Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2226 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sto, Blaz je idealan kanditat sto se tice saveza. Posjeduje sve neophodne reference, ima iskustvo
sta bi vise? Jbavace se majka i pljuvace se svakako ko god da bude. Naci ce se neko da trazi dlaku u jajetu taman kad bi nas kombinovano vodili Mourinho i Guardiola.
- ultima_palabra
#2227 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Iz provjerenih izvora sam saznao da Vaha izričito zahtjeva da se smijeni Charuga i dovede Burek... ako Begić odradi to, pare neće biti problem.Paul F. wrote: Kakva sad vadiona ? Vaha je profesionalac i neće potpisati ugovor koji mu ne odgovara. Vaha nama ne duguje ništa. Koji su razlozi nije dužan da objašnjava. Ja samo mogu pretpostaviti neke. Na primjer sva ova prljava kampanja protiv njegovog prethodnika. Na primjer na ovom forumu. Konstantno pljuvanje i laganje i moderacija koja podržava to uprkos jasnih pravila... Zašto bi se Vaha upuštao u takve stvari ?
Mi sami sebi napravimo problem pa je sad Vaha dužan da nas vadi iz toga...
- Point.
#2228 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Joj ovog upecenog gospodina Paula, jesi li se isplako sto ti najurise idola? Podmetanju nikad kraja. A Boga mi ni lazima.
- SkyLimit
#2229 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Halihodžić tek treba da se sastane sa Begićem, ali već je odbio da bude selektor? Nekim novinarima je očito u interesu da javnost stekne dojam da je Halihodžić odbio. Nije da izgleda pretjerano zagrijan, ali nije ni odbio.
Vidim da ovi iz Fudbalskog Saveza RS već mirno predlažu svoj kadar u stručnom štabu, spominje se stručnjak Branimir Tulić i vječiti pomoćnik poznat po odličnom skautiranju Nigerije Borče Sredojević.
Problemi našeg fudbala su puno dublji od toga ko će biti selektor, ukopat će nas ovo dijeljenje funkcija po nacionalnoj pripadnosti, a ne stručnosti.
Vidim da ovi iz Fudbalskog Saveza RS već mirno predlažu svoj kadar u stručnom štabu, spominje se stručnjak Branimir Tulić i vječiti pomoćnik poznat po odličnom skautiranju Nigerije Borče Sredojević.
Problemi našeg fudbala su puno dublji od toga ko će biti selektor, ukopat će nas ovo dijeljenje funkcija po nacionalnoj pripadnosti, a ne stručnosti.
- shake69
#2230 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nema nikakve sumnje da je razgovor s Vahom vise formalne prirode za Savez. Tako ce umiriti javnost da su htjeli najbolje a vec sutra ce se okrenuti, izvjesno je - Amaru Osimu. Kad se mogao tolerirati Safetov nepotizam, red je da se malo udovolji i najzasluznijem covjeku sto je FSBiH izasao iz crne rupe prije nekoliko godina. Amare, dobro nam dosao! 
- Dr. Kuca
-
5 0 5
#2232 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
drago mu je. sad, kad safet preuzme tim iz ls, moci ce ga gledati 2x sedmicno. nema vise cekanja po pola godine na safetove trenerske carolije.Point. wrote:Joj ovog upecenog gospodina Paula, jesi li se isplako sto ti najurise idola? Podmetanju nikad kraja. A Boga mi ni lazima.
- emigrazione
#2233 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
buahahahashake69 wrote:Nema nikakve sumnje da je razgovor s Vahom vise formalne prirode za Savez. Tako ce umiriti javnost da su htjeli najbolje a vec sutra ce se okrenuti, izvjesno je - Amaru Osimu. Kad se mogao tolerirati Safetov nepotizam, red je da se malo udovolji i najzasluznijem covjeku sto je FSBiH izasao iz crne rupe prije nekoliko godina. Amare, dobro nam dosao!
