BAKIRE ODLAZI

Post Reply
shibonja

#2226 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by shibonja »

Ah zaboravio sam na skampe,jastoge srijedom i kavijar subotom,sad dodje da je tacna racunica :)
VjecitiStudent

#2227 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Država wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ne možeš pobjeći od ovih nametljivaca, iz paketa iskaču ..
Image
Ohoho, kupuju se BH proizvodi...

:sax:
Ne kupuju se, doniraju.

Čarobna formula: Donacija danas, tender sutra ... win-win.
north

#2228 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by north »

Lopovski ljigavac koji se lažno krije iza vjere i lika rahmetli mu oca koji iako je imao i on grešaka, je za ovoga merhametli duša...neka kaže šta je sa tim vrećama zlata (prezirem i Fahru :oops: ) i stotinama miliona koje je pokrao iz donacija.....pokvareni i olinjali futavac koji pokra i boga i oca sa svojom lopovskom strankom pokušavajući patetikom i šatro borbom za državu koju samo ko biva lopovska stranka može zaštititi...poserem mu se i na SDA, i na Al Shidija, i na BBI i na Erdogana i sve ostalo i ostale koje drži i uz kojih se drži :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=YYbL-rU5sVk
HM 2011

#2229 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

north wrote:Lopovski ljigavac koji se lažno krije iza vjere i lika rahmetli mu oca koji iako je imao i on grešaka, je za ovoga merhametli duša...neka kaže šta je sa tim vrećama zlata (prezirem i Fahru :oops: ) i stotinama miliona koje je pokrao iz donacija.....pokvareni i olinjali futavac koji pokra i boga i oca sa svojom lopovskom strankom pokušavajući patetikom i šatro borbom za državu koju samo ko biva lopovska stranka može zaštititi...poserem mu se i na SDA, i na Al Shidija, i na BBI i na Erdogana i sve ostalo i ostale koje drži i uz kojih se drži :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=YYbL-rU5sVk
ma kaki 100 miliona

milijarde

gazilijarde je ukrao......

bem ti nacionalni komplex prevarenosti.

sve se svodi na to koliko je Bakir ukrao - a nigdje niti jednog racuna niti jednog dokaza.....

Fahro fahro prokleto je to sto radiš
swanfilter

#2230 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by swanfilter »

Sjetite se samo da su clanovi njegove stranke pocetkom rata prodavali oruzje koje je narod trebao zaduziti za odbranu. A to je bio pocetak SDA historije ...
Nomo

#2231 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nomo »

wolf07 wrote:
Pojmanemam0 wrote:
wolf07 wrote:A da li ovdje iko normalan misli da je Cvijanovicka, onakva kakva je, opasnija po BiH od jednog Ivanica? Samo da vas podsjetim, kad je KAMENJEM ubijen Rifet Badic u sred Banja Luke premijersku funkciju u RS-u je upravo obavljao Ivanic.
I ja tebe da podsjetim da je to bila 2000.godina,a takodjer i da te podsjetim da je masakriran Ahmed Hasanovic prije 5 mjeseci a premijerka je bila Cvijanovicka.
To koja je godina i nije toliko bitno, ubistvo je ubistvo. Pogledajmo sta je epilog, Ivanic se nije ni po jajima pocesao da se utvrdi ko je ubica ili ko su ubice. Cvijanovicka je htjela-ne htjela morala nekog strpati u zatvor. Osim toga ubisttvu Rifata Badica je prethodila atmosfera linca a ovo drugo ubistvo je ipak djelo pojedinca.
P.S. Jbt, evo me branim SNSD k'o da sam Rajko Vasic
:skoljka:
ne se brini kumasine ti si jos nesto gore od rajka . ti si SDA !!!!! Onaj stari SDA sa alijom je branio SDS i Krajisnika a ovaj novi SDA sa bakirom brani Dodika i SNDS . Borba za vlast i novac koja je moguca jedino kroz podjelu BiH citaj unistenje drzave i bosanskog naroda , se u cijelom svijetu zove izdaja drzave . samo naprijed rajko ooooooops pardon mehmede .
Nomo

