Da. Onaj natpis je trebalo umnoziti, i na tome sve nek' ostane.bhnapoleon1 wrote:
Onaj natpis je bila sasvim dovoljna poruka
Velika greska organizatora sto su cetnika uopce pozvali, odnosno dozvolili mu dolazak.
Da. Onaj natpis je trebalo umnoziti, i na tome sve nek' ostane.bhnapoleon1 wrote:
Onaj natpis je bila sasvim dovoljna poruka
Srbi su ipak nosioci licence za sekundarne i tercijarne grobnice, to čak ni Nijemcima nije uspjelo. Čestitam.Baranda wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Baranda wrote:Ovo je pozitivna stvar za Srbe.
Pažnja sa genocida je skrenuta na nasilje nad Vučićem.
Sa jedne strane otvara se prostor da skrećemo sa teme i ubijamo bosanske Muslimane u pojam kako su napali predsjednika jedne države, a sa druge strane meni je i drago da su ga Muslimani udarili kamenom, jer je izdajica srpskog naroda.
Ovo je duplo dobro. A treće dobro što je skrenuto sa teme genocida i što više niko o tome ne priča. Sviđa mi se ovo danas, znamo i mi Srbi nekad biti pametni.
Eto mašala, neka je i vama jedno dobro.Da je Vučić raznesen u komadiće u Srebrenici to ne bi promijenilo činjenicu o genocidu tako da ne znam čemu se raduješ.
Ponosan sam na to što se danas sem uobičajnog pljuvanja po Srbima, pljuje takođe i po Bošnjacima. Na ovakav način se vodi medijski rat. Da je ovakvih scena više, da je više onih veta u UN a malo manje budala što viču parole za Srebrenicu po FB, bilo bi nam bolje.
Nadam se da ćemo i mi Srbi kad tad sazrijeti i skontati da uzvikivanjem budalastih parola ne dobijamo ništa. Sa Bošnjacima se mora voditi pametniji medijski rat. I imamo šanse da ga dobijemo.
Ocekivao je upravo ovo sto se desilo.statixx wrote: Imam isti osjecaj.
Svaka cast reisu, ono se i ne moze nazvati incidentom ako se uzme u obzir politika koju vodi Vucic. Covjek je zabranio skupove u Srbiji radi eventualnih nemira, a ocekuje od napacenih dusa maksimalnu dozu tolerancije, sabura i civiliziranosti.
đe priča ?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo Vučića daje izjavu...Teatralno stanke od 45 minuta.
Ohooo grupa navijača iz Srbije pokrenula incident....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
House wrote:kakvi navijači iz srbije?!
Pa zato sad Camil daje "mudre" izjave, a ustvari je svjestan da su napravili propust sto su dozvolili njegov dolazak. Da stvar bude apsurdnija par sedmica ranije prijetio mu je nedorzavanjem dzenaze zbog hapsenja Orica.Kikibombona wrote:Ocekivao je upravo ovo sto se desilo.statixx wrote: Imam isti osjecaj.
Svaka cast reisu, ono se i ne moze nazvati incidentom ako se uzme u obzir politika koju vodi Vucic. Covjek je zabranio skupove u Srbiji radi eventualnih nemira, a ocekuje od napacenih dusa maksimalnu dozu tolerancije, sabura i civiliziranosti.
Srbija je pametno zabranila skupove danas da se ne bi obrukali pred svijetom.
Bosanske vlasti su napravile kardinalnu gresku sto su dozvolili dolazak Vucica. Jbg...
Nego, moze li neko postaviti govor Covica? Masilo me...
AP Prenosi izjavu Ivice Dacica ali i da je podignut natpis sa Vucicevom ratnom izjavom. Kazu i da Srbi i bosanski Srbi odbijaju da se desio genocid.Look at those thousands of tombstones: is he not ashamed to say that this was not genocide?” said Hamida Dzanovic, whose husband was among those killed. “Is he not ashamed to come here?" she asked Associated Press news agency. Some people bore banners displaying Mr Vucic's own wartime quote: "For every killed Serb, we will kill 100 Bosniaks
Kakv, debil, kakav debil jebote. A sav je teatralan sa onim pauzama od 45 minuta.House wrote:hladno optuži kavazovića da je huškao raju na njega![]()
![]()
Upravo suprotno. U diplomatiji postoje pravila i zabrana dolaska bi bio minus. Plus sto se to desava u RS gdje se i Banjaluka pita.Kikibombona wrote:
Bosanske vlasti su napravile kardinalnu gresku sto su dozvolili dolazak Vucica. Jbg...
.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kakv, debil, kakav debil jebote. A sav je teatralan sa onim pauzama od 45 minuta.House wrote:hladno optuži kavazovića da je huškao raju na njega![]()
![]()