bas me interesuje koji je to domaci stadion gdje se taj moze serbez pojaviti da ne bude popljuvan i ispishan...znaci u startu bi se momcina suocila sa nevjerovatnim pritiskom, pljuvanjem, vrijedjanjem, blacenjem itd. Ja mislim da to ne treba ni njemu ni savezu
- nosara
#2234 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Nista novo iz provincije... Sef je navikao na to da ga talog ne razumije...emigrazione wrote:buahahahashake69 wrote:Nema nikakve sumnje da je razgovor s Vahom vise formalne prirode za Savez. Tako ce umiriti javnost da su htjeli najbolje a vec sutra ce se okrenuti, izvjesno je - Amaru Osimu. Kad se mogao tolerirati Safetov nepotizam, red je da se malo udovolji i najzasluznijem covjeku sto je FSBiH izasao iz crne rupe prije nekoliko godina. Amare, dobro nam dosao!![]()
![]()
![]()
bas me interesuje koji je to domaci stadion gdje se taj moze serbez pojaviti da ne bude popljuvan i ispishan...znaci u startu bi se momcina suocila sa nevjerovatnim pritiskom, pljuvanjem, vrijedjanjem, blacenjem itd. Ja mislim da to ne treba ni njemu ni savezu
- Logovan
#2235 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Hajmo Felixe.direktni wrote:Imena svih potencijalnih kandidata za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine: Mehmed Baždarević, Faruk Hadžibegić, Amar Osim, Šener Bajramović, Felix Magath, Enzo Scifo, Dragan Okuka, Igor Štimac, Milovan Rajevac i Lothar Matthaus.
- shake69
#2236 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa, i igra se samo u Zenici, gdje je tu problem!? Robijasi ionako ne dolaze na utakmice reprezentacije!emigrazione wrote:buahahahashake69 wrote:Nema nikakve sumnje da je razgovor s Vahom vise formalne prirode za Savez. Tako ce umiriti javnost da su htjeli najbolje a vec sutra ce se okrenuti, izvjesno je - Amaru Osimu. Kad se mogao tolerirati Safetov nepotizam, red je da se malo udovolji i najzasluznijem covjeku sto je FSBiH izasao iz crne rupe prije nekoliko godina. Amare, dobro nam dosao!![]()
![]()
![]()
Dobro, malo navijacki gledam, ali Osimu jr. od danas popodne svakako rapidno rastu sanse medju preostala tri kandidata, drug, a ti se meni i dalje rugaj!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#2237 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
nosara wrote:Nista novo iz provincije... Sef je navikao na to da ga talog ne razumije...emigrazione wrote:buahahahashake69 wrote:Nema nikakve sumnje da je razgovor s Vahom vise formalne prirode za Savez. Tako ce umiriti javnost da su htjeli najbolje a vec sutra ce se okrenuti, izvjesno je - Amaru Osimu. Kad se mogao tolerirati Safetov nepotizam, red je da se malo udovolji i najzasluznijem covjeku sto je FSBiH izasao iz crne rupe prije nekoliko godina. Amare, dobro nam dosao!![]()
![]()
![]()
- Altsa
#2238 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
A. Osim moze samo cistiti kopacke. Ako masnog izaberu poserem se na tu reprezentaciju. 
- emigrazione
#2239 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ne razumijes, nije problem u imenovanju...u startu bi krenulo razapinjanje; novinari, navijaci, forumasi, itd. da je Ferguson u takvim uslovima ne bi mogao nista napraviti. Ako je Papetu pakovano na ovakav nacin, mogu samo zamisliti sta bi ovoga snasloPa, i igra se samo u Zenici, gdje je tu problem!? Robijasi ionako ne dolaze na utakmice reprezentacije!
Dobro, malo navijacki gledam, ali Osimu jr. od danas popodne svakako rapidno rastu sanse medju preostala tri kandidata, drug, a ti se meni i dalej rugaj!
- shake69
#2240 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Cuj, ne razumijem!?emigrazione wrote:Ne razumijes, nije problem u imenovanju...u startu bi krenulo razapinjanje; novinari, navijaci, forumasi, itd. da je Ferguson u takvim uslovima ne bi mogao nista napraviti. Ako je Papetu pakovano na ovakav nacin, mogu samo zamisliti sta bi ovoga snasloPa, i igra se samo u Zenici, gdje je tu problem!? Robijasi ionako ne dolaze na utakmice reprezentacije!
Dobro, malo navijacki gledam, ali Osimu jr. od danas popodne svakako rapidno rastu sanse medju preostala tri kandidata, drug, a ti se meni i dalej rugaj!Govorim realno
- ultima_palabra
#2241 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ako ne bude htio Vaha, Meša je najmanje loš izbor.
