pustite se suplje...lako je biti general poslije bitke pa reci da ne valja ovo ili ono...poredis Barcelonnu,Portugal,Njemacku s nama...halo...pravis taktiku prema igracima koje imas.mislim da Pape nije pogrijesio,mi smo napravili par groznih kikseva koje na srecu nismo platili.Dzeko i Ibis ili jedan sam ili drugi nijednu odbranu ozbiljnu ne mogu pritisnuti jer nisu dovoljno brzi tako da ti ta prica pada u vodu.Lulic je igrao krilo pa nijednom nije oziljno zaprijetio...odlicno je ispalo na kraju,nevjerovatno je kako neki mogu biti nezadovoljni neizgubljenom tekmom nakon vjerovatno najtezeg gostovanja u kvalifikacijama...da smo imali 4 precke,promasen penal,igraca vise-prica pojedinih bi imala smisao..ovako samo jedno-bod odlican
Pa i Ferguson zna pogriješiti sa taktikom, tako da ne znam u čemu je problem.
Ne poredim ja nikoga, hoću samo da kažem kako se danas igra fudbal. Nekad se igralo sa pet napadača, a danas se igra sa jednim.
Osim toga, zašto nas ne bi poredio sa Portugalom? Sa njima smo jednu utakmicu odigrali 0-0, pa onda izgubili 6-2. Vjerovatno smo u drugoj pogriješili taktiku.
U pravu si, fudbal se igra sa onim igračima koje imaš na raspolaganju, to i jest poenta sve priče. Ali, da se ne bi bezveze nadmudrivali ovdje, u zdravlje i laku noć!
stvarno da skratimo suplju i ne vracamo se previse unazad ali samo jedno-da smo igrali protiv Portugala na "normalnom" terenu prvu tekmu,ili recimo na Kosevu,ubjedjen sam da bi nas 3 razlike uzeli...realno mi nemamo kvalitet koji moze takvim ekipama parirati.nemamo klupu,sirinu,adekvatnu zamjenu...relativno do nedavno Pandza nam je bio igrac koji je bio na klupi i situacija je sada da ti jedan takav igrac pravo fali ali da igra u prvih 11.to je sto se tice kadra kojim mi u odbrani raspolazemo.samim tim ovaj rezultat je vrhunski s obzirom da si igrao sa jednim neiskusnim,prosjecnim igracem u odbrani i srecom nisi primio gol.ne znam samo sta bi bilo da smo izgubili...