Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radiša wrote:znaci kome je dovoljan ovaj njihov poklon i ne trosi vise nece morat dopunjavat 8km mjesecno za internet?jedino dopunu zbog produzetka kredita jer ako nije aktivan kredit gase i internet...
Dopuna za produzenje kredita se podrazumjeva , a 8KM mjesecno dajes nakon isteka ovih prvih 6 mjeseci.
kloniran wrote:
pa dopunjavas svako 3 mjeseca po cenera i nakon 6 mjeseci imas zalihe cvaju, onda dopunis jos cenera i iducih 3 mjeseca koristis te pare za dokup interneta, nakon sto potrosis sve to sigurno ce biti jos bolji bonus bacis karticu i kupis novu
Ja koristim ultru i Haloo, pa sam jedno vrijeme bio na izi i kad su uveli da cenera vrijedi 3 mjeseca opet se vratio na haloo i mogu ti reci prezadovoljan
gdje nema 3g ni na telecomu ni na izi na galo fata i pici bar na 1 mbps
Vjeruj mi obradovao si me s ovim , svakako na ultru dajem 10KM a vidim pozivi iz haloo mreze su jeftiniji za 2 feninga , 2 po 2 .. i sms je 0,09KM (ne sjecam se kada sam sms poslao nekome haha). Uglavnom ovo je extra ponuda , i sutra obavezno uzimam.
Ako se dobro sjecam haloo je eronetov ? Pitam iz razloga jer mi je kodiran jedan slot na eronet pa ako je haloo njihov trebala bi onda i kartica raditi..
edit: sad sam vidio da si odgovorio vezano za slot i karticu
ne znam 100% tacno da li radi, al isplati se dati 4 marke cisto da se proba
a oni su eronetovi tako da ne bi trebalo biti problema
radiša wrote:vidim da su produzili trajanje dopune,sad od 5km vazi 25 dana a od 10km 90 dana sto je odlicno ko malo trosi a vise koristi viber...
meni ovih 555Mb bude tamam mjesec za fb viber klix i net, samo nemojte slusati muziku i mjeriti brzinu na speedtest, jer tad dere
speedtest sam uzima minimum 10Mb po mjerenju brzine
Imas profil ljudi koje nikad neces ubijedit da njegov operater nije najpovoljniji.........takvih ljudi imas na svim mrezama.........ali mi se cini da ih je ponajvise na bht u
radiša wrote:sasvim dovoljno,gledam sada kod bhtelekoma 500mb 10km 30 dana a ovi ti poklone to....pa nek neko kaze kako je telekom isplativiji.
Mogu oni za telecom pricati sta god hoce , korisnici niti su glupi niti slijepi, a oni to nece da priznaju pa onda pocnu svakakve prepiske, uvrede i td.
rovac13 wrote:Imas profil ljudi koje nikad neces ubijedit da njegov operater nije najpovoljniji.........takvih ljudi imas na svim mrezama.........ali mi se cini da ih je ponajvise na bht u
Mah pustite ove njihove uposlenike po forumu, ljudi drugačije razmišljaju i pričaju ali većina je lijena da prenese broj ili da proba nešto novo.
Ja sam davno prešao na savršenu (čim je izašla) nisam ni broj htio prenijeti, tada sam totalno otkantao BHT (zbog bahatosti) i dan danas koristim Eronet jer je meni najisplativiji. Svako zna šta mu odgovara ali činjenice i cjenovnici govore za sebe isto
Evo aktivirao sam haloo karticu , uspostavio prvi poziv , poslao poruku GPRS , sad cekam da mi se aktivira net i da se odobre ovi bonus MB , tako bar teta iz korisnickog kaze.
radiša wrote:
ugasi i upali aparat poslje postavki i ne zaboravi apn novi upisat mislim da je po defaultu stari.
Ugasio i upalio , sad je internet proradio ali mi skida kredit , vjerovatno moram sacekat da aktiviraju ovaj bonus jer mi ni *102*2# ne radi , kaze invalid code.
ugasi ga da ti ne povuce to sto imas,dok ti ne aktivira to preko koda.inace im internet kad potrosis svoje i ne uplatis jede kredit,naravno ako ga imas
radiša wrote:ugasi ga da ti ne povuce to sto imas,dok ti ne aktivira to preko koda.inace im internet kad potrosis svoje i ne uplatis jede kredit,naravno ako ga imas
Hehe odmah sam ugasio , nego mozes li mi reci koji je APN ? Ja imam dva : gprs.eronet.ba i web.eronet.ba , trenutno mi je aktivan gprs.eronet.ba
radiša wrote:nazovi ti njih jos jednom sta te briga,do njih je svoje si napravio.
Evo upravo sad zvao , pita jesam li poslao poruku GPRS i jesam li kreirao APN web.haloo.ba , rekoh jesam sve to , kaze stici ce poruka o bonus MB u roku 24h. Hvala radiša i kloniran
valjda ce u toku dana to sredit,cudi me sto se to odmah automatski po aktiviranju interneta ne ukljuci,zar nisu mogli tako napraviti a ne da se ceka....
radiša wrote:
valjda ce u toku dana to sredit,cudi me sto se to odmah automatski po aktiviranju interneta ne ukljuci,zar nisu mogli tako napraviti a ne da se ceka....
Welcome to BiH , sto bi jednostavno kad moze komplikovano..