Evo počinje VF(velika farma)
Nadam se da će svađe uskoro gotov su svi na nogama
jedino ove nove nema izgleda da ANI 4 pištolja još spava
Moderator: anex
Era Ojdanic i Glumica Gordana su se vratili, nova je Bejbi Dora, odnosno Baby Doll.amiliana wrote:Ko se vratio sve na farmuJel to usao neko novi ??
Joj mentoladječak sa šibicama wrote:Era Ojdanic i Glumica Gordana su se vratili, nova je Bejbi Dora, odnosno Baby Doll.amiliana wrote:Ko se vratio sve na farmuJel to usao neko novi ??
dječak sa šibicama wrote:Ovako i onako, vise od pola farmera su mentoli, jer gledaoci tako zele. A i kandidati su u vecini mentoli, njima je farma lansirna rampa.
A ako cemo do kraja, vecina estradnih radnika su mentoli. Bar kod nas
Kad vidim kakvi debili kod nas vaze za estradne zvijezde, puni su ko brod a u glavi nemaju dvije pametne, pa da se ispovracas. Ali to je nasa slika i prilika, mislim na cijelu ex YU, sa izuzetkom nekih najzapadnijih krajeva.
Neko ovo gleda iz ciste dosade,neko jer mu je Eki smijesan, neko jer su mu svi smijesni u smislu sablaznjavanjaali vecina gleda jer im je ovo plafon, poistovjecuju se sa likovima, agitiraju za njih, prepricavaju po samoposlugama, po kancelarijama, drhte kad je izbacivanje i slicno
Ma naravno, ja samo pričam o njoj kao umjetnici, jer ovo ne može a da se ne volikaranana wrote:a ona pjeva ovu pjesmu. dobra pjesma.
mada to ne mijenja moje misljenje o njoj na farmi.
I meni, ali mi je žao što joj se nije ostvarila najveća želja u životu, a to je da ima dijete.obmana wrote:Meni je ove bebi sada nešto zao
I nikad nije prežalila najveću ljubav njenog života Masima Savića..kupačica wrote:I meni, ali mi je žao što joj se nije ostvarila najveća želja u životu, a to je da ima dijete.obmana wrote:Meni je ove bebi sada nešto zao