+majica sa natpisom 'IMPERIA'HAVANA wrote:Nemoj,neka hvala.Uzmi muhi cevapa.Zoya wrote:Ima ba ritam dobar, bi ja dala 17 eura. Jedan sebi jedan @Havani umjesto bajram banke.
Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
-
Zoya
#2226 Re: Jala Brat & Buba Corelli
- scarface32
#2227 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Izasao bih ti poslije prvog stiha iz auta.pored ovog slusati njih dvojicu?Zoya wrote:COOL. Za slušanje u autu dušu dalo.scarface32 wrote:
pjesma klinka im najbolju ocjenu ima. ne znam , ali otisli smo u k krasni
Prijas mi ko mantra
al opet mi se manta
ko da medikamente
sipam u svaki koktel
previse markantna
sve vise galantna
opet gledam ti oci
a on samo dekolte
- Edin H.
#2228 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Kada ti je rodjendan?HAVANA wrote:Nemoj,neka hvala.Uzmi muhi cevapa.Zoya wrote:Ima ba ritam dobar, bi ja dala 17 eura. Jedan sebi jedan @Havani umjesto bajram banke.
Kupicu ti ja za poklon
-
Zoya
#2229 Re: Jala Brat & Buba Corelli
E pa nećemo tako. Gdje ćeš upoređivati njih sa njimascarface32 wrote:
Izasao bih ti poslije prvog stiha iz auta.pored ovog slusati njih dvojicu?
-
Zoya
#2230 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Meni u Oktobru a njemu u Septembru. Djevica ti je on u horoskopuEdin H. wrote:Kada ti je rodjendan?HAVANA wrote:Nemoj,neka hvala.Uzmi muhi cevapa.Zoya wrote:Ima ba ritam dobar, bi ja dala 17 eura. Jedan sebi jedan @Havani umjesto bajram banke.
Kupicu ti ja za poklon
- scarface32
#2231 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pa gdje ces njih slusati u auto pored ovog?Zoya wrote:E pa nećemo tako. Gdje ćeš upoređivati njih sa njimascarface32 wrote:
Izasao bih ti poslije prvog stiha iz auta.pored ovog slusati njih dvojicu?
-
Zoya
#2232 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Neki dan sam karleusu slušala
Volim tako slusati blesave stvari bez da se vežem za neki tekst 
- scarface32
#2233 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Namjerno ili slucajno?Zoya wrote:Neki dan sam karleusu slušalaVolim tako slusati blesave stvari bez da se vežem za neki tekst
-
Zoya
#2234 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Slučajno naletila na neke stare cd-ove i reko da vidim sta je ovo, kad ono, Karleusa, Aca Lukas.... jesam se ispjevalascarface32 wrote:Namjerno ili slucajno?Zoya wrote:Neki dan sam karleusu slušalaVolim tako slusati blesave stvari bez da se vežem za neki tekst
-
Zoya
#2235 Re: Jala Brat & Buba Corelli
. Dupli
Last edited by Zoya on 28/05/2019 22:20, edited 1 time in total.
- Edin H.
#2236 Re: Jala Brat & Buba Corelli
U tom slucaju malo strpljenja - dobre stvari dolaze onima koji ih sačekaju…Zoya wrote:Meni u Oktobru a njemu u Septembru. Djevica ti je on u horoskopuEdin H. wrote:
Kada ti je rodjendan?
Kupicu ti ja za poklon
- scarface32
#2237 Re: Jala Brat & Buba Corelli
to prijasnji vlasnik zaboravio u autu, ili?Zoya wrote:Slučajno naletila na neke stare cd-ove i reko da vidim sta je ovo, kad ono, Karleusa, Aca Lukas.... jesam se ispjevalascarface32 wrote:Namjerno ili slucajno?Zoya wrote:Neki dan sam karleusu slušalaVolim tako slusati blesave stvari bez da se vežem za neki tekst
-
Zoya
#2238 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nope. To sam ja slušala prije petnaestak godina.scarface32 wrote:
to prijasnji vlasnik zaboravio u autu, ili?
-
Zoya
#2239 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ko živi ko mrtvi do tada...Edin H. wrote:
U tom slucaju malo strpljenja - dobre stvari dolaze onima koji ih sačekaju…
- scarface32
#2240 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Zoya wrote:Nope. To sam ja slušala prije petnaestak godina.scarface32 wrote:
to prijasnji vlasnik zaboravio u autu, ili?
a sad jalu brata?
- nivla
#2241 Re: Jala Brat & Buba Corelli
trend u svijetu trend i kod nas, ne vidim(osim u vecem bogastvu) razliku izmedju njihove muzike i ovih dueta sa sean paulom, pa dua lipa otvori olimpijadu sa istim, da je kvalitetno-nije, da je hit - jeste
licno mi se ne svidja ali sad govoriti drugom sta bi trebao raditi u zivotu i nametati mu svoj svjetonazor nije ispravno, ja bih rado otisao na koncert rammsteina jer ljudi naprave spektakl na istom, ali kod nas nema publike koja moze finansijski ispostovati njihov nastup i tu se prica oko rammsteina pa i mnogih drugih zavrsava u bih
licno mi se ne svidja ali sad govoriti drugom sta bi trebao raditi u zivotu i nametati mu svoj svjetonazor nije ispravno, ja bih rado otisao na koncert rammsteina jer ljudi naprave spektakl na istom, ali kod nas nema publike koja moze finansijski ispostovati njihov nastup i tu se prica oko rammsteina pa i mnogih drugih zavrsava u bih
Last edited by nivla on 28/05/2019 22:28, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2242 Re: Jala Brat & Buba Corelli
halo, nemoj mi na Dua Lipu
-
Zoya
#2243 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Samo kvalitet, bajo moj.
