Ja sale i govana, znaci negdje gdje je neka misao cvrsta praviti "salu" kontra te misli i ocekivat da prodjes nekaznjenosabina1 wrote:Kako i da ne bude , onako duhovit i veseo.....triconja wrote: Sad je na listi svih udruzenja, nece moc u cenifu da udje a da ga dvoje ne prati![]()
![]()
?
Problem pasa lutalica vol 2
- triconja
#2226 Re: Problem pasa lutalica vol 2
-
hladan.preminger
#2227 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Suze mi idu na oci od smijeha, odlican komentar.JThomas wrote:možeš misliti koji si debil i u šta si se uvalio glupim pokušajem šale kad moraš TVRDITI DA NE NUDIŠ USLUGE KLANJA PASA
- Radar71
#2228 Re: Problem pasa lutalica vol 2
A keroljupce na ranu priviti, to bi usta razvaljivalo, klalo ljude itd...
Mrš u 3 pičke materine
Mrš u 3 pičke materine
- triconja
#2229 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Takvi su svi koji su protiv nekakvih socijalnih nepravdi, samo za silu znaju.Radar71 wrote:A keroljupce na ranu priviti, to bi usta razvaljivalo, klalo ljude itd...
Mrš u 3 pičke materine
- jasko_ba
#2230 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Prosjecni komentar opcenito kad se nesto ovako pojavi, od osoba koje za profilnu imaju cuku, a vecinom su 35+ godina single ili rastavljeni"A onako kako mi to normalni ljudi kažemo, jebem ti sve živo a ako može i mrtvo..."
-
golman
#2231 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Ma jašta,kad je zagustilo,kad je vidio kritike,usro se..pa onda šatro klao jarca...ahaaa
sad će njemu čike u plavom pokucati na vrata..
sad će njemu čike u plavom pokucati na vrata..
- vješalica
#2232 Re: Problem pasa lutalica vol 2
koja lakrdijaIt_is_a_Leclerc wrote:Kakav azil kojim upravljaju "cukoljupci"? Opet izmišljate.sabina1 wrote:Editsinuhe wrote:I da je istina gore su slike iz onih azila kojima upravljaju kao cukoljupci.
Sorry krivo shvatila post
Azilom u Prači upravlja kriminalna organizacija nastala fuzijom Vlade KS, SDA općina i jednog mutnog preduzeća u vlasništvu dugogodišnjeg člana SDA. Preko tog "azila" se peru milioni narodnih para, životinje se izgladnjuju i muče, zakon se krši itd. itd. O tome kako i koliko "cukoljupci" upravljaju "azilom" u Prači dovoljno govori činjenica da se Dino Konaković silno uznemiri svaki put kad neko kahne protiv tog gore mučilišta.
A što se ovog što bi klao tiče, operativa Levijatana ga je malo educirala. Uredu je sad. Neće više
davati podrsku nekakvim iperativama levijatana
a pozivati na zakone i pravila
sacica prosjecnih izgrednika silovatelja kriminalaca dilera droge i kradljivaca auta pocela da drzi "operative" i provodi "pravdu"
a i ti....vidi se odakle fetis na pascadiju
de udomi koje da ne skikocu na minusima
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2233 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Sad ces vidjet kako Faruk dere jarca
- Rugafet
#2234 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Svi mi koji smo rukfasa dodali u prijatelje
- JThomas
#2235 Re: Problem pasa lutalica vol 2
potpuno je tačno da su u taj "azil" skrhani milioni naših para, a da je riječ o šupi gdje su psi zatvoreni. ako je muriz alić murai cukoljubac, onda jebaji ga. čista krađa i izvlačenje para.
- vješalica
#2236 Re: Problem pasa lutalica vol 2
ehet
sad cemo sve svaliti na muriza alica
sve je ukroooo
jaoooo
hhahahaa
sta je sa avmau udruuzenjem?sta je sa tadasnjom direktoricom amelom turalic?dokazanim lopovom?
sve je ukroooo
jaoooo
hhahahaa
sta je sa avmau udruuzenjem?sta je sa tadasnjom direktoricom amelom turalic?dokazanim lopovom?
- VladaFBiH
#2237 Re: Problem pasa lutalica vol 2
i zadnji put imali sex prije 7-15 godinajasko_ba wrote:Prosjecni komentar opcenito kad se nesto ovako pojavi, od osoba koje za profilnu imaju cuku, a vecinom su 35+ godina single ili rastavljeni"A onako kako mi to normalni ljudi kažemo, jebem ti sve živo a ako može i mrtvo..."
