Žene pitaju žene
-
BJB
#2226 Re: Žene pitaju žene
@Sunny 7,:D Ista sam, samo sto ja onda kupim i zalihu ili vise, normalno da ustedim. 
-
prolazna
#2227 Re: Žene pitaju žene
Zna li neko da li DM u BBI-u radi do 22 h ili je radno vrijeme kraće?
- Big Ang
#2228 Re: Žene pitaju žene
joooj wrote:Znam, ostavim kod mame i onda nemam pojma ni da su mi kod nje pare ni koliko imamBJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?
+ 1 Kod mame kartica.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2229 Re: Žene pitaju žene
veze s vezom wrote:joj lejdi cuj roZa
ljetne, znas kako su fine
Ljudi dragi hvala vam gdje culi i ne culi, upalilo je
- Butmiran
#2230 Re: Žene pitaju žene
Nema na čemu, fakat si ih bacila?ladyblue18 wrote:veze s vezom wrote:joj lejdi cuj roZa![]()
ljetne, znas kako su fine![]()
Ljudi dragi hvala vam gdje culi i ne culi, upalilo je
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2231 Re: Žene pitaju žene
Butmiran wrote: Nema na čemu, fakat si ih bacila?![]()
-
Ujedam
#2232 Re: Žene pitaju žene
Znam. Ja sam pravi štediša. Ja preživim mjesec dana sa 100KM za hranu.BJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?
Uvijek sam znala rasporediti pare koliko god imala.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#2233 Re: Žene pitaju žene
Cokoladice i cips nisu hrana 
- motorna_pila
#2234 Re: Žene pitaju žene
100 KM /30 dana = 3,33 KMUjedam wrote:Znam. Ja sam pravi štediša. Ja preživim mjesec dana sa 100KM za hranu.BJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?![]()
3,33 KM / 3 obroka dnevno = 1,11 KM.
Svaka ti cast kad uspijes da potrosis za jedan obrok cijelih 1,11 KM.
Treba te odmah zeniti. Kućanico!
- djeco rucak je gotov
#2235 Re: Žene pitaju žene
Moderne trebe jedu jednom dnevno.
- Bambi_na_kofeinu
#2236 Re: Žene pitaju žene
Pa vala, jedno ekonomično biće se može prehraniti za 100KM a da i jede raznovrsnomotorna_pila wrote:100 KM /30 dana = 3,33 KMUjedam wrote:Znam. Ja sam pravi štediša. Ja preživim mjesec dana sa 100KM za hranu.BJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?![]()
Treba te odmah zeniti. Kućanico!
Kupiš graha, jaja, koje pakovanje tjestenine, povremeno po' kile mesa ili batačić
Kila paprika 1,20 KM, zapečeš, pokajmačiš i vazdan jedeš
A ja sam još i poguzija pa mislim da je izvodljivo.
- amiliana
#2237 Re: Žene pitaju žene
Nikad uvijek kazem ustedit cu i uvijek potrosim.Ali trudim se uvijek imam zaliheBJB wrote:Zene, znate li vi ustediti ista?
- insomnia78
#2238 Re: Žene pitaju žene
Mislis fakat da ONA radi tako?Bambi_na_kofeinu wrote:Pa vala, jedno ekonomično biće se može prehraniti za 100KM a da i jede raznovrsnomotorna_pila wrote:100 KM /30 dana = 3,33 KMUjedam wrote: Znam. Ja sam pravi štediša. Ja preživim mjesec dana sa 100KM za hranu.![]()
Treba te odmah zeniti. Kućanico!![]()
Kupiš graha, jaja, koje pakovanje tjestenine, povremeno po' kile mesa ili batačić![]()
Kila paprika 1,20 KM, zapečeš, pokajmačiš i vazdan jedeš![]()
A ja sam još i poguzija pa mislim da je izvodljivo.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
bang and blame
#2239 Re: Žene pitaju žene
To je, blago receno, super. Ako nece ( k'o fol ne mogu podnijeti), natjerati 
-
Ujedam
#2240 Re: Žene pitaju žene
Eh ovako, vidim napad je izvršen na mene.. ja se hranim raznovrsno
Jednostavno, kad naučiš od malih nogu štedjeti, cijeli život znaš sa parama. Doručkujem ujutro i jedem još jednom i to je to. Pijem puno vode, i vodu najviše volim jer je najzdravija i free.
