Problem pasa lutalica vol 2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
triconja

#2226 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by triconja »

sabina1 wrote:
triconja wrote: Sad je na listi svih udruzenja, nece moc u cenifu da udje a da ga dvoje ne prati :lol:
Kako i da ne bude , onako duhovit i veseo..... :zid: :zid: :zid: ?
Ja sale i govana, znaci negdje gdje je neka misao cvrsta praviti "salu" kontra te misli i ocekivat da prodjes nekaznjeno :lol: , moze da uspije kod djece ispod 6 godina :lol: :lol: :lol:
hladan.preminger

#2227 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by hladan.preminger »

JThomas wrote:možeš misliti koji si debil i u šta si se uvalio glupim pokušajem šale kad moraš TVRDITI DA NE NUDIŠ USLUGE KLANJA PASA :mrgreen:
Suze mi idu na oci od smijeha, odlican komentar. :D :lol: :lol:
Radar71

#2228 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Radar71 »

A keroljupce na ranu priviti, to bi usta razvaljivalo, klalo ljude itd...
Mrš u 3 pičke materine :skoljka:
triconja

#2229 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by triconja »

Radar71 wrote:A keroljupce na ranu priviti, to bi usta razvaljivalo, klalo ljude itd...
Mrš u 3 pičke materine :skoljka:
Takvi su svi koji su protiv nekakvih socijalnih nepravdi, samo za silu znaju.
jasko_ba

#2230 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by jasko_ba »

"A onako kako mi to normalni ljudi kažemo, jebem ti sve živo a ako može i mrtvo..."
Prosjecni komentar opcenito kad se nesto ovako pojavi, od osoba koje za profilnu imaju cuku, a vecinom su 35+ godina single ili rastavljeni :lol:
golman

#2231 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by golman »

Ma jašta,kad je zagustilo,kad je vidio kritike,usro se..pa onda šatro klao jarca...ahaaa

sad će njemu čike u plavom pokucati na vrata.. :D
vješalica

#2232 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

It_is_a_Leclerc wrote:
sabina1 wrote:
sinuhe wrote:I da je istina gore su slike iz onih azila kojima upravljaju kao cukoljupci.
Edit

Sorry krivo shvatila post :thumbup:
Kakav azil kojim upravljaju "cukoljupci"? Opet izmišljate.

Azilom u Prači upravlja kriminalna organizacija nastala fuzijom Vlade KS, SDA općina i jednog mutnog preduzeća u vlasništvu dugogodišnjeg člana SDA. Preko tog "azila" se peru milioni narodnih para, životinje se izgladnjuju i muče, zakon se krši itd. itd. O tome kako i koliko "cukoljupci" upravljaju "azilom" u Prači dovoljno govori činjenica da se Dino Konaković silno uznemiri svaki put kad neko kahne protiv tog gore mučilišta.

A što se ovog što bi klao tiče, operativa Levijatana ga je malo educirala. Uredu je sad. Neće više :)
koja lakrdija
davati podrsku nekakvim iperativama levijatana
a pozivati na zakone i pravila
sacica prosjecnih izgrednika silovatelja kriminalaca dilera droge i kradljivaca auta pocela da drzi "operative" i provodi "pravdu"
a i ti....vidi se odakle fetis na pascadiju
de udomi koje da ne skikocu na minusima
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2233 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Matijevic_Vlado »

Sad ces vidjet kako Faruk dere jarca
Rugafet

#2234 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Rugafet »

Svi mi koji smo rukfasa dodali u prijatelje
JThomas

#2235 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by JThomas »

potpuno je tačno da su u taj "azil" skrhani milioni naših para, a da je riječ o šupi gdje su psi zatvoreni. ako je muriz alić murai cukoljubac, onda jebaji ga. čista krađa i izvlačenje para.
vješalica

#2236 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

ehet
sad cemo sve svaliti na muriza alica
sve je ukroooo
jaoooo
hhahahaa
sta je sa avmau udruuzenjem?sta je sa tadasnjom direktoricom amelom turalic?dokazanim lopovom?
VladaFBiH

