annoy wrote:Cini se kao da zapravo zelis sluzavku koju mozes zagrlitiCookie85 wrote:
Tipican odgovor jedne zene/djevojke koja ne prihvata realne stvari koje su u danasnjem vremenu takve kakve jesu!
Da mozda se ne krecem u krugovima gdje izlaze ili gdje se nalaze normalne djevojke, i nije za pohvalu biti sponzor, ali je zato za medalju!![]()
Salu na stranu sada.
Da tesko ih je naci, jos teze zadrzati ako nemate iste ciljeve, meni je trenutno cilj graditi karijeru, ne vodati se za rukicu svaki dan i sta ja znam.
Kod mene jedan uobicajen dan je , dignem se, palim laptop, citam mailove dok pijem kafu, spremam se idem na posao, dam sve od sebe da radim najbolje sto mogu (ako treba ostati duze, nikakav problem) "zasto nije problem ostati duze? Niko me ne ceka, niko me kad dodjem umoran, peglati glupostima. Kao sto tek sad dolazis? Zar tako cesto ostajes duze i sl. , iskreno jezim se od takvih pitanja "
Kad dodjem kuci ako nisam previse umoram, radim privatno, ako nemam trenutno privatnog posla, ucim, a ako sam umoran onda legnem i gledam film.
Sad naci zenu koja ce te docekati, nece postavljati glupa pitanja sto sad ucim, radim, ili hocu film da gledam, da samo zagrljeni sutimo zajedno i odmaramo, skoro pa nemoguce, mozda je do mene mozda nije , ne znam!
Mozda je to sto sam citav svoj zivot sam i navikao sam bez ikoga! Iskreno ne znam!
To sto je meni trenutni biti sponzor super, kako nije? Dobijemo oboje sta hocemo, svi sretni!
Ranije sam napisao da to mozda znaci da cu zavrsiti sam na kraju, mozda i hocu , a mozda i nadjem normalnu pa se ozenim i dobijemo djecu pa fokus na djecu!
I nije to hvaljenje to ti je realnost, vecina bi zeljela mnoge stvari samo se ne smiju usuditi!
I to sto spominjes mjenjanje cure, sto da ne? Sta da budem kao neki da trpe zenu da ih psihicki maltretira? Lijepo zdravo! Mislim da covjek mora imati svoje ciljeve i stav i ne dati nikome da ih remeti u ostvarenju ciljeva!
Ti sto mislis tako, je tvoja stvar i ja postujem to!
Ali samo nemoj misliti da je sve kao u bajci da ima sretan kraj za svakoga i da svako nadje svoju ljubav!
![]()
Naravno da ce zena imati svoje potrebe i zahtjeve i htjet nesto vise osim da kad sve pospremi, skuha i doceka te, da s tobom sjedi i suti... Meni to iskreno izgleda kao grozan odnos
Ne treba meni sluzavka, sve mogu i sam, nego neko ko moze da razumije kad meni nije do price, kad mi se ne izlazi, kad nesto ne zelim u tom momentu.
Naravno da ima svoje potrebe svi ih imamo.
Naravno da ti se cini grozan odnos kad dodje covjeku taj dan nije ni do cega, a ona bi svasta i sad bi se covjek preko volje da njoj ugadja? Sto ona njemu ne ugadja tako ako mu taj dan nije ni docega da ga pusti da ga prodje?
A super je odnos kad je "hej babe, spremi se, idemo na Tajland" tada je sve super, grozan odnos " hej babe, nisam raspolozen danas imao puno posla i jos sad moram privatno da radim, zelim samo da odmorim glavu" tada je grozan odnos, razumljivo za zenu da je grozno, pustiti nekoga da glavu odmori da ne razmislja ni o cemu.
Daaj kad je bajno, putuje se, kupuje se, ne fali nista , sve super... opet se svodi na sponzorusu , dok udovoljavas, super, ne udovoljavas jedan dan , grozno