bolje da si ostavioSplinter wrote:prevod sa spanskog pomocu google translatora...
prilika za ove sezone velicanstvenog cigija da zaigra od prve minute
prosle sedmice ibra i pep su imali "randevu", koji je nadam se urodio plodom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
bolje da si ostavioSplinter wrote:prevod sa spanskog pomocu google translatora...

rios me neodoljivo podsjetio na najpoznatijeg davitelja. faul nad inijestom (samo zuti za casquera), faul nad mesijem... ustvari nije ni svirao faul. tako to rade u madriduBušman wrote:Eh ako neko nakon ovog prvog poluvremena protiv Getafea kaze da sudije vole Barcu nek se slobodno ubije![]()
Onaj sudija ne da je idiot. Dva cista zuta nije pokazao Getafeovim igracima, Piketu daje crveni za sudar. Onaj zuti sto je dao Maneu, ocito je trebao da ubije nekoga da dobije crveni
![]()
I jos ne da zuti onom majmunu za preofirnu simulaciju penala. Milito se smijao koliko je ofirno bilo
naletih na jednoj od temakonstantno vrsimo pritisak na barsu...

bez alvesa, turea, pikea i markeza. chiggy will shine againPlavih_11 wrote:Sljedece kolo ce biti jedno od prelomnih za Barsu. Jako nezgodno gostovanje ekipi Athletico Madrida koja je pocela da igra u posljednje vrijeme. Uz to i jedini konkurent za titulu ima lagano gostovanje Xerezu. Ako krene po zlu, daleko bilo, mogla bi se bodovna prednost istopiti na 3 ili cak 2 boda. Nadam se da do toga nece doci i da ce Barsa nekako dobiti, makar i na guzove.

mislim da ce pep ipak izvesti ovu drugu varijantu sa maksvelom kao RB. jedan od prekrasnih poteza sinoc:Djokej wrote:Zadnja linija Barce slijedeću će biti: LB Abidal CB Čigrinski CB Milito RB Puyol ili
LB Abidal CB Puyol CB Milito RB Maxwell

nisam upratio, sta je sa njihovom odbranom?ultima_palabra wrote:i činjenicu da Atletico uopšte nema odbrane, moglo bi se desiti da bude luda tekma...
Meni je Maxwell sinoć bolje igro na desnoj strani nego sve dosad tekme na lijevom beku u dresu Barse..adcor wrote:mislim da ce pep ipak izvesti ovu drugu varijantu sa maksvelom kao RB. jedan od prekrasnih poteza sinoc:Djokej wrote:Zadnja linija Barce slijedeću će biti: LB Abidal CB Čigrinski CB Milito RB Puyol ili
LB Abidal CB Puyol CB Milito RB Maxwell
nisam upratio, sta je sa njihovom odbranom?ultima_palabra wrote:i činjenicu da Atletico uopšte nema odbrane, moglo bi se desiti da bude luda tekma...
ultima_palabra wrote:Šta će bit, nemaju je već 5 godina![]()
Vidio sam onaj potez, i mislio da je ono MessiLijepo

steta, bas je bila dobra utakmicaultima_palabra wrote:Ako misliš na 2-6, prestao sam gledait kod 1-3