Arapi u BiH, dobro ili lose?
- insomnia78
#2226 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Ma ovo onaj klonirani sto puta sto svrsava na turske satAlite. Brzo ce njega ukinuti
-
Kocka25
#2227 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
insomnia78 wrote:Ma ovo onaj klonirani sto puta sto svrsava na turske satAlite. Brzo ce njega ukinuti
Kakve sateliti? Mora da si me pobrkao sa nekim.
- insomnia78
#2228 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Nisam, nisam
-
sumirprimus
#2229 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Eee racunal se halal jagnjetina???
-
Kocka25
#2230 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Ja tebe prvi put vidim. Ili si ti onaj iskompleksirani lik koji na svakoj temi metne ovaj smajli:insomnia78 wrote:Nisam, nisam
Jos uvijek znaci visis na forumu po cijeli dan. Mene barem banuju jednom u dvije godine i imam zivot. Dodjem ispisem se i odem. Ja ne zelim da znam kakav je tvoj socijalni i svaki drugi zivot.
-
Kocka25
#2231 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Svakako.sumirprimus wrote:Eee racunal se halal jagnjetina???
-
PM72
#2232 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Što se tiče "otvaranja" možeš otvoriti samo stranice na kojim obećavaju sve i svašta.Kakve industrijske zone,kakve fabrike,pištolji,puške...niđe veze.Bezbroj linijaKocka25 wrote:Otvoris fino na klixu investicije i vidis zadnjih 3 mjeseca cijele industrijske zone koje se otvaraju oko Tuzle, Sarajeva, Gorazda itd. Najavljuje se proizvodnja prve BH puske, jurisne puske za specijalce, prvi BH pistolj, samohodna haubica u saradnji sa Turskom se testira i 500 komada za Pakistan, 1000 gradjevinskih projekata, hotela, sportskih centara puteva, ucionica, biblioteka, poljoprivredna industrija, prosirenje Sarajevskog aerodroma i izgradnja novog Tuzlanskog, uvodjenje bezbroj linija sa Qatarom, Kuwajtom, Emiratima, Rijadom itd itd. itd itd itd.PM72 wrote:
vjerovatno vozaš arape u kakvom kombiju.Koja se industrija gradi ? Metaka i bombi? Zahvaljujući arapima?
- insomnia78
#2233 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Otaj otajKocka25 wrote:Ja tebe prvi put vidim. Ili si ti onaj iskompleksirani lik koji na svakoj temi metne ovaj smajli:insomnia78 wrote:Nisam, nisam
Jos uvijek znaci visis na forumu po cijeli dan. Mene barem banuju jednom u dvije godine i imam zivot. Dodjem ispisem se i odem. Ja ne zelim da znam kakav je tvoj socijalni i svaki drugi zivot.
-
Kocka25
#2234 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Idi umij sePM72 wrote:Što se tiče "otvaranja" možeš otvoriti samo stranice na kojim obećavaju sve i svašta.Kakve industrijske zone,kakve fabrike,pištolji,puške...niđe veze.Bezbroj linijaKocka25 wrote:Otvoris fino na klixu investicije i vidis zadnjih 3 mjeseca cijele industrijske zone koje se otvaraju oko Tuzle, Sarajeva, Gorazda itd. Najavljuje se proizvodnja prve BH puske, jurisne puske za specijalce, prvi BH pistolj, samohodna haubica u saradnji sa Turskom se testira i 500 komada za Pakistan, 1000 gradjevinskih projekata, hotela, sportskih centara puteva, ucionica, biblioteka, poljoprivredna industrija, prosirenje Sarajevskog aerodroma i izgradnja novog Tuzlanskog, uvodjenje bezbroj linija sa Qatarom, Kuwajtom, Emiratima, Rijadom itd itd. itd itd itd.PM72 wrote:
vjerovatno vozaš arape u kakvom kombiju.Koja se industrija gradi ? Metaka i bombi? Zahvaljujući arapima?
http://www.biznisinfo.ba/bh-kompanija-p ... u-pistolj/
- insomnia78
#2235 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Necu harape, hocu vako
Turista španskim pjesmama uz gitaru zabavljao Sarajlije u tramvaju
http://www.klix.ba/clanak/170721111
Harap dodje potrosi. Ovaj ti jos izvuce pola malaka iz novcanika
Turista španskim pjesmama uz gitaru zabavljao Sarajlije u tramvaju
http://www.klix.ba/clanak/170721111
Harap dodje potrosi. Ovaj ti jos izvuce pola malaka iz novcanika
-
PM72
#2236 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
grohotom se smijem.Grohotom.Ne pravi atomsku bombu da to drži u tajnosti nego pištolj.A ko i gdje?List ne navodi ime kompanije navodeći da se ono, zbog poslovnih obaveza, zasad drži u strogoj tajnosti.