Jednostavno, ne treba mi puno za preživjeti mjesec.
Jednostavno, kad naučiš od malih nogu štedjeti, cijeli život znaš sa parama. Doručkujem ujutro i jedem još jednom i to je to. Pijem puno vode, i vodu najviše volim jer je najzdravija i free.
Jednostavno, ne treba mi puno za preživjeti mjesec.
- berenice
#2241 Re: Žene pitaju žene
Dobra si ti, ja sam godinama samo jednom dnevno jela, nekad navečer i to je to. Ne kažem da je zdravo, ali takav mi bio ritam.
-
Ujedam
#2242 Re: Žene pitaju žene
Jedem ja dvaput, i imam male užine.. voće, povrće svježeberenice wrote:Dobra si ti, ja sam godinama samo jednom dnevno jela, nekad navečer i to je to. Ne kažem da je zdravo, ali takav mi bio ritam.
- Ductus Holedocus
#2243 Re: Žene pitaju žene
Rijetki ljudi imaju PRAVE prijatelje..sve ostalo je talašika! 
-
bang and blame
#2244 Re: Žene pitaju žene
Ductus Holedocus wrote:Rijetki ljudi imaju PRAVE prijatelje..sve ostalo je talašika!
-
sweet_sin
#2245 Re: Žene pitaju žene
sama sebi si najbolji prijatelj.Milloni wrote:Nemam pojma, možda nije mjesto ali nije nekad loše čuti objektivno mišljenje, neko racionalno shvatanje nepoznatih osoba...
Desilo mi se nešto ružno... prilično neočekivano.. smatram to velikim porazom.. povrijeđena sam.
Kad racionalno i trezveno razmislim o svemu, možda mi se desilo najbolje što je moglo... ali ne prestajem da plačem, ne mogu, mislim da sam danas pojela samo travkicu koja je bila u čaju, izgledam kao duh, stid me tetkama na Bajram u ovakvom stanju, u svemu tome razočarana sam u sebe...a nisam kriva, čak nisam ni zaslužila da mi se desi na način kako se desilo.. Ne mogu da detalje navodim ali recimo da sam izgubila najboljeg prijatelja.. shvatam C'est la vie, Shit happens ali opet.. Imam skoro 29 godina, i prvi put sam zaista povrijeđena, slomljena, bijesna i ljuta, prazna, možda da mi se to desilo nekad ranije kada sam bila mlađa, ne bih ovako tragično shvaćala... ali otprilike sam uvijek znala šta hoću i nekako sam se štitila, sad odjednom malo popustim i bumDa sam vjernik možda bih ovo shvatila kao iskušenje, ali nisam...
Kako da otupim na bol, imam drugih problema i bitnijih stvari koje moram rješavati, ima ljudi koji zavise od mene, ovo me ne smije izbaciti iz takta a već jeste...
Reality slap sam dobila po sred face, i još uz to nogu u dupe da se dobro uvjerim...
Napisah da mi bude lakše a možda i dobijem neki savjet...
jos jedankoji te nikad nece iznevjeriti, mama tvoja. dovoljno prijatelja na ovom svijetu.
- ja nisam ja
#2246 Re: Žene pitaju žene
Posto je sad moderno doba tehnologije zAnima me kako zene gledaju na to recimo koji tel posjedujete, sta vam je vazno na tel, koliko giga zauzimate obicno...
