Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
motorola01

#2226 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

semir1988 wrote:
Bubalo1 wrote:Moze i u Zenici cinemax hd oba i hbo comedy hd i obicni hbo hd .. Iz struje pa vrati evo sad moze .. Maloprije nije moglo ni sa fabrickim podesavanjem :D Malo "sredjuju" listu .. Prebacuju kanale da ovi hd hbo budu jedan do drugog ..
ja nisam nish radio..samo doslo..a epg mi je ..na cinemaxu od sportkluba :D
a na nature je ikona od HBO HD
Evo ima sad i kod mene. Nije me bilo u sobi desetak minuta i vratio se i tv ugasen, a niko ga nije gasio. Upalim, kad imam sta i vidjeti. Do 324. kanala, a ne kao dosad do 320.kanala. Pusteni su i ovi kanali sto su gore negdje navedeni. Zna li neko dokad ce ovo ovako biti?
motorola01

#2227 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Bubalo1 wrote:Jel jos kome nakon ovog pustanja novih kanala na ostalim HD kanalima slika kao na obicnim kanalima .. Mutno ..
Jest losa slika. Vjerovatno stimaju jos.
kakavdanakneiskustvu

#2228 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

zvao danas 1430 a vezano za reklamaciju računa za decembar kad njihovom greškom sedmicu dana nisam mogao gledati 6-7 kanala,kaže mi žena a kako mi znamo da vi niste imali te kanale,a ja joj prethodno potanko objasnio da sam bio u zenici u telemachu i prijavio da nemam te kanale,kaže nazovite sutra,vidiće šta će uraditi,ne bude li mi smanjen račun sutra poslije posla ostavljam modem,ruter,resiver i kablove pred vratima
Mustang1

#2229 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

motorola01 wrote:
Bubalo1 wrote:Jel jos kome nakon ovog pustanja novih kanala na ostalim HD kanalima slika kao na obicnim kanalima .. Mutno ..
Jest losa slika. Vjerovatno stimaju jos.
Dobro je vec sam pomislio da je do mene da primjecujem i ono sto ne postoji :D
Usput zna li neko do kada arena sport ima potpisane ugovore sa italijanima,ligom sampiona i europa ligom ? Ako jedan od ovih ugovora istice uskoro mozda bi mogli na sportklubu uskoro imati nesto od ovoga ..
DON_eARL

#2230 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

harell wrote:
DON_eARL wrote:
harell wrote:Evo vrnuli su mi se kanali, nigdje HBO HD-a ni tih ostalih HD, ali meni je isto obicni paket pa sam mozda ja debil jer uopste pokusavam da nadjem te kanale :lol: a slika mi je stvarno kriza, ko ce ovo sad namjestit
Ukucaj na daljinskom broj 320 i vidi šta će ti se desiti. :D
Desi mi se to da pise "channel not available in this favorite" sta god to znacilo, i u listi kanala zadnji je 205 i onda 400 izmedji toga nema nista, mislim ni brojevi nisu navedeni
Da nisi slučajno pravio svoju listu programa? Pritisni na daljinskom FAV i onda dole izaberi TV i RADIO.
harell

#2231 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by harell »

DON_eARL wrote: Da nisi slučajno pravio svoju listu programa? Pritisni na daljinskom FAV i onda dole izaberi TV i RADIO.
Ma nisam nista pravio, kad odem na FAV samo vidim u prozoru koji se otvori "D3" a nista se ne desi kad odem na to jer je valjda to default lista sa svim kanalima

A samo da mi vidite slike na Pinku nakon ovog restarta ko da gledam arhivske snimke iz 80-ih :lol:
dječak sa šibicama

#2232 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Moze li pojasnjenje, kome su dodani novi kanali, korisnicima osnovnog paketa ili?

Ja sam restartovao reciver, nista novo nema.

Jesam li ja jedini levat kome nisu zamijenili stari D3 reciver?
Mustang1

#2233 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Svima su dodatni kanali .. Ali nece svi moci gledati ako nisi pretplacen na taj paket .. Trenutno se mogu gledati ali pitanje je do kada
dječak sa šibicama

#2234 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Ja ne vidim nista novo, i nisam jedini cini mi se.

Sve po starom.
kakavdanakneiskustvu

#2235 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Bubalo1 wrote:Svima su dodatni kanali .. Ali nece svi moci gledati ako nisi pretplacen na taj paket .. Trenutno se mogu gledati ali pitanje je do kada

da nam bar hoće reći do kada možemo gledati,kod mene na tim kanlima ne radi epg
Reglan

#2236 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Mene nervira sto u zadnje vrijeme mi stalno nestaje neta i digitalne po jedno 10 minuta i onda dodje.I tako u krug.
Mustang1

#2237 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Bubalo1 wrote:Svima su dodatni kanali .. Ali nece svi moci gledati ako nisi pretplacen na taj paket .. Trenutno se mogu gledati ali pitanje je do kada

da nam bar hoće reći do kada možemo gledati,kod mene na tim kanlima ne radi epg
Ne radi ni kod mene .. Nije ni na HBO HD radio .. Cini mi se ni da obicnim hbo ne radi jer je isti program i na njima i na hd a nije tacan epg .. Na hbo.hr gledaj pregled programa .. I nek nam puste nekih mjesec dana promotivno dosta :D
Mustang1