Last edited by PM72 on 21/07/2017 21:01, edited 1 time in total.
- HAVANA
#2237 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Znam tokara sto proizvodi ona kolica za trku pasa,naplatne aparate za parking,bravice za sanduke u radionicama vw...Ubi se od posla s njemackom,engleskom...Znam par ljudi sto izvoze namjestaj,znam po gracanici par dobro uspjesnih ljudi,druga sto proizvodi alu stolariju i izvozi za belgiju...Od posla za arape znam ljude sto ih vozaju na crno,oderu ih za zemlju,opet na crno...na kojoj grade nesta,il ne grade nista...7 sjedista,automatik,150 eura kuca dnevno,100 eura izlet na prokosko...i to je to.Biznis.Na crno...Kaki ba oni i proizvodnja, i kurac.Uostalom dajte podatke o izvozu i stranim ulaganjima u proizvodnju...
-
Sierra club
#2238 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
jes vidio strategije, kod ovi naprijatelji Bosanskig napretka vide da su poraženi odma krenu u novu temu, kao "arapi neprave ništa". 350 miliona arapa kao nepravi ništa. A tema Arapi u BiH dobro ili loše. jadni ste
-
Kocka25
#2239 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Pa smiji se kad si debil. Evo i insomnia se vec 35.000 postova smije na ovom forumu umjesto da stvori nesto od svog stvarnog zivota. Bolje je ovako kao ja; dodjes kad je godisnji odmor na dan dva; kazes sve sto mislis i pustis da te gospodin moderator banuje. Ovako se ti grohotom smijes a zivot pored tebe prolazi.PM72 wrote:grohotom se smijem.Grohotom.List ne navodi ime kompanije navodeći da se ono, zbog poslovnih obaveza, zasad drži u strogoj tajnosti.
https://www.posao.ba/#!home
Probaj ovo ako ne uspije probaj se zaposliti kod arapa. Ili ostani ovdje bezposlicariti na forumu jebe se meni.
-
PM72
#2240 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Nisam ja debil nego čovjek koji ne nasjeda balijskim obećanjima i arapskim parama.Prodaćete guzice arapskim pogancima.Daš nam link o tome kako se napravio BH pištolja a tamo nigdje podatka ni imena...koji si ti mentol.
-
Kocka25
#2242 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Aha znaci da si srbin. A zasto te vuce balijski forum. Zar nemate ti i Insomnia serbiancafe? I zasto se uvijek morate skrivati iza "Bosnjackog identiteta". Ja te otvoreno pitam i ocekujem otvoreni odgovor.Meni recimo ni na kraj pameti nebi padalo da idem na srpski forum i da se godinama predstavljam kao srbin i pisem tamo o nekim vlaskim obicajima kojih mi je dosta. Prejeftino.PM72 wrote:Nisam ja debil nego čovjek koji ne nasjeda balijskim obećanjima i arapskim parama.Prodaćete guzice arapskim pogancima.Daš nam link o tome kako se napravio BH pištolja a tamo nigdje podatka ni imena...koji si ti mentol.
- HAVANA
#2243 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Molicu lijepo,i ja sam srbin.
-
Kocka25
#2244 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Pa sta ako si? Ti se lazno ne predstavljas. Ovi pacenici su napravili profesiju od toga.HAVANA wrote:Molicu lijepo,i ja sam srbin.
