pa i meni se ne poklapaju inicijali imena sa onima koje je znam tj. ovi s parkingommali_milojica wrote: Mulici koji drze Fashion su isti Mulici koji su pravili onaj objekat na Malti gdje je TV1 i Barloti kod DZ Omer Maslic.
Mulici koji drze parking,Centrotrans i autopijacu su sasvim drugi.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- jao_situacije
#2226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Toffee karamela
#2227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kada pomenu ovo, sjećam se da sam se dva puta kada sam ušla unutra i krenula sjesti lijevo od šanka spotakla na neku izbočinu na podu koja je bila tik ispred vitrine s kolačima. Boga pitaj šta im je ono bilo, etison navučen preko, ali kao da je bila neka letva ili betonska neravnina koju nisu znali ili im se fućkalo da je saniraju. Sad kad kažeš groblje, svašta mi pada na pametvješalica wrote: osjećaj je ko da je napravljen na nekoj ukletoj grobnici onaj "kafić"
- kokuz_sa
#2228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja dok sam na faxu bio tu sam visio..
Redovno krenes ujutro na predavanja u 8h..a u 9h sjednes u kifle u Fashionu i kuci se ustanes da ides oko 4h..
Kakvih je tu scena znalo biti..od sexa do toga da index zapadne iza onih kifli pa se onda rastavljaju da se dodje do njega..
Uvijek studentske zajebancije bilo..
A ljeti je bili najbolje..svi budu u basti a sprat prazan..
Dovedes kakvu studenticu..konobar dodje posluzi i zaboravi da postojih..
Kakvih je tek tad stvari znali biti na 3 kifli sa lijeve strane..odlican pogled na vrata dole ..a i na stepence se imalo da se pazi da ko nepozvan ne bahne
Ja cca 4god tu redovan bio nikad problema ni ruznih stvari nije bili..jedan od gazda bio i na hayatovim nezenjama..duga kosa..vozao bmw z3 ili z4....
Kasnije pocele modne revije..gosti tipa Deen, Bernarda i postalo beze..
Redovno krenes ujutro na predavanja u 8h..a u 9h sjednes u kifle u Fashionu i kuci se ustanes da ides oko 4h..
Kakvih je tu scena znalo biti..od sexa do toga da index zapadne iza onih kifli pa se onda rastavljaju da se dodje do njega..
Kakvih je tek tad stvari znali biti na 3 kifli sa lijeve strane..odlican pogled na vrata dole ..a i na stepence se imalo da se pazi da ko nepozvan ne bahne
Ja cca 4god tu redovan bio nikad problema ni ruznih stvari nije bili..jedan od gazda bio i na hayatovim nezenjama..duga kosa..vozao bmw z3 ili z4....
- Daryl Dixon
#2229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma nista specijalno nisi propustio vjeruj mi.. ali dobra vremena su bila početkom 2000-e, to na hambaš kod Taleta (gdje je sada SCC) pa se onda zavrsi par poslica u Fashion-u uz kafu i kolac.. dobro je rekla @elma, unutrasnjost Fashion-a ala Imperijal kod Vječne.wolfie wrote:Evo i ja da reknem da nikad nisam sjedio tu, unatoc dobroj lokaciji.
-
VjecitiStudent
#2230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U tekstu nema procjene koliko se cvaja godišnje potroši na drotove da bi se ova respektabilna flota održala na drumovima.Vjerovali ili ne: U BiH ima 150.000 neosiguranih i neregistriranih vozila
http://abcportal.info/clanak/vjerovali- ... nih-vozila
- ultima_palabra
#2231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam jesam li ikad pismenu facu tamo vidio.karanana wrote:da, sad je taj kafic nekako nigdje. ja ne znam ni ko ide tamo. ako se dobro sjecam bio je jedan od jacih kafica gdje se ono ko izlazilo 96-97-98
-
Pirija
#2232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
samo mesing... sandzak style kafana bila
- Dr. Kuca
#2233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bio jednom bivsa me nagovori. Tad sam saznao da je sosonka i raskinem kroz 3 dana.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
znači i ti si guzio u kafićimakokuz_sa wrote:Ja dok sam na faxu bio tu sam visio..
Kakvih je tek tad stvari znali biti na 3 kifli sa lijeve strane..odlican pogled na vrata dole ..a i na stepence se imalo da se pazi da ko nepozvan ne bahne![]()
- uglavnomja
#2235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nadam se da jee neki skec u pitanju
"Potom je uslijedio pritisak, jer me Ado stalno prozivao na Facebooku da dođem. Nakon toga našao sam Maglića na Grbavici, kod džamije, kad smo pošli na teraviju. Priznao sam mu da me angažovao Balijagić da ga ubijem”, priča naš sagovornik."
- Daryl Dixon
#2236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma poslije jeb.anja nema kajanja 
- esmasaric
#2237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ehm, Esma.Daryl Dixon wrote:ma nista specijalno nisi propustio vjeruj mi.. ali dobra vremena su bila početkom 2000-e, to na hambaš kod Taleta (gdje je sada SCC) pa se onda zavrsi par poslica u Fashion-u uz kafu i kolac.. dobro je rekla @elma, unutrasnjost Fashion-a ala Imperijal kod Vječne.wolfie wrote:Evo i ja da reknem da nikad nisam sjedio tu, unatoc dobroj lokaciji.
I imperijal je bio udobniji. Samo što je presmijesno od konobara tražiti ključ kad ideš u WC.
