nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- insomnia78
- Nabucco
#2227 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
problemnatravunu wrote:.......................
Koju kameru koristiš ? Koliko si platio ?
- relax11
#2228 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc na autoputu iz Breze prema Vogosci i negdje na polovini autoputa se vozi samo desnom stranom, posto lijevi dio prave i sad su ono postavljeni oni reflektori u trakama na razmak i vidim ja na retrovizor covjek pravi slalome pretice nekako sad dosao red da i mene obide obilazi me a ispred mene je kamion koji je i napravio guzvu ne ubaciju se u traku, vec nastavlja preticati i negdje na polovini preticanja dolazi mu auto on nekako koci i ubacuje se jedva u traku naravno obarajuci onaj reflektor, da nije naglo kocilo auto koje je dolazilo iz Vogosce bilo bi svasta. Tako ja govorim onom na naplatnim kucicama, kaze frajer pjan ko letva 
- supercali
#2229 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zar nisu duzni obavjestiti policiju?
-
tempuser
#2230 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nista oni nisu duzni, a i zasto bi? Kad te Nermin Niksic, Damir Hadzic i slicni zaposle tu sve tvoje obaveze i duznosti prestaju...
- insaneinthebrain
#2231 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zamalo drugi kedi da opali u maricu
- thekupus
#2232 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
situacija prije neku noc na rakrsnici kod bivse americke ambasade, smjer prema vogosci, u 2 ujutro lik prolazi sa strane kroz traku za vozila iz suprotnog smjera kroz raskrsnicu pored mene i ubrzava. Odmah se upalise rotacijska svjetla iza mene, bas mi je drago bilo, nisam ih ni primjetio, stigose ga i stadose ispod nadvoznjaka na autobusku. Lik odmah izlazi iz auta, jedva hoda, tetura, prema policijskom. Za 5 minuta na ulazu u Hotonj, na onim okukama, eto njega opet, pretice po punoj, vozi po suprotnoj traci, lijepi se. Ja mu usporio na 30km na sat kad mi se priljepio, u okuci me prestigao onoj velikoj jednoj.
Kontam ili je njihov neki pijan pa su ga pustili, ili je covjek teturao od soka nekog, i zurio prema Vogosci zbog necega (Bog zna cega) pa su ga pustili. Inace, izgledao je (i vozio) kao da je pijan. Nisu mu sigurno kaznu pisali jer ne bi stigli tako brzo.
Kontam ili je njihov neki pijan pa su ga pustili, ili je covjek teturao od soka nekog, i zurio prema Vogosci zbog necega (Bog zna cega) pa su ga pustili. Inace, izgledao je (i vozio) kao da je pijan. Nisu mu sigurno kaznu pisali jer ne bi stigli tako brzo.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2233 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa ako si pijan, oduzmu ti vozacku na licu mjesta i ides dalje bez vozacke
-
wolfie
#2234 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I sta su postigli, nista. To samo kod nas ima, umjesto da prenoci u pritvoru (radi vlastite sigurnosti, a i sigurnosti drugih) ili da ga odvuku kuci. Sankcije, kazne i troskove policije svakako prefakturisati, ali da se zna red.mk ultra wrote:Pa ako si pijan, oduzmu ti vozacku na licu mjesta i ides dalje bez vozacke
- zateznistub
#2235 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta očekujes od tate taksiste, isti i dan danas nosi naljepnicu na taxi vozilu "R.I.P. Žan Siljegivić"!tempuser wrote:Brutalno, bolno ali istinito:
http://www.istinito.net/lifestyle/rodit ... roditelji/
Svaki put kad prodjem pored RTV doma i ploce malom Siljegovicu pomislim na istu stvar i bukvalno na zadnji pasus:
"I bio je dobar, fin dečkić iz ulice, nikad nije pravio probleme, primjeran đak i dobar drug!
Laž! Jedna za drugom jer o pokojniku samo najljepše, naročito kad je mlad!"
Kako to sto je bio vrijedan i miran momak, dobar drug, voljeni sin i momak moze opravdati, abolirati ili promijeniti cinjenicu da je na most kod GRAS-a naletio na sudar sa preko 150 km/h i da je pukom "srecom" ubio samo sebe, a ne nekog drugog? Sta bi bilo da je neko drugi poginuo? Bil se onda satro trkaci i cuneri paradirali sa RIP Zan po sajbama????
-
tempuser
#2236 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Oca i mogu da razumijem, izgubiti sina je ogromna tragedija, ali ne razumijem okolinu koja prica hvalospjeve o njemu, a istovremeno "zaboravlja" zbog cega je momak poginuo?!?!?!
Voznja 150 km/h kroz grad je u neku ruku kao ubistvo s predumisljajem, a da ne pominjem kako posmatrati kad je to hobi i stil zivota koji se jos hvali na TY. Samo pukom srecom taj "divni i bezgresni" momak nije bio jos nekog.
Karikiram, ali cijela ta prica je isto kao o npr. Ziki Turkovicu pricati bajke kako je pazljiv muz i dobar jaran.
Voznja 150 km/h kroz grad je u neku ruku kao ubistvo s predumisljajem, a da ne pominjem kako posmatrati kad je to hobi i stil zivota koji se jos hvali na TY. Samo pukom srecom taj "divni i bezgresni" momak nije bio jos nekog.