#2238 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

I citam na facebooku na temi telemach sta sve ljudi pisu .. Zanima me jel neki ljudi samo sjede ispred tv.a i listaju kanale i cekaju da neki prestane raditi na sekundu da se zale .. Zale se da im ne rade neki kanali za koje ja nisam znao ni da imam .. A najjace je ono nedavno kad su trazili sky sport da im uvedu :D :lol:
DON_eARL

#2239 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Napisali su na FB stranici da će kanali biti pušteni dok se radi nešto oko izmjena u programskoj šemi. Ako već nešto premještaju, kako možete očekivati tačan epg? :-)
Telemach BiH Na području Zenice iz tehničkih razloga pojedine kanale smo prebacili na drugu frekvenciju pa je moguće da reciveri ne prikazuju iste. Neophodno je da se resetuju receiveri kako bi i dalje pratili B92, B92 Info, DaVinci Learning, Minimax, Outdoor channel, RTS 1, RTS 2,Saudi Qur'an i Jasmin TV.
A vama u Zenici izgleda nisu ugasili B92 i ostale...
kakavdanakneiskustvu

#2240 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

DON_eARL wrote:Napisali su na FB stranici da će kanali biti pušteni dok se radi nešto oko izmjena u programskoj šemi. Ako već nešto premještaju, kako možete očekivati tačan epg? :-)
Telemach BiH Na području Zenice iz tehničkih razloga pojedine kanale smo prebacili na drugu frekvenciju pa je moguće da reciveri ne prikazuju iste. Neophodno je da se resetuju receiveri kako bi i dalje pratili B92, B92 Info, DaVinci Learning, Minimax, Outdoor channel, RTS 1, RTS 2,Saudi Qur'an i Jasmin TV.

nisumja maloprije provjerio,vama u sarajevu baš ukinuli b 92,rts1,rts 2?
DON_eARL

#2241 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Nismo ih nikada ni imali. :D
Mustang1

#2242 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Vidi ovog kralja :D na fb.u
Edžnan Fazlić predobri kanali, osjeti se razlika, ovo je u hd fantazija, kako ste ih postavili ne odmičem se od tv-a, naročito ova emisija skladišni ratovi, pa da je nema trebalo bi je izmisliti,a kvalitet slike, pa to je nešta, sad se tek može čisto vidjeti šta su sve ljudi ostavili kao smeće, dosada je bilo nekako mutno, HVALA TELEMACH- NAJBOLJI STE evo nek i drugi vide šta propuštaju http://mojtv.hr/kanal/tv-program/243/hi ... el-hd.aspx
kakavdanakneiskustvu

#2243 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Vidi ovog kralja :D na fb.u
Edžnan Fazlić predobri kanali, osjeti se razlika, ovo je u hd fantazija, kako ste ih postavili ne odmičem se od tv-a, naročito ova emisija skladišni ratovi, pa da je nema trebalo bi je izmisliti,a kvalitet slike, pa to je nešta, sad se tek može čisto vidjeti šta su sve ljudi ostavili kao smeće, dosada je bilo nekako mutno, HVALA TELEMACH- NAJBOLJI STE evo nek i drugi vide šta propuštaju http://mojtv.hr/kanal/tv-program/243/hi ... el-hd.aspx

a par centimetara dalje napada li ih napada
Reglan

#2244 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

:lol: :lol: :lol: :lol:
ExNihilo

#2245 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ExNihilo »

Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Vidi ovog kralja :D na fb.u
Da ovo nije STRELAC ZE :lol:

Nešto mi liči po stilu :D
mali_balon

#2246 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mali_balon »

Sta ovo nesta namjestaju, danas bio HBO HD, pa visat nature hd, evo sad visat history hd, je li nas to loze na nove kanale. Kao ono vidite sta imamo samo uzmite taj i taj paket :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2247 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted »

Izgleda da ih je telekom natjerao, i kod njih se nesto sprema :D :dance:
Telemach

#2248 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakavdanakneiskustvu wrote:
DON_eARL wrote:Napisali su na FB stranici da će kanali biti pušteni dok se radi nešto oko izmjena u programskoj šemi. Ako već nešto premještaju, kako možete očekivati tačan epg? :-)

nisumja maloprije provjerio,vama u sarajevu baš ukinuli b 92,rts1,rts 2?
U programskoj šemi u Sarajevu navedeni kanali nikad nisu ni bili uvršteni.
Pitarrr82

#2249 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

:lol: :lol:
Telemach

#2250 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

[quote="mali_balon"]Sta ovo nesta namjestaju, danas bio HBO HD, pa visat nature hd, evo sad visat history hd, je li nas to loze na nove kanale. Kao ono vidite sta imamo samo uzmite taj i taj paket :D[/quo

Kanali se nalaze na pozicijama:
HBO HD pozicija br. 320
HBO Comedy HD pozicija br. 321
Cinemax HD pozicija br. 322
Cinemax 2 HD pozicija br. 323
Viasat Nature HD/Viasat History HD pozicija br. 324

VIASAT NATURE HD/HISTORY HD je jedan 24-satni kanal u kojem se emitiraju najbolje emisije i programski sadržaji s dokumentarnih kanala Viasat History i Viasat Nature HD.
Locked