- alibaba_i_30_godina
#2244 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Mene glava nekad malo zaboli od ove muzike nakon par pjesama ... ne znam za vas.
To nešto udara, mrmlja, pojma nemam. I nije samo od ove dvojice, već i strana.
- mO k3
#2245 Re: Jala Brat & Buba Corelli
iskreno ne kukaj sam si kriv sto slusas ova dva debilaalibaba_i_30_godina wrote:Mene glava nekad malo zaboli od ove muzike nakon par pjesama ... ne znam za vas.
- Dope_Man
#2246 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jednostavno ne slusas. Jedini trenuci kada ja cujem ove su setnja u prolazu pored kafica tipa Argelini, a to prodje u 20-30 sekundi, ili u mom autu sa jedinim jaranom koji to slusa, ako mu dozvolim da pusti neku, sto ovisni od raspolozenja. Nekad mogu ignorisati i boli me briga sta ce pustiti jer sve postaje pozadinska buka, a nekad jednostavno nemam volje slusati odredjene stvari jer me u tom trenutku previse smaraju i istinski se osjecam gluplje samo zato sto je takvo sranje pusteno pa onda objasnim da ide dalje sa izborom muzike do neceg sto obojica mozemo slusati u tom trenutku.alibaba_i_30_godina wrote:Mene glava nekad malo zaboli od ove muzike nakon par pjesama ... ne znam za vas.
- avetinja
#2248 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Klošarska muzika, ali je prilagođena današnjim potrebama omladine. Svi imaju onaj pivski stomak, nose havajske košulje, air max, brada i brkovi kakvi god da su i puše šišu. Tekst se svodi na: napit ću se, opljačkat ću, upucat ću, povalit ću, dat ću mu... Nikakve pozitivne stvari nema u pjesmama. I onda se neko čudi što su mladi okrenuti kriminalu. Nakon hiljade i hiljade sati slušanja ove štete od muzike za očekivati je da napraviš nešto od onoga što oni opjevavaju. Ne želim reći da je glavni uzrok delikventskog ponašanja muzika, ali dobrim dijelom utiče na omladinu, njihovu kulturu i stav prema drugima i životu.
- Zvek
#2249 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Bravo, dijagnoza je uspostavljena. Nikad više debelih i zapuštenih mladih, kako muških tako i ženskih. Zdepasto, zapuštenoavetinja wrote:Klošarska muzika, ali je prilagođena današnjim potrebama omladine. Svi imaju onaj pivski stomak, nose havajske košulje, air max, brada i brkovi kakvi god da su i puše šišu. Tekst se svodi na: napit ću se, opljačkat ću, upucat ću, povalit ću, dat ću mu... Nikakve pozitivne stvari nema u pjesmama. I onda se neko čudi što su mladi okrenuti kriminalu. Nakon hiljade i hiljade sati slušanja ove štete od muzike za očekivati je da napraviš nešto od onoga što oni opjevavaju. Ne želim reći da je glavni uzrok delikventskog ponašanja muzika, ali dobrim dijelom utiče na omladinu, njihovu kulturu i stav prema drugima i životu.
Nikad više trash robe na tržištu, kopije svega i svačeka (robne marke), telefoni se kupe na 24 rate, zove se na viber, kupuju se pregaženi Audi, BMW. "Vodaju" se jeftine trebe, bebo ...
Takvih je danas nikad više i ovaj dvojac je to shvatio i pali masu glupim tekstovima. Plus farme, zadruge, dobitna kombinacija za zatupljivanje.
- alibaba_i_30_godina
#2250 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Pa ko je rekao da slušam. Jednostavno ih je jako teško izbjeći bilo gdje u gradu, a ja nisam pisao samo za njih dvojicu već i stranu muziku koja je na ovaj fazon. Nisu ova dvojica genija sami sve ovo smislili, već su vidjeli i čuli kako se radi po USA i samo dobro kopirali.Dope_Man wrote:Jednostavno ne slusas. Jedini trenuci kada ja cujem ove su setnja u prolazu pored kafica tipa Argelini, a to prodje u 20-30 sekundi, ili u mom autu sa jedinim jaranom koji to slusa, ako mu dozvolim da pusti neku, sto ovisni od raspolozenja. Nekad mogu ignorisati i boli me briga sta ce pustiti jer sve postaje pozadinska buka, a nekad jednostavno nemam volje slusati odredjene stvari jer me u tom trenutku previse smaraju i istinski se osjecam gluplje samo zato sto je takvo sranje pusteno pa onda objasnim da ide dalje sa izborom muzike do neceg sto obojica mozemo slusati u tom trenutku.alibaba_i_30_godina wrote:Mene glava nekad malo zaboli od ove muzike nakon par pjesama ... ne znam za vas.