Stranica gdje se javljaju majstori i svi koji njemu trebaju a ne stranica za trazenje majstora
Leksikon foruma sax i klix
- supercali
#2226 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nepass.ba
Stranica gdje se javljaju majstori i svi koji njemu trebaju a ne stranica za trazenje majstora
- djevojka bez imena
#2227 Re: Leksikon foruma sax i klix
Aaaaa kol'ko ste ispisali...isto spanska sapunica koju gledam od pola a ne .znam ko je ko ni ko je kome sta.......nije zanimljivo 
- supercali
#2228 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ukljuci se lakse je raspoznati uloge kad si vec na malom ekranudjevojka bez imena wrote:Aaaaa kol'ko ste ispisali...isto spanska sapunica koju gledam od pola a ne .znam ko je ko ni ko je kome sta.......nije zanimljivo
- wewa
#2229 Re: Leksikon foruma sax i klix
evo ovajsupercali wrote:solju stavi visoko da ima pad a nek se korisnik osjeca kao na pijedestalu i imas pad za kanalizacijuHAVANA wrote:Jebaste vi mene.Sjedim 2 sata i kontam kako da od jednog stana napravim dva,kako da dobijem pad za kanalizaciju,mislim,crtam...i kliknem na ovo cudo.I jebaji ga,sad opet nista ne znam.Sad mi bandini na pameti.
a kako da dobijes 2 stavi paravan
- seln
#2230 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne kae se predkim vec suskim..._BataZiv_0809 wrote:Pred kime?seln wrote: Momci, nemojte se sad vaditi...
- supercali
#2231 Re: Leksikon foruma sax i klix
bi li se ti kopala gdje se moji kopaju?wewa wrote:evo ovajsupercali wrote: solju stavi visoko da ima pad a nek se korisnik osjeca kao na pijedestalu i imas pad za kanalizaciju
ajmo na kafu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2232 Re: Leksikon foruma sax i klix
sad pogledah, ti nisi ni mogla biti u toj histaricnoj ekipi, ti si se registrirala poslije.mene.....plain vanilla wrote:
hajd ne vadi sad to, bilo, pa proslo![]()
![]()
mladost, ludost, sorry
- wewa
#2233 Re: Leksikon foruma sax i klix
fala, respo, i dje cuo i dje ne cuo, nit sam za mrijet, nit za kafe.supercali wrote:bi li se ti kopala gdje se moji kopaju?wewa wrote:evo ovajsupercali wrote: solju stavi visoko da ima pad a nek se korisnik osjeca kao na pijedestalu i imas pad za kanalizaciju
ajmo na kafu
-
Oticon
#2234 Re: Leksikon foruma sax i klix
Sad mi dodje da otvorim temu "Sve sto treba Nepassu a da nije sodoma i gomora"Euridika wrote:Pa samo za tebe treba otvoriti male oglase...Nepass wrote:Imam servisera, sad mi treba neko na sudu ko radi ovjere ovih notarskih ugovoraEuridika wrote: Imam i za njih servisera, mada primarno znam ove za Vaillant.![]()
- spreca
#2235 Re: Leksikon foruma sax i klix
Evo rjesenje za mog velikog.....jarana Havanu

ujutro istreses sa balkona ili u neku kesu pa bacis u kontejner

ujutro istreses sa balkona ili u neku kesu pa bacis u kontejner
- supercali
#2236 Re: Leksikon foruma sax i klix
idemo danas na kafuwewa wrote: fala, respo, i dje cuo i dje ne cuo, nit sam za mrijet, nit za kafe.
ne pitam te za kafu hoces ili neces nego hoces u 5 ili 6
- wewa
#2237 Re: Leksikon foruma sax i klix
vidis da nisam trebala nista odgovaratisupercali wrote:idemo danas na kafuwewa wrote: fala, respo, i dje cuo i dje ne cuo, nit sam za mrijet, nit za kafe.
- supercali
#2238 Re: Leksikon foruma sax i klix
nema veze posto nema undo dugme hoces u 5 ili 6wewa wrote:vidis da nisam trebala nista odgovaratisupercali wrote:idemo danas na kafuwewa wrote: fala, respo, i dje cuo i dje ne cuo, nit sam za mrijet, nit za kafe.
- wewa
- supercali
#2240 Re: Leksikon foruma sax i klix
ok u 6 kasnije se dogovaramo oko detalja na pp
- Dr Kova
#2241 Re: Leksikon foruma sax i klix
U životu treba biti uporan, ko Respo kad zove forumašice na kafu 
-
Nepass
#2242 Re: Leksikon foruma sax i klix
Znam sta mi treba samo mi treba tema kako doci do togaOticon wrote:.
Jebi ga ja sam forum vise zamisljao tipa gdje su najjetinije zimske gume u gradu itd ugl. tipa gdje, sta, kako?
- Bloo
- Globalna šefica
#2243 Re: Leksikon foruma sax i klix
zajebo se, al ono pravosherbett wrote:Nepass wrote:Znam sta mi treba samo mi treba tema kako doci do togaOticon wrote:.
Jebi ga ja sam forum vise zamisljao tipa gdje su najjetinije zimske gume u gradu itd ugl. tipa gdje, sta, kako?o dusha draga slatka
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#2244 Re: Leksikon foruma sax i klix
Isto je ko u telenoveli, propustis 5 epizoda nista nisi propustio, oni i dalje na istim pozicijama. Respo Armando munta Wewu Alejandru da izadju na cafe con aroma de mujer, a Jose Gabriel Velkoski osho negdje na put dok ga Niemand Salvaje ceka na prozoru gledajuci u daljinu dok gladi procvjetali ruzin cvijet... a sherba Konzuela joj podmece nogu i pravi se da joj je jaranica, hoce i ona Gabriela.djevojka bez imena wrote:Aaaaa kol'ko ste ispisali...isto spanska sapunica koju gledam od pola a ne .znam ko je ko ni ko je kome sta.......nije zanimljivo
- mad_max_ba
#2245 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja se registrovo da kaladonta igram, a propili me u onoj kafani kod muhe