- Bloo
- Globalna šefica
#2238 Re: Problem pasa lutalica vol 2
5 molim lijepoVladaFBiH wrote:i zadnji put imali sex prije 7-15 godinajasko_ba wrote:Prosjecni komentar opcenito kad se nesto ovako pojavi, od osoba koje za profilnu imaju cuku, a vecinom su 35+ godina single ili rastavljeni"A onako kako mi to normalni ljudi kažemo, jebem ti sve živo a ako može i mrtvo..."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2239 Re: Problem pasa lutalica vol 2
zaista šokantno...za sve su krivi oni koji su imali pse pa ih puštali i oni koji nisu dali da se riješi problem 1996. kad je bilo manje pasa
sigurno je neki forumaš kojemu je prekipilo
prozivam gradonačelnike ženeve berna cerna brisela i salzburga te minhena da nam iznesu kako su se oni birili protiv pasa
ili kako bi se oni borili protiv čopora na ulicama
sigurno je neki forumaš kojemu je prekipilo
prozivam gradonačelnike ženeve berna cerna brisela i salzburga te minhena da nam iznesu kako su se oni birili protiv pasa
ili kako bi se oni borili protiv čopora na ulicama
- Rugafet
#2240 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Ne moze tako. Nasi se na zapad opozivaju samo kad mi treba nesto da platimo (kao tako je i u europi) ostala bitna rijesenja za gradjane nista, kod nas ne moze. Pa znate, ne moze kod nas tako, drugo je europa ovo ono
- JThomas
#2241 Re: Problem pasa lutalica vol 2
ko je njima dao javni novac u ruke, on je najkrivlji. za šupu, konc logor za pse, ma nizašta. humanije ih je bilo pobiti.vješalica wrote:ehet
sve je ukroooo
jaoooo
hhahahaa
mogu i ja napisati sad dopis zatražiti da mi daju milion za xy namjenu. a ko da mi ga da? e njima su dali...
- vješalica
#2242 Re: Problem pasa lutalica vol 2
izmedju ostalog oni koji su izglasali zakon o izgradnji pascadijskih hotela
- uglavnomja
#2243 Re: Problem pasa lutalica vol 2
direktorica prace od prvog dana je neka amela, ex-predsjednica av-mjau udruzenja, direktan transfer od skupljanja para po shopping centrima do budzetske foteljeIt_is_a_Leclerc wrote:Kakav azil kojim upravljaju "cukoljupci"? Opet izmišljate.sabina1 wrote:Editsinuhe wrote:I da je istina gore su slike iz onih azila kojima upravljaju kao cukoljupci.
Sorry krivo shvatila post
Azilom u Prači upravlja kriminalna organizacija nastala fuzijom Vlade KS, SDA općina i jednog mutnog preduzeća u vlasništvu dugogodišnjeg člana SDA. Preko tog "azila" se peru milioni narodnih para, životinje se izgladnjuju i muče, zakon se krši itd. itd. O tome kako i koliko "cukoljupci" upravljaju "azilom" u Prači dovoljno govori činjenica da se Dino Konaković silno uznemiri svaki put kad neko kahne protiv tog gore mučilišta.
A što se ovog što bi klao tiče, operativa Levijatana ga je malo educirala. Uredu je sad. Neće više
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2244 Re: Problem pasa lutalica vol 2
kaže u istočnom nema pasa
jedan mi se nameračio pod stepenice
a čopori lutaju po brdima
prvo ispalim jednu zolju ili magnum a možda i ono trojku
i onda krenem raditi
imam 500 petardi na lageru
hodam s buzdovanom po brdu
jedan mi se nameračio pod stepenice
a čopori lutaju po brdima
prvo ispalim jednu zolju ili magnum a možda i ono trojku
i onda krenem raditi
imam 500 petardi na lageru
hodam s buzdovanom po brdu
- triconja
#2245 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Na maturi u mraku sa mrtvim pijanim partneromVladaFBiH wrote:i zadnji put imali sex prije 7-15 godinajasko_ba wrote:Prosjecni komentar opcenito kad se nesto ovako pojavi, od osoba koje za profilnu imaju cuku, a vecinom su 35+ godina single ili rastavljeni"A onako kako mi to normalni ljudi kažemo, jebem ti sve živo a ako može i mrtvo..."