- emigrazione
#2242 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja fakat ne kontam sta je problem u Mesi...Hadzija je bio, red je na Mesu
- BHF_Manijak
#2243 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zato sto je pakas. Moje misljenje naravno.
- IcedMFEarth
#2244 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ja glasam za Boba Bredlija 
-
incognito071
#2245 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Meša, Hadzija, Sliskovic, (ovog Bajramovica ne zelim ni da spominjem) sve same ublehe.
Osim nije ubleha, covjek se dokazao kao trener dugi niz godina u Zelji ali on meni (a ja navijam za Zelju) nije za selektora BiH. Barem ne sada u ovom trenutku. Trebaju nam dokazani strucnjaci jer se od govana ne moze pita praviti!
Dakle,
1. Vaha (ubjedljivo)
2. Magath
3. Rajevac
Osim nije ubleha, covjek se dokazao kao trener dugi niz godina u Zelji ali on meni (a ja navijam za Zelju) nije za selektora BiH. Barem ne sada u ovom trenutku. Trebaju nam dokazani strucnjaci jer se od govana ne moze pita praviti!
Dakle,
1. Vaha (ubjedljivo)
2. Magath
3. Rajevac
- emigrazione
#2246 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Majke ti sto je pakas, ako neko NIJE pakas onda je to on...recimo, Hadzibegic je za njega ober pakas , koncentrat pakasa... stopostotni iz bociceBHF_Manijak wrote:Zato sto je pakas. Moje misljenje naravno.
- stakasa
#2247 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sljedeca tema na forumu: Vratite nam PapetaAltsa wrote:A. Osim moze samo cistiti kopacke. Ako masnog izaberu poserem se na tu reprezentaciju.
- Altsa
#2248 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
gluho bilostakasa wrote:Sljedeca tema na forumu: Vratite nam PapetaAltsa wrote:A. Osim moze samo cistiti kopacke. Ako masnog izaberu poserem se na tu reprezentaciju.
- BHF_Manijak
#2249 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pa dobro, ne znam koliko ti pratis njegov odnos sa Zeljom i razna nekakva koketiranja, sranja i ostalo. Cesto je glavni filozof sa strane, uvijek sere sa strane sta bi i kako trebalo, uvijek ima rjesenja, a kad ga se zovne da konkretno pomogne, uvijek milion i jedno opravdanje ima zasto ne moze. Dakle skoro identican slucaj k'o kod vas Hadzija! Isti je to kalibar, vjeruj mi, s tim eto sto je Hadzija bio selektor jednom, a ovom bi bilo prvi put, pa eto cisto radi te zajebancije da mu se da sansa, no za mene je on jedan od posljednjih na listi kandidata koje bih ja izabrao.emigrazione wrote: Majke ti sto je pakas, ako neko NIJE pakas onda je to on...recimo, Hadzibegic je za njega ober pakas , koncentrat pakasa... stopostotni iz bocice
- emigrazione
#2250 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da se razumijemo, covjek nema nikakav problem sa Zeljom nego iskljucivo sa vasim trenerom golmana...ono sto je on govorio i predvidjao odavno se obistinilo, tj. da ce vas levat svuci u livadu...i ne mozes ga porediti sa Hadzijom, ama bas nikakoBHF_Manijak wrote:Pa dobro, ne znam koliko ti pratis njegov odnos sa Zeljom i razna nekakva koketiranja, sranja i ostalo. Cesto je glavni filozof sa strane, uvijek sere sa strane sta bi i kako trebalo, uvijek ima rjesenja, a kad ga se zovne da konkretno pomogne, uvijek milion i jedno opravdanje ima zasto ne moze. Dakle skoro identican slucaj k'o kod vas Hadzija! Isti je to kalibar, vjeruj mi, s tim eto sto je Hadzija bio selektor jednom, a ovom bi bilo prvi put, pa eto cisto radi te zajebancije da mu se da sansa, no za mene je on jedan od posljednjih na listi kandidata koje bih ja izabrao.emigrazione wrote: Majke ti sto je pakas, ako neko NIJE pakas onda je to on...recimo, Hadzibegic je za njega ober pakas , koncentrat pakasa... stopostotni iz bocice