- wewa
#2246 Re: Leksikon foruma sax i klix
vratio se djecak stazama stare slavedječak sa šibicama wrote:Isto je ko u telenoveli, propustis 5 epizoda nista nisi propustio, oni i dalje na istim pozicijama. Respo Armando munta Wewu Alejandru da izadju na cafe con aroma de mujer, a Jose Gabriel Velkoski osho negdje na put dok ga Niemand Salvaje ceka na prozoru gledajuci u daljinu dok gladi procvjetali ruzin cvijet... a sherba Konzuela joj podmece nogu i pravi se da joj je jaranica, hoce i ona Gabriela.djevojka bez imena wrote:Aaaaa kol'ko ste ispisali...isto spanska sapunica koju gledam od pola a ne .znam ko je ko ni ko je kome sta.......nije zanimljivo
jos muha da rezira verziju za male ekrane i voila! dernek moze da pocne.
-
Niemand
#2247 Re: Leksikon foruma sax i klix
Nepass, imas takve teme, sta god da ti treba, tipa gdje u sa, pdf umjetnost zivljenja i sl.
Na forumu ima i tema o bebama i porodiljama, i forumski doktor julisis cesto navrati i posavjetuje mame. Mislim da je jednoj forumasici doslovno ispratio na forumu trudnocu, ono, sve sto joj nije bilo pojasnjeno il sto joj se nako vrtilo po glavi, on je objasnio i umirio je.
Nije forum samo taj nesretni bc i lj&s i te zavrzlame i kojekakve filmske price.
Dangubu recimo pamtim sa teme 1001 koristan savjet, na umjetnost zivljenja, ko zbilja dobrog majstora.
Tu su i cure sa istog pdf-a, tema o sminKi, forumasica BJB je bas onako simpaticna beautyholicarka (valjda se vako kaze) i vrlo rado pomogne.
Tema o satovima je isto onako fina tema.
Na temu cokolada i ostali slatkisi ulaziti samo po danu, nikako preko noci, jer cete mrziti sebe, a i onu brown.sugar
P.S. a ti djecak, izuzev zezancije na ovoj temi, moj privatni zivot nikad nije bio dio vase sapunice, nit ce biti. Sad nastavite.
Na forumu ima i tema o bebama i porodiljama, i forumski doktor julisis cesto navrati i posavjetuje mame. Mislim da je jednoj forumasici doslovno ispratio na forumu trudnocu, ono, sve sto joj nije bilo pojasnjeno il sto joj se nako vrtilo po glavi, on je objasnio i umirio je.
Nije forum samo taj nesretni bc i lj&s i te zavrzlame i kojekakve filmske price.
Dangubu recimo pamtim sa teme 1001 koristan savjet, na umjetnost zivljenja, ko zbilja dobrog majstora.
Tu su i cure sa istog pdf-a, tema o sminKi, forumasica BJB je bas onako simpaticna beautyholicarka (valjda se vako kaze) i vrlo rado pomogne.
Tema o satovima je isto onako fina tema.
Na temu cokolada i ostali slatkisi ulaziti samo po danu, nikako preko noci, jer cete mrziti sebe, a i onu brown.sugar
P.S. a ti djecak, izuzev zezancije na ovoj temi, moj privatni zivot nikad nije bio dio vase sapunice, nit ce biti. Sad nastavite.
- supercali
#2248 Re: Leksikon foruma sax i klix
hoces poslije te verzije sa mnom na kafu?wewa wrote:vratio se djecak stazama stare slavedječak sa šibicama wrote:Isto je ko u telenoveli, propustis 5 epizoda nista nisi propustio, oni i dalje na istim pozicijama. Respo Armando munta Wewu Alejandru da izadju na cafe con aroma de mujer, a Jose Gabriel Velkoski osho negdje na put dok ga Niemand Salvaje ceka na prozoru gledajuci u daljinu dok gladi procvjetali ruzin cvijet... a sherba Konzuela joj podmece nogu i pravi se da joj je jaranica, hoce i ona Gabriela.djevojka bez imena wrote:Aaaaa kol'ko ste ispisali...isto spanska sapunica koju gledam od pola a ne .znam ko je ko ni ko je kome sta.......nije zanimljivo
jos muha da rezira verziju za male ekrane i voila! dernek moze da pocne.
ok nazovi kafa ili dernek svejedno
- supercali
#2249 Re: Leksikon foruma sax i klix
sta hoces da kazes ne koristis sapun?Niemand wrote:
pa ista si betterman sto se samo plakne
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji