Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Ras Al Ghul

#2226 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

emigrazione wrote:Problem zeljeznicara je sto nema kvaliteta, sve je to goli skart...tvrdim da se ne sjecam gore ekipe tog kluba, ona sto se borila za opstanak do zadnjeg kola sa Stilicem, Dialibom, Jahicem, Pelakom je bila Real za ovu danas...
Da se i sa tobom jednom složim, kažem najrealniji rezultat, Sloboda najjača u historiji kluba, mi najgori od 1995. godine!
LSD

#2227 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

sjooo Maharadze komedijaša u pokušaju, cime se služi :lol: ....pokupio fore od Baltazara, pa skuplja postove po potrebi, da ih kasnije ismijava :facepalm: :lol:

realno, drama smo loši :oops: ....Sloboda nam uzima bodove :oops: ... 8 boba iz 7 kola :zid:
emigrazione

#2228 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by emigrazione »

Ras Al Ghul wrote:
emigrazione wrote:Problem zeljeznicara je sto nema kvaliteta, sve je to goli skart...tvrdim da se ne sjecam gore ekipe tog kluba, ona sto se borila za opstanak do zadnjeg kola sa Stilicem, Dialibom, Jahicem, Pelakom je bila Real za ovu danas...
Da se i sa tobom jednom složim, kažem najrealniji rezultat, Sloboda najjača u historiji kluba, mi najgori od 1995. godine!
Nema tu puno price to se vidi iz aviona, nema tu navijackog prepucavanja ni podjebavanja, jednostavno ova ekipa je kurac od ovce...pa samo maloumnik moze produziti ugovor sa Kokotom, jebote nije to majstor tipa Vuksanovica ili Turkovica da ti moze valjat, bofl roba koja je dovedena da glumi klauna na terenu i van njega...ne znam ne zelim da pametujem sa strane, ali boga mi ovu selekciju igraca vam ni ja ne bih bolje odradio, aferim za majstora :thumbup:
todd_smith

#2229 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Logovan wrote:Ugledali se na njih. Njihova škola. :D
vrlo rado bih gledao istu mrtvu igru Sarajeva sa istim pristupom tzv "anti fudbala" ako bi znacilo da imamo 0 primljenih golova i prvu poziciju nakon 7. kola
todd_smith

#2230 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

north wrote:
-LIBERO- wrote:Polako sa provokacijama komsiluka.
Kad god su oni nas bas gazili, il mi njih, zbog kikseva....vracalo nam(im) se. Polako, da mi sutra pokusamo uzeti, i uzmemo, tri boda...pa onda :D
Baš tako..i ja sam jednom poletio pred rudu, ne valja to, al nikako :oops: .....Poprilično sam skeptičan za našu sutrašnju utakmicu i ta 3 boda, mislim da nam pamte još prošlogodišnji meč i onu frku sa njihovim onim papkom što je kmečao, i biti će svega, na terenu...ne bi ni to bio problem nikakav da smo u nekom naletu, i da imamo igru, ali ovako, da bog da :-)

Što se tiče košpa, očekivao sam njihov omiljeni rezultat 1-0, ali izgleda da nema toga više, u velikom su problemu ako se pogleda skor, tabela i sama igra, nešto im opasno ne štima, ali njihova stvar i problem, je l de :oops:
pa samo budala moze ocekivati glat 3 boda sarajeva sutra :lol:
todd_smith

#2231 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Maharadza wrote:
LSD wrote:
1946--1987 wrote:sutra X najrealniji, sloboda bolja u polju po mom misljenju, zeljeznicaru prednost domaceg terena pa zato X.
Iako, maleni bolje u gostima igraju ja mislim :D Pritisak analiticnog sjevera valjda :D
:lol: :lol: opet je uzeo nešto gadno, što ga tjera da piše ovakve nebuloze :shock:

Sloboda ako sutra uzme bod, možemo komotno kljuc u bravu i zasvirati borbene :serbo:
doduše, sami smo dali povoda da se svaka šuša pohasi kad dolazi na Grbavicu :zid:
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
north

#2232 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

Ras Al Ghul wrote:
Da se i sa tobom jednom složim, kažem najrealniji rezultat, Sloboda najjača u historiji kluba, mi najgori od 1995. godine![/quote

Lupetaš po običaju, nije Sloboda osnovana 1995 godine otkad ti poznaješ termin fudbal, jer si tad sa kriškom marmelade prvi put pogledao utakmicu na tv-u....Jesu cirkus zadnjih godina i godina, ali kako god, 4-i najveći klub sa ovih prostora....Tvoj problem je što utjehu u nemoći tražiš u jačini Slobode, ko da je na Grbavici gostovao Partizan ili Maribor...
LSD

#2233 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by LSD »

emigrazione wrote:
Ras Al Ghul wrote:
Nema tu puno price to se vidi iz aviona, nema tu navijackog prepucavanja ni podjebavanja, jednostavno ova ekipa je kurac od ovce...pa samo maloumnik moze produziti ugovor sa Kokotom, jebote nije to majstor tipa Vuksanovica ili Turkovica da ti moze valjat, bofl roba koja je dovedena da glumi klauna na terenu i van njega...ne znam ne zelim da pametujem sa strane, ali boga mi ovu selekciju igraca vam ni ja ne bih bolje odradio, aferim za majstora :thumbup:
ova ekipa se lani borila za titulu do zadnjeg kola haman...odbij Bajića i Kvesića, a dodaj Blagojevića...ali kostur ekipe isti.
i ova "pojacanja" nismo mi navijaci dovodili, vec strucni štab....vidimo na djelu tog strašnog Stokića :oops:
north

#2234 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

emigrazione wrote:
Ras Al Ghul wrote:
Pa dobro, ako im bitna karika u upravi kaže da će ove godine biti šampioni, i za 2-3 godine igrati grupe u Evropi, ko smo mi da im stojimo na putu..Treba ih pustiti da ovim tempom ostvare zacrtane ciljeve i ispune obećano :oops:
Ras Al Ghul

#2235 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Ras Al Ghul »

north wrote:
Ras Al Ghul wrote:
Da se i sa tobom jednom složim, kažem najrealniji rezultat, Sloboda najjača u historiji kluba, mi najgori od 1995. godine![/quote

Lupetaš po običaju, nije Sloboda osnovana 1995 godine otkad ti poznaješ termin fudbal, jer si tad sa kriškom marmelade prvi put pogledao utakmicu na tv-u....Jesu cirkus zadnjih godina i godina, ali kako god, 4-i najveći klub sa ovih prostora....Tvoj problem je što utjehu u nemoći tražiš u jačini Slobode, ko da je na Grbavici gostovao Partizan ili Maribor...
Eh da sam te ratne godine imao marmelade, ali nisam guzonjin sin kao ti naprimjer, jebiga izvini. Nema šanse da je među četiri, po tradiciji i trofejima Željezničar, Sarajevo, Velež, Borac!
Baltazar_khan

#2236 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Baltazar_khan »

Zasvira li se koja borbena? :serbo:
Logovan

#2237 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

todd_smith wrote:
vrlo rado bih gledao istu mrtvu igru Sarajeva sa istim pristupom tzv "anti fudbala" ako bi znacilo da imamo 0 primljenih golova i prvu poziciju nakon 7. kola
Nismo prvi nakon 7. kola, ali postat ćemo nakon 30. kola. Bez brige, slavit će se. :D
Sarajevski-Seljak

#2238 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Sarajevski-Seljak »

todd_smith wrote:

To nije recept ua uspjeh, sve ekipe koje su igrale strogu destrukciju su grohnule na kraju!