-
Hakiz
#2245 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
A u pravu si ti, kao i kolega ti Sierra.Kocka25 wrote:Pa smiji se kad si debil. Evo i insomnia se vec 35.000 postova smije na ovom forumu umjesto da stvori nesto od svog stvarnog zivota. Bolje je ovako kao ja; dodjes kad je godisnji odmor na dan dva; kazes sve sto mislis i pustis da te gospodin moderator banuje. Ovako se ti grohotom smijes a zivot pored tebe prolazi.PM72 wrote:grohotom se smijem.Grohotom.List ne navodi ime kompanije navodeći da se ono, zbog poslovnih obaveza, zasad drži u strogoj tajnosti.
https://www.posao.ba/#!home
Probaj ovo ako ne uspije probaj se zaposliti kod arapa. Ili ostani ovdje bezposlicariti na forumu jebe se meni.
Samo, još ni jedan podatak vas dvojica da date o tome u koju to proizvodnju Arapi ovdje investiraju.
Mislim, lijepo je to, dolaze, troše, braća itd, sve je to super. Ali gdje su te silne fabrike, proizvodi, zaposlenost, dizanje BDP-a, tehnologija, patenti, obučavanje radne snage, povećanje produktivnosti, usvajanje svjetskih i naročito EU standarda itd što nam Arapi omogućiše?
-
PM72
#2246 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Kocka25 wrote:Aha znaci da si srbin. A zasto te vuce balijski forum. Zar nemate ti i Insomnia serbiancafe? I zasto se uvijek morate skrivati iza "Bosnjackog identiteta". Ja te otvoreno pitam i ocekujem otvoreni odgovor.Meni recimo ni na kraj pameti nebi padalo da idem na srpski forum i da se godinama predstavljam kao srbin i pisem tamo o nekim vlaskim obicajima kojih mi je dosta. Prejeftino.PM72 wrote:Nisam ja debil nego čovjek koji ne nasjeda balijskim obećanjima i arapskim parama.Prodaćete guzice arapskim pogancima.Daš nam link o tome kako se napravio BH pištolja a tamo nigdje podatka ni imena...koji si ti mentol.
-
sumirprimus
#2247 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Forum je zlo nevidjeno...
-
Kocka25
#2248 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Pa ja sam ti rekao. Samo sto ne citas. Netreba arap investirati u proizvodnju. Recimo prva BH haubica koja je se uradila zajedno sa Turcima; skoro sve znanje osim GPS navodjenje raketa su Bosanci vec imali. To su znanje imali u obliku BNT-a. Pored toga sva prateca industrija je tu od livnica, zeljezara, rudnika. Ono sto je bilo najbitnije je bilo to da Pakistan otvori svoje TRZISTE. Znaci znanje je tu ali nemas t nigdje izvesti. Isto vrijedi i za ove produkcijske linije pusaka. Znanje za proizvodnju puske se nalazi u Bektu Precizi; vrlo malo truda je trebalo da Bosanski i Slovenacki inzinjeri osmisle pusku jer to znanje mozes cak naci na internetu. Najbitnije je da Pakistan, Saudijska Arabija itd otvore vrata za tom proizvodu. To vrijedi za sve druge prozivode od pitke vode, jagoda, malina, sokova vocnih, namjestaja, drveta, parketa, soli, pastrmke itd.Hakiz wrote:
A u pravu si ti, kao i kolega ti Sierra.
Samo, još ni jedan podatak vas dvojica da date o tome u koju to proizvodnju Arapi ovdje investiraju.
Mislim, lijepo je to, dolaze, troše, braća itd, sve je to super. Ali gdje su te silne fabrike, proizvodi, zaposlenost, dizanje BDP-a, tehnologija, patenti, obučavanje radne snage, povećanje produktivnosti, usvajanje svjetskih i naročito EU standarda itd što nam Arapi omogućiše?
-
PM72
#2249 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Polomiše se uvozeći našu robu.Najbitnije je da Pakistan, Saudijska Arabija itd otvore vrata za to trziste. To vrijedi za sve druge prozivode od pitke vode, jagoda, malina, sokova vocnih, namjestaja, drveta, parketa, soli, pastrmke
- HAVANA
#2250 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?
Salim se ba.Ja sam Dzevad.I imam fabriku za puske.Kocka25 wrote:Pa sta ako si? Ti se lazno ne predstavljas. Ovi pacenici su napravili profesiju od toga.HAVANA wrote:Molicu lijepo,i ja sam srbin.