#2232 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nomo »

swanfilter wrote:Sjetite se samo da su clanovi njegove stranke pocetkom rata prodavali oruzje koje je narod trebao zaduziti za odbranu. A to je bio pocetak SDA historije ...
nije zgogerg dodati sta je rekao glavni logisticar ABiH . Tamo iz Visokog neki ,,hadzija ,, sa 3 razreda skole , otac od nekog Hasana ( koji ima zabranu ulaska u USA ) dakle kaze coek vako
,, pusku moze dobiti jedino onaj ko posti Ramazan ,,
da sam to cuo prije nego sto sam pusku zaduzio ja bi rekao : ne postim hadzija, locem ko smuk zderem krmetinu , ali volim bosnu ,i zivot bi dao za nju , a ti podaj pusku sinu Hasanu i sinu od svog jarana alije . To biva Bakiru koji je bio u trezoru . Oni valjda poste ramazan . Ja ne . Ali eto ta me izjava docekala kasno . kada sam prodat . za fotelju . za vlast . za baklavu . za fildzan . za dzezvu . ima li ista gore na svijetu od SDA ? ne treba mi niko odgovoriti . NEMA !
Maystor

#2233 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

Nomo wrote:
swanfilter wrote:Sjetite se samo da su clanovi njegove stranke pocetkom rata prodavali oruzje koje je narod trebao zaduziti za odbranu. A to je bio pocetak SDA historije ...
nije zgogerg dodati sta je rekao glavni logisticar ABiH . Tamo iz Visokog neki ,,hadzija ,, sa 3 razreda skole , otac od nekog Hasana ( koji ima zabranu ulaska u USA ) dakle kaze coek vako
,, pusku moze dobiti jedino onaj ko posti Ramazan ,,
da sam to cuo prije nego sto sam pusku zaduzio ja bi rekao : ne postim hadzija, locem ko smuk zderem krmetinu , ali volim bosnu ,i zivot bi dao za nju , a ti podaj pusku sinu Hasanu i sinu od svog jarana alije . To biva Bakiru koji je bio u trezoru . Oni valjda poste ramazan . Ja ne . Ali eto ta me izjava docekala kasno . kada sam prodat . za fotelju . za vlast . za baklavu . za fildzan . za dzezvu . ima li ista gore na svijetu od SDA ? ne treba mi niko odgovoriti . NEMA !
SDA je bolest, kuga Bošnjaka. Umalo da se 2010. počnu liječiti od iste, ali Zlatko Lagumdžija ih (SDA) održa u životu.
Pojmanemam0

#2234 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Pojmanemam0 »

Period u kojem se najbolje zivilo od kraja rata je bio period 2002.-2006.,kad je Sda ima vecinu na svim nivoima vlasti.A onda dolaze razliciti experimenti s "promjenama",pocevsi od reisovog favoriziranja H.Silajdzica 2006.,pa do favoriziranja F.Radoncica 2010. opet od strane reisa,a oba puta reis je bio M.Ceric,da bi se danas on licno ukljucio da pomogne u rusenju Sda,a sve po nalogu,kako ljudi kazu,nekih obajvjestajnih centara iz komsiluka.Paralelno s tim aktivnostima je islo i favoriziranje nesposobnih i pokvarenih ljudi iz Sda,kako bi se nanijela sto veca steta stranci,kako bi je ogadili Bosnjacima.
Ovo mali podsjetnik za one koji stvarno ne znaju,a onima koji to znaju i rade na tom konceptu da kazemo da nas ima i koji znamo sta rade i da im to nece proci.
mirzet87sa

#2235 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirzet87sa »

Halo, SDA loveru promEni dilera! U politiku se nikad mijesao nisam dok istu nisam osjetio po ledjima. Svi ste goli lopovi, pocevsi od ministra trhulja, koji je usput radno mjesto kupio, pa do alispahica, bakira da ne nabrajam sad. Pokrali ste boga oca, milijarde ste uzeli! Pa nije vise ni ovaj narod mutav (nadam se), 20 godina kradete e vala vise necete!
Pojmanemam0

