Smiješna strana izbora - all about

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
bingov buraz

#2226 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by bingov buraz »

Da,bas ima I dont give a fuck facu :mrgreen:
dječak sa šibicama

#2227 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by dječak sa šibicama »

Towelie wrote:Image
take beer!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2228 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by plain vanilla »

The BEN10 wrote:
plain vanilla wrote:
branimir stulic wrote:Mozda je "0" nularica...vrlo popularna medju narodom i vjerskim liderima
ma Tuzla, kjafiri :mrgreen:
Ih to, a reis nam tuzlak. Dobro, iz Gradačca, ali tu je to... :)
vjeruj meni :D
starii

#2229 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by starii »

dječak sa šibicama wrote:
Towelie wrote:Image
take beer!
ma to je sok od jabuke :)

nego imal igdje one stranke radom za boljitak, nestali su haman s horizonta :D
dječak sa šibicama

#2230 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by dječak sa šibicama »

starii wrote: nego imal igdje one stranke radom za boljitak
U zatvoru :D
Cohers

#2231 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Cohers »

Image
Trebam te

#2232 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Trebam te »

Berilov sura -:)))) hahahaha

http://www.klix.ba/vijesti/bih/hamed-al ... 60922059#1

Kako junice kupise vola :D :D :izet:
KB9

#2233 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by KB9 »

insomnia78 wrote:A mozda covjek uzeo da ispostuje fatihu za poginule i jebe mu se sta ce ko misliti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2234 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Velkoski »

Image

:lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2235 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tomahawk11 »

Velkoski wrote:Image

:lol:
Image

:mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#2236 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Jimmy McNulty »

Oi wrote:Image
:D
:lol: :lol: :lol:
zippoo87

#2237 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by zippoo87 »

Sokol31 wrote:
So What! wrote:
zippoo87 wrote:
samo cu te malo ispraviti sto se tice "sukoba"...nema tu nikakvog sukoba,to su se Tursun i jos neki sprdali sa Ramizom i zezali ga na onim njegovim silnim profilima po FBu ,a Ramiz kako nije dobar,se palio na to i komentarisao :D
znas i sam da je svaka 2 dana bio 100% druga stranka haha

a sto se tice Tursuna kao kandidata,to je tragikomicno,covjek se i ne trudi da pobjedi,iako nije los kao osoba,on ne bi mogao biti nacelnik ni pod razno,prvo sto nije obrazovan,drugo sto nije covjek koji radi u sistemu,naslijedio je firmu koju je otac stvorio
trenutno za nacelnika se bore Amir Hasicevic (Nasa stranka) i Nusret Helic (SDP)
prvom popularnost svakodnevno raste,drugom opada :D
Eh to je, Tursun je dobar čovjek, ali baš kao što kažeš izgleda da se i ne trudi.

Na drugoj strani nisam znao da Naša stranka ima takvu podršku u Gračanici.

Lično to je opcija koju simpatišem, ali nikada nisam vjerovao da mogu postat ucjecajna stranka u BiH.

Dobro je onda u svakom slučaju.

A drago mi je da ima još Ramketovih fanova na forumu. :D
Na prvu ovaj Hasičević mi je bio glavni kandidat, mlad čovjek, obrazovan, bio sam gotovo siguran da ću za njega glasati, jer inače gotivim NS, onako urbana je stranaka i ako ništa relativno su novi na lokalnoj političkoj sceni u GR, a i Helić je "izlapio" odavno, međutim od čovjeka koji je blizak SDA čujem da navodno postoji tal između Čamdžića i Hasičevića s jedne strane i Tursunovića s druge, da navodno Hasičević "otkine" određen broj glasova Heliću, kako bi Tursunović pobjedio. To itekako ima logike s obzirom da je Hasičević bio član SDA, savjetnik Muhameda Ibrahimovića, i onda napravio po meni jako neprincipijelan politički zaokret ka ljevici preko noći. Ako je tako onda bolje ništa ne mijenjati.

P.S. Nisam član SDP i nemam nikakve veze sa njima :D
daj ne serite vise sa tim talovima,kakve bolan price i kakve to gluposti pisete
pa ti ako si popusio tu pricu,to znaci samo jedno,da nemas svoju pamet,nego slusas druge sta govore
pa jesi li gledao sinoc debatu na TVTK,kako bolan mislis da Tursun bude nacelnik i kako mislis da mu jos u tome Hasicevic pomaze
nismo mi dzaba jadan narod,zato sto pusimo sve sto drugi kazu
prestanite vise srati o tim vezama NSa sa SDA...Amir nema nikakvih kontakata sa SDA,to su sada sve poturanja i price
ali i sa tim jadnim poturanjima,Amir ce uzeti nacelnicku poziciju
sto se tice te price da bi Tursun mogao biti nacelnik,to je jadno,pa njega ni iz njegove stranke nece podrzati ljudi ,kako mislis da Tursun osvoji 9000-10000,kako ???????
ovakve gluposti me bas iznerviraju,kad vidim koliko je raja jadna i sta su sve u sanju popusiti,zato ovi jedni te isti i rade iste kampanje i ista obecanja 15 godina,jer narod pusi suplju pricu
almir90

#2238 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by almir90 »

Ovo šaranje plakata, sve nešto kontam da svi sami sebi šaraju plakate, naravno optužujući one druge da su krivi za to. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mrsko mi slikavati, al' cignalnuka kod nas u Gradačcu, pa nema odakle ne vise plakate. Imat ću noćne more od lica koja moram da gledam svakodnevno. Većeg ciganluka od ovih izbora do sada nije bilo. :lol:
notsure