- lua
#2247 Re: Žene pitaju žene
Haha sta je ovo s rajom zadnjih mjesec-dva. Isto se i meni bukvalno neki dan desilo, ne znam razlog. Boli te dupe. Ljudi, ma koliko da se čine bliski, često su samo šupci. I sa šupcima se ne treba ni druzit. Glavu gore!Milloni wrote:Nemam pojma, možda nije mjesto ali nije nekad loše čuti objektivno mišljenje, neko racionalno shvatanje nepoznatih osoba...
Desilo mi se nešto ružno... prilično neočekivano.. smatram to velikim porazom.. povrijeđena sam.
Kad racionalno i trezveno razmislim o svemu, možda mi se desilo najbolje što je moglo... ali ne prestajem da plačem, ne mogu, mislim da sam danas pojela samo travkicu koja je bila u čaju, izgledam kao duh, stid me tetkama na Bajram u ovakvom stanju, u svemu tome razočarana sam u sebe...a nisam kriva, čak nisam ni zaslužila da mi se desi na način kako se desilo.. Ne mogu da detalje navodim ali recimo da sam izgubila najboljeg prijatelja.. shvatam C'est la vie, Shit happens ali opet.. Imam skoro 29 godina, i prvi put sam zaista povrijeđena, slomljena, bijesna i ljuta, prazna, možda da mi se to desilo nekad ranije kada sam bila mlađa, ne bih ovako tragično shvaćala... ali otprilike sam uvijek znala šta hoću i nekako sam se štitila, sad odjednom malo popustim i bumDa sam vjernik možda bih ovo shvatila kao iskušenje, ali nisam...
Kako da otupim na bol, imam drugih problema i bitnijih stvari koje moram rješavati, ima ljudi koji zavise od mene, ovo me ne smije izbaciti iz takta a već jeste...
Reality slap sam dobila po sred face, i još uz to nogu u dupe da se dobro uvjerim...
Napisah da mi bude lakše a možda i dobijem neki savjet...
- Big Ang
#2248 Re: Žene pitaju žene
Nije da nam ne trebaju prijatelji. Trebaju nam i te kako. Ne mozes kroz zivot ubjedjujuci sebe da mozes sam-a. Mozes. Ako moras. Ali je tesko. Jos je teze imati pa nemati prijatelja.
Mene prijateljstva, ona prava, podsjecaju na ljubavne veze, one prave. I ako se prekine prijateljstvo boli bas kao kad vezu raskines. Ako ne i gore. Mene gore jer sam u prijateljstvu puno opustenija. U vezi sam uvijek na gotovs. Za posvadjati se, raskinuti.
Ne znam detalje Milioni ali daj sebi malo vremena. Odboluj. Pa i placi. Sve je to normalno.
Mene prijateljstva, ona prava, podsjecaju na ljubavne veze, one prave. I ako se prekine prijateljstvo boli bas kao kad vezu raskines. Ako ne i gore. Mene gore jer sam u prijateljstvu puno opustenija. U vezi sam uvijek na gotovs. Za posvadjati se, raskinuti.
Ne znam detalje Milioni ali daj sebi malo vremena. Odboluj. Pa i placi. Sve je to normalno.
- lua
#2249 Re: Žene pitaju žene
Naravno da trebaju. Al' si pizdama i šupcima se ne druzim sve i da se iz kolijevke znamo xD. Nije niko sam, ja bar imam i mimo te najbolje jaranice raju i ekipu. Tako da čovjek treba izvagati vrijede li suze za neke ljude.
- Big Ang
#2250 Re: Žene pitaju žene
lua wrote:Naravno da trebaju. Al' si pizdama i šupcima se ne druzim sve i da se iz kolijevke znamo xD. Nije niko sam, ja bar imam i mimo te najbolje jaranice raju i ekipu. Tako da čovjek treba izvagati vrijede li suze za neke ljude.
Samo vi trpite i suzdrzavajte suze. Svi cete cir fasovat.
Ma sta znam...svako na svoj nacin devera. Meni bude lakse kad otplacem.
Imam drugaricu koja mi zavidi jer ona ne moze da place. E cuj ne moze.