#2236 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Pojmanemam0 »

mirzet87sa wrote:Halo, SDA loveru promEni dilera! U politiku se nikad mijesao nisam dok istu nisam osjetio po ledjima. Svi ste goli lopovi, pocevsi od ministra trhulja, koji je usput radno mjesto kupio, pa do alispahica, bakira da ne nabrajam sad. Pokrali ste boga oca, milijarde ste uzeli! Pa nije vise ni ovaj narod mutav (nadam se), 20 godina kradete e vala vise necete!
Pa ti upravo potvrdjujes ono sto sam napisao,zadnjih 10 godina gurani su losi i pokvareni ljudi iz Sda na vazne pozicije,a kvalitetni i posteni ljudi iz Sda su gurani u zapecak.Sad je vrijeme da se to promjeni,ima ih puno,ali ce se okoncati njihov karijerizam.Nece vise biti mjesta u Sda za takve.
Potpuno ti vjerujem,jer sam i ja imao ista iskustva s "bitnim ljudima iz Sda",a sve go coban s kupljenim diplomama i na prljav nacin zaradjenim pozicijama.
Ali postoje i drugaciji ljudi u Sda koji do sada nisu imali mogucnost da rade na popravljanju stanja,koji su progonjeni unutar Sda.
U temi "Adil & Sadik" sam samo na primjeru njih dvojice prikazao o cemu se radi.Ima toga jos.
Dakle,ono sto ne valja se mora detektovati i udaljiti od pozicija s kojih mogu nanositi stetu drzavi i narodu.
VjecitiStudent

#2237 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Pojmanemam0 wrote: Pa ti upravo potvrdjujes ono sto sam napisao,zadnjih 10 godina gurani su losi i pokvareni ljudi iz Sda na vazne pozicije,a kvalitetni i posteni ljudi iz Sda su gurani u zapecak.Sad je vrijeme da se to promjeni,ima ih puno,ali ce se okoncati njihov karijerizam.Nece vise biti mjesta u Sda za takve.
Potpuno ti vjerujem,jer sam i ja imao ista iskustva s "bitnim ljudima iz Sda",a sve go coban s kupljenim diplomama i na prljav nacin zaradjenim pozicijama.
Ali postoje i drugaciji ljudi u Sda koji do sada nisu imali mogucnost da rade na popravljanju stanja,koji su progonjeni unutar Sda.
U temi "Adil & Sadik" sam samo na primjeru njih dvojice prikazao o cemu se radi.Ima toga jos.
Dakle,ono sto ne valja se mora detektovati i udaljiti od pozicija s kojih mogu nanositi stetu drzavi i narodu.
Nekada rijetka, a sada izgleda potpuno iščezla vrsta, čiji su zadnji primjerci viđeni u jesen 1991. godine.
mirzet87sa

#2238 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirzet87sa »

Pojmanemam0 wrote: Pa ti upravo potvrdjujes ono sto sam napisao,zadnjih 10 godina gurani su losi i pokvareni ljudi iz Sda na vazne pozicije,a kvalitetni i posteni ljudi iz Sda su gurani u zapecak.Sad je vrijeme da se to promjeni,ima ih puno,ali ce se okoncati njihov karijerizam.Nece vise biti mjesta u Sda za takve.
Prekasno je traziti sad bilo kakve izgovore, lopovi i "losi ljudi" ove stranke su sa samog vrha i ne trebaju se detektovati. Opce poznato je da je ministar trhulj, koji je baketov fuck buddy, ukrao sa racuna drzavne firme 1.600.000km u cilju predizborne kampanje i time direktno ostetio mene. Sad ja, kao, trebam ukazati povjerenje SDA stranci jer ce se oni pozabaviti detektovanjem problema/lopova iz stranke i odstraniti ih. Ja ovo nazivam posljednim trzajima, jos par dana i ide vam karta u jednosmjernom pravcu!
weredsf

#2239 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by weredsf »

mirzet87sa wrote:
Prekasno je traziti sad bilo kakve izgovore, lopovi i "losi ljudi" ove stranke su sa samog vrha i ne trebaju se detektovati. Opce poznato je da je ministar trhulj, koji je baketov fuck buddy, ukrao sa racuna drzavne firme 1.600.000km u cilju predizborne kampanje i time direktno ostetio mene. Sad ja, kao, trebam ukazati povjerenje SDA stranci jer ce se oni pozabaviti detektovanjem problema/lopova iz stranke i odstraniti ih. Ja ovo nazivam posljednim trzajima, jos par dana i ide vam karta u jednosmjernom pravcu!
Ministar uzima sa racuna forme, sta je tvoj problem :roll:
Pojmanemam0

