BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2226 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Matijevic_Vlado »

vala Pape ko ti ne bude sutra u podne znao Kulhuvalah ne daj mu na bajram namaz da dodje pa makar to i Miske bio
Nuken

#2227 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Nuken »

Iskreno ja veće gluposti čuo nisam.Musliman sam ali izvratati ilahiju mi je u ovakvom slučaju malo morbidno,al` hajd
SundanceKid

#2228 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by SundanceKid »

Idemedosumom wrote:Ma od prve sekunde treba stisnut. Brzo ce ovi popustit aBd. Uvalit najmanje 2 komada u prvom poluvremenu, zatim ubacit u manju brzinu.

Pape, niposto vise trostruke izmjene pravit.
Mudro receno. Nadamo se da mu je dosta bila ova prosla, i ona protiv Amera....
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2229 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by KatarinaKosaca »

PeppermintSA wrote:A onda čovjek uđe na Marcu pred EP i pročita Del Boskeov sastav za takmičenje, a u komentarima ne vidi niti jednu bljuvotinu, niti jednu raspravu o tome koga li je trebao zvati - a pri tom, ne zaboravimo da Španija ima 100 igrača koji komotno mogu igrati u reprezentaciji, a nigdje te priče. Narod je normalan i ne petlja se u te stvari, dok se kod nas od svega može napraviti sranje i svi se furaju da su selektori. Dati igračima mir, pustiti stručni štab da radi šta misli da treba i navijati sa strane bez filozofiranja i fantaziranja kao što se radi u normalnim zemljama. Francuska kad je uzela SP i EP narod umislio da su vanzemaljci, da se samo moraju pojaviti i svi će se upišati u gaće - naravno, kad se ispostavilo da nije tako, krenulo sa izvlačenjem prvljavog veša, pljuvanjem, novinskim napadima, zviždanjem i Francuzi se još ne mogu dohavizati.
Slabo nešto čitaš marcu.. :roll: Del Bosque je bio donekle spašen otvorenog linča, jer je već preuzeo šampione, iako i te kako ima pljuvanja, deranja, prepucavanja između madriđana i barcelonista (oni su i zbog portugal-bih zakuhali tamo, madriđani su navijali za CR, a katalonci za nas), blaćenja, svega.. Klementea su otjerali haman novinari i navijači sa selektorskog mjesta. Dakle, za Špance i marcu potpuno netačno.
Edin H.

#2230 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

Nuken wrote:Kad se sjetim ovoga https://www.youtube.com/watch?v=yj3UB0gBOIo :evil: :izet:
Svaka cast ti si jedini sjetio da se zahvalis Munji na svemu sto je ucinio za reprezentaciju.

Hvala ti Munibe :oops:
nKrkan

#2231 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by nKrkan »

Naši mogu lahko zajebat stvar ako stanu kod 1:0
Nuken

#2232 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Nuken »

Edin H. wrote:
Nuken wrote:Kad se sjetim ovoga https://www.youtube.com/watch?v=yj3UB0gBOIo :evil: :izet:
Svaka cast ti si jedini sjetio da se zahvalis Munji na svemu sto je ucinio za reprezentaciju.

Hvala ti Munibe :oops:
Nkntm te jarane.Cilj posta mi je samo bio da kažem kako smo postali mnogo bolji i izrasli u veliku reprezentaciju od kako je ovo govno od čovjeka tamo gdje mu je i mjesto.Ukoliko si ti nešto drukčije zaključio prevario si se
Edin H.

#2233 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

Samo da ne povedu Grci 18 - 0 protiv Linhenstajna, jer ce onda biti dvije tekme poput svojevremeno Zeljeznicar - Partizan i Sarajevo - Crvena Zvezda kada su padali golovi kao na traci :oops:
shake69

#2234 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shake69 »

Meni samo nije jasno odakle bi to doslo 10 000 navijaca u daleki Kaunas, kako klikti eno i Marijan iz Litvanije!? Daj Boze, ali nesto ne vjerujem u to.
zlajaBHF

#2235 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by zlajaBHF »

Kofer spakovan....
Sutra sa bismilom.

Ima da gori

:bih:
DonVitoni

#2236 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

A onda čovjek uđe na Marcu pred EP i pročita Del Boskeov sastav za takmičenje, a u komentarima ne vidi niti jednu bljuvotinu, niti jednu raspravu o tome koga li je trebao zvati - a pri tom, ne zaboravimo da Španija ima 100 igrača koji komotno mogu igrati u reprezentaciji, a nigdje te priče. Narod je normalan i ne petlja se u te stvari, dok se kod nas od svega može napraviti sranje i svi se furaju da su selektori. Dati igračima mir, pustiti stručni štab da radi šta misli da treba i navijati sa strane bez filozofiranja i fantaziranja kao što se radi u normalnim zemljama. Francuska kad je uzela SP i EP narod umislio da su vanzemaljci, da se samo moraju pojaviti i svi će se upišati u gaće - naravno, kad se ispostavilo da nije tako, krenulo sa izvlačenjem prvljavog veša, pljuvanjem, novinskim napadima, zviždanjem i Francuzi se još ne mogu dohavizati.

