Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Možda malo da se ublaže posljedice. Ali bojim se da je EPHZHB isto uskoro gotova. Nikad im neće AL platiti dugovanja. Jedino da se utope u jednu Federalnu.
Pa da. Uskoro će se i broj zaposlenih približiti broju krajnjih korisnika, jer se prvi brzo povećava a drugi prilično brzo smanjuje .
Besmisleno dugoročno. Ali trenutno možda ublaži učinak kao što kažeš.
Možda malo da se ublaže posljedice. Ali bojim se da je EPHZHB isto uskoro gotova. Nikad im neće AL platiti dugovanja. Jedino da se utope u jednu Federalnu.
jesi ti normalna
ote bolesne pacijente nek nose u ZG.....tamo ima dobrih klinika za takve bolesnike
jesi ti normalna
ote bolesne pacijente nek nose u ZG.....tamo ima dobrih klinika za takve bolesnike
SaraFina wrote:
Pa da. Uskoro će se i broj zaposlenih približiti broju krajnjih korisnika, jer se prvi brzo povećava a drugi prilično brzo smanjuje .
Pa jeftinije bi bilo nakačiti privremeno te radnike (iz proizvodnje, ne administraciju, stražare i sl) u državne firme s H predznakom, uz manje plate naravno, nego im subvencionirati struju u onom iznosu koji traže
jesi ti normalna
Sabura malo jarane i bošnjačkog merhameta
Zaboravio?
Moze se biti merhametli i bez toga.
Nek’ im posalju sjemena rastike da posiju, sevap je.
aluminijum će se ugasiti danas , sutra, prekosutra šta je sljedeće ??
Mislim da su kladionice, prodavati suplju toliko godina i uzimati milijarde na ublehu mora propasti kada tada.
Federacija i bosnjacki lideri moraju hitno uci u borbu protiv kladionica oporezivanjem.
A u skole i medije uvesti propagandu koliko stete nanose drustvu.
Pa jeftinije bi bilo nakačiti privremeno te radnike (iz proizvodnje, ne administraciju, stražare i sl) u državne firme s H predznakom, uz manje plate naravno, nego im subvencionirati struju u onom iznosu koji traže
Iskreno... Ja vidim u padu AL rješenje za Mostar i HNK. Žao mi je također svakog Hrvata koji će biti kolateralna šteta HDZ politike kao i njegove porodice... pod uvjetima da nije HDZ uhljeb.
I nadam se sa žaljenjem domino efektu. Dakako žaljenje ako nisu u pitanju HDZ uhljebi.
Cirilicar Covic, Masinbravar Cavara, Borjana, Karamatic,Bevanda....i drugi sute ko popisani
niko se ne oglasava.....
Moze biti da spremaju plan "C" ili "D"...ili ko zna koji vec po redu
Iskreno... Ja vidim u padu AL rješenje za Mostar i HNK. Žao mi je također svakog Hrvata koji će biti kolateralna šteta HDZ politike kao i njegove porodice... pod uvjetima da nije HDZ uhljeb.
Znam ih nekoliko takvih lično. Dobri likovi pravo. Stvarno bi mi bilo žao radi njih da to grohne. A onda upaneš na fb, vidiš komentare nekih drugih likova, stvarnih, nisu botovi, nego hdz uzp orjentisani uposlenici aluminija, ephz, šta pišu i koja mržnja izbija iz njihovih postova, i kontaš onda, što bi rekla ona ofucana fora, gasi mješalicu, motaj kablove, ...
Aluminijum je slika i prilika zamisljene Herceg Bosne. Kako sto je Herceg Bosna etnicki ociscena od Bosnjaka i Srba, tako je i Aluminijum ociscen od svih drugih naroda. Postoji mozda samo jedna mala razlika. U zamisljenu Herceg Bosnu se ipak vratilo nesto Bosnjaka i pokoji Srbin ali u Aluminijum izgleda niko. Aluminij je sazrio da u njega udje policija, da se izuzme dokumetacija i pokrene istraga. Naravno, to podrazumijeva ciscenje Pravosudja BIH od podobnih kadrova koji opstruiraju svaki posten rad na putu stvaranja pravne drzave.
Znam ih nekoliko takvih lično. Dobri likovi pravo. Stvarno bi mi bilo žao radi njih da to grohne. A onda upaneš na fb, vidiš komentare nekih drugih likova, stvarnih, nisu botovi, nego hdz uzp orjentisani uposlenici aluminija, ephz, šta pišu i koja mržnja izbija iz njihovih postova, i kontaš onda, što bi rekla ona ofucana fora, gasi mješalicu, motaj kablove, ...
Sviju Hrvata koji su kolateralna šteta... žao mi je.
Ali krivca neka traže u HDZ-u.
Al, EPHB i sl.... treba pasti.
Nego, kad je već spominješ par puta, odem na stranicu EP HZHB i vidim da opslužuje 190,000 korisnika. A u tom broju je i solidan broj Bošnjaka i ostalih. Zanimljivo, za neke druge teme.
Last edited by zrakomlat on 08/07/2019 18:23, edited 1 time in total.
Ali krivca neka traže u HDZ-u.
Al, EPHB i sl.... treba pasti.
Nego, kad je već spominješ par puta, odem na stranicu EP HZHB i vidim da opslužuje 190,000 korisnika. A u tom broju je i solidan broj Bošnjaka i ostalih. Zanimljivo, za neke druge teme.
Pa sigurno. Uglavnom to uporište i infuziju HDZ-u koju su osigurali treba svim silama dovesti do dna. I eto mira u FBiH. Svesti ih na folklorno društvo od stranke.