#2240 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Pojmanemam0 »

VjecitiStudent wrote:
Nekada rijetka, a sada izgleda potpuno iščezla vrsta, čiji su zadnji primjerci viđeni u jesen 1991. godine.
Ima ih,vjeruj.I nisu iscezli svojom voljom,vec su od 2006.izgurani iz Sda ili gurnuti na margine odlucivanja u Sda.
Evo ti primjer Adnana Terzica,najsposobniji premijer kojeg je BiH imala,kad se kandidovao na Kongresu Sda,da promjeni stanje u Stranci biva bukvalno progonjen i prinudjen da napusti stranku.Hej,bivsi premijer postane nepodoban vrhusci i prljavim igracima i kao takvom mu se ne da da bude ni na kakvom polozaju u drzavi i stranci.
I Bakira su kandidovali 2010.,kad je Sda bila najslabija kako bi ga potrosili i ugusili njegov glas u Sda,a ljude koji su ga podrzali na Kongresu 2009.progone ko inkvizicija vjestice.Al Bakir prodje u Predsjednistvo i tu im se poremetise planovi.A sad ce ti njihovi planovi biti demontirani i zavrsen period karijerista u Sda,koji su brinuli samo o sebi,a narod i drzava ih nisu zanimali ni najmanje.Sad su u grču,pokusavaju se spasiti,pa ponovo napadaju Bakira.Znaju kad Bakir preuzme Stranku da ih vise nema.Ima ih i na ovom forumu :wink:
VjecitiStudent

#2241 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

Pojmanemam0 wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ima ih,vjeruj.I nisu iscezli svojom voljom,vec su od 2006.izgurani iz Sda ili gurnuti na margine odlucivanja u Sda.
Evo ti primjer Adnana Terzica,najsposobniji premijer kojeg je BiH imala,kad se kandidovao na Kongresu Sda,da promjeni stanje u Stranci biva bukvalno progonjen i prinudjen da napusti stranku.Hej,bivsi premijer postane nepodoban vrhusci i prljavim igracima i kao takvom mu se ne da da bude ni na kakvom polozaju u drzavi i stranci.
I Bakira su kandidovali 2010.,kad je Sda bila najslabija kako bi ga potrosili i ugusili njegov glas u Sda,a ljude koji su ga podrzali na Kongresu 2009.progone ko inkvizicija vjestice.Al Bakir prodje u Predsjednistvo i tu im se poremetise planovi.A sad ce ti njihovi planovi biti demontirani i zavrsen period karijerista u Sda,koji su brinuli samo o sebi,a narod i drzava ih nisu zanimali ni najmanje.Sad su u grču,pokusavaju se spasiti,pa ponovo napadaju Bakira.Znaju kad Bakir preuzme Stranku da ih vise nema.Ima ih i na ovom forumu :wink:
Ozbiljan poremećaj percepcije.
Maystor

#2242 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

Pojmanemam0 wrote:
VjecitiStudent wrote:
Upravo je Bakir ono najgore što u SDA ima, dno. Taj može reformisati jedino vlastito imovinsko stanje.
Pojmanemam0

#2243 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Pojmanemam0 »

:lol: :lol: :lol: Hvala na dijagnozi..imal mi pomoci,imal lijeka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mirzet87sa

#2244 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirzet87sa »

weredsf wrote:
Ministar uzima sa racuna forme, sta je tvoj problem :roll:
Moj problem je sto to nisu pare ministra ni njegovog cace, a ni drzave BiH vec malezije dodijeljene firmi za zavrsavanje ugovora koji bi se prilikom prodaje vratio odnosno cijena artikla umanjila! Ko je to trhulj da upravlja racunima namjenskih industrija, da povlaci tudji novac kad mu je kurcu cejf?!
HM 2011

#2245 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

idemo redom

prodaja oruzija

prvih dana rata u BIH i dalje su vazili zakoni tako da automatsku pusku nikada ama bas nikada nije mogao kupiti covjek sa ulice....

medjutim to se promjenilo a promjenio je to Delimustafic stari kadar, od prije rata na nacin da je nabavljeno oruzije dijelio po cijeni od 1000 KM a distributeri dalje dijelili po 2000 ili vise (prijeratni lubenicari uglavnom dousnici)...