Spustite se malo na zemlju i navijajte za reprezentaciju.
:lol: :lol: pa spanjolci se stalno tucu komentarima sto nema ovog sto nema onog.. Michu nije dobijao pozive i bilo :shock: sad kad je dobio cude se sto nema drugog itd..
P308

#2237 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by P308 »

shake69 wrote:Meni samo nije jasno odakle bi to doslo 10 000 navijaca u daleki Kaunas, kako klikti eno i Marijan iz Litvanije!? Daj Boze, ali nesto ne vjerujem u to.
pa iz sveCke
Edin H.

#2238 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

shake69 wrote:Meni samo nije jasno odakle bi to doslo 10 000 navijaca u daleki Kaunas, kako klikti eno i Marijan iz Litvanije!? Daj Boze, ali nesto ne vjerujem u to.
Ma nisu glupani jos skontali kako to funkcionise, radni dan, Litvanija daleko osim Svedskoj, pa hajde skandinavskim zemljama. Zato su se i Centrotrans zaletio, pa sada prodaju ulaznice u Radisonu. Moja procjena 5000, sto je super, jer kad smo prosli put igrali u Vilniusu bilo nas je mozda 400 navijaca.
BHF_Manijak

#2239 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by BHF_Manijak »

Ovdje ljudi pisu kao da se borimo za 4. mjesto... Halo ba, mi smo BiH, pvoplasirani tim sa 29 postignutih golova, oderat cemo ove levate glat!

Jesmo imali dosta negativnih iskustava u proslosti u ovim "historijskim" utakmicama, ali ovog puta je ekipa zrela, protivnik je zreo za naguzit jer su kar'ne, tako da straha nema niti ga smije biti.

1:3 hladno!
Edin H.

#2240 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

zlajaBHF wrote:Kofer spakovan....
Sutra sa bismilom.

Ima da gori

Je'l na sabahu? :D

Sretan put i da pobjedimo.
zlajaBHF

#2241 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by zlajaBHF »

Bitne meceve smo poceli igrati dobro, i zato nema razloga za strah

Protiv Francuza smo odigrali najbolju tekmu ikad.
Protiv Grcke odigrali dosta dobro.

"odlucujuce" protiv ovih malih isto tako....sjetite se Estonije.
I u barazu smo igrali dobro, iako smo ispali.
Nuken

#2242 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Nuken »

Samo pogledajte timove sa kojim smo do sad igrali te odlučujuće i pogledajte Litvaniju :roll:
shake69

#2243 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shake69 »

Edin H. wrote:
Ma nisu glupani jos skontali kako to funkcionise, radni dan, Litvanija daleko osim Svedskoj, pa hajde skandinavskim zemljama. Zato su se i Centrotrans zaletio, pa sada prodaju ulaznice u Radisonu. Moja procjena 5000, sto je super, jer kad smo prosli put igrali u Vilniusu bilo nas je mozda 400 navijaca.
Slazem se. I po meni bi 5000 bila 'puna saka brade'. Nepotrebno je i Marijanu izvaljivati tolike cifre kad bi i dvostruko manje, raspolozeni i podgrijani, neko cugom neko bajramom mogli biti dovoljna podrska za pobjedu.
BHF_Manijak

#2244 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by BHF_Manijak »

Nuken wrote:Samo pogledajte timove sa kojim smo do sad igrali te odlučujuće i pogledajte Litvaniju :roll:
To je to! :thumbup: :wink:

Kite ba obicne, nema sanse da nas oni zajebu! NEMA! Uvalit cemo im ga pa makar i u 90-oj, ali obakvi hamelji ti ne mogu otkinuti bod(ove)!
zlajaBHF

#2245 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by zlajaBHF »

Edin H. wrote:
zlajaBHF wrote:Kofer spakovan....
Sutra sa bismilom.

Ima da gori

Je'l na sabahu? :D

Sretan put i da pobjedimo.

Pa gorit nece na sabahu :-D

Cuvamo se strogo za dan tekme

Hvala.....Ne sumnjam u ovu ekipu :bih:
zlajaBHF

#2246 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by zlajaBHF »

shake69 wrote:
Edin H. wrote:
Slazem se. I po meni bi 5000 bila 'puna saka brade'. Nepotrebno je i Marijanu izvaljivati tolike cifre kad bi i dvostruko manje, raspolozeni i podgrijani, neko cugom neko bajramom mogli biti dovoljna podrska za pobjedu.
Mislim da ce biti dosta raje.....Nebi o ciframa, ali vise nego sto bi mogli ocekivati.
BHF_Manijak

#2247 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Daj ba zatvorite ovu temu, na milion tema se razvodeni prica, dosta je jedna o Litvaniji!!

Edit: Greska, mislio sam na onu drugu temu, ali poenta ostaje ista. :mrgreen:
Last edited by BHF_Manijak on 13/10/2013 22:47, edited 1 time in total.
Idemedosumom

#2248 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Idemedosumom »

Sutra je dan Arefata. Ako ima ko raspolozen da postimo. Poslije iftara mozemo proucit zajednicku forumsku dovu :D (da nakantamo litvance 7-8 razlike) :bih: :bih: :bih:
House

#2249 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by House »

Trica hladno :D citam postove i opet panika , sunce mu yebem kao da igramo protiv Engleske
Gandalf

#2250 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Gandalf »

emigrazione wrote:
Pa mi smo siročići pravi jbt, imal' sta da imamo. Jesu li nam bar napadaci kakvi
ma i napadači slabi, jedva 40 golova složili u kvalifikacijama :D
Locked