Ripicipi je napisao da Nele laže, pa sam ja njemu replicirao za toljage i sl.
A Salik se nadovezao...
JohnnyS wrote:Napustio je objekt tajnim prolazom da izbjegne novinare, nije potvrdio medijske izmišljotine da ga rulja ide linčovati.
Izmišljanjem optužbi se gubi kredibilitet kritike pa onda ne treba izmišljati da je Nele pričao da ga masa hoće linčovati. Ima dovoljno stvari koje mu se mogu staviti na teret bez podmetanja izjava.
salik79 wrote:JohnnyS wrote:Napustio je objekt tajnim prolazom da izbjegne novinare, nije potvrdio medijske izmišljotine da ga rulja ide linčovati.
Izmišljanjem optužbi se gubi kredibilitet kritike pa onda ne treba izmišljati da je Nele pričao da ga masa hoće linčovati. Ima dovoljno stvari koje mu se mogu staviti na teret bez podmetanja izjava.
Ne postoji tajni prolaz. Zasto nije negirao navode medija, nego ih potencirao? I, konacno, zasto spominje zadnje stihove o "probijanju obruca"?! O kakvim obrucima je rijec?
Kako nije, kada je izasao na ista vrata (i istu ulicu) na koja je usao?! A podmetanje forumasu "njegovog problema sto se Brena udala za Srbina" je ok?!JohnnyS wrote:salik79 wrote:JohnnyS wrote:Napustio je objekt tajnim prolazom da izbjegne novinare, nije potvrdio medijske izmišljotine da ga rulja ide linčovati.
Ne postoji tajni prolaz. Zasto nije negirao navode medija, nego ih potencirao? I, konacno, zasto spominje zadnje stihove o "probijanju obruca"?! O kakvim obrucima je rijec?
Pa nije ih mogao ni potvrditi ni negirati jer nije vidio što se događa. Ne mogu vjerovati da se tema toliko okrenula pa da šupka moram braniti. Samo sam htio ukazati da nema potrebe da stavljamo Neletu izjave u usta jer izmišljanje ničemu ne doprinosi.
sandokann wrote:Nele je legenda. Čita vas kao bukvar.
Šta će tek biti kada Kusta naleti do kasabeJBT wrote:sandokann wrote:Nele je legenda. Čita vas kao bukvar.
Ja sam Srbin, a ne to što bi ti htio da ja budem.emigrazione wrote:Hoce li neko banovati ovog cetalja...
Taman u pravo vrijeme, ako je jedna Neletova slika uspijela da ova tema dostigne 100 stranica zamislite tek šta će biti nakon jedne jednosatne emisijeCreasy wrote:I još jednom za one koji ne znaju, ne propustite sutra najgledaniju emisiju ove godine:
hoće li se gdje gledati na velikom ekranuYork Light 100`s wrote:Taman u pravo vrijeme, ako je jedna Neletova slika uspijela da ova tema dostigne 100 stranica zamislite tek šta će biti nakon jedne jednosatne emisijeCreasy wrote:I još jednom za one koji ne znaju, ne propustite sutra najgledaniju emisiju ove godine:
minimalno 200 stranica na ovoj temi nam ne gine
ejh da sam ja vlas'...emigrazione wrote:Hoce li neko banovati ovog cetalja...
Ako dojase na Neletu nece biti nistasandokann wrote:Šta će tek biti kada Kusta naleti do kasabeJBT wrote:sandokann wrote:Nele je legenda. Čita vas kao bukvar.
Neće namjerno jer to je ona tipa emisije "niko ne gleda a svi gledaju"sandokann wrote:hoće li se gdje gledati na velikom ekranu
Banksy wrote:Biće da je do dijasporske perspektive, ali slabo ti se čini. Sarajevo, osakaćeno i izmrcvareno, kako-tako živi dalje, ali onoj olupini život, finansije i inspiracija, su stali '90. (ako ne računamo hajlajt te grandiozne postsarajevske karijere Dabić Rašu, to je zaista vrh).KENJAC wrote:
Men'se cini da vise Sarajevu fali Karajlic nego Karajlicu Sarajevo !
Klošar je frontalni kokuz - potrošen, star, nepopularan, i tamo i ovdje, u finansijskoj dubiozi - zato se spustio s brda u šeher njušeći ''muslimanske'' kinte koje bi ga možda vratile u život. Grad i ljudi mu se gade, ali njihove pare su dobro došle. U tom smislu, bespredmetno je raspravljati o tome ko kome fali.
U tom slucaju ce im se ispuniti san. Bice docekani sa ovacijama.Ako dojase na Neletu nece biti nista
Priprema se teren. Eno Enver Puška mu već sada liže dupe po medijima. Koliko je poznato Enver Puška želi raditi film o Caci a pomoće mu oko filma niko drugi nego Emir Kusturica. Eno Puška sada bali u medijima kako su ga neki prijatelji izbacili iz prijateljstva na Facebookusandokann wrote:Šta će tek biti kada Kusta naleti do kasabeJBT wrote:sandokann wrote:Nele je legenda. Čita vas kao bukvar.
York Light 100`s wrote: Priprema se teren. Eno Enver Puška mu već sada liže dupe po medijima. Koliko je poznato Enver Puška želi raditi film o Caci a pomoće mu oko filma niko drugi nego Emir Kusturica. Eno Puška sada bali u medijima kako su ga neki prijatelji izbacili iz prijateljstva na Facebookuzbog Kusturice pa i on sada počeo srati kako mi nismo shvatili Kusturicu, kako je on ustvari samo pozitivne stvari dao Sarajevu i kako ga smatramo negativnom ličnošću samo zato što je on 92. neke stvari skontao prije nas i kakva je se politika tada vodila.
Zanimljivo "ko ne voli Dabić Rašu popušio..." i ruganje žrtvama Sarajeva kada je postavio onaj komentar oko crvenih stolica je razlog što je on neke stvari prije skontao, 20 godina prije nego ostali.
Ko zna, možda ćemo se i mi za 20 godina smijati Markalama i Srebrenici jer mi smo bar 20 svjetlosnih godina zaostali iza Puške i Kusturica.
Bojkotovati ovaj film Puške bez obzira kakve kritike dobio. Skontao valjda Puška da mu je karijera postala slična Neletovoj pa baca svoj obraz pod noge zbog saradnje sa masnim u nadi da će postati relevantan bar na nekom independent festivalu gdje su leteće vjenčanice i ćurke česta pojava u pobjedničkim filmovima. Fuj!
Valjda zna, ali da je otanjio po tom pitanju , jest i te kako već godinama, haman decenijama..sandokann wrote:Ma, šta Kusta zna šta je film