koliko SDA ima sa tim - 0 - al hvala na podrsci.... (ina e su hodze iz Visokog poznati po m3djunarodnim vezama sa trgovcima otuzijem od 1990 godine )
-------###------------
SDA nije bolest - SDA je jedini lijek sirokog spektra koji ima bosnjacki narod, i koji vole Bosnu i Hercegovinu, a posto si zapeo toliko - da ti javim - istu konstrukciju samo promjeni naziv mogu koristiti za vjersku zajednicu pa do politicke stranke.....

to sto radis zove se fasizam.....

pa nastavi dalje pricati o bolesti a bolest ovog naroda je Cunami i svi su anjgori samo sam ja najbolji politika......i upamti masa je naroda clan te iste SDA vjerovatno su i oni bolest jel tako ? a bolesti se treba rijesiti....

to su ti stvari ostavljene na zakljucak ljudima.......
Paranoid

#2246 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

HM 2011 wrote:idemo redom

prodaja oruzija

prvih dana rata u BIH i dalje su vazili zakoni tako da automatsku pusku nikada ama bas nikada nije mogao kupiti covjek sa ulice....

medjutim to se promjenilo a promjenio je to Delimustafic stari kadar, od prije rata na nacin da je nabavljeno oruzije dijelio po cijeni od 1000 KM a distributeri dalje dijelili po 2000 ili vise (prijeratni lubenicari uglavnom dousnici)...

koliko SDA ima sa tim - 0 - al hvala na podrsci.... (ina e su hodze iz Visokog poznati po m3djunarodnim vezama sa trgovcima otuzijem od 1990 godine )
-------###------------
SDA nije bolest - SDA je jedini lijek sirokog spektra koji ima bosnjacki narod, i koji vole Bosnu i Hercegovinu, a posto si zapeo toliko - da ti javim - istu konstrukciju samo promjeni naziv mogu koristiti za vjersku zajednicu pa do politicke stranke.....

pa nastavi dalje pricati o bolesti a bolest ovog naroda je Cunami i svi su anjgori samo sam ja najbolji politika......i upamti masa je naroda clan te iste SDA vjerovatno su i oni bolest jel tako ? a bolesti se treba rijesiti....

Ovde leži cijeli problem, a sda je samo pokriće za izjave.
mirzet87sa

#2247 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirzet87sa »

prodaja oruzija

-------###------------

Pa da, zbog te bolesne mase ispastamo mi normalni
I cuj bakirove price ko ne glasa za sda on je cafir.. :lol:
HM 2011

#2248 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

mirzet87sa wrote:

prodaja oruzija

-------###------------

Pa da, zbog te bolesne mase ispastamo mi normalni
i tvrdis da je masa bolesna .....

pa da napomenem izborne rezultate ....

od 2000 godine svi ucestvuju u vlasti i SDA nema dominacju u politickoj areni znaci da su vecina nekada SDP nekada SzaBiH..... Nove stranke Fahro i DF nastale od starih i recikliranih kadrova..... duzi vremenski period SDA je bila opozi ija .....

u zadnje vrijeme fahro pise novine na temu svi su losi samo sam ja najbolji...

KO JE BOLEST A KO JE LIJEK.... hocete lijek - SAMO SDA - U JEDINSTVU JE SNAGA...
Last edited by HM 2011 on 05/10/2014 10:58, edited 1 time in total.
mirzet87sa

#2249 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mirzet87sa »

HM 2011 wrote: i t 4is da je masa bolesna .....

pa da nap9menem izborne rezultate ....

od 2000 godine svi ucestvuju u vlasti i SDA nema dominacju u politickoj areni znaci da su vecina nekada SDP nekada SzaBiH..... Nove stranke Fahro i DF nastale od starih i reciklirqnih kadrova..... duzi vremenski period SDA je bila opozi ija .....

KO JE BOLEST A KO JE LIJEK.... hocete lijek - SAMO SDA - U JEDINSTVU JE SNAGA...
Imas los smisao za trolanje
Paranoid

#2250 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Paranoid »

:-)
Mirzete, kad si gladan nisi svoj.
Post Reply