Vise bi volio da zavrsimo drugi uz lijepu igru, nego bit prvak sa 15 postignutih golova i 0 primljenih.
north

#2239 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

Sarajevski, ti ko Pape, bolje dva boda iz dvije tekme, nego tri a biti jednu poražen :skoljka: ....Koliko god da je liga smiješna, ogromna je razlika biti 1 ili 2, jasno zbog čega, tako da ta priča ne pije vode...U ovoj ligi godinama nema ekipe koja odskače od ostalih, neće kako stvari stoje biti ni ove, nema ekipe koja igra lepršavo i koja zna trpati, tako da su smiješne priče kako je liga sve bolja i bolja, jer zaboga sve više je gostujućih pobjeda :skoljka: ....Jedina sezona, gdje je neko pokazao dominaciju, teška srca priznajem, ali to je nepobitno, kad su komšije osigurale titulu nekoliko kola prije kraja, uz onaj ludi niz nepobjedivosti i bez primljenog gola...Ovo zadnjih par godina je goli qrac od ovce :oops:
todd_smith

#2240 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Sarajevski-Seljak wrote:
todd_smith wrote:

To nije recept ua uspjeh, sve ekipe koje su igrale strogu destrukciju su grohnule na kraju!

Vise bi volio da zavrsimo drugi uz lijepu igru, nego bit prvak sa 15 postignutih golova i 0 primljenih.
Drugo mjesto je prvi gubitnik pa ti vidi.

Prosle sezone smo imali karinu od igre pa smo uzeli titulu.

Muskarci lazu, zene lazu, brojevi ne.

Jebe mi se za ljepotu, daj titulu i tri boda prije lijepe igre u bilo koje doba dana, sto se mene tice.

:mrgreen:
nKrkan

#2241 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nKrkan »

Ko je reko da će sezona bit bezvezna :D
todd_smith

#2242 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

nKrkan wrote:Ko je reko da će sezona bit bezvezna :D
niko, bas suprotno svi smo govorili da ce ovo biti najbolja sezona do sada :mrgreen:
north

#2243 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

Aha, mrtva trka će biti do kraja, nekoliko ekipa se bori za vrh, pa je to dokaz kvaliteta i jačine lige :oops: ...Nema veze, što nijedna ekipa nije sposobna uvezati barem 3 uzastopne pobjede, ko i prošle godine, čim je Sarajevo pred kraj prošle sezone uvezalo nekoliko pobjeda, došlo je do titule...Tako će biti i ove, ako neko bude kadar da u 4 utakmice uzme 12 bodova, već ga se odmah treba proglasiti prvakom :D :skoljka:
nKrkan

#2244 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nKrkan »

north wrote:
Aha, mrtva trka će biti do kraja, nekoliko ekipa se bori za vrh, pa je to dokaz kvaliteta i jačine lige :oops: ...Nema veze, što nijedna ekipa nije sposobna uvezati barem 3 uzastopne pobjede, ko i prošle godine, čim je Sarajevo pred kraj prošle sezone uvezalo nekoliko pobjeda, došlo je do titule...Tako će biti i ove, ako neko bude kadar da u 4 utakmice uzme 12 bodova, već ga se odmah treba proglasiti prvakom :D :skoljka:

Gledaj borbu za opstanak :D
Baltazar_khan

#2245 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Baltazar_khan »

Hoce li ulica udarit po salemu prolicu? Inace je to jedan veliki gospodin sa stasom jednog tenora.
nKrkan

#2246 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nKrkan »

Ja se najviše bojim karma is bitch slučaja , gdje kone neće nikog dobit do derbija i onda im svi meleci pomognu da dobiju nas .
todd_smith

#2247 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

north wrote:
pa sta eno u ENgleskoj samo City igra dobro, to znaci EPL karina jer ima samo jedan favorit za titulu?

:mrgreen:
north

#2248 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

https://www.youtube.com/watch?v=aicryRNS0Bk Pa i u ovome nas kopiraju, a sve fol nisu takvi :oops:
1946--1987

#2249 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

navijaci zeljeznicara izgubili strpljenje, ali realno sloboda je jaca ekipa ako se imena gledaju, ili su ako nista bara-bara pa je X najrealniji.
dobra utakmica, imali su i jedni i drugi nekih prilika.
Najjace je kad su na jugu pjevali o sarajevu, nesto kao "nikad prvak neces biti ti" :lol: :lol:
prvo, igras protiv slobode, kakve veze sarajevo ima ?!
drugo, pa bili smo prvaci prije par mjeseci se pred vjecnom slavilo :D
baza bez poraza je prica za sebe :D
nKrkan

#2250 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by nKrkan »

Neće im onog brazilca gol ko da je po mrvama hodo .
Locked