hrasno38 wrote:Šibicar wrote:Nevjerovatan posao se radi sto se uredjenja stadiona tice,fakat kapa do poda svima

....vidi se da su ljudi iz uprave prije svega navijaci i da vole klub i ove stvari sa stadionom im idu od ruke,i prava je steta sto ne zele ili ne kontaju da treba tj. mora da se pojacaju ljudima iz fudbala i ljudima koji se razumiju u fudbal malo vise od navijaca,i prepuste im sve sto se tice ekipe i terena,jer je vrlo moguce da im ni sve ove fantasticne stvari koje su uradili,i koje planiraju uraditi na uradjenju stadiona,nece biti od koristi ako budemo igrali k'o zadnjih par sezona.....
Zadnje dvije sezone mi smo bili jedini konkurenti sa Zrinjskim u trci za titulu i dobro popusili smo jednom zahvaljujuci Beusu i sudijskoj organizaciji drugi pu zahvaljujuci vllastitim glupoostima ali napokon je nesto osvojeno a zove se KUP. Ovi sto danas se ko kurce da je KUP nista skakali su ko mahniti kada je te kupove osvajao Amar Osim. Sljkedeca na reu je titula posto se evo poslozio i stadion....tribinam trava, stolice, reflektori.....e sad ide titula!....a onda sljedece godine JUG i nadam se maksimalno pametna uprava koja ce poceti zaradjivati od stadiona Grbavica.
Obojica ste upravu.
Jebiga, da se nekako sve posložilo ja ne bi vjerovao svojim očima. Bili smo blizu oba puta, ali nije se poklopilo 100 stvari već 95.
Meni je opet titula KUPa velika stvar, znači da ide na BOLJE. Doći će i ta titula, kad sredimo još malo prvenstveno sebe, onda će ga Beus moć flautat i završavat šta hoće. Kada Željo prestane gubiti bodove kući protiv Slobode, Čelika, Mladosti i Radnika.
Sve u svemu, ovi ljudi zaslužuju da imaju podršku još, i pride imaju kredita još sezonu da ne uzmemo titulu. Znamo kako ove instant-ekspres klubovi i titule završe. Završe uglavnom u dugovima. Kad osvojimo titulu čisto i sameljemo sve redom kao pravi Željo, kad gosti iz selendri budu dolazili da vide pravi teren i fudbal i kad dođe titula, tad ćemo biti svjesni da smo pobjedili mahalu i čarsiju i postali EUROPSKI ŽELJO.