- triconja
#2246 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Sama ideja je od pocetka bila osudjena na propastvješalica wrote:izmedju ostalog oni koji su izglasali zakon o izgradnji pascadijskih hotela
- vješalica
#2247 Re: Problem pasa lutalica vol 2
sam sinteraj je mogao urediti stranicu web i nuditi usluge udomljavanja i zavrsenotriconja wrote:Sama ideja je od pocetka bila osudjena na propastvješalica wrote:izmedju ostalog oni koji su izglasali zakon o izgradnji pascadijskih hotela
ko nece ima rjesenje kao i svugdje u svijetu
ali ali ali
- It_is_a_Leclerc
#2248 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Vrijeđate poštene i časne ljude koji su predmetnom ubici održali, koliko ja znam, kratku edukaciju na temu - Poštovanje odredbi Zakona o zaštiti i dobrobiti životinja u BiH. Ja još nisam čuo da su nekog prebili, premlatili, utukli i slično. Samo kratka edukacija koja daje odlične rezultate.vješalica wrote: koja lakrdija
davati podrsku nekakvim iperativama levijatana
a pozivati na zakone i pravila
sacica prosjecnih izgrednika silovatelja kriminalaca dilera droge i kradljivaca auta pocela da drzi "operative" i provodi "pravdu"
a i ti....vidi se odakle fetis na pascadiju
de udomi koje da ne skikocu na minusima
I da, čestitam pripadnicima MUP-a na privođenju ubice u prostorije policije i na podizanju krivične prijave. Zakon se poštovati mora.
Što se azila u Prači tiče, više puta vam je skrenuta pažnja da o toj temi ne znate gotovo ništa. Samo lamentirate, pišete u nekakvom epskom desetercu, bog će ti znati šta su vam motivi i ideje. Probijajući se kroz šumu što leksičkih, što logičkih apsurda u kojima provodite većinu forumskog života, skontao sam dio nekih vaših teza.
U najkraćem, osnivač azila je firma u vlasništvu SDA-ovca kojem općine sa SDA vlašću i kantonalna SDA vlast uplatiše stotine hiljada maraka iz budžeta na osnovu nekakvih "potraživanja" za par baraka i desetine životinjskih leševa koje se mimo sanitarnih procedura odlažu u vodozaštitino područje. Dakle, klasično pranje para, izvlačenje budžetskog novca od strane ljudi kojima životinje ne predstavljaju ništa. I to je jasno ko dan. To što je nekad neka Amela bila, pa sad nije, ne predstavlja ništa, jer Amela ko god ona bila, ne govori i ne djeluje ni u čije do u svoje ime. A za udruženje je potrebno troje punotljentih građana.
- uglavnomja
#2249 Re: Problem pasa lutalica vol 2
It_is_a_Leclerc wrote:
U najkraćem, osnivač azila je firma u vlasništvu SDA-ovca kojem općine sa SDA vlašću i kantonalna SDA vlast uplatiše stotine hiljada maraka iz budžeta na osnovu nekakvih "potraživanja" za par baraka i desetine životinjskih leševa koje se mimo sanitarnih procedura odlažu u vodozaštitino područje. Dakle, klasično pranje para, izvlačenje budžetskog novca od strane ljudi kojima životinje ne predstavljaju ništa. I to je jasno ko dan. To što je nekad neka Amela bila, pa sad nije, ne predstavlja ništa, jer Amela ko god ona bila, ne govori i ne djeluje ni u čije do u svoje ime. A za udruženje je potrebno troje punotljentih građana.
ovo je vec ispod tvog nivoa.
"To što je nekad neka Amela bila, pa sad nije, ne predstavlja ništa, jer Amela ko god ona bila, ne govori i ne djeluje ni u čije do u svoje ime..."
kako bolan ne predstavlja?
mjesecima visila po medijima, po shopping centrima, na svacijem fb ... vriska, kuknjava, kuku lele swatki maji ... a sintori vaki naki
i dobiju klaonicu tamo.
a ona suti.
godinama.
kojom logickom akrobacijom ces objasniti njenu direktorsku nevaznost u citavoj situaciji?
ili je nesto subjektivno, pa logika otpada?
- JThomas
#2250 Re: Problem pasa lutalica vol 2
zadnja je karika, realno. jer direktora postavlja vlasnik, a ni vlasnik nije u ovaj poduhvat krenuo svojim parama, nego našim koje su mu dali načelnici, ministri i premijeri.