dicku uradi hahaha...to kralju :)

Nego, primjetiste li vi kako je i ona ko Bush pocela namigivati kroz pricu :zjev: :zjev: to je izgleda kod republikanaca prelazno :-D
Brisbane

#2244 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Brisbane »

Sve stoji, ali mislim da su ga Demokrati danas popusili jer ona nista nije uprskala.
Zalosno, ali je tako.
Inace dumb and dumber uzivaju, najebala je srednja klasa u svakom slucaju.
Image
Najveci dobitnik je
Image
pike

#2245 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by pike »

shadow wrote:
Nego, primjetiste li vi kako je i ona ko Bush pocela namigivati kroz pricu :zjev: :zjev: to je izgleda kod republikanaca prelazno :-D
Pa moraju tako kad im je baza bistra ko i kandidati (bush, palin)...
luciferino

#2246 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by luciferino »

pike wrote:
Brisbane wrote:

edit

Isamaro bi on nju ali "ne mere" jer bi ga razapeli.
Slazem se da je morao paziti dobro sta joj kaze jer su oni u stanju od svake izjave napraviti "seksisticku uvredu". Ali hajd, prema anketama je Biden ipak pobijedio. Mislim da je problem u tome sto su svi prizeljkivali da se Palinka prospe ko riza, bude lijepa i nadasve glupa, al eto, ipak nije bilo totalnog kraha. :-)
Epitop

#2247 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by Epitop »

Nisam gledao čitavu debatu, ali ono što sam gledao po mom uvjerenju Biden je dobio ovu bitku.
Jedan detalj, žena koja se protivi sve i jednoj slobodi u USA kao što su homoseksualci, abortus i ostalo govori kako bi bilo neophodno napasti Iran da se zaštite Američke slobode.
Zagovara nova iskopavanja nafte, dok alternativne izvore energije kategorično odbacuje.
Argumenti po pitanju sigurnosti su joj smješni i borba protiv El KAide u Iraqu bi donijela sigurnost Americi. Najbolje je bilo kada je Joe Biden rekao za McCain kako je on prije invazije rekao da če Šije i Suniti u Iraqu zajedno dočekati USA kao oslobodioce, a da pri tome nije pogledao zadnjih 700 godina historije Iraqa
Mislim da ova Palin slabije poznaje materiju od sadašnjeg predsjednika.
StLouis

#2248 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by StLouis »

Jao sto je ova zena vjestica, ali ne smijemo zanemariti da je da iako nema neku karijeru, ipak ima spiku. Kao navijena, my state Alaska naglasila je milion puta, taxes...Biden je malcice zakazao, ali je na kraju ispao puno bolji i ozbbiljniji govornik, kandidat. A nasu Bosnu je spomenuo tri puta, 'rlativno stabilna drzava' :D no sikiriki bosnci i hercegovci :-) Biden je trebao biti malo zesci, agresivniji, poceo je mlako, a ona se orusila na njega u samom pocetku. Hilka bi nju za kike :D
madner

#2249 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by madner »

Ova Paulin meni pravo simpaticna, govori jednostavnim i krajnje razumljivim jezikom.
Da mogu glasat, glasao bi za nju. :D
JThomas

#2250 Re: Americki predsjednicki izbori

Post by JThomas »

Epitop wrote: Jedan detalj, žena koja se protivi sve i jednoj slobodi u USA kao što su homoseksualci, abortus i ostalo govori kako bi bilo neophodno napasti Iran da se zaštite Američke slobode.
tipični neocon rezon.

nažalost, jedan veliki dio amerike misli isto tako...
Post Reply