#2239 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by notsure »

Pažnja opasnost! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#2240 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by malakh »

Image

:lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2241 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Velkoski »

almir90 wrote:Ovo šaranje plakata, sve nešto kontam da svi sami sebi šaraju plakate, naravno optužujući one druge da su krivi za to. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa vjeruj da je to najbliže istini... :D
almir90

#2242 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by almir90 »

Velkoski wrote: pa vjeruj da je to najbliže istini... :D
Ma nekako sam ubijeđen u to. :lol:
insomnia78

#2243 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by insomnia78 »

Image
ze kalanga

#2244 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by ze kalanga »

Velkoski wrote:
almir90 wrote:Ovo šaranje plakata, sve nešto kontam da svi sami sebi šaraju plakate, naravno optužujući one druge da su krivi za to. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa vjeruj da je to najbliže istini... :D
Ma dokaz dokle je stigla svijest ljudi. Sinoć šetam i najednom ispred mene iskočiše četiri momčića sa kapuljačama, kontam hoće da me džepare, kad vraga, gledaju gdje će skloniti pocjepane plakate suprotnog tabora...
zippoo87

#2245 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by zippoo87 »

insomnia78 wrote:Image
i onda krive Sefera sto je pobjednik a ne krive sebe sto su debili i nasjeli OPET na suplju :D

pola bosanaca i hercegovaca je i po definiciji ludo,jer godinama glasaju za isto a ocekuju da se nesto promijeni
kako ?
kakavdanakneiskustvu

#2246 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by kakavdanakneiskustvu »

samo kod nas bar 3 stranke za sebe kaze da su pobjednici na izborima
tzipiripi

#2247 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by tzipiripi »

Kao uvijek sjedne ko budali šamar. Jest smiješno, al' ono kad se smiješ više od muke. Eto nas ko u zoni sumraka ...

http://www.oslobodjenje.ba/za-one-koji- ... gli/180793
Sokol31

#2248 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Sokol31 »

zippoo87
Na prvu ovaj Hasičević mi je bio glavni kandidat, mlad čovjek, obrazovan, bio sam gotovo siguran da ću za njega glasati, jer inače gotivim NS, onako urbana je stranaka i ako ništa relativno su novi na lokalnoj političkoj sceni u GR, a i Helić je "izlapio" odavno, međutim od čovjeka koji je blizak SDA čujem da navodno postoji tal između Čamdžića i Hasičevića s jedne strane i Tursunovića s druge, da navodno Hasičević "otkine" određen broj glasova Heliću, kako bi Tursunović pobjedio. To itekako ima logike s obzirom da je Hasičević bio član SDA, savjetnik Muhameda Ibrahimovića, i onda napravio po meni jako neprincipijelan politički zaokret ka ljevici preko noći. Ako je tako onda bolje ništa ne mijenjati.

P.S. Nisam član SDP i nemam nikakve veze sa njima :D[/quote]

daj ne serite vise sa tim talovima,kakve bolan price i kakve to gluposti pisete
pa ti ako si popusio tu pricu,to znaci samo jedno,da nemas svoju pamet,nego slusas druge sta govore
pa jesi li gledao sinoc debatu na TVTK,kako bolan mislis da Tursun bude nacelnik i kako mislis da mu jos u tome Hasicevic pomaze
nismo mi dzaba jadan narod,zato sto pusimo sve sto drugi kazu
prestanite vise srati o tim vezama NSa sa SDA...Amir nema nikakvih kontakata sa SDA,to su sada sve poturanja i price
ali i sa tim jadnim poturanjima,Amir ce uzeti nacelnicku poziciju
sto se tice te price da bi Tursun mogao biti nacelnik,to je jadno,pa njega ni iz njegove stranke nece podrzati ljudi ,kako mislis da Tursun osvoji 9000-10000,kako ???????
ovakve gluposti me bas iznerviraju,kad vidim koliko je raja jadna i sta su sve u sanju popusiti,zato ovi jedni te isti i rade iste kampanje i ista obecanja 15 godina,jer narod pusi suplju pricu[/quote]

Ako tako kažeš onda ok, ja bi volio da je ovo samo još jedna od navlakuša lokalnog SDP-a, ovo što sam napisao ranije nisam uzeo zdravo za gotovo, to je samo jedna verzija, a talova ima i uvijek će ih biti, naivni smo ako mislimo da nema. Opet ponavljam Hasičević mi se čini kao normalan lik, vidim obrazovan je i mlad, mada opet upada u oči nagli zaokret iz SDA ka stranci izrazito liijeve profilacije, al ajd dobro, rade to i drugi. A to da će uzeti načelničku poziciju ne bi baš tako bio siguran, jer čudna smo mi čaršija. Između ostalog znam mu i brata, kod njega kupujem ribolovačku opremu, pa smo pričali i o izborima, i lično ne bi imao ništa protiv i da Hasičević uzme načelničku poziciju, samo svaki kandidat je podložan kritici, pa tako i gore pomenuti :-) :thumbup:
jasko_ba

#2249 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by jasko_ba »

Covjek bi fakat pomislio. Više od 700 mještana je došlo da pruži podršku kandidatima sa liste SDA, a posebno da podrže kandidate iz svoje mjesne zajednice.
Image
A onda iz drugog ugla :D
Image
cpu_fan

#2250 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by cpu_fan »

Smiješna strana predizborne kampanje :D

http://www.klix.ba/vijesti/bih/talgo-vo ... /160923007

Talgo "VOZ" (izbaci uljeza)

Image
Locked