Karikiram, ali cijela ta prica je isto kao o npr. Ziki Turkovicu pricati bajke kako je pazljiv muz i dobar jaran.
- insomnia78
#2237 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovdje ako te ne uhapse i odvedu na trjeznjenje mora doci neko po tebe i po autowolfie wrote:I sta su postigli, nista. To samo kod nas ima, umjesto da prenoci u pritvoru (radi vlastite sigurnosti, a i sigurnosti drugih) ili da ga odvuku kuci. Sankcije, kazne i troskove policije svakako prefakturisati, ali da se zna red.mk ultra wrote:Pa ako si pijan, oduzmu ti vozacku na licu mjesta i ides dalje bez vozacke
- klaki
#2238 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma pijana budala sta drugo.thekupus wrote:situacija prije neku noc na rakrsnici kod bivse americke ambasade, smjer prema vogosci, u 2 ujutro lik prolazi sa strane kroz traku za vozila iz suprotnog smjera kroz raskrsnicu pored mene i ubrzava. Odmah se upalise rotacijska svjetla iza mene, bas mi je drago bilo, nisam ih ni primjetio, stigose ga i stadose ispod nadvoznjaka na autobusku. Lik odmah izlazi iz auta, jedva hoda, tetura, prema policijskom. Za 5 minuta na ulazu u Hotonj, na onim okukama, eto njega opet, pretice po punoj, vozi po suprotnoj traci, lijepi se. Ja mu usporio na 30km na sat kad mi se priljepio, u okuci me prestigao onoj velikoj jednoj.
- drunken tiger
#2239 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zakon je takav da kada vozača zateknu pijanog za volanomnapišu mu kaznu (ako ih ne podmiti) i onda ga puste da ide kući (eventualno oduzmu vozačku dozvolu). Pošto smo mi zemlja apsurda nema prakse da se takav odvede u stanicu i da mu se oduzme auto a on kazni zatvorom od jedno 2 godine.klaki wrote:Ma pijana budala sta drugo.thekupus wrote:situacija prije neku noc na rakrsnici kod bivse americke ambasade, smjer prema vogosci, u 2 ujutro lik prolazi sa strane kroz traku za vozila iz suprotnog smjera kroz raskrsnicu pored mene i ubrzava. Odmah se upalise rotacijska svjetla iza mene, bas mi je drago bilo, nisam ih ni primjetio, stigose ga i stadose ispod nadvoznjaka na autobusku. Lik odmah izlazi iz auta, jedva hoda, tetura, prema policijskom. Za 5 minuta na ulazu u Hotonj, na onim okukama, eto njega opet, pretice po punoj, vozi po suprotnoj traci, lijepi se. Ja mu usporio na 30km na sat kad mi se priljepio, u okuci me prestigao onoj velikoj jednoj.
-
citroen xm
#2240 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U RS-u vode na trježnjenje. Ovo znam iz prve ruke. Vjerovatno je tako i u Federaciji, ali taj je sigurno prošao sa: Đe si jarane, pa što se ne javiš? Ajd vozi dalje. U suprotnom da je bar i duvao i da su mu pisali kaznu ne bi mogao tako brzo stići.
- amar1994
-
nightvision
#2242 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sta ovo javljaju, u sarajevu neko udario pjesakinju pa u tramvajsku stanicu.
Edit: Vidim ima na klixu.
Edit: Vidim ima na klixu.
- Bakir1
#2243 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vidim ovu octaviju sto je sinoc na autoputu na krovu zavrsila, ako je iko ziv izasao iz onog auta odlicno je....
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830070
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830070
- johntra
#2244 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neko je poginuo....
- Bakir1
#2245 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
bilo ih je vise u autu, sudeci po tome kako auto izgleda ako je samo jedna osoba poginula dobro je, to je na istom mjestu gdje je i onaj sa rapidom letio
- O'zone
- Globalni moderator
#2246 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150831010Bakir1 wrote:bilo ih je vise u autu, sudeci po tome kako auto izgleda ako je samo jedna osoba poginula dobro je, to je na istom mjestu gdje je i onaj sa rapidom letio
Žali bože djeteta, čitav život će da nosi ožiljke i osjeti svaku promjenu vremena
- Bakir1
#2247 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
oktavija je ispred mupa na slepi, meni je trebalo par minuta da skontam koje je auto, mislim da to dovoljno govori o tome na sta lici isto....
pravac je tu, brzo se vozi, ima prostora za zaletiti se.....
pravac je tu, brzo se vozi, ima prostora za zaletiti se.....
-
530i
#2248 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prema Sarajevu ili prema Zenici...ne mogu da skontam?...od visočke petlje prema Zenici jeste malo nizbrdo i može se čovjek zaletit, ali tu redovno prođem sa 160 bez problema. Tog Rapida sam vidio ispred Bunjinog salona i taj je tip preživio, ali je ispunio bonus sreće i za narednih pet koljena familije...
- Bakir1
#2249 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prema sarajevu prije i poslije nadvoznjaka, tu je blaga krivina okom vidljiva sa vece nadmorske visine

-
530i
#2250 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Osjeti se i na cesti krivina, ali šta je taj radio u pm....prolazio sam kao putnik tu i 200 i 220, pa nikom ništa.