#2237 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by VladaFBiH »

jasko_ba wrote:
"A onako kako mi to normalni ljudi kažemo, jebem ti sve živo a ako može i mrtvo..."
Prosjecni komentar opcenito kad se nesto ovako pojavi, od osoba koje za profilnu imaju cuku, a vecinom su 35+ godina single ili rastavljeni :lol:
i zadnji put imali sex prije 7-15 godina :)
Bloo
Globalna šefica

#2238 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Bloo »

VladaFBiH wrote:
jasko_ba wrote:
5 molim lijepo :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2239 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Truba »

zaista šokantno...za sve su krivi oni koji su imali pse pa ih puštali i oni koji nisu dali da se riješi problem 1996. kad je bilo manje pasa

sigurno je neki forumaš kojemu je prekipilo

prozivam gradonačelnike ženeve berna cerna brisela i salzburga te minhena da nam iznesu kako su se oni birili protiv pasa
ili kako bi se oni borili protiv čopora na ulicama
Rugafet

#2240 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Rugafet »

Ne moze tako. Nasi se na zapad opozivaju samo kad mi treba nesto da platimo (kao tako je i u europi) ostala bitna rijesenja za gradjane nista, kod nas ne moze. Pa znate, ne moze kod nas tako, drugo je europa ovo ono
JThomas

#2241 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by JThomas »

vješalica wrote:ehet
sad cemo sve svaliti na muriza alica
sve je ukroooo
jaoooo
hhahahaa
sta je sa avmau udruuzenjem?sta je sa tadasnjom direktoricom amelom turalic?dokazanim lopovom?
ko je njima dao javni novac u ruke, on je najkrivlji. za šupu, konc logor za pse, ma nizašta. humanije ih je bilo pobiti.

mogu i ja napisati sad dopis zatražiti da mi daju milion za xy namjenu. a ko da mi ga da? e njima su dali...
vješalica

#2242 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

izmedju ostalog oni koji su izglasali zakon o izgradnji pascadijskih hotela
uglavnomja

#2243 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by uglavnomja »

It_is_a_Leclerc wrote:
sabina1 wrote:
sinuhe wrote:I da je istina gore su slike iz onih azila kojima upravljaju kao cukoljupci.
Edit

Sorry krivo shvatila post :thumbup:
Kakav azil kojim upravljaju "cukoljupci"? Opet izmišljate.

Azilom u Prači upravlja kriminalna organizacija nastala fuzijom Vlade KS, SDA općina i jednog mutnog preduzeća u vlasništvu dugogodišnjeg člana SDA. Preko tog "azila" se peru milioni narodnih para, životinje se izgladnjuju i muče, zakon se krši itd. itd. O tome kako i koliko "cukoljupci" upravljaju "azilom" u Prači dovoljno govori činjenica da se Dino Konaković silno uznemiri svaki put kad neko kahne protiv tog gore mučilišta.

A što se ovog što bi klao tiče, operativa Levijatana ga je malo educirala. Uredu je sad. Neće više :)
direktorica prace od prvog dana je neka amela, ex-predsjednica av-mjau udruzenja, direktan transfer od skupljanja para po shopping centrima do budzetske fotelje
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2244 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by Truba »

kaže u istočnom nema pasa

jedan mi se nameračio pod stepenice

a čopori lutaju po brdima

prvo ispalim jednu zolju ili magnum a možda i ono trojku
i onda krenem raditi
imam 500 petardi na lageru

hodam s buzdovanom po brdu
triconja

#2245 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by triconja »

VladaFBiH wrote:
jasko_ba wrote:
Na maturi u mraku sa mrtvim pijanim partnerom :thumbup:
triconja

#2246 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by triconja »

vješalica wrote:izmedju ostalog oni koji su izglasali zakon o izgradnji pascadijskih hotela
Sama ideja je od pocetka bila osudjena na propast :-)
vješalica

#2247 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by vješalica »

triconja wrote:
vješalica wrote:izmedju ostalog oni koji su izglasali zakon o izgradnji pascadijskih hotela
Sama ideja je od pocetka bila osudjena na propast :-)
sam sinteraj je mogao urediti stranicu web i nuditi usluge udomljavanja i zavrseno
ko nece ima rjesenje kao i svugdje u svijetu
ali ali ali
It_is_a_Leclerc