- Daryl Dixon
#2238 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
halali draga Esma evo ide jedna za tebe pjesma
- jalijas74
#2239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tekst je glup samo tako ti sve i da hoces ne mozes izbrisati vozilo kojem je istekla registracija, cak i da doneses papire sa auto-otpada vozilo je i dalje tu u sistemu ili ti pak u kompjuteruVjecitiStudent wrote:U tekstu nema procjene koliko se cvaja godišnje potroši na drotove da bi se ova respektabilna flota održala na drumovima.Vjerovali ili ne: U BiH ima 150.000 neosiguranih i neregistriranih vozila
http://abcportal.info/clanak/vjerovali- ... nih-vozila
-
Pirija
#2240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Niste Vi krivi...

- Daryl Dixon
#2241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160622052
edit:
samo je ovaj source klasa za ove kljix novinare
http://--- NO LINKS ---/clanak/Crnahronika ... a-policije
- insaneinthebrain
#2242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
bio ja u tramvaju kad se ovo desilo. vidim bjezi gorana negdje kad je primjeti jedna gospodja koja je sjedila da je ukrala covjeku novcanik iz dzepa. poce suplju da prosipa kao vidjela ona nekog da je pobjegao sa kacketom prema zadnjem dijelu tramvaja. kad odjednom ispade joj novcanik na stepenice i tad je skontase. covjek sto mu je ukrala novcanik kaze da mu fali jos 50 eura. sad jel ih zdrpila ili nije ko ce ga znati. uglavnom vozac zablokirao sva vrata i tako mi postadostmo taoci 15 minuta cekajuci nasu efikasnu policiju da dodje. jest mi drago sto su je uhvatili al opet ce ona da se vrati.Daryl Dixon wrote:![]()
edit:
- Daryl Dixon
#2243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
glupaca se izofirala samainsaneinthebrain wrote:bio ja u tramvaju kad se ovo desilo. vidim bjezi gorana negdje kad je primjeti jedna gospodja koja je sjedila da je ukrala covjeku novcanik iz dzepa. poce suplju da prosipa kao vidjela ona nekog da je pobjegao sa kacketom prema zadnjem dijelu tramvaja. kad odjednom ispade joj novcanik na stepenice i tad je skontase. covjek sto mu je ukrala novcanik kaze da mu fali jos 50 eura. sad jel ih zdrpila ili nije ko ce ga znati. uglavnom vozac zablokirao sva vrata i tako mi postadostmo taoci 15 minuta cekajuci nasu efikasnu policiju da dodje. jest mi drago sto su je uhvatili al opet ce ona da se vrati.Daryl Dixon wrote:![]()
edit:
- insaneinthebrain
#2244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
samo batine pomazu kod ovakvih slucajeva. sve ih nafatati i namlatiti 
- vješalica
#2245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meho Mulic i Ibrahim Mulicjao_situacije wrote:pa i meni se ne poklapaju inicijali imena sa onima koje je znam tj. ovi s parkingommali_milojica wrote: Mulici koji drze Fashion su isti Mulici koji su pravili onaj objekat na Malti gdje je TV1 i Barloti kod DZ Omer Maslic.
Mulici koji drze parking,Centrotrans i autopijacu su sasvim drugi.
Mehina kuca a Ibrahimova kafana
-
samo pozitiva
#2246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
je li ovo od rahmetli Rusa iz Hrasnog zena? cini mi se da jeste...Daryl Dixon wrote:glupaca se izofirala samainsaneinthebrain wrote:bio ja u tramvaju kad se ovo desilo. vidim bjezi gorana negdje kad je primjeti jedna gospodja koja je sjedila da je ukrala covjeku novcanik iz dzepa. poce suplju da prosipa kao vidjela ona nekog da je pobjegao sa kacketom prema zadnjem dijelu tramvaja. kad odjednom ispade joj novcanik na stepenice i tad je skontase. covjek sto mu je ukrala novcanik kaze da mu fali jos 50 eura. sad jel ih zdrpila ili nije ko ce ga znati. uglavnom vozac zablokirao sva vrata i tako mi postadostmo taoci 15 minuta cekajuci nasu efikasnu policiju da dodje. jest mi drago sto su je uhvatili al opet ce ona da se vrati.Daryl Dixon wrote:![]()
edit:
http://--- NO LINKS ---/clanak/Crnahronika ... a-policijema nista dok ne naleti na nekoga da joj kičmu ispresavija bez obzira sto je zensko
- radiša
#2247 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
od colakovica,kako li se prezivo,mislim da jeste.
-
BadBoy
#2248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Klasična sarajevska priča. Jedno mjesto bude hit godinu ili ako im se posreći par godina i onda isto kao da se svi dogovore da više niko tu ne izlazikaranana wrote:da, sad je taj kafic nekako nigdje. ja ne znam ni ko ide tamo. ako se dobro sjecam bio je jedan od jacih kafica gdje se ono ko izlazilo 96-97-98
A sam lokal se izgledom nikada i nije pomakao iz tih 96-97-98.
- leffe
#2249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam siguran da li je ovo za crne hronike ili za viceve ali jeste li culi da su se masoni pomarisali na skupstini ovde kod nas u Sa? Izet Radzo najjaci u raji 
-
quarterback
#2250 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kakva drzava, takvi i masonileffe wrote:Nisam siguran da li je ovo za crne hronike ili za viceve ali jeste li culi da su se masoni pomarisali na skupstini ovde kod nas u Sa? Izet Radzo najjaci u raji