#2248 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by It_is_a_Leclerc »

vješalica wrote: koja lakrdija
davati podrsku nekakvim iperativama levijatana
a pozivati na zakone i pravila
sacica prosjecnih izgrednika silovatelja kriminalaca dilera droge i kradljivaca auta pocela da drzi "operative" i provodi "pravdu"
a i ti....vidi se odakle fetis na pascadiju
de udomi koje da ne skikocu na minusima
Vrijeđate poštene i časne ljude koji su predmetnom ubici održali, koliko ja znam, kratku edukaciju na temu - Poštovanje odredbi Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja u BiH. Ja još nisam čuo da su nekog prebili, premlatili, utukli i slično. Samo kratka edukacija koja daje odlične rezultate.

I da, čestitam pripadnicima MUP-a na privođenju ubice u prostorije policije i na podizanju krivične prijave. Zakon se poštovati mora.

Što se azila u Prači tiče, više puta vam je skrenuta pažnja da o toj temi ne znate gotovo ništa. Samo lamentirate, pišete u nekakvom epskom desetercu, bog će ti znati šta su vam motivi i ideje. Probijajući se kroz šumu što leksičkih, što logičkih apsurda u kojima provodite većinu forumskog života, skontao sam dio nekih vaših teza.

U najkraćem, osnivač azila je firma u vlasništvu SDA-ovca kojem općine sa SDA vlašću i kantonalna SDA vlast uplatiše stotine hiljada maraka iz budžeta na osnovu nekakvih "potraživanja" za par baraka i desetine životinjskih leševa koje se mimo sanitarnih procedura odlažu u vodozaštitino područje. Dakle, klasično pranje para, izvlačenje budžetskog novca od strane ljudi kojima životinje ne predstavljaju ništa. I to je jasno ko dan. To što je nekad neka Amela bila, pa sad nije, ne predstavlja ništa, jer Amela ko god ona bila, ne govori i ne djeluje ni u čije do u svoje ime. A za udruženje je potrebno troje punotljentih građana.
uglavnomja

#2249 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by uglavnomja »

It_is_a_Leclerc wrote:
U najkraćem, osnivač azila je firma u vlasništvu SDA-ovca kojem općine sa SDA vlašću i kantonalna SDA vlast uplatiše stotine hiljada maraka iz budžeta na osnovu nekakvih "potraživanja" za par baraka i desetine životinjskih leševa koje se mimo sanitarnih procedura odlažu u vodozaštitino područje. Dakle, klasično pranje para, izvlačenje budžetskog novca od strane ljudi kojima životinje ne predstavljaju ništa. I to je jasno ko dan. To što je nekad neka Amela bila, pa sad nije, ne predstavlja ništa, jer Amela ko god ona bila, ne govori i ne djeluje ni u čije do u svoje ime. A za udruženje je potrebno troje punotljentih građana.

ovo je vec ispod tvog nivoa.

"To što je nekad neka Amela bila, pa sad nije, ne predstavlja ništa, jer Amela ko god ona bila, ne govori i ne djeluje ni u čije do u svoje ime..."

kako bolan ne predstavlja?

mjesecima visila po medijima, po shopping centrima, na svacijem fb ... vriska, kuknjava, kuku lele swatki maji ... a sintori vaki naki :evil: -treba dozivotni azil ... i drzava da pare za azil i turi NJU za direktora ...

i dobiju klaonicu tamo.
a ona suti.
godinama.

kojom logickom akrobacijom ces objasniti njenu direktorsku nevaznost u citavoj situaciji?

ili je nesto subjektivno, pa logika otpada?
JThomas

#2250 Re: Problem pasa lutalica vol 2

Post by JThomas »

zadnja je karika, realno. jer direktora postavlja vlasnik, a ni vlasnik nije u ovaj poduhvat krenuo svojim parama, nego našim koje su mu dali načelnici, ministri i premijeri.
Post Reply